vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, MaxS сказав: Вона голова Рахункової палати. Це до неї на запорожцях їздять :). Вона хоч ненафарбована і в домашньому халаті може на роботу тепер ходити з такими досягненнями і друзями Коротше, оту всю локшину про те, що нібито жінки мазюкаються і лізуть на підбори виключно для самих себе - можна сміливо знімати з вух ) По-справжньому сильним і незалежним вовчицям володаркам рахункової палати воно і на не на )) Десь у країні реднеків мовчки заздрять і гірко плачуть Шакіра з Тейлор Свіфт ))) 1 година тому, Бездомный сказав: Радник Трампа Епштейн вимагав гроші у кандидатів на посади в наступній адміністрації Епштейн звертався до потенційних кандидатів та обіцяв їм адвокатування перед президентом у разі регулярних виплат за консультації. То їм ще пощастило, що це не Харві Вайнштейн ) Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 9 хвилин тому, vadimv сказав: Десь у країні реднеків мовчки задрять і гірко плачуть Шакіра з Тейлор Свіфт ))) І голосно регоче Меркель Інколи у мене враження що поки Вадим завзято кодить на галері, з під його акаунту постить сусідська дитина, якій дали можливість подрочити на Свіфт за його домашнім компом 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: І голосно регоче Меркель Ось наприклад 61-річна тьотка, якій все ж таки вистачило мільярдів на макіяж, зачіску і якісь шмотки ) Мабуть духовності тільки не вистачило )) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: Інколи у мене враження що поки Вадим завзято кодить на галері, з під його акаунту постить сусідська дитина, якій дали можливість подрочити на Свіфт за його домашнім компом От тільки звідки у тієї дитини спогади про часи брєжнєва ) Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 23 хвилини тому, vadimv сказав: Ось наприклад 61-річна тьотка, якій все ж таки вистачило мільярдів на макіяж, зачіску і якісь шмотки ) Мабуть духовності тільки не вистачило )) От тільки звідки у тієї дитини спогади про часи брєжнєва ) Скільки раз вже казав - я не психіатр Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 32 минуты назад, US7IGN сказал: І голосно регоче Меркель Інколи у мене враження що поки Вадим завзято кодить на галері, з під його акаунту постить сусідська дитина, якій дали можливість подрочити на Свіфт за його домашнім компом всі ми родом з дитинства Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Скільки раз вже казав - я не психіатр Тобто ви не знаєте, чи є Laurene Powell Jobs духовно убогою? Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 4 минуты назад, vadimv сказал: Тобто ви не знаєте, чи є Laurene Powell Jobs духовно убогою? а хіба існують духовно не вбогі бабИ ? Змінено 26 листопада 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 1 хвилину тому, Бездомный сказав: а хіба існують духовно не вбогі бабИ? Ну Меркель, наприклад ) Вона ж не переймається через свою зовнішність )) Або та ж начальниця рахункової палати ))) Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 5 минут назад, vadimv сказал: Ну Меркель, наприклад ) Вона ж не переймається через свою зовнішність )) мимра німецька ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 годину тому, vadimv сказав: Точно, це саме вони придумали тріаду Look, Money, Status ) Причому Look (а не цибуля) - на першому місці )) Те що вас бентежить чийсь вигляд це чесно кажучи тільки ваші проблеми. Тим паче що на фото взагалі нічого надзвичайного. Навіть не клопотенко в кроксах на прийомі у посла) 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 1 година тому, loader сказав: Те що вас бентежить чийсь вигляд це чесно кажучи тільки ваші проблеми. "Бентежить" - яке красиве слово. ) Я прям так схвильований, що аж ніяковію )) Та нє, я б скоріше сказав, що зовнішній вигляд тої особи (Look) трохи дисонує з її Money & Status. Приблизно як крокси на прийомі у посла... Але якщо вам норм - то нехай. То ж ваші проблеми керівники. Інжойте разом з її зарплатою. То я тут мабуть трохи здичавів, відвик від духовності. Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Дуже багато дійсно багатих людей виглядають простіше ніж середній пасажир маршрутки Житомир - Бердичів 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 13 хвилин тому, vadimv сказав: Але якщо вам норм - то нехай. То ж ваші проблеми. Гіпотетично вигляд робить нам проблеми коли там явні ознаки зловживання. Типу живе не по доходам, носить те що не може дозволити і т.п. А те що хтось вам (чи мені) просто не подобається - думаю це якраз особисте, а не чиїсь проблеми. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 24 хвилини тому, US7IGN сказав: Дуже багато дійсно багатих людей виглядають простіше ніж середній пасажир маршрутки Житомир - Бердичів Та да, якщо їхати з п'ятистами тисячами в маршрутці - то краще виглядати простіше ) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 5 хвилин тому, vadimv сказав: Та да, якщо їхати з п'ятистами тисячами в маршрутці - то краще виглядати простіше ) Це ви про транспортування ухилянтів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 10 хвилин тому, US7IGN сказав: Це ви про транспортування ухилянтів? Ніт, це я з власного досвіду поїздки на маршрутці Суми-Харків. ) А от звідки ви знаєте, що "тільки духовно убогі переймаються через зовнішність" - ми так і не дізналися. Так що нам скаже непсихіатр - мільярдерка Лорен Пауелл Джобс - духовно убога чи ні? Бо прес-алкаше марія захарова з немитою головою - та точно духовно багата, зразу видно... Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Я аж розгубився. Це у гумор чи освіту? www.instagram.com/reel/DA1TvTuMzP5/?igsh=MXN3eGYyMWd0NzBubg== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 Суми сьогодні: IMG_5117.MP4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 9 хвилин тому, vadimv сказав: Суми сьогодні: IMG_5117.MP4 дамбят бамбас? начебто вже мали звикнути... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 9 часов назад, vadimv сказал: Чоловіче, при чому тут українські (американські, британські, франціузькі ракети)? Мова про те, що Китай є спонсором цієї війни з боку агресора - кацапів. А також його шісток з північної кореї та ірану. Так ось жеж Напав коли? Через три роки? Дай мені твій прогноз на три роки. Мій здійснився. Три роки путін не нападав. Більше того, напад цей свідчить, що Зеленський все правильно робив, і щоби його зупинити путін змушений був піти на пряму відкриту агресію. В противному разі Україна втікала від ерефії. Змінено 26 листопада 2024 користувачем karbo 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 8 хвилин тому, karbo сказав: Дай мені твій прогноз на три роки. Опубліковано: 19 березня 2019 ashim1990 писав: Медведчук продает свой элитный особняк под Киевом. К чему бы это? К тополям и искандерам. Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 18 минут назад, vadimv сказал: Опубліковано: 19 березня 2019 ashim1990 писав: Медведчук продает свой элитный особняк под Киевом. К чему бы это? К тополям и искандерам. При тому Медведчук знаходився в Україні до самого його арешту. Не стикується ніяк. Твій прогноз мимо. Тим більше що Зеленський обіцяв мінет Путіну робити "только б не было войны" А ще обіцяв з олігархами боротися от саме тому і вони пробували виходити в кеш. Змінено 26 листопада 2024 користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vovova Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 5 часов назад, US7IGN сказал: Як вам лук Гейтса чи Маска? Чи їм теж ярдів на цицьки та волосся не вистачає? Коли ти мільйонер, тобі треба бути у тренді. Коли ти вже мільярдер, тобі чхати на всі тренди. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 (змінено) 24 хвилини тому, vovova сказав: Коли ти вже мільярдер, тобі чхати на всі тренди. Духовність починає зашкалювати ) За винятком Тейлор Свіфт )) Змінено 26 листопада 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 26 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 26 листопада 2024 1 година тому, US7IGN сказав: дамбят бамбас? начебто вже мали звикнути... Чоловік, який вивозив містян з-під обстрілів з Маріуполя, зненавидів людей за прояви їхньої ганебності всередині. babel.ua/texts/112898-biznesmen-yakiy-vivoziv-mariupolciv-z-pid-obstriliv-znenavidiv-jih-za-ganebnist-vseredini-zhurnalistka-anna-murlikina-rozkazuye-spravzhni-istoriji-pro-ridniy-mariupol-do-i-pislya-okupaciji 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз