Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 часов назад, 7351 сказал:

www.globaldefensecorp.com/2024/11/23/ukraines-storm-shadow-missile-strikes-killed-russian-army-general-and-eighteen-officers-in-kursk-region/

Я же сказал раньше - уровень журнала Мурзилка...

Если будут подтверждения западных разведок - тогда можно поверить...

Но, думаю, их не будет

А пока - ИПСО

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

8 часов назад, karbo сказал:

Відстань між між бункером і спортзалом 200 м. 

Могли там бути розміщені корейські солдати? 

Що знаходилось в оранжереї чи хто знаходився там ми теж не знаємо.

Колись мав допуск до одного з бункерів за кордоном  - монументальна споруда, німці будували.

Так ось, - головним вхід, яким користувалися, був у будівлі військової їдальні - така собі непримітні, звичайні двері.

Про їх призначення тому кому не слід було знати - не знали.

А далі - сотні метрів коридорів та декілька металевих дверей товщиною 50-60 см.   

• Лайк 3
  • Дякую 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Privet сказал:

А далі - сотні метрів коридорів

Ага...

И куча замаскированных амбразур, откуда кинжальным пулеметным огнем закрывается каждый квадратный метр этих коридоров...протокол такой...

Посилання на коментар

16 минут назад, Privet сказал:

Так ось, - головним вхід, яким користувалися, був у будівлі військової їдальні - така собі непримітні, звичайні двері.

Тут чутка по другому - на территории отдельный охраняемый внутренний периметр. И малоприметные здания. А дальше только вниз и в стороны...

5-35.jpg

Посилання на коментар

Только что, Canton сказал:

И куча замаскированных амбразур

Цього там не було. Було чимало шахт вентиляції, додаткові входи - у тому числі з вантажними ліфтами. 

Німці свого часу  там розробляли та будували фау 1, фау 2 - можете уявити масштаб підземної частини.

Що ще там було - це мій бойовий пост, наприклад, - кімната 6х10 - як у бібліотеці книги , а там стойки до стелі висотою 4-и метри нашпиговані апаратурою, яка засекречувала.  І усе працювало без зупинки. Правда, - щороку приїздила фура та робили рентген легень. Напевно, - не просто так. Багато чого цікавого відбувалося.

У мережі є відео - де сучасні німці лазять тими катакомбами - усе неначе учора залишено. Устаткування не має, нічого не має, але сухо, чисто  - система вентиляції судячи з усього працює до сих пір.  

Лінь шукати відео. 

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

8 минут назад, Privet сказал:

Цього там не було.

Наверное. Постройка то старая и под другую задачу проектировалась...

Посилання на коментар

2008 рік.

А что молчим? Нам это не интересно? (Амбиции кремля на фоне Грузинской проблемы)

Или когда хатки поплывут после подрыва ГЭС - все дружно вспомним - Где ж мы были? 

2015 р.

Безперечно, пютлер готується відкрито напасти на Україну. Що робити ?!

Для мене було очевидним ще років з 5-то тому, коли відбувалися усі ці події, щодо будівництва газових мереж в обхід України, що пютлер розглядає варіант силового захвату України, варіант війни на нашій территорії.

2016

Раззомбирование жителей Украины - чтобы чётко понимали какие соседи - опасные дебилы.

• Дякую 3
  • Сумно 1
Посилання на коментар

11 годин тому, karbo сказав:

Корейці відправили еліту не для того щоб вони пачками подохли 

А для чого? Це ж очевидний наслідок. Мають здохнути. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Canton сказал:

Шо надо, то и накрыли...

Никто такой боеприпас и в таком количестве по живой силе расходовать не будет - неэффективно...

Война - циничная сукина дочь

так якщо вже накрили - який сенс шифруватися 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

2 часа назад, Canton сказал:

Тут чутка по другому - на территории отдельный охраняемый внутренний периметр. И малоприметные здания. А дальше только вниз и в стороны...

5-35.jpg

але ж це санаторій цк кпсс , а не військова  база

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, Бездомный сказал:

але ж це санаторій цк кпсс , а не військова  база

А для кого то в первую очередь военная база, залегендированная под санаторий...

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 години тому, Privet сказав:

2008 рік.

А что молчим? Нам это не интересно? (Амбиции кремля на фоне Грузинской проблемы)

Или когда хатки поплывут после подрыва ГЭС - все дружно вспомним - Где ж мы были? 

Да, был бы у меня такой кот я тогда на форуме - я бы может и не женился строился бы никогда.

А так - проснулся в конце ноября 2013 - а все уже, поздно пить боржоми.

Privet - респект у уважуха!

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
  • Хаха 4
Посилання на коментар

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Да, был бы у меня такой кот я тогда на форуме - я бы может и не женился строился бы никогда.

А так - проснулся в конце ноября 2013 - а все уже, поздно пить боржоми.

мають значення не обставини, а наше ставлення до них. мабуть сумно жити думаючи що все зробив не так. єдина втіха - знайти тих хто в цьому винен :lol:

• Сумно 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, US7IGN сказав:

мають значення не обставини, а наше ставлення до них

Мільйони вбитих з вами не згодні.

мабуть сумно жити думаючи що все зробив не так

Ну чо прям "все" - коє шо зробив так як нада )

єдина втіха - знайти тих хто в цьому винен :lol:

Нє, я завжди готовий віддати належне людині, яка виявилася розумнішою за мене ))

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

12 хвилин тому, vadimv сказав:

Нє, я завжди готовий віддати належне людині, яка виявилася розумнішою за мене ))

ну от і відповідь на питання чому ви маєте за неї вмерти

Посилання на коментар

13 хвилин тому, vadimv сказав:

Мільйони вбитих з вами не згодні.

от таке у них було ставлення до обставин. ви ж не сиділи на дупі, а якось на них реагували. вони теж. по своєму.

Посилання на коментар

52 хвилини тому, US7IGN сказав:

ви маєте за неї вмерти

Ніт, не маю. У цієї людини (людей, бо це різні люди) є всі можливості зробити так як я. Якщо вона цього не робить - то її вибір. Чому я маю мати щось проти цього.

Посилання на коментар

31 хвилину тому, US7IGN сказав:

от таке у них було ставлення до обставин. ви ж не сиділи на дупі, а якось на них реагували. вони теж. по своєму.

Схоже у нас різне уявлення про термін "обставини" Для мене це те, що вже стало фактом. І бувають такі обставини (факти), коли вже реагуй, не реагуй - в результаті вийде гуй нічого путного не вийде.

Реагував я не на обставини, а не непевні ознаки того, що може в майбутньому стати фактом. А може і не стати.

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, vadimv сказав:

Схоже у нас різне уявлення про термін "обставини" Для мене це те, що вже стало фактом. І бувають такі обставини (факти), коли вже реагуй - не реагуй - в результаті вийде гуй.

Реагуав я не на обставини, а не непевні ознаки того, що може в майбутньому стати фактом. А може і не стати.

ОБСТАВИНА, и, ж. 1. Явище, подія, факт і т. ін., що пов'язані з чим-небудь, супроводять або викликають що-небудь, впливають на щось.

slovnyk.ua/index.php?swrd=обставина

все що виникне в майбутньому безпосередньо залежить від того що вже є зараз. як там ваш улюблений Талеб казав про вірогідність майбутніх подій? всі вихідні дані доступні вже зараз, тільки мало хто може побачити зв'язок.

Посилання на коментар

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

ОБСТАВИНА, и, ж. 1. Явище, подія, факт

Саме так - факт, який вже реалізувався. 

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

все що виникне в майбутньому безпосередньо залежить від того що вже є зараз. як там ваш улюблений Талеб казав про вірогідність майбутніх подій? всі вихідні дані доступні вже зараз, тільки мало хто може побачити зв'язок.

Ми живемо не у світі детермінант, де все з'вязано і закономірно витікає з попереднього. Талєб казав про те, яку велику роль відіграє випадок у цьому непевному світі. Про те саме казав Шрьодінгер - поки коробку не відкрито - невідомо, живий кіт чи мертвий.

Я просто прикинув, що згідно Талєба наслідки мертвого кота будуть значно суттєвіші, і що покладатися на живого кота взагалі не варто.

Посилання на коментар

11 минут назад, vadimv сказал:

Реагуав я не на обставини, а не непевні ознаки того, що може в майбутньому стати фактом. А може і не стати.

Реагировали с большим опозданием. Если бы Вы в 18-19 -ом продали дом в Сумах, не вложились во Франек, а купили за пятерку румынское гражданство и выехали бы как гражданин Евросоюза, вотэто был бы дар предвиденья. 

• Хаха 5
Посилання на коментар

4 хвилини тому, vadimv сказав:

Ми живемо не у світі детермінант, де все з'вязано і закономірно витікає з попереднього

критична помилка підмінювати нездатність осягнути всі події їх начебто недетермінованістю. саме про це Талеб теж казав. випадок це факт про який ви не знаєте, а не який не існує. ну в принципі ви дуже послідовні тому мало цікаві навіть немолодій сексі... п'яний кіт і то цікавіше :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 години тому, ks6 сказав:

Реагировали с большим опозданием.

Не то слово. ) Правильное слово - идиот — в Древней Греции гражданин полиса, живущий в отрыве от общественной жизни, не участвующий в общем собрании граждан полиса и иных формах государственного и общественного демократического управления.[2]

Если бы Вы в 18-19 -ом продали дом в Сумах, не вложились во Франек, а купили за пятерку румынское гражданство

Це фантастика ) В наявных ОБСТОЯТЕЛЬСТВАХ у меня не было такой возможности.

вотэто был бы дар предвиденья. 

Так я и не претендую на дар предвидения. Только на "дар" озвучивать очевидные вещи ) Причем даром ))

• Лайк 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

випадок це факт про який ви не знаєте

Неможливо знати все. 

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

немолодій сексі...

Це якийсь оксюморон )

• Хаха 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...