Evgenich Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 16 минут назад, US7IGN сказал: Бгг. А що ви їм можете запропонувати? Бідність та рабство? О так! А то вони не бідності та рабстві зараз... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 16 минут назад, Canton сказал: Ну а я о чем? ХЗ. Ні о чем. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 3 минуты назад, Evgenich сказал: Донбас це Україна! І нас там чекають. Не шуршить? Зі мною в роті чоловік 15...20 були з Донбасу. Шуршить. Вы говорили о сопротивлении на оккупированных территориях - так что тут мимо. А как нас там ждут - я лучше знаю. Без посредников. И без замполитов... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 19 минут назад, US7IGN сказал: Бгг. А що ви їм можете запропонувати? Бідність та рабство? тобто кацапи несуть на баґнетах багатство та волю ? Змінено 20 серпня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 4 минуты назад, Evgenich сказал: О так! А то вони не бідності та рабстві зараз... Им виднее... Но сюда они уже давно не хотят... Идеология простейшая - "Отъеби...сь от нас"(С) Змінено 20 серпня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 3 хвилини тому, Бездомный сказав: тобто кацапи несуть на баґнетах багатство та волю ? Мене не хвилює що там носять кацапи, я бачу що виборці принесли в Україну. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 3 минуты назад, US7IGN сказал: Мене не хвилює що там носять кацапи, я бачу що виборці принесли в Україну. тобто не кацапи напали б за будь якого вибору , а виборці винні у тому , що кацапи напалои ? Змінено 20 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 9 минут назад, Canton сказал: Им виднее... Но сюда они уже давно не хотят... Идеология простейшая - "Отъеби...сь от нас"(С) Ок. Но проблем. Але це не відміняє того факту, що Донбас - це Україна. Хочете жити рабами та злиднями? Валіть в рабзію! Там ваші мрії здійснюються. P.S. питання-тригер для ветерана, гуру осінт: чий Крим і Донбас? Змінено 20 серпня 2024 користувачем Evgenich 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 16 хвилин тому, Canton сказав: В польше захерачили колонну с боеприпасами для Украины. Шла из арсенала ВВС. Детонация была 2 часа "Частина доходів від заморожених російських активів в ЄС піде на постачання Україні боєприпасів, які закуповуватиме Чехія. Так вирішив Європейський Союз. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 17 минут назад, Canton сказал: Им виднее... Но сюда они уже давно не хотят... Идеология простейшая - "Отъеби...сь от нас"(С) від даунбаснян не від'їбуться саме кацапи - кацапи тепер воюватимуть до останнього даунбаснянина валіза - потяг на таймир Змінено 20 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 3 часа назад, Юрий Киев сказал: Ого,то ви дисидентом були ,ніяк не менше. Дисидентом я не був і політикою не цікавився, політикою цікавився мій син, який 2 рази був на Майданах, як мабуть і Ви напевно. Мій син був як і його діди націоналістом і був навіть депутатом одного міського району. А я був націоналістом по переконанням в дитинстві, потім вже коли працював у багатонаціональному колективі, були друзі інших національностей, як башкір, комі і навить фін (суомі), були і мад'яри, евреї перші рази був і звичайно рашникі, українці з різних куточків України. Потім коли мене стали посилати по відрядженях, десь в загальному підсумку був за 13 років десь біля сотні разів. І що на мене вплинуло особливо вражаюче - в Баку я був до 12 разів, перші рази в роках 83,84рр.Там тоді було багато вірмен, цілий вірменський старовинний квартал за вокзалом, тисяч на 25, ну молодші і по цілому місті жили. Вірмени були найбільш освіченими і працювали ІТР'овцями, азербайджанці процювали на заводах для пташки в записах, а так взагалі на ринках. Після подій в Сумгаїті, я був там ще 2 рази. В останній раз жодного вірмена вже в Баку не було, не було їх і в Приморську - таке куротне містечко на березі дуже теплого моря. Декого викідували з вікон. Не несе щастя націоналізм ні для кого Змінено 20 серпня 2024 користувачем kim chen lhoran 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 30 минут назад, Evgenich сказал: питання-тригер для ветерана, гуру осінт: чий Крим і Донбас? Никакого триггера - де-юре Украина, де-факто Россия Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 31 минуту назад, Evgenich сказал: Хочете жити рабами та злиднями? Валіть в рабзію! Там ваші мрії здійснюються. Не надо лозунгов...не катит...есть реальность. Реальность штука многогранная и загогулистая 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 11 минут назад, Canton сказал: Никакого триггера - де-юре Украина, де-факто Россия крадіжку вже ніхто не толерує і не толеруватиме ( це стосується навіть піхвооких мавп та індюків ) тож повертати вкрадене доведеться - раніше , чи пізніше , але доведеться . або добровільно ставати провінцією піхвоокії , з усіма наслідками такого стану . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 19 минут назад, Canton сказал: Не надо лозунгов...не катит...есть реальность. Реальность штука многогранная и загогулистая Реальность... Знищені міста Донеччині, ось реальність. Фашизм і геноцид зі сторони рабзії, ось реальність. Злидні і рабство що несе рабзїя, ось реальність. А ну, давай мені розкажи, що з цього де-юре і де-факто? Що тут многогранне і можна під іншим кутом подивитись? Ти не мені, а мешканцям того самого Донбасу розкажи про многогранність (крім Потрошителя). Змінено 20 серпня 2024 користувачем Evgenich 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 20 хвилин тому, Canton сказав: Не надо лозунгов...не катит...есть реальность. Реальность штука многогранная и загогулистая а хто в ту реальність хоч інколи виглядає? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 2 минуты назад, US7IGN сказал: а хто в ту реальність хоч інколи виглядає? Невже ти? Пфффф.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 12 минут назад, Evgenich сказал: Реальность... Знищені міста Донеччині, ось реальність. Фашизм і геноцид зі сторони рабзії, ось реальність. Злидні і рабство що несе рабзїя, ось реальність. А ну, давай мені розклади, що з цього де-юре і де-факто? Що тут многогранне і можна під іншим кутом подивитись? Ти не мені, а мешканцям того самого Донбасу розкажи про многогранність (крім Потрошителя). Точно замполит... не ошибся... Не мешало бы иногда и "на земле" поработать... И тогда Вам жители ВОТ Донбасса расскажут... Еще раз - мне не нужно никакое передаточное звено, чтобы знать, что там творится...уж никак не розовые сопли в ожидании возвращения в Украину...а тем более не подпольно-партизанское движение против балалайни... Вы стали скучны своей зашоренностью, чтобы не сказать - глупостью Чао. DIXI Змінено 20 серпня 2024 користувачем Canton 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 9 минут назад, Evgenich сказал: В тебе є якісь джерела, Есть А Вы не имеете нималейшего представления, что происходит ТАМ. И с чем придется столкнуться, если мы туда зайдем... Змінено 20 серпня 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 3 минуты назад, Evgenich сказал: Ти просто кончений уєбан! Еще и какой... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 В Єдиному телемарафоні, на каналі Рада, Генштаб злив мапу зі всіма розташуваннями наших військ на Курщині. Це такий геніальний план чи піар остаточно переміг? Хоча, я все ще сподіваюся, що це навмисне вкидання з дезою. Незабаром зрозуміємо. Але військові обговорюють зараз лише це. Червоне - ворог, синій колір - ми.(С) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 53 минуты назад, Canton сказал: Точно замполит... не ошибся... Не мешало бы иногда и "на земле" поработать... И тогда Вам жители ВОТ Донбасса расскажут... Еще раз - мне не нужно никакое передаточное звено, чтобы знать, что там творится...уж никак не розовые сопли в ожидании возвращения в Украину...а тем более не подпольно-партизанское движение против балалайни... Вы стали скучны своей зашоренностью, чтобы не сказать - глупостью Чао. DIXI Солдаты срочной службы должны быть подготовлены, чтобы дать отпор противнику, в том числе в лице Запада. Об этом сообщил военкор Юрий Котенок. «Если забыли, то напомню, что солдат срочной службы — не ребенок. . Главная задача, которая перед ним стоит — дать отпор противнику. Если нужно — ценой жизни». — написал военкор в своем telegram-канале. По его мнению, подготовка срочников необходима из-за нехватки личного состава в зоне спецоперации. ====================================================== а от реакція кацапів на вкид зливного бачка котенкА www.yaplakal.com/forum1/topic2818746.html щось не дужее вони бажають воювати строковиками ================================================== та най кацапи андрофаги зі своїм людожерським світоглядом , зі своєю людожерською культур-мультур йдуть у напрямку узького корабля Спойлер каменти кацапів мастрід Змінено 20 серпня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 8 минут назад, Canton сказал: Есть Так тут же треба не вирізати все речення, тут же як би з контекстом, тобто по тексту далі: іншу, альтернативну картину. Якщо є, то це не "реальность", а саме альтернативна картинка, де не все так однозначно і всієї правди ми не знаємо. Ну кончений ти (повторюсь). Чи тобі відео Соледара, Авдоса, Бахмута і ще сотні таких поселень викласти? Що тут може бути "многогранне"? І прикинь, я там був! От прямо в Лісечанську, Сіверську, Бахмуті, Лімані, Куп'янську. А кількість і назви сіл, я і не перерахую, і не пам'ятаю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 1 година тому, Evgenich сказав: Реальность... Знищені міста Донеччині, ось реальність. Фашизм і геноцид зі сторони рабзії, ось реальність. Злидні і рабство що несе рабзїя, ось реальність. А ну, давай мені розкажи, що з цього де-юре і де-факто? Що тут многогранне і можна під іншим кутом подивитись? Ти не мені, а мешканцям того самого Донбасу розкажи про многогранність (крім Потрошителя). А мешканці Криму не підійдуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 20 серпня 2024 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2024 (змінено) 31 минуту назад, Evgenich сказал: Так тут же треба не вирізати все речення, тут же як би з контекстом, тобто по тексту далі: іншу, альтернативну картину. Якщо є, то це не "реальность", а саме альтернативна картинка, де не все так однозначно і всієї правди ми не знаємо. Ну кончений ти (повторюсь). Чи тобі відео Соледара, Авдоса, Бахмута і ще сотні таких поселень викласти? Що тут може бути "многогранне"? І прикинь, я там був! От прямо в Лісечанську, Сіверську, Бахмуті, Лімані, Куп'янську. А кількість і назви сіл, я і не перерахую, і не пам'ятаю. Вы не в состоянии понять, о чем вообще речь идет Разговор об отношении к нам с ТОЙ стороны... И никакие Бахмуты-Лиманы их не пипчат от слова совсем Так что лозунги свои про чемодан"вокзал оставьте, они там не сработают и никто никуда не поедет. Но и Украину по хорошему не примут Там уже другое поколение на подходе Я вообще не знаю, что можно с этим сделать. Это катастрофа будет для страны Змінено 20 серпня 2024 користувачем Canton 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз