US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 47 хвилин тому, DmiVady сказав: Не дуже розуміюся на новорічних святах, але поздоровили так поздоровили ( ну це було очікувано. не виключаю що на новий рік може бути повний блекаут. вчора думав над розвитком свого напрямку та плануванням на наступний рік. якщо брати до уваги останні тенденції з податками, банками, мобілізацією та іншою державною політикою, то мабуть наступним етапом буде виникнення дефіциту. ну і подальше зубожіння населення призведе до збільшення крадіжок та грабунків не тільки з боку держави. ну це все оптимістичний сценарій, якщо не буде повної окупації. враховуючи надзвичайні здібності потужно перевзуватися в польоті, я б не виключав і потужну капітуляцію під приводом "збереження людей, а не територій" ну чи що вони там вигадають швиденько 2 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 годину тому, Leon26 сказав: Справжні хороші росіяни у природі існують. Їх небагато, я знаю лише двох. Ця війна також проти них. "В России телеведущую Татьяну Лазареву заочно приговорили к 6,5 годам колонии по делу об "оправдании терроризма" www.currenttime.tv/a/rossiya-lazareva/33251202.html Це вже не працює, шукайте інші варіанти, от ваші відоси про західних потвор, ще викликають цікавість, а обговорення ложки меду, у величезній і необсяжній діжці з лайном - вже ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 15 хвилин тому, ozor сказав: і доля Некрасова, тому наочний доказ. Доля українців (справжніх, не мутантів) научний доказ єпідеміі массово дебілізму.. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 19 минут назад, US7IGN сказал: ну це було очікувано. не виключаю що на новий рік може бути повний блекаут. вчора думав над розвитком свого напрямку та плануванням на наступний рік. якщо брати до уваги останні тенденції з податками, банками, мобілізацією та іншою державною політикою, то мабуть наступним етапом буде виникнення дефіциту. ну і подальше зубожіння населення призведе до збільшення крадіжок та грабунків не тільки з боку держави. ну це все оптимістичний сценарій, якщо не буде повної окупації. враховуючи надзвичайні здібності потужно перевзуватися в польоті, я б не виключав і потужну капітуляцію під приводом "збереження людей, а не територій" ну чи що вони там вигадають швиденько Загалом чекаємо другого пришестя Трампа, а там,, дасцця чути". Пишуть, що в Канаді теж значно збільшилась к_сть грабунків та іншої злочинності , не тільки з боку держави😎 Змінено 25 грудня 2024 користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 Щоб перемогти монстра - потрібен інший монстр (с) Сільвестр Сталоне у фільмі "Руйнівник". 7 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 2 хвилини тому, Canton сказав: Щоб перемогти монстра - потрібен інший монстр (с) Сільвестр Сталоне у фільмі "Руйнівник". або буде два монстри... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 5 часов назад, irina1969 сказал: Людина все чесно написала і коли це киянин Віктор Некрасов став кацапською літературою? абсолютно . як і киянин Міша Булгаков , киянин Василь Ян ( Янчевецький ) , киянин - Микола Носов , е.т.с. все , що згенероване кацапською щелепою - нацистське лайно . Виключення - Горький Лук - Стьопкін . Зловолец 14 березня 2018 Я не доброволец. Моей доброй воли в этом не было. Война выдернула меня из привычного и обжитого мира, радостного и теплого, с Краинами Мрий и тесными веселыми девчонками в мокрых вышиванках, под каштанами в Парке Славы. Шампаньолой на склонах, гитарным перебором и нырянием в ночном Днепре. Меня призвала не добрая воля, а злоба и ненависть к захватчику. И элементарное чувство самосохранения, присущее любому живому существу. Потому что в том «рузкомире» нет места ни для меня, ни для моих любимых, ни для моих потомков. Только в качестве быдла для пахоты и еды на праздники. А я едой быть не хочу, и своих любимых в тягло не отдам. Поэтому поxyй — клавиатурой, автоматом, аптекой, камнем, палкой, зубами, ногтями, собственным чумным трупом поперек дороги — но они не пройдут. Что тут «доброго»? И какая тут «воля»? Если только злоба и неизбежность драки за свое выживание, и за сохранение мира, в котором родился, вырос и живешь до сих пор. Не поздравляйте меня этими словами. Мне от них не по себе. Если бы я был «добровольцем» — я бы добровольно курил бамбук на Гоа. Под гитарные переборы нежных мест тела веселыми пандашечками. Я зловолец. И это не мой праздник, и не моя вина в этом. *** Добровольцами будут наши дети, когда начнут расчищать то, что после нас осталось. Змінено 25 грудня 2024 користувачем Бездомный 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 6 часов назад, Александр Аврамчук сказал: прям по кацапськи. рос література вплинула на ваш світогляд негативно. вона на всіх впливає негативно - смерть кацапощелепній педопіхвомразоті Змінено 25 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) літачок кацапський впав Костянтин Машовець 20 мин. · Не знав, що кадирівський острах українських ударних БПЛА відтепер називається "стая птиц"... Ці "птички", очевидно, родом з російської ппо, таки доклевали азербайджанський пасажирський літак, що впав у Казахстані... На відео, дуже наочно видно характерні й достатньо специфічні ушкодження планера літака, які явно не від "птиц", а скоріше від уражаючих елементів бойової частини зенітної керованої ракети (ЗКР)... Змінено 25 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 Когда на планете перестаёт действовать право и закон, а людей со всех сторон атакуют мутанты, должен родиться "офис простых решений", и выглядеть он должен именно так: "Кандидат у Конгрес від Техасу Валентина Гомес оприлюднила відео, яке демонструє покарання, яке вона вимагає для нелегальних іноземців, які вбивають американців. «Це так просто: публічні страти за будь-якого незаконного злочинця, який зґвалтує чи вб’є американця»." x.com/i/status/1871299690261885219 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 2 години тому, DimaF сказав: Электричество есть в Днепре сейчас? Я сейчас по городу передвигаюсь, но когда около 12 уезжал, то у меня (недалеко от ТЭЦ) уже было муниципальное. Чуть раньше графика включили. На вечер по графику отключение до 23, опять же, хз. На работе было муниципальное, но скоро выключить обещали. В пабе сейчас обедаю, тут муниципальное. Ну, и мой район, это не показатель всего города, сейчас вот до тира доеду, и не знаю как будет, может на генераторах. Змінено 25 грудня 2024 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 16 минут назад, DmiVady сказал: у меня (недалеко от ТЭЦ) ото у вас там фейєрверк був я у вікно з 17 поверху з першої Перемоги спостерігав весь той піхвець Змінено 25 грудня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 22 хвилини тому, Leon26 сказав: Когда на планете перестаёт действовать право и закон, а людей со всех сторон атакуют мутанты, должен родиться "офис простых решений", и выглядеть он должен именно так: "Кандидат у Конгрес від Техасу Валентина Гомес оприлюднила відео, яке демонструє покарання, яке вона вимагає для нелегальних іноземців, які вбивають американців. «Це так просто: публічні страти за будь-якого незаконного злочинця, який зґвалтує чи вб’є американця»." x.com/i/status/1871299690261885219 Індіанці вже 500 років цього добиваються. Нарешті їх почули. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 (змінено) 14 минут назад, MaxS сказал: Індіанці вже 500 років цього добиваються. Нарешті їх почули. Джеронімо ! Змінено 25 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 2 години тому, US7IGN сказав: ну це було очікувано. не виключаю що на новий рік може бути повний блекаут. вчора думав над розвитком свого напрямку та плануванням на наступний рік. якщо брати до уваги останні тенденції з податками, банками, мобілізацією та іншою державною політикою, то мабуть наступним етапом буде виникнення дефіциту. ну і подальше зубожіння населення призведе до збільшення крадіжок та грабунків не тільки з боку держави. ну це все оптимістичний сценарій, якщо не буде повної окупації. враховуючи надзвичайні здібності потужно перевзуватися в польоті, я б не виключав і потужну капітуляцію під приводом "збереження людей, а не територій" ну чи що вони там вигадають швиденько То які вашу подальші кроки? Плануєте виїзд чи як кіт чекаєте слушного моменту, щоб "заробити"?) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 19 хвилин тому, XL.pro сказав: То які вашу подальші кроки? Плануєте виїзд чи як кіт чекаєте слушного моменту, щоб "заробити"?) планую виїхати в Лондонський офіс, коли він буде створений, в тому числі завдяки моїм зусиллям. а поки що нічого не чекаю, а заробляю тут. слушні моменті краще створювати, а не чекати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 годину тому, Leon26 сказав: Когда на планете перестаёт действовать право и закон, а людей со всех сторон атакуют мутанты, должен родиться "офис простых решений", и выглядеть он должен именно так: "Кандидат у Конгрес від Техасу Валентина Гомес оприлюднила відео, яке демонструє покарання, яке вона вимагає для нелегальних іноземців, які вбивають американців. «Це так просто: публічні страти за будь-якого незаконного злочинця, який зґвалтує чи вб’є американця»." x.com/i/status/1871299690261885219 невигідно. на органи було б круто Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 1 година тому, Leon26 сказав: Когда на планете перестаёт действовать право и закон, а людей со всех сторон атакуют мутанты, должен родиться "офис простых решений", и выглядеть он должен именно так: "Кандидат у Конгрес від Техасу Валентина Гомес оприлюднила відео, яке демонструє покарання, яке вона вимагає для нелегальних іноземців, які вбивають американців. «Це так просто: публічні страти за будь-якого незаконного злочинця, який зґвалтує чи вб’є американця»." x.com/i/status/1871299690261885219 У нас вже так з 24.02.22 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 23 хвилини тому, US7IGN сказав: планую виїхати в Лондонський офіс, коли він буде створений, в тому числі завдяки моїм зусиллям. а поки що нічого не чекаю, а заробляю тут. слушні моменті краще створювати, а не чекати Тобто в Україні залишатися не плануєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 17 минут назад, ozor сказал: У нас вже так з 24.02.22 з 20.01.2014 а насправді - Таджикістан - де кацапи знищили понад 200 000 людей 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 2 минуты назад, XL.pro сказал: Тобто в Україні залишатися не плануєте? так він вже емігрував - піхв'юками 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 Тільки що, XL.pro сказав: Тобто в Україні залишатися не плануєте? та звідки я знаю? зараз я більше потрібен тут. а що буде завтра - подивимося. якщо десь зроблять пропозицію, від якої не варто буде відмовлятися, то поїду туди. яка принципова різниця де саме жити та працювати? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 25 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 25 грудня 2024 7 хвилин тому, US7IGN сказав: та звідки я знаю? зараз я більше потрібен тут. а що буде завтра - подивимося. якщо десь зроблять пропозицію, від якої не варто буде відмовлятися, то поїду туди. яка принципова різниця де саме жити та працювати? Я ж нічого проти не маю. Слідкую, аналізую. Все менше і менше людей бачать своє майбутнє з Україною. Хтось може сказати "нічого страшного", а я розумію, що натомість заїдуть (завезуть) азійців, арабів, негрів. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз