Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 8 хвилин тому, 7351 сказав: Тобто, ви стверджуєте, що всі, без винятку, співробітники ТЦК, по всій Україні -- бандити і зрадники України? Тобто, ви стверджуєте, що всі, без винятку, українські військові, які вважають співробітників ТЦК людьми -- ненормальні? Мусарок, не треба задавати провокаційних питань. Ви все зрозуміли Ви і такі як ви привели війну в країну. Путєн цю війну виграв в 2019-му році. Руками ідіотів. Ось пост мого колишнього начальника. Я працював в компанії DJI. Тарас Трояк був моїм керівником. У нього гарне життя, жінка, на суїцидника він точно не схожий. після цого допису на нього скоїли замах 4 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 Кажуть тут нова історія з тцк... Приходять чемні люди, які не хотіли ох яких штрафів, бронь-відсрочку оформляти зі вчасно свіжооновленими даними в резерві, а тцк каже, що ви молодці, але дивіться, от ви одружились-розлучились-дітей завели 2-3-4-7 років тому, але ж нас не повідомили, хоч по закону і зобов'язані - тому не ображайтесь, ось вам постанова про адмініправопорушення на 17 тисяч по новому закону за порушення правил обліку - і можете оскаржувати у відведені законом терміни хоч до усрачки 1 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 4 хвилини тому, Магирус сказав: Ви все зрозуміли Я -- так, ви -- ні... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 5 хвилин тому, Магирус сказав: Мусарок Не рівняйте всіх по собі, будь ласка... Ви в "МВД" не служили часом? Змінено 4 серпня 2024 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 20 минут назад, 7351 сказал: Тобто, ви стверджуєте, що всі, без винятку, співробітники ТЦК, по всій Україні -- бандити і зрадники України? Тобто, ви стверджуєте, що всі, без винятку, українські військові, які вважають співробітників ТЦК людьми -- ненормальні? Схаменись, чучело (с) 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 2 хвилини тому, 7351 сказав: Не рівняйте всіх по собі, будь ласка... Ви в "МВД" не служили часом? Ні. питання у вас недолугі. Як у слідчого. Держава надала мені оцінку - маю нагороди. Ваша думка тут точно не потрібна. Впевнений, що і в Кантона вони є за захист України. Дуже скоро залишаться такі, як ви. Бо або ми виб'єму все чоловіче населення, або всі виїдуть звідси Змінено 4 серпня 2024 користувачем Магирус Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 7 хвилин тому, Магирус сказав: Мусарок, не треба задавати провокаційних питань. Ви все зрозуміли Ви і такі як ви привели війну в країну. Путєн цю війну виграв в 2019-му році. Руками ідіотів. Ось пост мого колишнього начальника. Я працював в компанії DJI. Тарас Трояк був моїм керівником. У нього гарне життя, жінка, на суїцидника він точно не схожий. після цого допису на нього скоїли замах і що він такого секретного полішинеля сказав? багато про себе думає... 5 хвилин тому, murava сказав: Кажуть тут нова історія з тцк... Приходять чемні люди, які не хотіли ох яких штрафів, бронь-відсрочку оформляти зі вчасно свіжооновленими даними в резерві, а тцк каже, що ви молодці, але дивіться, от ви одружились-розлучились-дітей завели 2-3-4-7 років тому, але ж нас не повідомили, хоч по закону і зобов'язані - тому не ображайтесь, ось вам постанова про адмініправопорушення на 17 тисяч по новому закону за порушення правил обліку - і можете оскаржувати у відведені законом терміни хоч до усрачки тю, чому це когось дивує? багатоходівка аж на два ходи була Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 1 хвилину тому, murava сказав: Схаменись, чучело (с) Я тебе теж поважаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 3 хвилини тому, murava сказав: Кажуть тут нова історія з тцк... Приходять чемні люди, які не хотіли ох яких штрафів, бронь-відсрочку оформляти зі вчасно свіжооновленими даними в резерві, а тцк каже, що ви молодці, але дивіться, от ви одружились-розлучились-дітей завели 2-3-4-7 років тому, але ж нас не повідомили, хоч по закону і зобов'язані - тому не ображайтесь, ось вам постанова про адмініправопорушення на 17 тисяч по новому закону за порушення правил обліку - і можете оскаржувати у відведені законом терміни хоч до усрачки Якщо у людей є мозок і трішки знань, то мали б знати, що за правопорушення, скоєні 2-3-4-7 років тому була інша відповідальність, це по-перше. Навіть виписати штраф у 510 грн їм не зможуть так, як строк давності сплинув. Або наймається адвокат і виграється справа у суді. Було б бажання. 8 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) Не заважайте зраду розганяти Змінено 4 серпня 2024 користувачем Фрай 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 2 минуты назад, XL.pro сказал: Якщо у людей є мозок і трішки знань, то мали б знати, що за правопорушення, скоєні 2-3-4-7 років тому була інша відповідальність, це по-перше. Навіть виписати штраф у 510 грн їм не зможуть так, як строк давності сплинув. Або наймається адвокат і виграється справа у суді. Було б бажання. Так то всьо порохоботи кажуть, їм неможна вірити. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Якщо у людей є мозок і трішки знань, то мали б знати, що за правопорушення, скоєні 2-3-4-7 років тому була інша відповідальність, це по-перше. Навіть виписати штраф у 510 грн їм не зможуть так, як строк давності сплинув. Або наймається адвокат і виграється справа у суді. Було б бажання. насправді ніхто нічого не знає. якби люди були хоча б настільки розумними, то Україна давно б в ЄС та НАТО була і з Польщею на рівних конкурувала за друге місце по розвитку в Європі. але штраф в 17 тисяч вже робить витрати на адвокатів виправданими. Змінено 4 серпня 2024 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Якщо у людей є мозок і трішки знань Цей вкид для тих, у кого відсутні і перше і друге... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 8 хвилин тому, XL.pro сказав: Якщо у людей є мозок і трішки знань, то мали б знати, що за правопорушення, скоєні 2-3-4-7 років тому була інша відповідальність, це по-перше. Навіть виписати штраф у 510 грн їм не зможуть так, як строк давності сплинув. Або наймається адвокат і виграється справа у суді. Було б бажання. Ви там писали, що я порохобот. Порохобот у нас Юрий Киев. Бо без Порошенко не може - якісь дитячі відосікі викладає. А мені чхати на будь-яку політичну партію. Просто з минулою владою нам було по путі. но зараз лохі платять страшну ціну. Бо вони лохі Змінено 4 серпня 2024 користувачем Магирус 8 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 9 хвилин тому, murava сказав: Так то всьо порохоботи кажуть, їм неможна вірити. У нас же реформована армія і судова система, які питання?! В країні можливостей все можливо. Останнім часом слухаю різних юристів, тому написав варіант виходу із ситуації. Звісно, якщо вам потрібно було розібратися, а не зробити "вкид". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 13 хвилин тому, US7IGN сказав: і що він такого секретного полішинеля сказав? багато про себе думає... Сказав правду. За правду відсидів Червінський. А на фронт гонять нас всіх ті, хто того фронта ніколи не побачить (пенсіонери), або такі, як Дощ - штабні офіцери, котрі нічим не ризикують 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 9 хвилин тому, Магирус сказав: Просто з минулою владою нам було по путі. но зараз лохі платять страшну ціну. Бо вони лохі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 5 хвилин тому, 7351 сказав: Не треба спекулювати Знаєте, чим ви відрізняєтеся від Світана? Бо він організував підпілля. Був в полоні. Для інформації Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 14 хвилин тому, Магирус сказав: Ви там писали, що я порохобот. Порохобот у нас Юрий Киев. Бо без Порошенко не може - якісь дитячі відосікі викладає. А мені чхати на будь-яку політичну партію. Просто з минулою владою нам було по путі. но зараз лохі платять страшну ціну. Бо вони лохі А Юрій - зеленобот))). Як тільки розпочалася війна, він добровільно вступив у лави ЗСУ і пішов захищати свій вибір і мене з вами. А ще, коли розпочався коронавірус і медики на західній Україні відмовлялися приймати перших інфікованих українців з Китаю, дружина Юрія лікувала таких людей. Там сім'я патріотів. Минула влада мало чим відрізняється від нинішньої. Не проведені реформи, не подолана корупція. Наступна влада буде така сама. 9 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, XL.pro сказав: к тільки розпочалася війна, він добровільно вступив у лави ЗСУ і пішов захищати свій вибір і мене з вами Я нікого не просив... Я хочу прорсто поїхати поподорожувати світом.... Можливо ми з ним пересічемося - його підрозділ несе службу у нас Я вже нічого не хочу........ PS. Хочу поїхати за кордон до своєї мати-інваліда. Але держава так мені довіряє, що автоматично записала мене в зрадники. У мене дитинство в дупі давно переграло. Якщо держава вважає мене зрадником - окей. Я зробив висновки. Тому пости Доща взагалі не сприймаю. Дощ після війни стане нікому не потрібний. Але він ще молодий і цього не розуміє Змінено 4 серпня 2024 користувачем Магирус 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 2 години тому, US7IGN сказав: я подорожую. Та хі6а це подорож, коли весь час сидиш на форумі? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 Дощу ніколи руку не потисну. Вибач 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, Магирус сказав: Я нікого не просив... Я хочу прорсто поїхати поподорожувати світом.... Можливо ми з ним пересічемося - його підрозділ несе службу у нас Я вже нічого не хочу........ Хто вам заважає подорожувати світом або знайти своє кохання, Юрій? Змінено 4 серпня 2024 користувачем XL.pro 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) 10 хвилин тому, XL.pro сказав: Хто вам заважає подорожувати світом або знайти своє кохання, Юрій? Юрій ідіот. Який молиться на Зєлю. Його підрозділ нас обороняє - нехай приїде і скаже мене в очі, що я довб@б. Звісно я ніяки розборки влаштовувати не буду - але і постояти за себе можу - трохи ММА займався і ножовим бойом. Питання риторичне. Але такі, як Юрій і привели в країну війну. Своїм вибором PS. Якщо він не прострелить мені коліно. Як казав один комбриг. З інтелектом, як у Юрія Змінено 4 серпня 2024 користувачем Магирус 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 4 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2024 (змінено) Мої побратими ржуть з дописів Доща. Наївний хлопчисько. Або просто ідіот ака Юрій Змінено 4 серпня 2024 користувачем Магирус 2 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз