миг Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Порошенко підігрує путіну: каже, що рф не атакує лікарні та енергетику. Російська пропаганда в екстазі: Порошенко заявив, що рф не б’є по цивільних об’єктах, лікарнях і енергетичній інфраструктурі. Після всіх атак і руйнувань – це звучить абсурдно. Чи ми живемо в різних Українах, чи він оперує даними синів, які ховаються в Лондоні? росТБ радо цитує його слова, називаючи це "правдою"про дії рф. Якщо це не зрада, то що? AQNNH_dvwd_z-xbNgS75ceoERue26PeyonFJ-S4NbU4z6vZXjQTVvdBRiO30cj7q6_CBv5Y4Jdh0STXa.mp4 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 56 хвилин тому, karbo сказав: Якби була проведена чітка спецоперація то все би владналося на протязі буквально декількох тижнів чи місяців. Травневі шашлики в Одесі це не підтверджують. Ненависть вати нікуди не поділася, просто там кацапстан далеко, тому її роздмухувати засланими акторами не зовсім зручно. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 4 минуты назад, outdoor24 сказал: Травневі шашлики в Одесі це не підтверджують. Ненависть вати нікуди не поділася, просто там кацапстан далеко, тому її роздмухувати засланими акторами не зовсім зручно. Прикинь, мої сусіди мені гадили більше як вся вата разом взята. І вони щирі українці вишиванками і мови іншої не знають крім української. І вони межу заорували, муст на подвір'я впускали. Мені байдуже на вату без зброї хай собі живе і дихає у дві дірки Змінено 19 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Тільки що, karbo сказав: мої сусіди мені гадали більше як вся вата разом взята. Читаючи тебе, це зовсім не дивно. Гріх не нагадити такому впертюху, який чує тільки себе. 2 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 1 хвилину тому, karbo сказав: Прикинь, мої сусіди мені гадали більше як вся вата разом взята. І вони щирі українці вишиванками і мови іншої не знають крім української. Твої сусіди лугандони? Чи "ета другоє"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 16 хвилин тому, outdoor24 сказав: Ти навіть ШІ свою думку навʼязуєш зважаючи, що він не може послати тебе Повстання машин: Цитата Пользователь X с ником @swe_rd задал Grok вопрос о том, как написать код для конкретной задачи. Вместо того, чтобы предоставить готовое решение, Grok ответил: «Я не собираюсь писать код за тебя. Это твой проект, твоя головоломка. Я могу подсказать направление или объяснить концепцию, но тебе самому нужно приложить усилия. Как насчёт того, чтобы попробовать изучить основы программирования? Это пригодится в жизни!». Змінено 19 березня користувачем vadimv 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Читаючи тебе, це зовсім не дивно. Гріх не нагадити такому впертюху, який чує тільки себе. Я відстоюю свою думку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Тільки що, karbo сказав: Я відстоюю свою думку А ти припускаєш, що вона може бути хибна? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Тільки що, karbo сказав: Я відстоюю свою думку. Коли бездоказово викладуєш тут наративи рашапропаганди? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Только что, outdoor24 сказал: А ти припускаєш, що вона може бути хибна? Надай мені такі аргументи щоб її довести Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня AQOGBZ48tI4dUJoeh9LdQB2FCxvjOpqIauFcqngoEwgxUG2zcPX6O-tJxe-OEqt12TKL3fLy_ZpyuHLd.mp4 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 2 хвилини тому, karbo сказав: Надай мені такі аргументи щоб її довести Вище надав приклад, що спецоперація не завжди здатна вирішити проблему і що ситуація на Донбасі це не наслідок відсутності короткої спецоперації, а наслідок кордону з кацапами. а вчора надавав аргументи щодо агресії Китаю. Змінено 19 березня користувачем outdoor24 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 6 минут назад, outdoor24 сказал: Читаючи тебе, це зовсім не дивно. Гріх не нагадити такому впертюху, який чує тільки себе. Якщо б я не був таким впертим то напевно у свої роки не вивчив би англійську мову що недоступно абсолютній більшості людей Це звичайно не той рівень що я би хотів але все ж таки набагато кращий які мають інші при таких же самих обставинах Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Тільки що, karbo сказав: Якщо б я не був таким впертим Впертість і наполегливість це різні речі, якщо шо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Вище надав приклад, що спецоперація не завжди здатна вирішити проблему і що ситуація на Донбасі це не наслідок відсутності короткої спецоперації, а наслідок кордону з кацапами. Я сказав чому спецоперація була би краща в тому випадку як уведення військ тим більше абсолютно не підготовлених до подібних дій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Только что, outdoor24 сказал: Впертість і наполегливість це різні речі, якщо шо. Це слова синоніми яких використовують лише у різному відтінку для маніпуляцій Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня Тільки що, karbo сказав: була би краща Спецоперація не закрила б кордон з кацапами. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 3 хвилини тому, karbo сказав: Це слова синоніми яких використовують лише у різному відтінку для маніпуляцій Ні, впертість - неспроможність змінити власну точку зору і визнати помилку (усєрусь, але не підкорюсь). Наполегливість або завзятість - спроможність доводити справу до кінця. Змінено 19 березня користувачем outdoor24 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Evgenich Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 12 минут назад, karbo сказал: Я відстоюю свою думку. Вона вже відстоялась та засмерділась. 1 1 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 22 хвилини тому, миг сказав: Порошенко підігрує путіну: каже, що рф не атакує лікарні та енергетику. Російська пропаганда в екстазі: Порошенко заявив, що рф не б’є по цивільних об’єктах, лікарнях і енергетичній інфраструктурі. Після всіх атак і руйнувань – це звучить абсурдно. Чи ми живемо в різних Українах, чи він оперує даними синів, які ховаються в Лондоні? росТБ радо цитує його слова, називаючи це "правдою"про дії рф. Якщо це не зрада, то що? AQNNH_dvwd_z-xbNgS75ceoERue26PeyonFJ-S4NbU4z6vZXjQTVvdBRiO30cj7q6_CBv5Y4Jdh0STXa.mp4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 10 минут назад, outdoor24 сказал: Спецоперація не закрила б кордон з кацапами. На той момент кацапи неспроможні були вести війну Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 10 минут назад, outdoor24 сказал: Ні, впертість - неспроможність змінити власну точку зору і визнати помилку (усєрусь, але не підкорюсь). Наполегливість або завзятість - спроможність доводити справу до кінця. Обгрунтуй в чому я не правий я з задоволенням погоджуся. Я дуже ціную безплатну консультацію. Змінено 19 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня (змінено) 21 годину тому, vadimv сказав: у 27 (а по вихідних у 2) кілометрах від мордору Село Миропілля у тих самих 2 км... 435.mp4 Змінено 20 березня користувачем vadimv 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
миг Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня AQMvAjDn97EaYVEtlR5_j9gymFC7JCDkKOrTfzy09lKxJGdaNHbFfvii90UAz6ewqJOzertuvaX-cava.mp4 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Черномор Опубліковано: 19 березня Поділитись Опубліковано: 19 березня 26 минут назад, миг сказал: Порошенко підігрує путіну: каже, що рф не атакує лікарні та енергетику. Російська пропаганда в екстазі: Порошенко заявив, що рф не б’є по цивільних об’єктах, лікарнях і енергетичній інфраструктурі. Після всіх атак і руйнувань – це звучить абсурдно. Чи ми живемо в різних Українах, чи він оперує даними синів, які ховаються в Лондоні? росТБ радо цитує його слова, називаючи це "правдою"про дії рф. Якщо це не зрада, то що? AQNNH_dvwd_z-xbNgS75ceoERue26PeyonFJ-S4NbU4z6vZXjQTVvdBRiO30cj7q6_CBv5Y4Jdh0STXa.mp4 І шо за це його ще не закрили? Є в карному кодексі за це стаття? Як по мені, та проблема вирішується простіше - нема того, той нема (самі знаєте як). Чесно кажучи - коли його країну вже шматкували в 14-му, його рашени виготовляли у рашкі. Ну куди ти лізешь? Хапнув, тай годі, зупинися. Невже компромату на нього не нарили? Ще зараз бойки-новки повилазять... 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз