Vitaliy67 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 7 минут назад, Скромный прораб сказал: Вопрос звучит, что выбрать, черное или белое, или или. Но есть оттенки Я Вас не спрашивал. Не надо на мне денюжку зарабатывать Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dvr002 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня цей весь цирк яки вчора Трамп влаштував мабуть був для усунення зеленського і перестати надавати допомогу Україні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня Не понимаю, если было ясно, что гарантий безопасности от США в том виде, который ожидали не будет, зачем надо было туда ехать? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 2 минуты назад, Vitaliy67 сказал: Я Вас не спрашивал. Не надо на мне денюжку зарабатывать Эх, беда( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 7 минут назад, Скромный прораб сказал: Не понимаю, если было ясно, что гарантий безопасности от США в том виде, который ожидали не будет, зачем надо было туда ехать? щоб продемонструвати партнерам у Європі , що США не лише кинуло Європу наодинці з кацапсько-ірансько-північнокорейсько-китайським монстром , а й відкрито стали на його бік. Зеленський нічого не зіпсував , бо неможливо зіпсувати те , чого нема . Змінено 1 березня користувачем Бездомный 5 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 1 минуту назад, Бездомный сказал: щоб продемонструвати партнерам у Європі , що США не лише кинуло Європу наодинці з кацапсько-ірансько-північнокорейсько-китайським монстром , а й стли на його бік. И им это удалось Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Alex2064 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 5 минут назад, Скромный прораб сказал: «Эта сделка должна была быть подписана 5 дней назад, но украинцы настояли на том, чтобы прилететь в Вашингтон. Хотя было четкое понимание: "не приезжайте сюда и не создавайте сценарий, в котором вы собираетесь читать нам лекции о том как работает дипломатия». - Рубио то, что Рубио стал держсекретарем не означает, что он стал дипломатом. там вся банда прспособленцев 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 13 хвилин тому, Скромный прораб сказав: И что изменило бы это назначение? В стратегическом плане Ми цього вже не дізнаємося Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 1 хвилину тому, Alex2064 сказав: то, что Рубио стал держсекретарем не означает, что он стал дипломатом. там вся банда прспособленцев А міг би теж прийти в спортивках Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня 1 минуту назад, US7IGN сказал: Ми цього вже не дізнаємося Я знаю - ничего Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 27 хвилин тому, Потрошитель сказав: Ще запостіть сюди про "розіп'ятого хлопчика")))). 9 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 8 хвилин тому, dvr002 сказав: цей весь цирк яки вчора Трамп влаштував мабуть був для усунення зеленського і перестати надавати допомогу Україні Сама нещасна людина в світі. Навколо самі зрадники. Ні українці ні американці за нього воювати не хочуть 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: А міг би теж прийти в спортивках Як сенатор-демократ Джон Феттерман, який прибув на церемонію інавгурації Трампа в шортах та худі. IMG_7923.MP4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 22 хвилини тому, tort сказав: тобі За російським військовим кораблем Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня Тільки що, vadimv сказав: Як сенатор-демократ Джон Феттерман, який прибув на церемонію інавгурації Трампа в шортах та худі. IMG_7923.MP4 Quod licet Iovi, non licet bovi 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: Як сенатор-демократ Джон Феттерман, який прибув на церемонію інавгурації Трампа в шортах та худі. IMG_7923.MP4 Вам не кажется, что ИХ ВНУТРЕННЕЕ дело? Змінено 1 березня користувачем Скромный прораб 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 11 минут назад, Скромный прораб сказал: Не понимаю, если было ясно, что гарантий безопасности от США в том виде, который ожидали, не будет, зачем надо было туда ехать? ??? Змінено 1 березня користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 2 хвилини тому, vadimv сказав: Як сенатор-демократ Джон Феттерман, який прибув на церемонію інавгурації Трампа в шортах та худі. IMG_7923.MP4 Тільки невиліковні довб...би не розуміють, що справа не в костюмі чи Зеленському))) 3 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 12 хвилин тому, dvr002 сказав: цей весь цирк яки вчора Трамп влаштував мабуть був для усунення зеленського і перестати надавати допомогу Україні Трамп влаштував, а блазень повівся. Сказано ж було, не треба нас вчити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 3 минуты назад, XL.pro сказал: Тільки невиліковні довб...би не розуміють, що справа не в костюмі чи Зеленському))) Это понятно, но ехать зачем туда надо было??? Чтобы что??? Змінено 1 березня користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня 2 минуты назад, XL.pro сказал: Тільки невиліковні довб...би не розуміють, що справа не в костюмі чи Зеленському))) все - геть усе вони розуміють 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня Тут новости, кроме как от 7351, читают? Полным ходом идут переговоры между Россией и США, назначены послы, обсуждается возобновление прямого авиасообщения, возврат (Карл!) дипсобственности… 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 березня Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 12 годин тому, US7IGN сказав: Quod licet Iovi, non licet bovi Якось вже працюючи в американській компанії, я прийшов на загальні збори у чорній володазці і джинсах. Мене мій безпосередній тімлідер теж спитав де мій костюм з краваткою. На що я чесно відповів, що він залишився вдома ) Мабуть я таки щось знав наперед бо на зворотньому шляху довелося вилазити через вікно в сугроб з машини, яка лежала в кюветі. В костюмі з краваткою це було б трохи незручно )) До речі, перед цим на співбесіду з американським босом я з'явився у шортах і гавайській сорочці з пальмами. Хоча теж попереджали, щоб вдягнув костюм з краваткою. Але це аж ніяк не вплинуло на те, що мене взяли на посаду - ми з босом приємно побалакали за роботу і відпочинок ) Я це до чого - отой весь дрес-код - то для тих, хто себе не поважає. ) 12 годин тому, Скромный прораб сказав: Вам не кажется, что ИХ ВНУТРЕННЕЕ дело? Я бы даже сказал - не их собачье дело ) Змінено 1 березня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 10 минут назад, Бездомный сказал: все - геть усе вони розуміють Цитата Это понятно, но ехать зачем туда надо было??? Чтобы что??? «Эта сделка должна была быть подписана 5 дней назад, но украинцы настояли на том, чтобы прилететь в Вашингтон. Хотя было четкое понимание: "не приезжайте сюда и не создавайте сценарий, в котором вы собираетесь читать нам лекции о том как работает дипломатия». - Рубио Змінено 1 березня користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скромный прораб Опубліковано: 1 березня Автор Поділитись Опубліковано: 1 березня (змінено) 6 минут назад, vadimv сказал: Я бы даже сказал - не их собачье дело ) Ааааа. Как там у «классика»? “Я вам ничего не должен?” Змінено 1 березня користувачем Скромный прораб Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз