Canton Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 7 часов назад, 7351 сказал: www.globaldefensecorp.com/2024/11/23/ukraines-storm-shadow-missile-strikes-killed-russian-army-general-and-eighteen-officers-in-kursk-region/ Я же сказал раньше - уровень журнала Мурзилка... Если будут подтверждения западных разведок - тогда можно поверить... Но, думаю, их не будет А пока - ИПСО Змінено 24 листопада 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 8 часов назад, karbo сказал: Відстань між між бункером і спортзалом 200 м. Могли там бути розміщені корейські солдати? Що знаходилось в оранжереї чи хто знаходився там ми теж не знаємо. Колись мав допуск до одного з бункерів за кордоном - монументальна споруда, німці будували. Так ось, - головним вхід, яким користувалися, був у будівлі військової їдальні - така собі непримітні, звичайні двері. Про їх призначення тому кому не слід було знати - не знали. А далі - сотні метрів коридорів та декілька металевих дверей товщиною 50-60 см. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 2 минуты назад, Privet сказал: А далі - сотні метрів коридорів Ага... И куча замаскированных амбразур, откуда кинжальным пулеметным огнем закрывается каждый квадратный метр этих коридоров...протокол такой... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 16 минут назад, Privet сказал: Так ось, - головним вхід, яким користувалися, був у будівлі військової їдальні - така собі непримітні, звичайні двері. Тут чутка по другому - на территории отдельный охраняемый внутренний периметр. И малоприметные здания. А дальше только вниз и в стороны... Змінено 24 листопада 2024 користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 Только что, Canton сказал: И куча замаскированных амбразур Цього там не було. Було чимало шахт вентиляції, додаткові входи - у тому числі з вантажними ліфтами. Німці свого часу там розробляли та будували фау 1, фау 2 - можете уявити масштаб підземної частини. Що ще там було - це мій бойовий пост, наприклад, - кімната 6х10 - як у бібліотеці книги , а там стойки до стелі висотою 4-и метри нашпиговані апаратурою, яка засекречувала. І усе працювало без зупинки. Правда, - щороку приїздила фура та робили рентген легень. Напевно, - не просто так. Багато чого цікавого відбувалося. У мережі є відео - де сучасні німці лазять тими катакомбами - усе неначе учора залишено. Устаткування не має, нічого не має, але сухо, чисто - система вентиляції судячи з усього працює до сих пір. Лінь шукати відео. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 8 минут назад, Privet сказал: Цього там не було. Наверное. Постройка то старая и под другую задачу проектировалась... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Privet Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 *** 2008 рік. А что молчим? Нам это не интересно? (Амбиции кремля на фоне Грузинской проблемы) Или когда хатки поплывут после подрыва ГЭС - все дружно вспомним - Где ж мы были? **** 2015 р. Безперечно, пютлер готується відкрито напасти на Україну. Що робити ?! Для мене було очевидним ще років з 5-то тому, коли відбувалися усі ці події, щодо будівництва газових мереж в обхід України, що пютлер розглядає варіант силового захвату України, варіант війни на нашій территорії. *** 2016 Раззомбирование жителей Украины - чтобы чётко понимали какие соседи - опасные дебилы. 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 11 годин тому, karbo сказав: Корейці відправили еліту не для того щоб вони пачками подохли А для чого? Це ж очевидний наслідок. Мають здохнути. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 2 часа назад, Canton сказал: Шо надо, то и накрыли... Никто такой боеприпас и в таком количестве по живой силе расходовать не будет - неэффективно... Война - циничная сукина дочь так якщо вже накрили - який сенс шифруватися Змінено 24 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 2 часа назад, Canton сказал: Тут чутка по другому - на территории отдельный охраняемый внутренний периметр. И малоприметные здания. А дальше только вниз и в стороны... але ж це санаторій цк кпсс , а не військова база 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 10 минут назад, Бездомный сказал: але ж це санаторій цк кпсс , а не військова база А для кого то в первую очередь военная база, залегендированная под санаторий... Змінено 24 листопада 2024 користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 2 години тому, Privet сказав: 2008 рік. А что молчим? Нам это не интересно? (Амбиции кремля на фоне Грузинской проблемы) Или когда хатки поплывут после подрыва ГЭС - все дружно вспомним - Где ж мы были? Да, был бы у меня такой кот я тогда на форуме - я бы может и не женился строился бы никогда. А так - проснулся в конце ноября 2013 - а все уже, поздно пить боржоми. Privet - респект у уважуха! Змінено 24 листопада 2024 користувачем vadimv 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Да, был бы у меня такой кот я тогда на форуме - я бы может и не женился строился бы никогда. А так - проснулся в конце ноября 2013 - а все уже, поздно пить боржоми. мають значення не обставини, а наше ставлення до них. мабуть сумно жити думаючи що все зробив не так. єдина втіха - знайти тих хто в цьому винен 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: мають значення не обставини, а наше ставлення до них Мільйони вбитих з вами не згодні. 14 хвилин тому, US7IGN сказав: мабуть сумно жити думаючи що все зробив не так Ну чо прям "все" - коє шо зробив так як нада ) 14 хвилин тому, US7IGN сказав: єдина втіха - знайти тих хто в цьому винен Нє, я завжди готовий віддати належне людині, яка виявилася розумнішою за мене )) Змінено 24 листопада 2024 користувачем vadimv 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 12 хвилин тому, vadimv сказав: Нє, я завжди готовий віддати належне людині, яка виявилася розумнішою за мене )) ну от і відповідь на питання чому ви маєте за неї вмерти Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 13 хвилин тому, vadimv сказав: Мільйони вбитих з вами не згодні. от таке у них було ставлення до обставин. ви ж не сиділи на дупі, а якось на них реагували. вони теж. по своєму. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 52 хвилини тому, US7IGN сказав: ви маєте за неї вмерти Ніт, не маю. У цієї людини (людей, бо це різні люди) є всі можливості зробити так як я. Якщо вона цього не робить - то її вибір. Чому я маю мати щось проти цього. Змінено 24 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 31 хвилину тому, US7IGN сказав: от таке у них було ставлення до обставин. ви ж не сиділи на дупі, а якось на них реагували. вони теж. по своєму. Схоже у нас різне уявлення про термін "обставини" Для мене це те, що вже стало фактом. І бувають такі обставини (факти), коли вже реагуй, не реагуй - в результаті вийде гуй нічого путного не вийде. Реагував я не на обставини, а не непевні ознаки того, що може в майбутньому стати фактом. А може і не стати. Змінено 24 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Схоже у нас різне уявлення про термін "обставини" Для мене це те, що вже стало фактом. І бувають такі обставини (факти), коли вже реагуй - не реагуй - в результаті вийде гуй. Реагуав я не на обставини, а не непевні ознаки того, що може в майбутньому стати фактом. А може і не стати. ОБСТАВИНА, и, ж. 1. Явище, подія, факт і т. ін., що пов'язані з чим-небудь, супроводять або викликають що-небудь, впливають на щось. slovnyk.ua/index.php?swrd=обставина все що виникне в майбутньому безпосередньо залежить від того що вже є зараз. як там ваш улюблений Талеб казав про вірогідність майбутніх подій? всі вихідні дані доступні вже зараз, тільки мало хто може побачити зв'язок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: ОБСТАВИНА, и, ж. 1. Явище, подія, факт Саме так - факт, який вже реалізувався. 8 хвилин тому, US7IGN сказав: все що виникне в майбутньому безпосередньо залежить від того що вже є зараз. як там ваш улюблений Талеб казав про вірогідність майбутніх подій? всі вихідні дані доступні вже зараз, тільки мало хто може побачити зв'язок. Ми живемо не у світі детермінант, де все з'вязано і закономірно витікає з попереднього. Талєб казав про те, яку велику роль відіграє випадок у цьому непевному світі. Про те саме казав Шрьодінгер - поки коробку не відкрито - невідомо, живий кіт чи мертвий. Я просто прикинув, що згідно Талєба наслідки мертвого кота будуть значно суттєвіші, і що покладатися на живого кота взагалі не варто. Змінено 24 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 11 минут назад, vadimv сказал: Реагуав я не на обставини, а не непевні ознаки того, що може в майбутньому стати фактом. А може і не стати. Реагировали с большим опозданием. Если бы Вы в 18-19 -ом продали дом в Сумах, не вложились во Франек, а купили за пятерку румынское гражданство и выехали бы как гражданин Евросоюза, вотэто был бы дар предвиденья. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: Ми живемо не у світі детермінант, де все з'вязано і закономірно витікає з попереднього критична помилка підмінювати нездатність осягнути всі події їх начебто недетермінованістю. саме про це Талеб теж казав. випадок це факт про який ви не знаєте, а не який не існує. ну в принципі ви дуже послідовні тому мало цікаві навіть немолодій сексі... п'яний кіт і то цікавіше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 (змінено) 4 години тому, ks6 сказав: Реагировали с большим опозданием. Не то слово. ) Правильное слово - идиот — в Древней Греции гражданин полиса, живущий в отрыве от общественной жизни, не участвующий в общем собрании граждан полиса и иных формах государственного и общественного демократического управления.[2] 4 години тому, ks6 сказав: Если бы Вы в 18-19 -ом продали дом в Сумах, не вложились во Франек, а купили за пятерку румынское гражданство Це фантастика ) В наявных ОБСТОЯТЕЛЬСТВАХ у меня не было такой возможности. 4 години тому, ks6 сказав: вотэто был бы дар предвиденья. Так я и не претендую на дар предвидения. Только на "дар" озвучивать очевидные вещи ) Причем даром )) Змінено 24 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 11 хвилин тому, US7IGN сказав: випадок це факт про який ви не знаєте Неможливо знати все. 11 хвилин тому, US7IGN сказав: немолодій сексі... Це якийсь оксюморон ) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 24 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 24 листопада 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: Це якийсь оксюморон ) мілф 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз