iiigolkin Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 34 минуты назад, US7IGN сказал: якщо завтра кацапи заявлять що Земля кругла. це автоматично зробить цей тезіс неправдивим та кацапським іпсо? Ні, звичайно. Їх пропаганда тому і є дієвою, бо включає вкраплення правди. Змінено 16 серпня 2024 користувачем ashim1990 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 33 хвилини тому, ashim1990 сказав: Я так не думаю. Порошки, засліплені патологічною ненавистю до Зелі, приречені повторювати рашистські наративи. Чому? Якість пропаганди в Україні на порядок гірша ніж у окупантів. Тож - навіщо напружуватися? Все придумано до нас!😉 Може й так, але в мене в голові ще не вклалося, не можу я зрозуміти, як можна жити в Україні і бачачи все, що творить русня, - топити за рашку. Ні, я в курсі новин, просто мозок відмовляється приймати. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 15 минут назад, vadimv сказал: Суворому. Суровий - то у кацапів. А Суворов тоді в кого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 2 хвилини тому, ashim1990 сказав: Ні, звичайно. Їх пропаганда і є дієвою, бо включає вкраплення правди. отже не завжди коли хтось називає речі своїми іменами, транслює чиюсь пропаганду тільки тому що вона використовує ці ж речі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 2 хвилини тому, ashim1990 сказав: Ні, звичайно. Їх пропаганда і є дієвою, бо включає вкраплення правди. Зазвичай, якщо хтось сильно збреше раз-другий, то втрачає репутацію і вже не вірять йому. Якщо заважає правду з брехнею - відокремлюють і за іншими джерелами звіряються, але загалом не вірять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 5 минут назад, iiigolkin сказал: Може й так, але в мене в голові ще не вклалося, не можу я зрозуміти, як можна жити в Україні і бачачи все, що творить русня, - топити за рашку. Ні, я в курсі новин, просто мозок відмовляється приймати. Порошки кажуть, що вони проти української влади, а не за рашку. Такий от когнітивний дисонанс. Змінено 16 серпня 2024 користувачем ashim1990 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Тобто у вас аргументи закінчились. Ні, не закінчилися. Будівництво доріг я не вважаю провокацією агресії. А от будівництво ракет 100% було б названо провокацією. Карочє, точку невідворотності було пройдено тоді, коли якісь казли підписали Будапештський меморандум і здали Севастополь в аренду. Після чого агресія мордора стала лише питанням часу. Змінено 16 серпня 2024 користувачем vadimv 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dr.Yura Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 51 хвилину тому, Danylo Ivanov сказав: Начальників ТЦК Бучанського та Бориспільського районів затримали на хабарі: kyivschina24.com/news/nachalnykiv-tczk-buchanskogo-ta-boryspilskogo-rajoniv-zatrymaly-na-habari/ Мабуть, мало заносили нагору. в Івано-Франківську теж мабуть недопрацьовують... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 26 хвилин тому, Dr.Yura сказав: в Івано-Франківську теж мабуть недопрацьовують... більшість мобрезерву залишилося на окупованих територіях. чомусь рахують тільки території, а не людей. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 9 годин тому, US7IGN сказав: ви йдете по вулиці і бачите лох безкоштовно стоїть. якщо ви пройдете повз, то інший ні. ну хто вже ви після цього будете? Бог дає нам можливості щоб ми ними користалися у славу Його! ви йдете по вулиці і бачите чиясь машина відчинана стоїть. якщо ви пройдете повз, то інший ні. ну хто вже ви після цього будете? Бог дає нам можливості щоб ми ними користалися у славу Його! ви йдете по лісу і бачите дівчина непритомна лежить. якщо ви пройдете повз, то інший ні. ну хто вже ви після цього будете? Бог дає нам можливості щоб ми ними користалися у славу Його! Змінено 16 серпня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 12 хвилин тому, vadimv сказав: ви йдете по вулиці і бачите чиясь машина відчинана стоїть. якщо ви пройдете повз, то інший ні. ну хто вже ви після цього будете? Бог дає нам можливості щоб ми ними користалися у славу Його! ви йдете по лісу і бачите дівчина без свідомості лежить. якщо ви пройдете повз, то інший ні. ну хто вже ви після цього будете? Бог дає нам можливості щоб ми ними користалися у славу Його! саме так і відбувалися христові походи! цікаво що б сказав сам Ісус з цього приводу? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: саме так і відбувалися христові походи! Саме так відбувається і у павіанів у Кенії. 7 хвилин тому, US7IGN сказав: цікаво що б сказав сам Ісус з цього приводу? "Хто не зо мною, той проти мене; і хто зо мною не збирає, той розсипає” (Лк 11, 23-26). Змінено 16 серпня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 7 хвилин тому, vadimv сказав: Саме так відбувається і у павіанів у Кенії. "Хто не зо мною, той проти мене; і хто зо мною не збирає, той розсипає” (Лк 11, 23-26). От бачите, навіть це підтверджує що людина від мавпи недалеко пішла, а Україна від Африки))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: От бачите, навіть це підтверджує що людина від мавпи недалеко пішла, а Україна від Африки))) А я завжди казав, що від вас (сповідувачів такої "моралі") треба триматися якнайдалі ) Змінено 16 серпня 2024 користувачем vadimv 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iiigolkin Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: А я завжди казав, що від вас (сповідувачів такої "моралі") треба триматися якнайдалі ) Земля геоідна, не заховаєшся )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 Тільки що, US7IGN сказав: Земля геоідна, не заховаєшся )) Тому найкращою стратегією є стратегія "Run". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: Тому найкращою стратегією є стратегія "Run". помреш втомленим 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 годину тому, iiigolkin сказав: Може й так, але в мене в голові ще не вклалося, не можу я зрозуміти, як можна жити в Україні і бачачи все, що творить русня, - топити за За плісняву, яка просрала південь. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 годину тому, iiigolkin сказав: Зазвичай, якщо хтось сильно збреше раз-другий, то втрачає репутацію і вже не вірять йому. Якщо заважає правду з брехнею - відокремлюють і за іншими джерелами звіряються, але загалом не вірять. Але не мудрий наріт, йому ссяли в очі, а дехто досі вірить 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) 1 час назад, ashim1990 сказал: А Суворов тоді в кого? не знаю , хто був він насправді , але біографію цьому голубцю - кату , пропагандони того часу зкосплеїли з біографії ще одного видатного голуба - Євгена Савойського Змінено 16 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 1 годину тому, vadimv сказав: Після чого агресія мордора стала лише питанням часу. Але одні ходили між крапельками та укріплювали армію, інші вирішили зазирнути в очі і тим прискорили вторгнення. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 16 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2024 (змінено) кажуть , кацапи зкинули важку бомбу на даунецьке Метро , а місцеві спермоглоти звинувачують Україну мотиваційний теракт перед мобілізацією ? Змінено 16 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз