Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

55 хвилин тому, loader сказав:

Це кацапський акаунт. 

Одна з головних технологій орків - звинувачувати інших у тому, що роблять самі.

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

33 хвилини тому, Дощ сказав:

Пока задача #1 - вбити ворогів більше ніж вони нас, максимально знищити їх наступальний потенціал. А там покаже 

Дякую, я вас почув.

P.S. В моєму розумінні задача №1 - збереження нації. У нас непорозуміння через різний світогляд. Воювати до останнього українця щоб що?! Щоб потім заселили арабів/негрів/євреїв?!

Я бачу світ в інших фарбах, наприклад, встановлену на Майдані ханукію, не калину!!!

• Лайк 7
  • Сумно 1
Посилання на коментар

2 часа назад, Дощ сказал:

Тоді можливо є шанс зберегти баланс, всім працювати на війну і не скотитись в диктатуру

Не надо изобретать велосипед - все придумано до нас...

В критичных ситуациях привлекают кризис-менеджеров, если своих мозгов не хватает.

Только Правительство национального спасения с неограниченными полномочиями, с отстранением от руля президента и депутатского корпуса в полном составе. Они уже привели страну к катастрофе национального масштаба...

Вся власть и ответственность у кабинета министров, собранного из профессионалов - самоубийц, из людей не имеющих политических амбиций в будущем.

Да о чем говорить, у нас до сих пор нету Министерства Оборонной Промышленности!!! БЛД!!!

Этим занимаются все кому не лень, только не те, кто должен и умеет...

• Хаха 2
  • Сумно 2
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

8 минут назад, XL.pro сказал:

Щоб потім заселили арабів/негрів/євреїв?!

Куда заселить? В какую страну? 

Посилання на коментар

PXL_20250105_112051813.thumb.jpg.5265552891c9e983878baf40d01e0a13.jpg

1 час назад, 7351 сказал:

Сили оборони атакували росіян в Курській області на кількох напрямках.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram керівника Центру протидії дезінформації (ЦПД) Андрія Коваленка, Telegram глави Офісу президента Андрія Єрмака.

"У Курській області великі переживання в росіян, бо вони були атаковані на кількох напрямках і це стало несподіванкою для них", - зазначив він.

Військовий констатував, що на цьому напрямку працюють Сили оборони.

Про успіхи українських сил на території Росії написав і глава Офісу президента Андрій Єрмак.

"Курська область, хороші новини, Росія отримує те, чого заслуговує", - констатував він.

www.rbc.ua/rus/news/sili-oboroni-atakuvali-rosiyan-kurskiy-oblasti-1736067508.html

image.png.a4f8f5b77400f4f159ab40ed2a69ef05.png

image.png.a327f9178a26c0b72358a3d3d6ad721d.png

А от головному порохопропагандону ця новина не подобається.:pozor:

І не боїться палитися. Бо знає, що нічого йому не буде.

Змінено користувачем ashim1990
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, ashim1990 сказав:

А от головному порохопропагандону ця новина не подобається.

Такі новини не подобаються всім рашистам та підрашистам.

І тим, хто маскується під прибічника Порошенка, а насправді працює проти України, так само.

• Лайк 2
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

6 минут назад, 7351 сказал:

Такі новини не подобаються всім рашистам та підрашистам.

І тим, хто маскується під прибічника Порошенка, а насправді працює проти України, так само.

А нету пока повода чепчики в воздух бросать...

То, что вижу я - мне не нравится...Вам - тем более не понравится

Посилання на коментар

24 минуты назад, ashim1990 сказал:

Чому нічого не буде.Може їх навмисно не банять,щоб вони повилазили на світло.Коли війна закінчити хлопцям робота буде.

• Лайк 1
  • Дізлайк 4
Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

Только Правительство национального спасения с неограниченными полномочиями, с отстранением от руля президента и депутатского корпуса в полном составе. Они уже привели страну к катастрофе национального масштаба...

Це ж вже було

Прихований текст

roman-karcev-v-roli-shvondera-2.jpg

Через місяць перегризуться, як 100 років тому, і пиши пропало 

• Лайк 4
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

6 минут назад, Дощ сказал:

Це ж вже було

Показать контент

roman-karcev-v-roli-shvondera-2.jpg

Через місяць перегризуться, як 100 років тому, і пиши пропало 

Ну нет, так нет...

Тогда без вариантов...

Посилання на коментар

3 години тому, Вячеслав63 сказав:

Якщо пишуть про Тайвань, де тайванські долари, а в тому дописі від москалів вказані юані - то це не наводить вас на думку, що це фейк? Юані в КНР.

Зрозумів, це "прокляття знання": те що для мене прозоро, як для вас "мурку" злабати, то для тих, хто з фінансами не спілкується не так явно.

Уважно глянте в дописі: "сервоприводи компанії виробництва TRC, які закуповувала через серію компаній прокладок", бо, звісно, напряму не продадуть, як виглядає схема, хз, ну, наприклад, РФ-Китай-Тайвань, тоді китайска фирма (шапки не видно) пише письмо, й розрахунки йдуть в юані.

Ми теж подібне робимо (оскільки провладні дурники про це прямо заявляли, то можна спокійно казати): "тощонеможна" ми закупаємо у фірм в ЕС, разтомажується на европунктах, і розраховуємося євро, але замовлення розміщені на китаєзаводах, такі вони санкції-хуянкції ... "нема такого злочину, на який каппітал не піде за 300% прибутку"© ... санкції ускладнюють життя, але воно не завмирає.

Фейк, чи ні, я стверджувати не буду, "мопед не мой", то до МінПіздежа, бо канал їх.

• Лайк 2
  • Дякую 1
Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Не надо изобретать велосипед - все придумано до нас...

В критичных ситуациях привлекают кризис-менеджеров, если своих мозгов не хватает.

Вся власть и ответственность у кабинета министров, собранного из профессионалов - самоубийц, из людей не имеющих политических амбиций в будущем.

Да о чем говорить, у нас до сих пор нету Министерства Оборонной Промышленности!!! БЛД!!!

Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

2. Публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, ...

3. Дії, передбачені частиною другою цієї статті, вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, -...

zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14#Text

Посилання на коментар

25 минут назад, Canton сказал:

Ну нет, так нет...

Тогда без вариантов...

Цікаво, в який момент усі зрозуміють, що це кінець? Коли ворог візьме Запоріжжя?.. Окупує Дніпро?.. Візьме в облогу Київ?.. Або коли припинять платити пенсії?.. Або коли в магазинах зникне червона ікра?.. Бутусов пише, що Ставка верховного розглянула стан справ у 155-й бригаді, всіх, кого слід, покарали, але не відповіли на запитання, навіщо взагалі створювали цю бригаду, коли в інших хороших бойових бригадах страшний недобір військовослужбовців?.. Напевно тому, що червона і чорна ікра в магазинах ще не закінчилася. Ю. Касьянов

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Дізлайк 3
Посилання на коментар

1 годину тому, Canton сказав:

Зря вы так про них ... умеют, ещё и как!

Шкафы с валютой, багажники и прочему говорит об эффективности этого умения(для себя).

И это ещё не начала работать обещанная трампистом комиссия по расследованию использования фин помощи США, там мы (если успеем) узнаем много нового ... фин разведка США умеет получать данные не только с офшоров, но и с криптобирж, боюсь, что при желании ей и сам Сатоши даст интервью)

Так что, учитывая зловредность Трампа, "кто-то за что-то ответит", Украине это не сильно поможет, но ...

*про Правительство Нац Спасения - с Дождём согласен, да и не кого ставить ПАП - зашквареный обсос уже, не потянет, "элиты" тоже как то сдулись...

Вернуть бездарно просраную веру в нацединство в борьбе с агрессором уровня осени 22-го года ... сплотить опять народ вокруг идеи ... хз, нужно выгонять из агитпропа имбецилов и искать арестовичей ... тогда ... и  то не сразу ... можно не успеть ...

У меня пока только одно видение: минимизировать потери и в передышке готовится к следующему раунду войны, и готовится без дураков, ну, или если у нас опять народ решит, что государством должны управлять свадебные фотографы ... то в принципе, послать всё нах ... ловить марлинов возле Кабо-де-Верде не так весело, как судака в Орлике, но приемлемо ...

• Лайк 6
Посилання на коментар

24 минуты назад, 7351 сказал:

Стаття 109. Дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади.

2. Публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, ...

3. Дії, передбачені частиною другою цієї статті, вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або організованою групою, або з використанням засобів масової інформації, -...

zakon.rada.gov.ua/laws/show/2341-14#Text

Халтурите, дон...

Участковым забыли напугать...

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

19 минут назад, DmiVady сказал:

*про Правительство Нац Спасения - с Дождём согласен, да и не кого ставить ПАП - зашквареный обсос уже, не потянет,

Я думаю, он реально смог бы собрать лучшую команду взрослых, которая реально представляет, как что функционирует и что можно сделать по максимуму в нынешнем пи ***еце...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 2
  • Хаха 4
  • Конфуз 1
Посилання на коментар

17 хвилин тому, Canton сказав:

Халтурите, дон...

Участковым забыли напугать...

Це твій рівень...

Посилання на коментар

За даними головнокомандувача, у грудні оператори безпілотних систем Сил оборони України уразили понад 54 тисячі цілей ворога.

Майже половину цього результату - 49% - забезпечили дрони-камікадзе, підкреслив Сирський.

За словами Сирського, спостерігається подальше зростання кількості застосування безпілотних систем на полі бою. Ворог збільшив частку ударних безпілотників з оптоволоконним каналом управління, які створюють загрозу для бойової техніки під час її переміщення.

"Однак і ми не стоїмо на місці й також приступили до застосування FPV-дронів на оптоволокні, що розширює можливості для ураження та знищення російської військової техніки й особового складу", - заявив головнокомандувач.

www.ukrinform.ua/rubric-ato/3945228-sili-bezpilotnih-sistem-pocali-zastosovuvati-droni-z-optovolokonnim-kanalom-upravlinna-sirskij.html

зображення_2025-01-05_150837704.png

Посилання на коментар

3 минуты назад, Canton сказал:

лучшую команду взрослых, которая реально представляет, как что функционирует ....

Команду мають збирати не ПАПи чи Зелі (за принципом, я знаю людину, яка знає людину, яка в свою чергу знає потрібну нам людину, яка точно підійде), а профільні комісії, фахівці, де відбір буде вести не за політичним фарбуванням або родинними зв'язками, а за профільною компетенцією і чистою історією без корупційних зашкварів. Якщо хтось думає, що ПАП прийде порядок наведе, то дарма, адже буде всього навсього "шило на мило". 

Сьогодні нажаль всі кадрові перестанови відбуваються за принципом: я його/її знаю, нормальний пацик. А то, що той пацик в гороскопи вірить і на повних щах обговорює що світер наснився, і що то означає, то нажаль нікого не їбе. 

:(

• Лайк 8
  • Дякую 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, DmiVady сказав:

*про Правительство Нац Спасения - с Дождём согласен, да и не кого ставить ПАП - зашквареный обсос уже, не потянет, "элиты" тоже как то сдулись...

Теж неочевидно що це дасть державі. Ну спасителям очевидно дасть потоки і дивіденди. 

А так - більшість змін потребують нової стратегії і законів, всі сидять рівно на жопі. Якась мінімальна критика, мінімальний конструктивтпоиочнвидним речам типу конченого марафону. Довіри до держави ніхто не намагається відновити. 

• Сумно 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Evgenich сказал:

Якщо хтось думає, що ПАП прийде порядок наведе, то дарма, адже буде всього навсього "шило на мило". 

А я и написал - "правительство самоубийц, не имеющих политических амбиций в будущем"(с)

С точки зрения оценки профессионализма - лично я не вижу команды лучше

Змінено користувачем Canton
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, ashim1990 сказал:

PXL_20250105_112051813.thumb.jpg.5265552891c9e983878baf40d01e0a13.jpg

пан  фельдфебель  Хіммельштос  не читав  ані  Сунь Цзи ані Ліддел  Гарта

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

епоха постмодерну  -  не так важливо , як насправді , а  важливо - як те подають в змі  

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

42 хвилини тому, Canton сказав:

Я думаю, он реально смог бы собрать лучшую команду взрослых, которая реально представляет, как что функционирует и что можно сделать по максимуму в нынешнем пи ***еце...

Я по опыту знаю (по 18-му и 19-му году), что нет. Уже тогда я сказал своему другу, ветерану, который решил продолжить рядом с политикой, что они просрут выборы, и рассказал почему. Хотя мне это было и грустно говорить, и я с тоской глядел на одураченное население ... ПАП потерял "легитимность" т.е. явно нарушил договорённости с обществом о правилах поведения+ заигрывания с нациками и не добавили ему очков в большинстве регионов, то же и с гонениями на московских попов (тоньше нужно было). Из слогана "Армия. Мова. Вира" два не играли сразу ...

Понимал ли он это, я хз, я с ним не беседовал, только разок на групповой встрече был, из интереса, глянуть, что за чел такой )

Но то, что вокруг него собрались жополизы и ворьё, причём с достаточно посредственными (в подавляющем большинстве) умственными способностями, никак не добавило ему очков в моих глазах, может, он не умеет использовать сильных самостоятельных людей, но это уже к истории ... сам он умный, хитрый, волевой, но при этом аморальный мерзавец, т.е. хороший политик, как по мне ... был.

Так что сори, но как по мне, Блок Панамских Патриотов уже не торт, и ПАП не в состоянии консолидировать общество.

ПАПу неплохо бы в МИД, но он же, сука, для того, чтобы нагадить зелёным, будет походу гадить и стране ...

Это моё мнение, спорить не буду, уже пить боржом нецелесообразно ....

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 2
  • Дякую 6
  • Хаха 1
  • Сумно 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...