Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, vadimv сказав:

За 7 років, що пройшли, світ трохи змінився...

Суть/соль мульта не в цьому, і вона не змінилася ... але це не важливо ... )))

* А те що Маск з Трампом заробляють на пару, то, мабуть, для них, і непогано )))) для кого вибори, а для кого ... 😉

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 минут назад, Дощ сказал:

Ні, це та людина яка досягає результату за будь-яких обставин, а обставини бувають різні, зазвичай не позаздриш. Для досягнення результату не потрібен саме військовий бекграунд, але він говорить про ймовірність досягнення результату. Як бачимо особистий результат у Маркуса вийшов феноменальний.

Щось мені підказує, що результат ще попереду і багатьох він здивує.

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 години тому, Дощ сказав:

Та ви що - це він сам вам сказав? А що ж такоє, чого не вийшло? Чи він хотів створити свій організм поза армією? А інструкцію перед тим прочитав як це робиться?

А я скажу чого не вийшло - давайте подивимось кредитну історію. Який у нього управлінський/командний досвід? Вік 31, 5 років контракту у 25 опдбр, ато на солдатських посадах, в 2016 звільнився. В 22 розвідник в 30-ці пару місяців, і тут оппа - головний сержант, спочатку батальйону, потім бригади. А це посада не хухри мухри, думав схопив бога за бороду і зараз огоого, зроблю організм! Но тут їбашить головою треба, а не автоматом, контактувати з людьми, а вони сука різні, з різними тарганами, і кожен сам собі агроном. І цим всім кодлом треба управляти, взаємодіяти на різних рівнях - бо це командна гра, і у кожного своє чітко визначене місце. І його медійність лише тягарем стала, а далі вже в кожного своя правда.

І як результат - 47 і надалі нищить ворогів, а де ж маркус? Плаче в інтернетах, фу гидко

від тої 47,що була колись хер що толком осталось. сборна міра по адідасу. купа толкових солдат,сержантів і офіцерів тому числі з їбнули. хер хто йде до них по рекрутингу тепер після серіалу. де керівництво 47? чого не з особовим складом?)) що там з вбитими офіцерами в штабі кабом зі званнями підплковники та інші?

• Лайк 2
Посилання на коментар

3 години тому, SermenK сказав:

астуник командира бригади Іван Шаламага, який в 26 років був майором і де-факто керував бригадою.
Ти вмієш переконувати. 

ага. ще й чмо мішало Маркусу. як тільки могло замість допомоги. впевнений, що Маркус хоч і має якісь політичні може амбіції,але в проект по наївності вірив і вкалував на 100

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, МаТраС сказав:

ага. ще й чмо мішало Маркусу. як тільки могло замість допомоги. впевнений, що Маркус хоч і має якісь політичні може амбіції,але в проект по наївності вірив і вкалував на 100

А можна маленьке питання, кого з них ви особисто знаєте?

• Лайк 5
  • Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

13 минут назад, Дощ сказал:

Так от скажу вам якщо людина не грає і команді вона команді не потрібна і вилітає дуже швидко, незалежно від заслуг і медійності. Це стосується і азову, та будь-якого підрозділу. А результату досягає лише команда, чим злагодженіша вона - тим ефективніша робота

Думаю Маркусу дорога в збройні сили закрита, я не знаю хто захоче мати такого підлеглого/начальника 

Гру в команді - це ви про "честь радянського офіцера"?

Ну і про закриту дорогу в збройні сили - це погано чи добре?

Посилання на коментар

3 години тому, -Xeon- сказав:

Для Вас, ефективний менеджер в армії - це  людина, яка має виключно військовий бекграунд на основі радянських цінностей?

а ви що сумнівались,що він так реально думає.? хіба ж може 30 річний сержант бригати бути розумнішим,креативнішим, людянішим до підлеглих,переживаючим за них.. за 26 дегенерата совкового?)) він навіть в бій ходив,бо ті очкували і тягнув лямку в тилу теж. а той чмошник після академії спеціально забрав в нього помічника по рекрутингу. ще й залишив без зарплати помічника...

звісно ж, недосток кадрів ніяк на бригаду не впливає. да Дощ?) це ж Маркус не справився))

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

А можна маленьке питання, кого з них ви особисто знаєте?

не зайобуйте

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

14 хвилин тому, МаТраС сказав:

хіба ж може 30 річний сержант бригати бути розумнішим,креативнішим, людянішим до підлеглих,переживаючим за них.. за 26 дегенерата совкового?)) він навіть в бій ходив,бо ті очкували і тягнув лямку в тилу теж. а той чмошник після академії спеціально забрав в нього помічника по рекрутингу. ще й залишив без зарплати помічника...

Я зараз розплачусь

• Хаха 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, МаТраС сказал:

від тої 47,що була колись хер що толком осталось. сборна міра по адідасу. купа толкових солдат,сержантів і офіцерів тому числі з їбнули. хер хто йде до них по рекрутингу тепер після серіалу. де керівництво 47? чого не з особовим складом?)) що там з вбитими офіцерами в штабі кабом зі званнями підплковники та інші?

зараз дощ розкаже, що сьогодні в 47 панує "братерство і злагоджений колектив", а всі мотивовані бійці, які втікли з такої "дружньої бригади" - ухилянти і "підoрки"(слова доща).
Ну і взагалі, у нас немає досвіду керування бригадою, а значить треба мовчати і не думати.  

• Сумно 1
Посилання на коментар

29 хвилин тому, -Xeon- сказав:

Щось мені підказує, що результат ще попереду і багатьох він здивує.

Побачим

Станом на сьогодні відбулось вже стільки всього, що мало чим можна здивувати

Посилання на коментар

Тільки що, SermenK сказав:

зараз дощ розкаже, що сьогодні в 47 панує "братерство і злагоджений колектив", а всі мотивовані бійці, які втікли з такої "дружньої бригади" - ухилянти і "підoрки"(слова доща).
Ну і взагалі, у нас немає досвіду керування бригадою, а значить треба мовчати і не думати.  

Я нічого не буду розказувати, вище писав - в жодному колективі автоматичного братерства не існує, а злагодження потребує копіткої тривалої роботи. Багато людей йдуть з колективу, по різним причинам, особливо під час війни, але лише підорки залишають шлейф мерзоти після себе, яка так чи інакше впливає на тих хто залишився й далі робить свою важку брудну роботу

• Лайк 4
Посилання на коментар

2 години тому, SermenK сказав:

справжній кадровий офіцер. як згадую учебку пів року, так аж тошно. там велика концентрація була. а як в штабі сидів,то ***ець взагалі. товариш полковник,дозвольте звернутися до товариша підполковника... шаламага до речі там теж устав затягував, щоб хавала розвідка чітко по часу)) впевнений,що Дощ такий же

цікаво,скільки він в системі продеградував)?

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 години тому, Дощ сказав:

але лише підорки залишають шлейф мерзоти після себе, яка так чи інакше впливає на тих хто залишився й далі робить свою важку брудну роботу

згоден,поступок не самий благородний. але ж Маркуса мочити почали давно вже а не 3 дні назад,коли він серіал випустив. тим більше, його там обезцінили на службі хер зна коли. ото таке протирічити ВО нач бригади))

Посилання на коментар

38 хвилин тому, -Xeon- сказав:

Ну і про закриту дорогу в збройні сили

а в нього що за хворобу на ВЛК знайшли? розпочинає дипломатичну кар'єру? :lol:

28 хвилин тому, МаТраС сказав:

не зайобуйте

та ні. просто дуже цікаво вас слухати після того як я позавчора спілкувався з тим, хто їх обох особисто знає :lol:

20 хвилин тому, DmiVady сказав:

Неоптимістичне ...

1.gif?token-time=1735603200&token-hash=r

реалістичне...

Змінено користувачем US7IGN
  • Сумно 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, Дощ сказал:

Я нічого не буду розказувати, вище писав - в жодному колективі автоматичного братерства не існує, а злагодження потребує копіткої тривалої роботи. Багато людей йдуть з колективу, по різним причинам, особливо під час війни, але лише підорки залишають шлейф мерзоти після себе, яка так чи інакше впливає на тих хто залишився й далі робить свою важку брудну роботу

менталітет такий, обісрати всіх, хто хоче щось змінити, налагодити, виділитись. Таких сильно вумних першими зживають з місця 

26 минут назад, МаТраС сказал:

справжній кадровий офіцер. як згадую учебку пів року, так аж тошно. там велика концентрація була. а як в штабі сидів,то ***ець взагалі. товариш полковник,дозвольте звернутися до товариша підполковника... шаламага до речі там теж устав затягував, щоб хавала розвідка чітко по часу)) впевнений,що Дощ такий же

цікаво,скільки він в системі продеградував)?

Влада розбещує, а абсолютна влада розбещує абсолютно (с) 
Хто хоч раз попав в ієрархію армії, той зрозуміє про що мова. Звичайно є винятки, але професійна деформація впливає практично на кожного

Посилання на коментар

25 минут назад, US7IGN сказал:

та ні. просто дуже цікаво вас слухати після того як я позавчора спілкувався з тим, хто їх обох особисто знає :lol:

"той" зараз з вами в одній кімнаті..? 😄 ох ці форумські інсайди, ще вадіма не вистачає

Змінено користувачем SermenK
  • Хаха 3
Посилання на коментар

27 хвилин тому, US7IGN сказав:

ні. просто дуже цікаво вас слухати після того як я позавчора спілкувався з тим, хто їх обох особисто знає :lol:

Ну то не тягніть вола , шо там там люди кажуть? Я бачив теж деякі ролики з бійцями 47. Пока за Маркусом більшість 

Посилання на коментар

Оце я розумію. Справжні вояки)

t.me/ButusovPlus/15882

Корейские военнослужащие на видео воинов 22-й механизированной бригады на Курщине. Характерно, что в отличие от всех других солдат по обе стороны фронта, они не прячутся от дрона и никуда не убегают, а спокойно сидят и  рассматривают эту забавную жужжащую над ними штуковину. Быть добру!

• Дякую 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

29 хвилин тому, SermenK сказав:

"той" зараз з вами в одній кімнаті..? 😄 ох ці форумські інсайди, ще вадіма не вистачає

Гордона))) в того всі таємні друзі у всіх структурах і по секрету все розказують. Потім він все на флешку )

Посилання на коментар

5 часов назад, US7IGN сказал:

я нікому не служу. а щодо прав. це порожнє слово в країні де все вирішують гроші. хто сильніше (у кого більше грошей) той і прав :flag1:

«Никто не может служить двум господам: ибо или одного будет ненавидеть, а другого любить; или одному станет усердствовать, а о другом нерадеть. Не можете служить Богу и маммоне» . Практически любой адвокат в нынешнем мире априори служит мамоне. Так что не нужно тут морализаторствовать . Расскажите это лучше тем лохам , которых вы в суде поимели на деньги. а то , что таких было немало , я даже не сомневаюсь.  И то , что вы винтик этой порочной системы-это факт.  В юридических , если не ошибаюсь , существует предмет" логика", но похоже вы ее прогуляли..

иногда , прям аж слезы на глазах , когда адвокатов называют " правозащитник ". 

Змінено користувачем рыбак
  • Хаха 2
Посилання на коментар

4 години тому, SermenK сказав:

менталітет такий, обісрати всіх, хто хоче щось змінити, налагодити, виділитись. Таких сильно вумних першими зживають з місця 

Влада розбещує, а абсолютна влада розбещує абсолютно (с) 
Хто хоч раз попав в ієрархію армії, той зрозуміє про що мова. Звичайно є винятки, але професійна деформація впливає практично на кожного

6 годин тому, loader сказав:

Я думаю ви зробили поверхневі висновки. Де все буксувало він розповів дуже детально, а ви пишете про кодло абстрактно. Структуре мислення і комунікація у нього топові і досвід ато тут ні до чого. Це якраз приклад де сержант варить як генерал, а полковники реально макс ком взвода. Ця невідповідність і псувала все, а ще те що він набрав мотивованих людей саме під рнформовану структуру і підходи, а тут опа - шаламаги. Єдине бажання мобілізовано цивільного вочевидь уїбати цих підарів шаламаги, бо всю гниль вони бачили безпосередньо. 

Ви мислите примітивними категоріями, як недалекий солдат, і як видно не один такий - тому вислів збірний. Щось типу молодець маркус, не побоявся рубанув правду матку, так їм шакалюгам і треба

Але якщо подивитись більш глобально то цей його багаточасовий висер об'єктивно у прикладному плані для "зміни системи" мало на що впливає. Він звільнений з посади вже півтора роки як, всі необхідні розслідування проведені, сторінка перегорнута. А його теперішні дії схожі на щось типу насрати під дверима, виправдовуючи себе і обгаджуючи інших, які досі тягнуть службу і війну, а медійність рознесла сморід далеко за межі цих дверей

Коли я говорив про кримінальну справу  по "фактам" то мав на увазі у першу чергу щодо маркуса, як одного з акторів кардебалету. По суті його "сповідь" - класичний прийом журнашлюхи, розрахований на цивільних  з відповідною меркантильною метою, і якій до спини загальний наслідок

• Лайк 3
Посилання на коментар

Щось останнім часом пішла прямо хвиля всякого шлаку щодо дискредитації зсу, може так співпало, а може спецом підготовка до чогось - кацап не спить

• Лайк 6
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...