Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 19 минут назад, Dmitriy_S сказал: Проблема тільки в тому, що ви воюєте на боці одних кацапів проти інших кацапів. І всі ці кацапи хочуть пограбувати, згвалтували і знищити Україну. Слава Маніту, що в Штатах прийшли до влади респи і прикриють цей дурдом. Іди на*** зі своєю тупою філософією. Я воюю проти конченого ман'яка і такої ж конченої орди орків, у якої не має уявлень про людяність. Задвигай свій маразм відповідній аудиторії, придурок. Змінено 9 листопада 2024 користувачем Evgenich 6 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 3 часа назад, Evgenich сказал: Так. А ще великий бар'єр, який не дасть людській цивілізації досягти 2-го рівня, і ще безліч невтішних перспектив. Та я не занурююсь так глибоко. Починати треба з малого. Наприклад, коли бачиш, що якийсь хер (або кілька муднів) причипились до дівчини або звичайного перехожого, то треба не тікати ховаючи голову і вивправдовуючи себе: в мене сім'я, нах мені проблеми потрібні, а втрутись на захист слабких, не дивлячись на погані для себе наслідки. І якщо хоча б тритина суспільства буде слідувати таким принципам (а не як зараз), то і шанси на гарне майбутнє якісно збільшаться. Втікти від проблем - це риса егоїста. Я перестав бути таким. ~ 30 років тому я одного разу втрутився ( не за бабу , не з піхвостражданнь - просто два цигана вбивали з невідомих мені причин чужого мені охоронця чужого складу). ледь не вбили ( просто пощастило ). вдячність - зеро , немов так і треба ( я й не розраховував , але здивувало ) . зарікся втручатися. жертви розбещують тих , заради кого вони приносяться. Змінено 9 листопада 2024 користувачем Бездомный 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Только что, Бездомный сказал: я одного разі втрутився ( не за бабу , не з піхвостражданнь - просто два цигана вбивали чужого мені охоронця складу). ледь не вбили ( просто пощастило ). вдячність - зеро . Її не буде, це не значить що ти не маєш вчинити так, як тобі підказує совість. Може колись хто-небудь такий як ти, стане на захист твоїх рідних. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 12 хвилин тому, Evgenich сказав: Іди на*** зі своєю тупою філософією. Я воюю проти конченого ман'яка і такого ж конченої орди років, у якої не має уявлень про людяність. Задвигай свій маразм відповідній аудиторії, придурок. Вас просто використовують. Те, за що ви воюєте і реальні цілі - це дві великі різниці:) Кончених орків ви не переможете, бо таке рішення прийняли ті, на кого ви вплинути не можете. Тільки гірше зробите. Мені вас відверто жаль. Але я радий, що ви хоча б вціліли і ваші діти матимуть змогу жити в повноцінній сім'ї з батьком. Змінено 9 листопада 2024 користувачем Dmitriy_S 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Вас просто використовують. Те, за що ви воюєте і реальні цілі - це дві великі різниці:) Кончених орків ви не переможете, бо таке рішення прийняли ті, на кого ви вплинути не можете. Тільки гірше зробите. Мені вас відверто жаль. Але я радий, що ви хоча б вціліли і ваші діти матимуть змогу в повноцінній сім'ї з батьком. Під "ті" маєте на увазі євреїв?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Під "ті" маєте на увазі євреїв?))) Ні, євреї вже не мають того впливу в світі, що раніше. На жаль:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Ні, євреї вже не мають того впливу в світі, що раніше. На жаль:) Перефразую. Під "ті" кого маєте на увазі?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Вас просто використовують. Те, за що ви воюєте і реальні цілі - це дві великі різниці:) Кончених орків ви не переможете, бо таке рішення прийняли ті, на кого ви вплинути не можете. Тільки гірше зробите. Мені вас відверто жаль. Але я радий, що ви хоча б вціліли і ваші діти матимуть змогу в повноцінній сім'ї з батьком. Засунь свою жалість собі... нє, краще кантону в дупу! Таємний уряд, рішення приняли блед... Кацапи прийшли вбивати мене, моїх рідних і моїх співвітчизників. Треба бути повним дибілом, щоб не бачити очевидних речей і задвигати про якісь надскладні теорії змови. Ти просто жалюгідний щур, який намагається виправдати свою втечу клішованим: за нас все порішали і від нас нічого не залежить. І таких як ти, нажаль, значна більшість. Не бажаю нічого хорошого. Сиди собі в безпеці і не повертайся, тобі тут не раді. Змінено 9 листопада 2024 користувачем Evgenich 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Перефразую. Під "ті" кого маєте на увазі?) Назвемо їх Глобальний Захід. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, Evgenich сказал: краще кантону в дупу! Базар фильтруй, блоха... 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Назвемо їх Глобальний Захід. Глобалісти (євреї) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, Evgenich сказав: Засунь свою жалість собі... нє, краще кантону в дупу! Таємний уряд, рішення приняли блед... Кацапи прийшли вбивати мене, моїх рідних і моїх співвітчизників. Треба бути повним дибілом, щоб не бачити очевидних речей і задвигати про якісь надскладні теорії змови. Ти просто жалюгідний щур, який намагається виправдати свою втечу клішованим: за нас все порішали і від нас нічого не залежить. І таких як ти, нажаль, значна більшість. Не бажаю нічого хорошого. Сиди собі в безпеці і не повертайся, тобі тут не раді. От саме з-за таких невігласів, які не бачать далі свого носа, Україна так і не змогла набути державність за останні вісімсот років. Як каже Арестович, хуторський менталітет:) 3 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, Evgenich сказав: Та я не занурююсь так глибоко. Починати треба з малого. Чи те того варте? Власне, вам вирішувати - то ж ваше життя Цитата Че Гевара Ернесто Був з такого тіста: Він ніколи не став би солістом Клубу Буено Віста. Він хотів свободи для всіх З кулями і гранатами Та звільнитися так і не зміг, Хоч і не був за гратами. Без кохання, без дому і без грошей Перетнув він межу, І віддав обличчя своє Панкам на одежу. Приспів: Чи те того варте? | (8) В Ескобара Хуана Море маріхуани, Вантажівками кока йде До Амерікани. У наркобарона Влада і мільйони, На коліна падають Свої і незнайомі. Але на крутого крутіший є, Хоч із самого Білого дому. Можна за день загубити все, Яким би не був ти доном. Приспів. Той під пальмою їсть банан, Йому нічого не треба. Той заліз у самісіньке пекло, А той дереться на небо. Хтось береться змінити світ, Хтось полює на вдачу, А хтось лишається вдома, Дивиться як багаті плачуть. Де би я не був, щоб я не робив, Раз у раз питаю себе Я віддав життя за те, Щоб бути тим, ким я є. 1 година тому, Evgenich сказав: Наприклад, коли бачиш, що якийсь хер (або кілька муднів) причипились до дівчини або звичайного перехожого Слава Будді, тут я такого за рік жодного разу не бачив. Максимум, що було - два гарячих іспанських мачо не поділили одну смугу руху на дорозі, облклали один одного іспанськими матюччями і роз'їхалися собі. 1 година тому, Evgenich сказав: І якщо хоча б тритина суспільства буде слідувати таким принципам (а не як зараз), то і шанси на гарне майбутнє якісно збільшаться. Нє, буде перманентне місилово між "гарними хлопцями" за все хороше і проти всього поганого Як казав аферистович: "війна - це коли одні хороші люди вбивають інших хороших людей" 1 година тому, Evgenich сказав: Втікти від проблем - це риса егоїста. Я перестав бути таким. Я довго не міг второпати, що ж насправді керує людьми. Поки не прочитав книжку Докінза "Егоїстичний ген". Ото де справжній егоїзм. А у мене так - просто небажання бити морди і стріляти. Просто нецікаво. Як казав дід: "турок - не козак" Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Чи те того варте? Власне, вам вирішувати - то ж ваше життя Слава Будді, тут я такого за рік жодного разу не бачив. Нє, буде перманентне місилово між "гарними хлопцями" за все хороше і проти всього поганого Я довго не міг второпати, що ж насправді керує людьми. Поки не прочитав книжку Докінза "Егоїстичний ген". Ото де справжній егоїзм. А у мене так - просто небажання бити морди і стріляти. Просто нецікаво. Багато хто не розуміє що можна безкінечно боротися з наслідками та не побороти якщо не усунути їх причину. Самураї, хулє. Їм важливий сам процес боротьби, який мабуть дає відчуття власної потрібності... 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 10 хвилин тому, Evgenich сказав: Засунь свою жалість собі... нє, краще кантону в дупу! І ця людина ще щось там писала про емпатію... :)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) Не важливо якою шизофренічною ідеєю керуються кацапи, і не так важливо хто і як вклав то гівно їм в голови. Важливо що їхня мета - знищити Україну разом з її громадянами. Тож будувати якісь безглузді теорії і включати високу філософію - це просто ознака сикуна і егоїста. Чи має він право? Має. Але ще вислуховувати від таких про високі матерії? Та і якщо така людина не здатен чимось жертвувати (зокрема життям, та хоча б комфортом) за ради громади, суспільства, нації, то цілком справедливо підняти питання: нах ти тоді нам потрібен? З'їбнув кудись свого часу? от і седи там, тут тобі не місце. Змінено 9 листопада 2024 користувачем Evgenich 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 36 хвилин тому, XL.pro сказав: далі що? Повторний напад, корупція, розруха, злидні, мільйони скалічених (фізично і психологічно)? ні, українці вчергове не повторять помилок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: Самураї, хулє. Їм важливий сам процес боротьби Архетип воїна, героя, козака і т.п. 6 хвилин тому, Evgenich сказав: тут тобі не місце. Цілком з вами згодний. Цитата На твоїх джінсах американський прапор На твоїй майці – канадське кленове листя У твоїх очах видно тільки одне питання: Хто мені скаже – чому я тут народився? Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 хвилин тому, Evgenich сказав: Не важливо якою шизофренічною ідеєю керуються кацапи, і не так важливо хто і як вклав то гівно їм в голови. Важливо що їхня мета - знищити Україну разом з її громадянами. Тож будувати якісь безглузді теорії і включати високу філософію - це просто ознака сикуна і егоїста. Чи має він право? Має. Але ще вислуховувати від таких про високі матерії? Та і якщо така людина не здатен чимось жертвувати (зокрема життям, та хоча б комфортом) за ради громадськості, суспільства, нації, то цілком справедливо підняти питання: нах ти тоді нам потрібен? З'їбнув кудись свого часу? от і седи там, тут тобі не місце. Ну звісно ж, навіщо вам українці, вам муслімів завезуть. Тренуйтеся виконувати намаз:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 7 минут назад, Evgenich сказал: Не важливо якою шизофренічною ідеєю керуються кацапи, і не так важливо хто і як вклав то гівно їм в голови. Важливо що їхня мета - знищити Україну разом з її громадянами. Тож будувати якісь безглузді теорії і включати високу філософію - це просто ознака сикуна і егоїста. Чи має він право? Має. Але ще вислуховувати від таких про високі матерії? Та і якщо така людина не здатен чимось жертвувати (зокрема життям, та хоча б комфортом) за ради громадськості, суспільства, нації, то цілком справедливо підняти питання: нах ти тоді нам потрібен? З'їбнув кудись свого часу? от і седи там, тут тобі не місце. Та не дасть захід зброї знищити росію, бо вона їм самим потрібна цілою і достатньо міцною. Скажу по секрету, що китайські орки будуть мало чим кращі від кацапських. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, loader сказав: Кацапи ними б'ють на дорогах, принаймі з тих відео що я бачив. Доганяють танки і тп. Для таких засідок непогано. Яка статистика звісно невідомо поки. Для статистики уражень тре лізти на російські канали. Та й не кожне враження то "мінус", бо із-за котушки зменшена вага заряду. Не "вундервафля", бо простір для застосування невеликий, але дуже неприємна річ яка вже за три місяці побила багато техніки. "Та це ж ПТУР!" казали військові з великими зірками, ага, це він ... майже, але він підлітає, неквапно вибирає точку удару, і б'є, і все це при гарній картинці, що в роботі пілота дуже важливо, і має велику результативність. А, якщо до когось ще не дійшло, що війна йде не з довбнями, то більш розумні зрозуміють, що при продуманих(скоординованих) тактиках застосування, це дуже-дуже неприємна річ. Я не відвідувач російських каналів по цій темі, бо доскональне вивчення фпв-дронів мені на моменті не потрібно, тому показове відео з ураженням нашої "Бредлі" від Флеша: t.me/serhii_flash/4256 Способи протидії є й будуть, але трохи проєбали по часу ... Змінено 9 листопада 2024 користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 11 минут назад, Dmitriy_S сказал: Ну звісно ж, навіщо вам українці, вам муслімів завезуть. Тренуйтеся виконувати намаз:) Я то буду робити так само не щиро, як і хреститися. 😏 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 години тому, Дощ сказав: Вирубати дерева, викорчувати пні, викосити траву під нуль, зробити волокно як павутина. Ось в принципі і все, а так то без нюансів Нащо? Ви точно хоч раз з тим стикались? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, sergio сказав: Я то буду робити так само не щиро, як і хреститися. 😏 Ну, ви не пропадете, я в цьому навіть не сумніваюся:)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Зеленський "тепло і приємно" поговорив з Трампом та Маском. Про що була розмова 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз