Dmitriy_S Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Тільки що, karbo сказав: В кожній місцевості може бути по своєму Пфф, та це у нас ще норм. На Західній ще й ходять у вікна заглядають Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Пфф, та це у нас ще норм. На Західній ще й ходять у вікна заглядають Відгук про ваш "Тільки що проїзжав поруч: 5 ТКЦашників ногами били чоловіка, який лежав на землі. Поруч поліцейський стояв з руками в карманах. Думаю вже по цьому можна зробити висновок щодо роботи даного ТЦК. Просто позор! А ще більший позор поліцейським. Як ви спине вночі, хлопц"і? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Відгук про ваш "Тільки що проїзжав поруч: 5 ТКЦашників ногами били чоловіка, який лежав на землі. Поруч поліцейський стояв з руками в карманах. Думаю вже по цьому можна зробити висновок щодо роботи даного ТЦК. Просто позор! А ще більший позор поліцейським. Як ви спине вночі, хлопц"і? Я особисто такого не бачив. Тільки ролики в інтернеті. А сплять вони нормально, якщо це насправді було. Наче до цього не було як менти забивали до смерті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 хвилину тому, karbo сказав: Відгук про ваш "Тільки що проїзжав поруч: 5 ТКЦашників ногами били чоловіка, який лежав на землі. Поруч поліцейський стояв з руками в карманах. Думаю вже по цьому можна зробити висновок щодо роботи даного ТЦК. Просто позор! А ще більший позор поліцейським. Як ви спине вночі, хлопц"і? їм же треба замість себе когось відправити на фронт і заодно завдячити владі за бронь. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Пфф, та це у нас ще норм. На Західній ще й ходять у вікна заглядають кажуть в деяких селах чоловіків взагалі не залишилось. як думаєте, років через 50 назвуть геноцидом? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я особисто такого не бачив. Тільки ролики в інтернеті. А сплять вони нормально, якщо це насправді було. Наче до цього не було як менти забивали до смерті. Я теж з Америки не бачу. Але це не означає що цього немає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 кожен день біля м. Вокзальна з ранку з усіх боків підходів по декілька чоловік стоїть. більше десятка. плюс поліцейські. це тільки одна точка. скільки їх по місту, країні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 хвилину тому, US7IGN сказав: кажуть в деяких селах чоловіків взагалі не залишилось. як думаєте, років через 50 назвуть геноцидом? Я вже зараз кажу відкрито, що це геноцид. Бо село - це саме те, що не змогли знищити совєти. Я сам з села. Але поточній владі це вдалося. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Я вже зараз кажу відкрито, що це геноцид. Бо село - це саме те, що не змогли знищити совєти. Я сам з села. Але поточній владі це вдалося. Село не знищили, але ненависть до себе викликали. А тому вважаю, що демотивує цей фактор найбільше. І коли гопник відбивається від мобілізації, то ніхто не захоче туди. Бо одним можна на вибір, іншим лише помирати. До речі, радянська влада саме цим себе дискредитувала. Вони і діти жирували, інші м'яса місяцями не бачили Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 4 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я вже зараз кажу відкрито, що це геноцид. Бо село - це саме те, що не змогли знищити совєти. Я сам з села. Але поточній владі це вдалося. Можна поіменно? Чи погані тільки бояри?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 годину тому, Vinsol2009 сказав: Хотів лише уточнити, Друже, підніми ручки і попустися! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 1 хвилину тому, XL.pro сказав: Можна поіменно? Чи погані тільки бояри?))) А сенс? Ви зациклились на Зеленському, а він взагалі нічого не вирішує, як і майбутній президент Залужний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 1 годину тому, Dmitriy_S сказав: практикував ауяска Бляха, не знав, що торчки на Трайфеді є адептами духовних практик Змінено 14 листопада 2024 користувачем outdoor24 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 хвилини тому, outdoor24 сказав: Бляха, не знав, що торчки на Тайфеді є адептами духовних практик Що таке Тайфеді? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: А сенс? Ви зациклились на Зеленському, а він взагалі нічого не вирішує, як і майбутній президент Залужний. Не на особистості, а на національності. Тролінг. Якщо не він, то хто все вирішує, бородата мамка, глобалісти?))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 4 години тому, Дощ сказав: Бо тикаєш незнайомим людям, які не хочуть щоб їм тикали, і не раз про це говорили - так поводиться або дебіл або травмований До речі, саме цікаве, в мене дійсно зараз включений впн, але не по тим причинам, що ви думаєте, тож чого б вам не прийти до мене за вашої думки з вашим кумом чмом-тцкашником і не мобілізувати мене? Це буде феєрично Змінено 14 листопада 2024 користувачем Dmitriy_S Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 6 годин тому, karbo сказав: Я за справедливість. Всі повинні воювати, хто підлягає мобілізації А я за ефективність в досяганні результату. На "справедливість" частіше наголошують ті, хто розуміє під нею "уравніловку" але не маючи власних досягнень намагаються нівелювати здобутки інших - "1917" (с). Дай таким волю і результату не буде, навіть такого, який вони хотіли. Масовий гріх адептів узагальнень та спрощень ніколи не призводить до ефективного результату. Що цікаво - ті самі адепти, що так люто обмежили коло повинних воювати до трьох літер "всі", себе чомусь однозначно викреслюють з нього: 6 годин тому, karbo сказав: Ультра патріот який проживає в Україні буде чекати на пенсіонера з Чикаго, який має його захистити від ненависних москалів? Змінено 14 листопада 2024 користувачем tort Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Не на особистості, а на національності. Тролінг. Якщо не він, то хто все вирішує, бородата мамка, глобалісти?))) Євреї:) Як-то кажуть, слухайте мене і тюрма вас не мине:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 23 хвилини тому, US7IGN сказав: кажуть в деяких селах чоловіків взагалі не залишилось. як думаєте, років через 50 назвуть геноцидом? У своєму був на вихідних, в нас тисячі дві людей живе, ще залишились чоловіки, мабуть, шерифу не всіх вигідно здавати. Звісно, і сини фермерів у ту армію не ходять, бо негоже паровознюкам Неньку боронити ... Шериф віддає, мабуть, тільки зальотників (які не відкупилися) бо план є план, і він собака на службі, тому повинен службу тягти. Навіть пару СЗЧшників є ) один вбивець, (ну як вбивець, звичайне здорове теля, я його навіть в себе на важких роботах залучав ... бухав, вдарив сусіда, а сусід помер, від чого помер хз, а хлопцю 8 років видали) с тюрми на місяц в Британщину на навчання, потім на фронт, а звідти втік, десь ховається ))) Отаке порозказували, за що купив за те продаю ... може іпсо, хз ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Євреї:) Як-то кажуть, слухайте мене і тюрма вас не мине:) Правильно назвати, правильно зрозуміти (с) P.S. Не витримав, "в'язниця")))) Змінено 14 листопада 2024 користувачем XL.pro Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 21 минуту назад, tort сказал: я за ефективність в досяганні результату. На "справедливість" частіше наголошують ті, хто розуміє під нею "уравніловку" але не маючи власних досягнень намагаються нівелювати здобутки інших - "1917" (с). Дай таким волю і результату не буде, навіть такого, який вони хотіли Закон не працює по принципу ефективності. А почуття справедливості саме на цьому побудовано - на рівній відповідальності перед законом. Вже зараз можу з повною відповідальністю заявити - громадяни України у своїй більшості демотивовані таким вибірковим підходом до мобілізації і відмовляються йти в армію під будь-яким приводом. Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Що таке Тайфеді? Вибачаюся «на Трайфеді» Т-ефедрин у формі сиропу чи таблеток. Один час був дуже популярним серед аяуяканців Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 17 хвилин тому, karbo сказав: Закон не працює по принципу ефективності. А почуття справедливості саме на цьому побудовано - на рівній відповідальності перед законом. "Почуття справедливості" у кожного різна. Тому, враховуючи звичний правовий нігілізм та правову неграмотність для адептів узагальнень та спрощень, ця схема "законість = справедливість" не працює як мала б. Вони і закони бачать як хочуть, і справедливості чекають не по своїм зусиллям і відповідальності. Змінено 14 листопада 2024 користувачем tort Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 (змінено) 6 минут назад, tort сказал: "Почуття справедливості" у кожного різна. Тому, враховуючи звичний правовий нігілізм та правову неграмотність для адептів узагальнень та спрощень, ця схема "законість = справедливість" не працює як мала б. Вони і закони бачать як хочуть, і справедливості чекають не по своїм зусиллям і відповідальності. У даному випадку надзвичайно просто її добитися. Достатньо виконувати закон про мобілізацію всіма верствами населення. При тому первинною, глибинною причиною може бути зовсім інше підґрунтя. Але саме трігером при відмові від служби виступає ось це почуття несправедливості. Змінено 14 листопада 2024 користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashok24 Опубліковано: 14 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 14 листопада 2024 Єх кажись Пуйло правду каже що у нас справжній фа…..зм та геноцид свого народу. 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз