Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

1 хвилину тому, 12val12 сказав:

Те що ви нічого не бачите  на значить  що ничого  не  відбувається.

Те, що я все це майже кожного дня бачив в Сумах, значило, що все це відбувається в значно більших масштабах.

1 хвилину тому, 12val12 сказав:

Машина від Google Maps випадково спіймала момент завантаження трупа у багажник.

48-річний Мануель Ісла Гальярдо, дізнавшись про коханця своєї дівчини, вирішив здійснити ідеальний план убивства в тихому селі Тахуеко, де проживає лише 56 осіб.

Однак у день злочину вулицями проїжджав автомобіль Google, який робив знімки для карт. Гальярдо потрапив у кадр, коли завантажував тіло в багажник своєї машини. Найсмішніше те, що це був перший проїзд машини Google в Тахуеко за останні 15 років.

Вчора з'явилася трохи інша версія подій:

Цитата

Іспанська поліція отримала важливі докази у розслідуванні справи про вбивство 33-річного кубинця JLPO завдяки оновленню карт Google Maps. Рештки чоловіка, який приїхав до Іспанії відвідати свою дружину, були знайдені торік біля кладовища в місті Тахуеко, провінція Кастилія і Леон.

На знімках Google Maps видно, як головний підозрюваний — місцевий житель, відомий як “вовк із Тахуеко”, — завантажує великий пакунок, загорнутий у білу білизну, до багажника червоного автомобіля Rover. Інший знімок показує його з тією ж білизною, але вже на візку. Ці кадри стали ключовою зачіпкою в розслідуванні.

Слідчі підозрюють, що дружина жертви та її спільник планували прибрати чоловіка з поля зору. Телефонні дані підтвердили, що телефони жертви та його дружини перебували поруч навіть після зникнення кубинця.

Попри те, що багато деталей справи, зокрема місцезнаходження решток та час злочину, залишаються невідомими, поліція впевнена в обвинувальному вироку на основі отриманих доказів. Знімки з Google Maps стали унікальною допомогою у цій складній справі.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Там нещодавно про ФОПи розмова була як завжди секретар ОП малюнків накидав а тут чомусь інакша реальність:

opendatabot.ua/analytics/fops-pool-result

• Дякую 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

3 часа назад, murava сказал:

ваша цель получить паспорт Германии... , то там все не так радужно.:)

три роки працюєш і мова С1 - велком, п'ять років працюєш і мова В1  - велком pleasantry.gif.e76e5f3e0a3cd089101e2bf480d15b4b.gif

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 часа назад, МаТраС сказал:

до першої перевірки доків?) а договора оренди там не треба ніяких довідок?

там доводі цікаве законодавство, наприклад у окупасів прав більше чим у власника житла, отож не судіть все по країні де живете 

Посилання на коментар

14 хвилин тому, юра84 сказав:

Там нещодавно про ФОПи розмова була як завжди секретар ОП малюнків накидав а тут чомусь інакша реальність:

opendatabot.ua/analytics/fops-pool-result

Вибірка невелика, може й показова.

Ну, що казати, вони знатно влупили по 1-2 групах, там у людей вибору вже небагато, або платити надмірну плату або закриватись.

Для 3-ї групи тільки 1% військового додався, та обов'язковий ЄСВ 5280,0 на квартал, але на 3-й групі жили ті, хто заробляв не 30к-50к грн, тому їм якось не дуже скрутило.

Для себе я той 1% компенсую тим, що трошки прикручу благодійність, нехай у Паніковського беруть.

ЄСВ я не жлобився платити, навіть, коли можна було не платити, дурний був, але що поробиш...

Але, це тільки початок, бо як каже класик: "гусака тре общипувати поступово ..."

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

Найбільше вражає те, що за рік я бачив розбиту в ДТП машину - 1 раз, бійку - жодного разу, голосну перепалку - 1 раз.

на югах проблема з крадіжками, а так краіна топ, якщо робота онлайн 

Посилання на коментар

12 хвилин тому, ozzy сказав:

на югах проблема з крадіжками

Не знаю, не стикався.

Розкажу, з чим стикався. Їхали ми з Валенсії на південне узбережжя, посередині зупинилися на пару днів в передмісті Мурсії. Коли ввечорі паркував машину, в запарці забув закрити вікно (було повністю відкрите) - так вона простояла до ранку. Вранці жінка, яка залишала нам ключі, подзвонила в домофон і сказала, що в нас вікно відкрите. А там півмашини речей було. Все залишилось на місці )

Сьогодні гуляли вздовж берега. На парковці біля пляжу стояла машина з напіввідкритим вікном. І навкруг нікого.

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

11 хвилин тому, миг сказав:

Ми ще на початку 90-х так прикалувалися з нашого одногрупника з Курська )

Посилання на коментар

Сергій Коротченко

2 дн.  · 

Агент Лоліта з поганялом "жмуруку" допоміг цьому "атряду" вийти фактично з оточення. А потім вільно зайти в Донецьк. Так почалась окупація Донбасу. Тобто парошенко фактично допоміг окупувати Донбас.

А мені тут кажуть що я цій гниді багато уваги приділяю, я його піарю і всяке таке. Я про його злодіяння буду всім нагадувати допоки не буде вироку суду. Обвинувального вироку з посадкою і з консфіскацією. Ось після того я напиваюся і забуваю про цю гидоту. (С)

470622188_1243565193596873_3646977913788207111_n.jpg

• Лайк 3
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Хтось з вас може хоче прикупити:

Цитата

Сьогодні, відбулося засідання аукціонної комісії з продажу об’єкта великої приватизації державного пакета акцій 99,9952% статутного капіталу АТ «Сумихімпром». 

Аукціонна комісія визначила стартову ціну державного пакета акцій ПАТ «Сумихімпром» на рівні 1,158 млрд. грн., а також розробила умови приватизації.

Це було між цими повідомленнями:

Цитата

Шахед на місто

і

Цитата

Новий шахед з Курщини на Суми

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

54 хвилини тому, vadimv сказав:

Розкажу, з чим стикався. Їхали ми з Валенсії на південне узбережжя, посередині зупинилися на пару днів в передмісті Мурсії. Коли ввечорі паркував машину, в запарці забув закрити вікно (було повністю відкрите) - так вона простояла до ранку. Вранці жінка, яка залишала нам ключі, подзвонила в домофон і сказала, що в нас вікно відкрите. А там півмашини речей було. Все залишилось на місці )

дякуйте що не насрали :lol:

1 година тому, DmiVady сказав:

Але, це тільки початок

чим гірші умови для легального бізнесу, тим все краще для нелегального. як казали мої папірєднікі - ще трохи такого життя і кобилі золоті зуби вставлю :flag1:

• Сумно 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

дякуйте що не насрали :lol:

чим гірші умови для легального бізнесу, тим все краще для нелегального. як казали мої папірєднікі - ще трохи такого життя і кобилі золоті зуби вставлю :flag1:

А я, наївний, сподівався, що "ми робимо це для того, щоб годувати наші сім'ї" © вже в минулому, але ... please repeat )

😉

• Хаха 1
Посилання на коментар

Україна в майбутньому може розвʼязати війну з рф, і щоб цього не сталось — треба прийняти нас у НАТО — Кулеба

За його прогнозом, протягом десяти років в Україні з’являться політики і політичні сили, які будуть одержимі помстою. І єдиний спосіб утримати Україну від розв’язання війни з рф — це прийняти її в НАТО.

• Хаха 7
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, DmiVady сказав:

А я, наївний, сподівався, що "ми робимо це для того, щоб годувати наші сім'ї" © вже в минулому, але ... please repeat )

😉

найбільша організована злочинність це держава :lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, US7IGN сказав:

найбільша організована злочинність це держава :lol:

То чого тоді тут так багато ниття про погану організацію?

• Хаха 2
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

То чого тоді тут так багато ниття про погану організацію?

вони не розуміють, що цьому треба радіти :lol:

наприклад я б їм таку мобілізацію влаштував що на бусіках би тільки еліту та членів їх сімей в тцк возили. а тцк взагалі були одразу в бойових частинах :flag1:

Змінено користувачем US7IGN
  • Хаха 2
Посилання на коментар

Під приводом безпеки у школах МВС хоче сховати від мобілізації тисячі поліцейських

Зараз буде болюче. Готуйте каміння.

"Міністерство внутрішніх справ України у взаємодії з іншими інституціями впроваджує нову систему на загальнодержавному рівні… […] Максимальний пріоритет – безпека в навчальних закладах, передусім у школах по всій країні. Поліцейський у школі – обов’язково!.."

Це цитата із промови Володимира Зеленського "План стійкості" у парламенті 19 листопада цього року.

Я провів невеличке розслідування, не виходячи з кабінету і не злізаючи з телефона, щоб зʼясувати, звідки і чому ці слова зʼявилися.

Результат наступний:

На деякі міністерства за декілька днів до промови (комусь раніше, комусь з затримкою) з Офіса Президента спустили задачу – підготувати декілька пунктів (тез) реформ, які готуються, які реально можна зробити і яку можна презентувати публічно.

Міністерство внутрішніх справ, на яке також спустили це розпорядження, вставило свої декілька пунктів. Вочевидь, на відміну від інших міністерств, у МВС всі реформи пореформовано, проблем у особового складу немає, злочини розкриваються миттєво і так далі, тож ключові пункти, які МВС вставило в промову Зеленського, наступні:

а) в кожній школі в Україні має бути постійно присутній мінімум 1 (один) представник МВС;

б) на входах в школу треба встановити металодетектори. Крапка.

Чому саме ці пункти? Тому що вони дозволяють вбити декількох зайців за один постріл.

Перше – це спосіб заховати від війни тисячі поліцейських Департаменту поліції охорони (тому що звичайно що ніхто не буде ставити на охорону шкіл патрульну поліцію – патрульні будуть працювати на вулицях і воювати на війні, як і зараз).

Причому кількість поліцейських для охорони буде тільки зростати. Бо там же мова і про рамки-металошукачі, вірно? І він же ж буде якось працювати, цей металошукач. І потрібно буде робити особистий огляд. І виходить, що потрібні одночасно мінімум один поліцейський і одна поліціянтка – бо після перших же обшуків старшокласниц поліцейськими-чоловіками батьки цих старшокласниць винесуть на вилах і школу, і рамку, і самих поліцейських.

Тож потрібно багато, багато поліцейських. А це – збільшити штат, збільшити обсяг грошей, зарплат, це закупки рамок, це закупки амуніції, машин і так далі. Зважаючи на закритість МВС і закупівель в них – це клад, скарб, подарунок. І це друга причина.

А третя – що під лозунгом "захищаємо дітей у школах" це все їм зійде з рук. Вже зараз у поліції охорони 16000 здорових чоловіків, які на 100% заброньовані від армії. А тепер же треба набрати ще, бо охорона шкіл – це додаткове навантаження на додачу до охорони магазинів і квартир. І звичайно всі мають бути без вад, сильні та здорові. І звичайно, всіх забронювати. Бо хто проти цього – той проти дітей, той проти безпеки в школах, той ворог, ату його.

Ну окей, ату мене. Бо я вважаю, що ніщо так не загрожує безпеці дітей, як ворог. Що зараз каби, ракети, шахеди вбивають дітей, і мати піхоту та ПВО важливіше, ніж мати охоронців в школі, які все одно не зможуть знаходитись у всіх місцях, де вашу дитину можуть образити.

А якщо ми хочемо захистити дітей в школах, то хай Міносвіти по областях і громадах проводить тендери серед приватних охоронних компаній, які і не заброньовані як правило, і їх легше змінити, якщо вони працюють не так як треба. Поліцію ж не зміниш, поліція одна.

І мені здається огидним прикриватися дітьми у явному намаганні розпиляти бюджети і створити черговий підрозділ "силовиків", куди можна за бабки приписувати синків мажорів, щоб ті мали бронювання і можливість розмахувати ксивою в "Гудвайні".

Молодший сержант Гудименко доповідь закінчив, можете кидати каміння.

P.S. Сину 10 років, живе і навчається в київській школі. Джерело: https://censor.net/ua/b3526778

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

1 година тому, hause сказав:

Під приводом безпеки у школах МВС хоче сховати від мобілізації тисячі поліцейських

Зараз буде болюче. Готуйте каміння.

"Міністерство внутрішніх справ України у взаємодії з іншими інституціями впроваджує нову систему на загальнодержавному рівні… […] Максимальний пріоритет – безпека в навчальних закладах, передусім у школах по всій країні. Поліцейський у школі – обов’язково!.."

Це цитата із промови Володимира Зеленського "План стійкості" у парламенті 19 листопада цього року.

Я провів невеличке розслідування, не виходячи з кабінету і не злізаючи з телефона, щоб зʼясувати, звідки і чому ці слова зʼявилися.

Результат наступний:

На деякі міністерства за декілька днів до промови (комусь раніше, комусь з затримкою) з Офіса Президента спустили задачу – підготувати декілька пунктів (тез) реформ, які готуються, які реально можна зробити і яку можна презентувати публічно.

Міністерство внутрішніх справ, на яке також спустили це розпорядження, вставило свої декілька пунктів. Вочевидь, на відміну від інших міністерств, у МВС всі реформи пореформовано, проблем у особового складу немає, злочини розкриваються миттєво і так далі, тож ключові пункти, які МВС вставило в промову Зеленського, наступні:

а) в кожній школі в Україні має бути постійно присутній мінімум 1 (один) представник МВС;

б) на входах в школу треба встановити металодетектори. Крапка.

Чому саме ці пункти? Тому що вони дозволяють вбити декількох зайців за один постріл.

Перше – це спосіб заховати від війни тисячі поліцейських Департаменту поліції охорони (тому що звичайно що ніхто не буде ставити на охорону шкіл патрульну поліцію – патрульні будуть працювати на вулицях і воювати на війні, як і зараз).

Причому кількість поліцейських для охорони буде тільки зростати. Бо там же мова і про рамки-металошукачі, вірно? І він же ж буде якось працювати, цей металошукач. І потрібно буде робити особистий огляд. І виходить, що потрібні одночасно мінімум один поліцейський і одна поліціянтка – бо після перших же обшуків старшокласниц поліцейськими-чоловіками батьки цих старшокласниць винесуть на вилах і школу, і рамку, і самих поліцейських.

Тож потрібно багато, багато поліцейських. А це – збільшити штат, збільшити обсяг грошей, зарплат, це закупки рамок, це закупки амуніції, машин і так далі. Зважаючи на закритість МВС і закупівель в них – це клад, скарб, подарунок. І це друга причина.

А третя – що під лозунгом "захищаємо дітей у школах" це все їм зійде з рук. Вже зараз у поліції охорони 16000 здорових чоловіків, які на 100% заброньовані від армії. А тепер же треба набрати ще, бо охорона шкіл – це додаткове навантаження на додачу до охорони магазинів і квартир. І звичайно всі мають бути без вад, сильні та здорові. І звичайно, всіх забронювати. Бо хто проти цього – той проти дітей, той проти безпеки в школах, той ворог, ату його.

Ну окей, ату мене. Бо я вважаю, що ніщо так не загрожує безпеці дітей, як ворог. Що зараз каби, ракети, шахеди вбивають дітей, і мати піхоту та ПВО важливіше, ніж мати охоронців в школі, які все одно не зможуть знаходитись у всіх місцях, де вашу дитину можуть образити.

А якщо ми хочемо захистити дітей в школах, то хай Міносвіти по областях і громадах проводить тендери серед приватних охоронних компаній, які і не заброньовані як правило, і їх легше змінити, якщо вони працюють не так як треба. Поліцію ж не зміниш, поліція одна.

І мені здається огидним прикриватися дітьми у явному намаганні розпиляти бюджети і створити черговий підрозділ "силовиків", куди можна за бабки приписувати синків мажорів, щоб ті мали бронювання і можливість розмахувати ксивою в "Гудвайні".

Молодший сержант Гудименко доповідь закінчив, можете кидати каміння.

P.S. Сину 10 років, живе і навчається в київській школі. Джерело: https://censor.net/ua/b3526778

ще 24 000 по ходу голов буде

Посилання на коментар

20 хвилин тому, МаТраС сказав:

ще 24 000 по ходу голов буде

та то їх англійську підтягнути направлять :lol:

sud.ua/uk/news/publication/319012-kabmin-utverdil-spisok-dolzhnostey-politseyskikh-i-spasateley-kotorye-dolzhny-znat-angliyskiy-yazyk#:~:text=Під час воєнного стану в,військовослужбовців та поліцейських%2C не застосовується.

Посилання на коментар

і знову брешуть всі крім влади :lol:

Речник Міністерства закордонних справ України Георгій Тихий спростував окремі твердження, опубліковані в статті El Pais, які стосуються повернення українських громадян із Європейського Союзу.

«Деякі твердження в цьому матеріалі не відповідають дійсності», — заявив Тихий.

За його словами, український уряд:

Не звертався із проханням про скорочення допомоги для біженців.

Гарантує доступ чоловіків призовного віку до консульських послуг.

sud.ua/uk/news/ukraine/319026-ukraina-ne-trebovala-ot-es-sokrascheniya-pomoschi-bezhentsam-zayavlenie-mid

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...