Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

47 хвилин тому, DmiVady сказав:

Не дуже розуміюся на новорічних святах, але поздоровили так поздоровили (

ну це було очікувано. не виключаю що на новий рік може бути повний блекаут.

вчора думав над розвитком свого напрямку та плануванням на наступний рік. якщо брати до уваги останні тенденції з податками, банками, мобілізацією та іншою державною політикою, то мабуть наступним етапом буде виникнення дефіциту. ну і подальше зубожіння населення призведе до збільшення крадіжок та грабунків не тільки з боку держави. ну це все оптимістичний сценарій, якщо не буде повної окупації. враховуючи надзвичайні здібності потужно перевзуватися в польоті, я б не виключав і потужну капітуляцію під приводом "збереження людей, а не територій" ну чи що вони там вигадають швиденько :lol:

• Лайк 2
  • Сумно 3
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 годину тому, Leon26 сказав:

Справжні хороші росіяни у природі існують. Їх небагато, я знаю лише двох. Ця війна також проти них.

"В России телеведущую Татьяну Лазареву заочно приговорили к 6,5 годам колонии по делу об "оправдании терроризма"

www.currenttime.tv/a/rossiya-lazareva/33251202.html

Це вже не працює, шукайте інші варіанти, от ваші відоси про західних потвор,  ще викликають цікавість, а обговорення ложки меду, у величезній і необсяжній діжці з лайном - вже ні.

Посилання на коментар

15 хвилин тому, ozor сказав:

і доля Некрасова, тому наочний доказ.

Доля українців (справжніх, не мутантів) научний доказ єпідеміі массово дебілізму..

• Лайк 2
Посилання на коментар

19 минут назад, US7IGN сказал:

вчора думав над розвитком свого напрямку та плануванням на наступний рік. якщо брати до уваги останні тенденції з податками, банками, мобілізацією та іншою державною політикою, то мабуть наступним етапом буде виникнення дефіциту. ну і подальше зубожіння населення призведе до збільшення крадіжок та грабунків не тільки з боку держави. ну це все оптимістичний сценарій, якщо не буде повної окупації. враховуючи надзвичайні здібності потужно перевзуватися в польоті, я б не виключав і потужну капітуляцію під приводом "збереження людей, а не територій" ну чи що вони там вигадають швиденько :lol:

Загалом чекаємо другого пришестя Трампа, а там,, дасцця чути".

Пишуть, що в Канаді теж значно збільшилась к_сть грабунків та іншої злочинності , не тільки з боку держави😎

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

Щоб перемогти монстра - потрібен інший монстр (с) Сільвестр Сталоне у фільмі "Руйнівник".

471132019_9134037059990027_3427255486970955498_n.jpg

• Хаха 7
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Canton сказав:

Щоб перемогти монстра - потрібен інший монстр (с) Сільвестр Сталоне у фільмі "Руйнівник".

471132019_9134037059990027_3427255486970955498_n.jpg

або буде два монстри...

• Лайк 2
Посилання на коментар

5 часов назад, irina1969 сказал:

Людина все чесно написала і коли це киянин Віктор Некрасов став кацапською літературою?

абсолютно .

як і киянин Міша Булгаков , киянин  Василь Ян ( Янчевецький ) , киянин - Микола Носов , е.т.с.

все , що згенероване кацапською щелепою - нацистське лайно .

Виключення - Горький Лук - Стьопкін .

Зловолец

14 березня 2018

Я не доброволец. Моей доброй воли в этом не было.

Война выдернула меня из привычного и обжитого мира, радостного и теплого, с Краинами Мрий и тесными веселыми девчонками в мокрых вышиванках, под каштанами в Парке Славы. Шампаньолой на склонах, гитарным перебором и нырянием в ночном Днепре.

Меня призвала не добрая воля, а злоба и ненависть к захватчику. И элементарное чувство самосохранения, присущее любому живому существу. Потому что в том «рузкомире» нет места ни для меня, ни для моих любимых, ни для моих потомков.

Только в качестве быдла для пахоты и еды на праздники.

А я едой быть не хочу, и своих любимых в тягло не отдам.

Поэтому поxyй — клавиатурой, автоматом, аптекой, камнем, палкой, зубами, ногтями, собственным чумным трупом поперек дороги — но они не пройдут.

Что тут «доброго»? И какая тут «воля»? Если только злоба и неизбежность драки за свое выживание, и за сохранение мира, в котором родился, вырос и живешь до сих пор.

Не поздравляйте меня этими словами. Мне от них не по себе. Если бы я был «добровольцем» — я бы добровольно курил бамбук на Гоа. Под гитарные переборы нежных мест тела веселыми пандашечками.

Я зловолец. И это не мой праздник, и не моя вина в этом.

Добровольцами будут наши дети, когда начнут расчищать то, что после нас осталось.

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 часов назад, Александр Аврамчук сказал:

прям по кацапськи. рос література вплинула на ваш світогляд негативно. 

вона на всіх впливає негативно - смерть кацапощелепній  педопіхвомразоті

Посилання на коментар

літачок кацапський впав

Костянтин Машовець

20 мин.  · 

Не знав, що кадирівський острах українських ударних БПЛА відтепер називається "стая птиц"...

Ці "птички", очевидно, родом з російської ппо, таки доклевали азербайджанський пасажирський літак, що впав у Казахстані...

На відео, дуже наочно видно характерні й достатньо специфічні ушкодження планера літака, які явно не від "птиц", а скоріше від уражаючих елементів бойової частини зенітної керованої ракети (ЗКР)...

• Лайк 1
Посилання на коментар

Когда на планете перестаёт действовать право и закон, а людей со всех сторон атакуют мутанты, должен родиться "офис простых решений", и выглядеть он должен именно так:

"Кандидат у Конгрес від Техасу Валентина Гомес оприлюднила відео, яке демонструє покарання, яке вона вимагає для нелегальних іноземців, які вбивають американців. «Це так просто: публічні страти за будь-якого незаконного злочинця, який зґвалтує чи вб’є американця»."

x.com/i/status/1871299690261885219

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, DimaF сказав:

Электричество есть в Днепре сейчас?

Я сейчас по городу передвигаюсь,  но когда около 12 уезжал, то у меня (недалеко от ТЭЦ) уже было муниципальное. Чуть раньше графика включили. На вечер по графику отключение до 23, опять же,  хз. На работе было муниципальное, но скоро выключить обещали. В пабе сейчас обедаю, тут муниципальное. Ну, и мой район, это не показатель всего города, сейчас вот до тира доеду, и не знаю как будет, может на генераторах. 

Змінено користувачем DmiVady
  • Дякую 1
Посилання на коментар

16 минут назад, DmiVady сказал:

у меня (недалеко от ТЭЦ) 

ото у вас там фейєрверк був:unknown:

я у вікно з 17 поверху з першої Перемоги спостерігав весь той піхвець

• Сумно 1
Посилання на коментар

22 хвилини тому, Leon26 сказав:

Когда на планете перестаёт действовать право и закон, а людей со всех сторон атакуют мутанты, должен родиться "офис простых решений", и выглядеть он должен именно так:

"Кандидат у Конгрес від Техасу Валентина Гомес оприлюднила відео, яке демонструє покарання, яке вона вимагає для нелегальних іноземців, які вбивають американців. «Це так просто: публічні страти за будь-якого незаконного злочинця, який зґвалтує чи вб’є американця»."

Індіанці вже 500 років цього добиваються. Нарешті їх почули.

• Лайк 2
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, MaxS сказал:

Індіанці вже 500 років цього добиваються. Нарешті їх почули.

Джеронімо !

Посилання на коментар

2 години тому, US7IGN сказав:

То які вашу подальші кроки? Плануєте виїзд чи як кіт чекаєте слушного моменту, щоб "заробити"?)

• Хаха 1
Посилання на коментар

19 хвилин тому, XL.pro сказав:

То які вашу подальші кроки? Плануєте виїзд чи як кіт чекаєте слушного моменту, щоб "заробити"?)

планую виїхати в Лондонський офіс, коли він буде створений, в тому числі завдяки моїм зусиллям. а поки що нічого не чекаю, а заробляю тут. слушні моменті краще створювати, а не чекати :flag1:

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Leon26 сказав:

невигідно. на органи було б круто

Посилання на коментар

1 година тому, Leon26 сказав:

У нас вже так з 24.02.22

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

23 хвилини тому, US7IGN сказав:

планую виїхати в Лондонський офіс, коли він буде створений, в тому числі завдяки моїм зусиллям. а поки що нічого не чекаю, а заробляю тут. слушні моменті краще створювати, а не чекати :flag1:

Тобто в Україні залишатися не плануєте?

Посилання на коментар

17 минут назад, ozor сказал:

У нас вже так з 24.02.22

з 20.01.2014

а насправді - Таджикістан - де кацапи знищили понад 200 000 людей

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, XL.pro сказал:

так він вже емігрував - піхв'юками

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, XL.pro сказав:

та звідки я знаю? зараз я більше потрібен тут. а що буде завтра - подивимося. якщо десь зроблять пропозицію, від якої не варто буде відмовлятися, то поїду туди. яка принципова різниця де саме жити та працювати?

Посилання на коментар

7 хвилин тому, US7IGN сказав:

та звідки я знаю? зараз я більше потрібен тут. а що буде завтра - подивимося. якщо десь зроблять пропозицію, від якої не варто буде відмовлятися, то поїду туди. яка принципова різниця де саме жити та працювати?

Я ж нічого проти не маю. Слідкую, аналізую. Все менше і менше людей бачать своє майбутнє з Україною.

Хтось може сказати "нічого страшного", а я розумію, що натомість заїдуть (завезуть) азійців, арабів, негрів. 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...