XL.pro Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 21 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Так виїхав, але хочу повернутись. Просто був період невизначеності. Тепер все сильно простіше, з'явилася надія. Я демократ по переконанням, але вони сильно скотилися до ліваків, тому я зараз за респів. Хз. Для вас перемога Трампа, означатиме зупинення бойових дій по лінії розмежування та нові вибори в Україні з можливістю заробити. З цієї точки зору ви б і за Порошенка/Януковича проголосували))). А для України - напевно капітуляція з незрозумілими наслідками 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 22 хвилини тому, Дощ сказав: Та він нікуди й не йшов, сидів під клоном якимсь Сидіти тут під клоном - це сильно нижче моєї гідності. Я, в свій час, вас, навіть, в закритий розділ привів (на який тепер мені посрати, бо пару комсомолок перетворили його на гівно). А колись же тут була Еміграція, тільки з неї лишилися я та Мурава. От і всьо. Пропал калабуховский дом (с) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 17 хвилин тому, XL.pro сказав: Хз. Для вас перемога Трампа, означатиме зупинення бойових дій по лінії розмежування та нові вибори в Україні з можливістю заробити. З цієї точки зору ви б і за Порошенка/Януковича проголосували))). А для України - напевно капітуляція з незрозумілими наслідками Ну, давайте я змалюю вам найближче майбутнє. Я ж, надіюсь, ви не зовсім тупий, і розумієте, що офіційна статистика вам бреше? Реальність така, що в нас 6-8 млн. чоловік у віці 18-60. Влада вже заявила, що нам потрібно 6 млн. мігрантів. Тобто в найближчі п'ять років в нас буде кожен другий чоловік мігрант. І це будуть не німці з поляками. А вгадайте хто? А вважаючи вік, в роках 18-40 їх буде 1:3, не на користь українців. Так що готуйтесь, мігранти будуть чпокать не тільки ваших дочок і внучок, а і вас і ваших жінок, а іноді і вас самих:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: вважаючи вік, в роках 18-40 їх буде 1:3, не на користь українців. Так що готуйтесь, мігранти будуть чпокать не тільки ваших дочок і внучок, а і вас і ваших жінок, а іноді і вас самих:) Тебе вже чпокають за кордоном? 4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 3 хвилини тому, karbo сказав: Тебе вже чпокають за кордоном? За кордоном чпокають тільки таких ніщебродов як ви, які живуть на соціальну допомогу:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Propeller Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 час назад, DmiVady сказал: Щось за Трампампамом загубилося маленьке досягнення (1 500,0 км) нашої безпілотної авіації) Новою ціллю українських БПЛА-камікадзе стала база Каспійської флотилії, і є близький "приліт" по одному кораблю Підтверджених вражень поки що нема. * звісно, нафтоперегонні заводи бити значно легше, але все більше фактів за те, що договірняк про "не чіпаємо енергетику" відбівся, а у світі перегонів(звісно якщо найвеличніший не бажає потужно присісти на пляшку своїм незламним) цей договірняк може протриматись ще якийсь час. Але дрова та акумулятори поки що розпродавати рано. Но, дальше – ещё интереснее. Да, это первый за весь период полномасштабного вторжения в Украину удар по россиянам в Каспийском море, что явно намекает – морячки, вам ни в Чёрном море, ни в Каспийском, не будет спокойно! Однако по, чему именно наносился удар? В состав Каспийской флотилии входят как вышеупомянутых проектов военные корабли, так и другие, в частности 21631 и 22800. И практически все эти проекты имеют на вооружении флотские комплексы ПВО малого и среднего радиуса действия! Например, у кораблей проекта 11661 это автоматическая пушка АК-630, ЗРК "Оса-МА-2" или ЗРАК "Палаш", не говоря уже о штатных ПЗРК "Игла-М". У проекта 21630 это автоматическая пушка АК-306 или АК-630М-2 "Дуэт", ЗРК 3М-47 "Гибка" и штатные ПЗРК "Игла-М"… На проекте 22800 и вовсе, помимо АК-630М, установлен, не имеющий аналогов в мире, ЗРПК "Панцирь-МЕ" и как всегда штатные ПЗРК "Игла-М". Фактически, залетая в зону базирования кораблей Каспийской флотилии, легкомоторный самолёт должен был оказаться под таким перекрёстным, шквальным огнём, что шансов пропетлять, у него просто не должно было бы быть. Но он не только пропетлял, но и успешно поразил цель! Сложно, что либо говорить о том, как показало себя российское ПВО, а вот украинский дрон совершил настолько же дерзкий удар, насколько неожиданный, в очередной раз, опозорив оккупантов. И в очередной раз. Оккупанты, неужели непонятно, безопасного места для вас нет нигде и, да, ваше ПВО вас не спасёт. В некотором смысле, оно же даже может вас добить, но не спасёт. 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: За кордоном чпокають тільки таких ніщебродов як ви, які живуть на соціальну допомогу:) Оба на, так у тебе задниця жирніша в такому разі. Гадаю, ти своїм досвідом тут ділишся. Змінено 6 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Оба на, так у тебе задниці жирніша в такому разі. Гадаю, ти своїм досвідом тут ділишся. Звичайно. Спробуйте себе в Айті. Рецепт простий. Вивчіть з десяток мов програмування, потім спробуйте запустити свій проект (тут сильно багато пропустив...), десь з десятої спроби у вас можливо вийде. Якщо грошей хватить. Розкажіть потім тут результати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 14 часов назад, vadimv сказал: О "Советских" с большой буквы. Вранье, как обычно Я когда что-то делаю, обычно спрашиваю мнение людей, которых это касается. На мнение тех, которых это не касается - мне все равно. Особенно тех, которые выросли в семье оккупантов. То у вас наверно в консервной банке со свалки воняет, как обычно. Вы Вадим никчёмный балобол, много раз это писала), вы можете спрашивать а можете нет, но от этого ни чего не меняется ибо только такое ничтожество как вы может оставить больную мать на окраине Сум и свалить от войны в Карпаты, а когда все бумаги на выезд в Испанию готовы то естествознание взять уже ее с собой ибо без маминой юбки выехать нельзя, еще раз вы ничтожество к тому же балабол!!! У меня с банками все хорошо в отличии от вас и вашего Жузуки). 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 минуту назад, seksinika сказал: Вы Вадим никчёмный балобол какая то жалкая ничтожная личность (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 (змінено) 6 хвилин тому, seksinika сказав: без маминой юбки выехать нельзя Чего ж нельзя если можно Змінено 6 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 хвилину тому, seksinika сказав: Вы Вадим никчёмный балобол, много раз это писала), вы можете спрашивать а можете нет, но от этого ни чего не меняется ибо только такое ничтожество как вы может оставить больную мать на окраине Сум и свалить от войны в Карпаты, а когда все бумаги на выезд в Испанию готовы то естествознание взять уже ее с собой ибо без маминой юбки выехать нельзя, еще раз вы ничтожество к тому же балабол!!! У меня с банками все хорошо в отличии от вас и вашего Жузуки). Не в захист Вадіма, але я б в апартаментам з Кіркоровим і рядом би не жив, даже бесплатно:) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 3 минуты назад, vadimv сказал: Можно, года так с 2017 Расскажете это специалисту по вашей форме заболевания) мне не нужно, ваше гнилое нутро я уже изучила года 4 назад, ну вы к курсе))). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 29 минут назад, Dmitriy_S сказал: Звичайно. Спробуйте себе в Айті. Рецепт простий. Вивчіть з десяток мов програмування, потім спробуйте запустити свій проект (тут сильно багато пропустив...), десь з десятої спроби у вас можливо вийде. Якщо грошей хватить. Розкажіть потім тут результати. Мамці своїй не пробував поради такі давати? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Не в захист Вадіма, але я б в апартаментам з Кіркоровим і рядом би не жив, даже бесплатно:) А мне как то все равно на такие моменты, что есть что нету вообще без разницы), а чего вы Бедосовича то потревожить решили? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, karbo сказав: Мамці своїй не пробував поради такі давати? Пробував. Каже 5к євро сильно помочне:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 8 хвилин тому, seksinika сказав: А мне как то все равно на такие моменты, что есть что нету вообще без разницы), а чего вы Бедосовича то потревожить решили? Хто такий ваш Бєдосовіч? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 16 минут назад, vadimv сказал: Чего ж нельзя если можно А чего сообщения меняете то ну в принципе такому как вы все не по чем , время как говорится покажет и думаю уже ждать не долго). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Только что, Dmitriy_S сказал: Хто такий ваш Бєдосовіч? Та кто его знает, слышала от вас стало быть он ваш а не мой раз так волнуетесь). Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 4 хвилини тому, seksinika сказав: Та кто его знает, слышала от вас стало быть он ваш а не мой раз так волнуетесь). А, ну ладно, раз сцитесь вашего кумира, то ладно:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: А, ну ладно, раз сцитесь вашего кумира, то ладно:) Если тут кто то и сцытся то это вы а не я, что вообще за слог такой сцытесь, языков программирования переучили)??? Кумир поднимешь у него , смотрите не обосцытись!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 Моє:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Пробував. Каже 5к євро сильно помочне:) Так ти її навчив десятьом мовам? От молодець 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
seksinika Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Моє:) А так и не скажешь по кумирам то , тут блин главный кумир со своими кумирами в "счастливом браке" отвисает), может вам там реально все круче чем у Бидросовеча заверчено, заодно посцаться сможете не??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 6 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 6 листопада 2024 2 хвилини тому, seksinika сказав: А так и не скажешь по кумирам то , тут блин главный кумир со своими кумирами в "счастливом браке" отвисает), может вам там реально все круче чем у Бидросовеча заверчено, заодно посцаться сможете не??? В счастлівом браке я только прікаливаюсь с Бездомного и Сексинки:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз