US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Маю думку, що якби такі креативні та розумні хлопці як Філ, Юкі Джон тощо, займались б в нас в секторі агітпропу, то кацапи б на третій рік війни вже копали б укріплення по Уральському хребту, але ... маємо що маємо ... "В теорії в нас три мільйони доларів, а на практиці дві шльондри та підстаркуватий підар" © Національне агентство з питань державної служби (НАДС) оприлюднило результати опитування стосовно факторів, які перешкоджають залученню молоді для роботи у сфері державної служби. Опитування проводилося у липні-серпні 2024 року як серед молодих спеціалістів, які вже працюють або мають досвід державної служби, так і серед молоді, яка ще не має досвіду публічної служби. Відповідно до результатів опитування, факторами, які не сприяють працевлаштуванню молоді на державній службі, вказані: токсична організаційна культура на публічній службі – 23,2% низькій рівень заробітної плати – 21,2% корупція в органах публічної влади – 14,8% вплив політичних сил на роботу публічних службовців – 14,3% неможливість працювати дистанційно – 13,8% рутина робота, неможливість реалізації власного професійного потенціалу – 12,3% відсутність довіри до справедливості та неупередженості відбору кандидатів – 9,9% високий рівень стресу, пов'язаний з роботою – 9,9% відсутність підтримки колег у втіленні власних ініціатив – 7,9% обмеження для виїзду за кордон – 7,4% необхідність подавати декларацію про доходи та майно – 6,4% негативне або упереджене ставлення громадськості до публічних службовців – 5,9% високий рівень відповідальності та пов’язані з цим ризики – 5,9% ризики, пов’язані з безпекою – 5,4% відсутність можливостей кар’єрного росту – 5,4% відсутність престижу роботи на публічній службі – 4,9% відсутність конкурсного відбору – 3,4% sud.ua/uk/news/publication/326661-toksichnaya-atmosfera-nizkaya-zarplata-i-korruptsiya-v-nags-soobschili-pochemu-molodezh-ne-khochet-rabotat-na-gosudarstvo ще раз повертаємося до питання - що держава може запропонувати своїм громадянам, яким не цікаво красти та/або працювати клоунами у підарасів чи підарасами у клоунів (с)? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 3 часа назад, XL.pro сказал: Хочу сказати, що на форумі строчать в основному старі пердуни та/або недієздатні. Неважливо від прізвища президента, якщо Україну змусять капітулювати, то повторний напад РФ буде неминучим. кацапи висувають у препи3денти України кілю яновича азірова-кровосіся Спойлер Змінено 1 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 3 хвилини тому, Бездомный сказав: кацапи висувають у препи3денти микілу яновича азірова-кровосіся краще Маска щоб вже напевно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) колаборанти Спойлер Змінено 1 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: якби я збирався купляти битка в штатах то звертався мабуть до Сексі, а не до вас Мені мабуть повинно стати соромно чи ще якось (холодно чи жарко)? ) 1 година тому, US7IGN сказав: ще раз - які у вас були очікування від прокацапського актора, який працював на олігарха? Я ж не раз вже цитував сам себе про вибір (у 2019) з поганого і дуже поганого варіантів. Змінено 1 квітня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 1 година тому, ozzy сказав: ага тіки на фото карта внж трабалья Вітаю з 1 квітня! ) Насправді у мене (майже) така сама картка, тільки в ній написано RESIDENCIA TEMPORAL (без PRORROGADA) Змінено 1 квітня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 37 хвилин тому, US7IGN сказав: ще раз повертаємося до питання - що держава може запропонувати своїм громадянам, яким не цікаво красти та/або працювати клоунами у підарасів чи підарасами у клоунів (с)? Я б вже ставив питання так: чи зможе наступна держава (чи одна з переємниць) запропонувати щось вищеназваній категорії ... Ставити підпірки під багатоповерхівку що вже обвалилася та падає ... намагатися вмурувати нові цеглини ... таке собі зайняття, але я не проти: нехай пробують) Змінено 1 квітня користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 14 хвилин тому, vadimv сказав: Мені мабуть повинно стати соромно чи ще якось (холодно чи жарко)? ) ви фахівець по електрокарам лише в своїй уяві, а там можете почуватися як завгодно 15 хвилин тому, vadimv сказав: Я ж не раз вже цитував сам себе про вибір (у 2019) з поганого і дуже поганого варіантів. чому не обрати свій власний кращий? погоджуватися чи не погоджуватися на неприйнятну пропозицію це теж вибір. але не для жертв ) 3 хвилини тому, DmiVady сказав: Я б вже ставив питання так: чи зможе наступна держава (чи одна з переємниць) запропонувати щось вищеназваній категорії ... так це природний процес, гарно описаний Р.Даліо www.goodreads.com/work/quotes/79387945-principles-for-dealing-with-the-changing-world-order 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 1 година тому, XL.pro сказав: Воювати потрібно комусь. от через це формулювання люди масово і не хочуть з'являтись в тцк. правильна була реклама мобілізації в 2023 - "всі професії потрібні". замість нормального висвітлення інформації, маємо марафон, на якому щоразу запрошують барбершопного х_я, який розказує, як він ненавидить цивільних і щов оювати будуть всі. От саме воювати, а не ремонтувати техніку, чи копати, чи обслуговувати якусь іншу техніку. але з такою кількістю фпв і кабів, то дійсно будуть всі, бо треба ж комусь прийняти снаряд. Змінено 1 квітня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 17 хвилин тому, US7IGN сказав: ви фахівець по електрокарам лише в своїй уяві Я ніколи не називав себе фахівцем по елетрокарам, таке могло примаритися тільки комусь у хворій уяві або після пігулок ) Цитата Читателю подсовывается некое невообразимое чучело, не имеющее ничего общего с действительным противником, после чего этот вымышленный противник изничтожается» (Карел Чапек, «Двенадцать приемов литературной полемики»). 17 хвилин тому, US7IGN сказав: чому не обрати свій власний кращий? Так я його і обрав, хіба ж не видно? 17 хвилин тому, US7IGN сказав: так це природний процес, гарно описаний Р.Даліо www.goodreads.com/work/quotes/79387945-principles-for-dealing-with-the-changing-world-order 19.03.2025 в 18:43, karbo сказав: Скажи будь ласка що такого унікального сказав цей поц, чого твій мозок самостійно не дійшов у твої більш як півстоліття?)) Як на мою думку то він гонить прості банальні речі для піплоамерики яку задурнов називав фразою ну тупиє Змінено 1 квітня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 6 хвилин тому, akineo сказав: правильна була реклама мобілізації в 2023 - "всі професії потрібні". так часи змінилися. ремонтувати та копати вже набрали давно і вони не закінчуються так швидко. так що зараз тільки одна професія потрібна. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня Тільки що, vadimv сказав: Я ніколи не називав себе фахівцем по елетрокарам, таке могло примаритися тільки комусь у хворій уяві або після пігулок ) Так я його і обрав, хіба ж не видно? якщо ви всі такі розумні, то чому такі бідні? (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: якщо ви всі такі розумні, то чому такі бідні? (с) Правильна цитата звучить так: If you're so rich, why aren't you so smart? Змінено 1 квітня користувачем vadimv 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня Цитата Кім Чен Ин хороший хлопець, а КНДР – велика ядерна держава - Трамп ну да. а українці хто? ось як виглядає незалежність 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 26 хвилин тому, vadimv сказав: Правильна цитата звучить так: If you're so rich, why aren't you so smart? чуваки на пару весь світ на прутні крутять по приколу. недостатньо розумні? еге ж 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: чуваки на пару весь світ на прутні крутять по приколу. недостатньо розумні? еге ж а встигнуть за 4 роки? потрібно щось глобальніше творити. а Маск виявився звичайною людиною-довбойобом, як і всі. Нічого цікавого не станеться в найближчі 50 років. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 1 година тому, US7IGN сказав: чуваки на пару весь світ на прутні крутять по приколу Який світ - такі й клоуни, які клоуни - такі й приколи 1 година тому, US7IGN сказав: недостатньо розумні? Достатньо послухати будь-яке інтерв'ю Маска і почитати будь-яку книжку Трампа Перший - це ходячий взірець психіатричних діагнозів, другий - тупий махровий валянок На його фоні тупий (з його ж слів) двієчник Кійосакі виглядає як Цицерон і Сократ в одному флаконі ) Змінено 1 квітня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 3 хвилини тому, vadimv сказав: Який світ - такі й клоуни Достатньо послухати будь-яке інтерв'ю Маска і почитати будь-яку книжку Трампа Перший - це ходячий взірець психіатричних діагнозів, другий - тупий махровий валянок та я знаю хто ваш кумир Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 1 хвилину тому, US7IGN сказав: та я знаю хто ваш кумир Не вгадали ) Ось перша трійка: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня ваші прогнози? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
murava Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 15 минут назад, akineo сказал: ваші прогнози? Завтра дощ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 3 хвилини тому, murava сказав: Завтра дощ в місцевій групі нафронтниці напали на тих хто писав про погоду. скоро будуть доноси на сусідів писати. 102- ало. у мене тут потенційний ухилянт живе навпроти .. як вважаєте. те, зо пишуть, що зерно в голодомор відбирали свої ж на службі більшовиків, правда? чи цілеспрямоване інформаційне вкидалово проти білих пухнастих силових діючих структур? п.с: скільки нині коштує знятися з обліку? Змінено 1 квітня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) що сккажете? іза вами слідкують. вже. наша влада мріє про повноваження як на рососії. щоб такі як я не зрадойобили тут. Змінено 1 квітня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня 4 хвилини тому, akineo сказав: в місцевій групі нафронтниці напали на тих хто писав про погоду. скоро будуть доноси на сусідів писати. 102- ало. у мене тут потенційний ухилянт живе навпроти .. як вважаєте. те, зо пишуть, що зерно в голодомор відбирали свої ж на службі більшовиків, правда? чи цілеспрямоване інформаційне вкидалово проти білих пухнастих силових діючих структур? п.с: скільки нині коштує знятися з обліку? Як довго така країна зможе існувати? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 1 квітня Поділитись Опубліковано: 1 квітня (змінено) 12 хвилин тому, US7IGN сказав: Як довго така країна зможе існувати? поки силові структури на стороні влади формується Нова Україна. сепарація населення займе десятки років. але що робити з "війьськовим україномовним і військовим російськомовним" ? адже для багатьох саме мова визначний критерій, українець ти чи ні. Змінено 1 квітня користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз