Canton Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: А куда конкретно прилетело? Липцы 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: думаєте готуються? Думаю да. Готуюся виїхати. Це саме розумне, що можна зробити в даному випадку:) Бо дальше тільки ***ець:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Готуюся виїхати. мова натякає куди саме? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: мова натякає куди саме? Не натякає. В Німеччину. В мене та сім'я, і може прикуплю нєдвігу по сходній ціні:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Не натякає. В Німеччину. В мене та сім'я, і може прикуплю нєдвігу по сходній ціні:) Німецької не знаю. Грошей трохи є. Проживу якось:) Змінено 20 червня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 30 хвилин тому, US7IGN сказав: чого я не можу зрозуміти так це чому українці цьому так радіють і готові їбашитися поки не закінчаться А есть альтернатива? Предлагаете сдаться? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) От як можна бути таким тупим уєбаном? Змінено 20 червня 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 12 хвилин тому, Canton сказав: Липцы С ф16 затягивают, чтобы до Харькова долетело? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 минуту назад, Vinsol2009 сказал: Предлагаете сдаться? Да 1 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: От як можна бути таким тупим уєбаном? У вас получается . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Німецької не знаю. Грошей трохи є. Проживу якось:) бажаю успіху. із знайомих тільки одні повернулися. але там все дуже специфічно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 8 минут назад, Vinsol2009 сказал: С ф16 затягивают, чтобы до Харькова долетело? Нет, ждут чуда, может как-то рассосётся, так как понимают, что с Ф-16, с обезьяной в кабине, неступит полный пи@дец 1 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 7 хвилин тому, US7IGN сказав: бажаю успіху. із знайомих тільки одні повернулися. але там все дуже специфічно. Та не то шоб я хотів кудись їхати, але ця країна вже зовсім йобнулась. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 «Шмары нам не нужны» — Марию Захарову уволили из МИДа РФ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Та не то шоб я хотів кудись їхати, але ця країна вже зовсім йобнулась. в сенсі ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та не то шоб я хотів кудись їхати, але ця країна вже зовсім йобнулась. А ви це тільки зараз помітили? ) А тоді що ото таке було, коли країна віддавала ЯЗ, бомбардуввльники і ракети до них? Коли приймала з усіх боків? Коли обирала двічі рецидивіста? Змінено 20 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Тільки що, Бездомный сказав: в сенсі ? В прямому. Це не лікується. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: А ви це тільки зараз помітили? ) А тоді що ото таке було, коли країна віддавала ЯЗ, бомбардуввльники і ракети до них? А ви знаєте скільки я на цьому заробив? Так отож:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Simbol Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: В прямому. Це не лікується. Лечится, временем и… калённым железом 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: А ви знаєте скільки я на цьому заробив? Так отож:) Я навіть не стану казати, ким треба бути, щоб на такому заробляти. Бо років на п'ять в баню закатають. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 1 хвилину тому, Simbol сказав: Лечится, временем и… калённым железом Шо ж вы любители калЁННого железа такие безграмотные? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 червня 2024 Китайский производитель электрокаров Zeekr запретил продавать свои авто в РФ 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз