yukon Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 47 минут назад, Бездомный сказал: а ви вважаєте , "видатна письмениця" Маріна Владі 15( !!! ) романів власноруч написала?🤣 Звичайно що ні, я ж не простак якийсь. Для Владі, Фурцева Катерина писала😀 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 6 хвилин тому, SergiyUA сказав: Р - репутация. Создаётся всю жизнь, а рушится мгновенно. Как в старом анекдоте: Старый конунг, король викингов стоит на скале фьорда и говорит сам себе: — Я, конунг Олаф, построил два прекрасных города. Но никто не называет меня "Олаф — Градостроитель!" — Я, конунг Олаф, имею под своим начальством пять тысяч воинов! Но никто не называет меня "Олаф — военачальник!" — Я, конунг Олаф, завоевал все земли от Британии до Греции, но никто не называет меня "Олаф — завоеватель!" — Но стоило мне один раз трахнуть овцу… Так и Маск войдёт в историю... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 9 минут назад, yukon сказал: Звичайно що ні, я ж не простак якийсь. Для Владі, Фурцева Катерина писала😀 ви кількістю літературних негрів у спілці письменників поцікавтеся - такий собі радянський варіант ШІ . Змінено 6 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 7 часов назад, semengv сказал: нет, не было. Студенты там были. Я думала это уже и так всем понятно. Там плотная жилая застройка, спальный район с 9-ти этажных домов. В 22 летом канашенков бодро рапортовал о 50 убитых генералах в районе Широкой дачи. Правда их тогда у нас было только ок.110. Я попала под тот обстрел с дочерью и внуком. Тогда просто повезло всем... Первый искандер прилетел в ореховую рощу, за холмом. Второй в старый карьер. Вода ушла, теперь уже не покупаешься... Испугались все. Но сделать там никто ничего не смог бы. Ракеты шли практически вертикально одна за другой. У дочки одногруппник в больнице, студентка одна погибла... Печально Соболезную Мне кажется у многих притупились чувства - с 14 года слишком много смертей Детская площадка, роддом - пздц, но все забывается Ракета летит и не знает - в военных или в детей А ваши дронари видят и знают кого они убивают например в Горловке в обычном рейсовом автобусе Так что остаётся надеяться на перемирие/заморозку 1 11 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 5 хвилин тому, Потрошитель сказав: Печально Соболезную Мне кажется у многих притупились чувства - с 14 года слишком много смертей Детская площадка, роддом - пздц, но все забывается Ракета летит и не знает - в военных или в детей А ваши дронари видят и знают кого они убивают например в Горловке в обычном рейсовом автобусе Так что остаётся надеяться на перемирие/заморозку а ваші - це які?) наші - не ваші? хто зна ,хто то лупонув? ваші,наші.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня Фейк кремлевских СМИ: в Горловке автобус атакован то ли украинским дроном, то ли артиллерийским снарядом www.stopfake.org/ru/fejk-kremlevskih-smi-v-gorlovke-avtobus-atakovan-to-li-ukrainskim-dronom-to-li-artillerijskim-snaryadom/ 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 9 минут назад, МаТраС сказал: а ваші - це які?) наші - не ваші? хто зна ,хто то лупонув? ваші,наші.. ваши уже точно не мои но и расеяне не мои 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 4 хвилини тому, Потрошитель сказав: ваши уже точно не мои но и расеяне не мои днр - ваші?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 44 минуты назад, Потрошитель сказал: Печально Соболезную Мне кажется у многих притупились чувства - с 14 года слишком много смертей Детская площадка, роддом - пздц, но все забывается Ракета летит и не знает - в военных или в детей А ваши дронари видят и знают кого они убивают например в Горловке в обычном рейсовом автобусе Так что остаётся надеяться на перемирие/заморозку каширка , волгодонськ , рязанський цукор - теж наші ? Змінено 6 квітня користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 10 минут назад, irina1969 сказал: Фейк кремлевских СМИ: в Горловке автобус атакован то ли украинским дроном, то ли артиллерийским снарядом www.stopfake.org/ru/fejk-kremlevskih-smi-v-gorlovke-avtobus-atakovan-to-li-ukrainskim-dronom-to-li-artillerijskim-snaryadom/ Ирина, жужжание дрона прилет 155 снаряда у нас различают даже слепые и глухие Погуглите атаки украинских дронов в Горловке+радиус 10км(напр дорога из ясиноватой в горловку) на транспорт(в основном гражданский) Почти каждый день последние месяцы Я сам пару месяцев назад был в Горловке и через одну машину дрон атаковал Ниву. Белую, не в камуфляжной раскраске, за рулём не увидел кто. Я и машина впереди тормознули, нива резко свернула в проулок и стала уходить, чем кончилось хз. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 5 минут назад, МаТраС сказал: днр - ваші?) мои - все, кто собирается за моим столом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2 хвилини тому, Потрошитель сказав: мои - все, кто собирается за моим столом. то хто вони ваші гості за столом?) до кого себе відносять? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Потрошитель Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 1 минуту назад, МаТраС сказал: то хто вони ваші гості за столом?) до кого себе відносять? к моей семье/родственникам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2 хвилини тому, Потрошитель сказав: к моей семье/родственникам капець ти слизький тип)) сциш прямо сказати чи ШО?) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 16 хвилин тому, Потрошитель сказав: Ирина, жужжание дрона прилет 155 снаряда у нас различают даже слепые и глухие Погуглите атаки украинских дронов в Горловке+радиус 10км(напр дорога из ясиноватой в горловку) на транспорт(в основном гражданский) Почти каждый день последние месяцы Я сам пару месяцев назад был в Горловке и через одну машину дрон атаковал Ниву. Белую, не в камуфляжной раскраске, за рулём не увидел кто. Я и машина впереди тормознули, нива резко свернула в проулок и стала уходить, чем кончилось хз. А що орки тільки в камуфляж їздять? Може була інфа, номери, рух білої ниви з пунка такого то...? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 37 минут назад, МаТраС сказал: А що орки тільки в камуфляж їздять? Може була інфа, номери, рух білої ниви з пунка такого то...? а дрон точно український ? питання просте , питання риторичне - до того , як кацапи вдерлися на Донбас , дрони атакували автобуси ? Змінено 6 квітня користувачем Бездомный 5 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 17 хвилин тому, Потрошитель сказав: Я сам пару месяцев назад был в Горловке Куда вас сударь к чёрту занесло? Неужто вам покой не по карману? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 12 хвилин тому, Бездомный сказав: а дрон точно український ? питання просте - до того , як кацапи вдерлися на Донбас , дрони атакували автобуси ? а ваші - це які?) наші - не ваші? хто зна ,хто то лупонув? ваші,наші.. https://www.stroimdom.com.ua/topic/237244-rossiyane-nam-prinesli-voynu/?do=findComment&comment=5498536 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 50 хвилин тому, irina1969 сказав: Фейк кремлевских СМИ: в Горловке автобус атакован то ли украинским дроном, то ли артиллерийским снарядом www.stopfake.org/ru/fejk-kremlevskih-smi-v-gorlovke-avtobus-atakovan-to-li-ukrainskim-dronom-to-li-artillerijskim-snaryadom/ ну і якого цю потвору з бані випустили, а фейковий допис досі у вас висить? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 1 хвилину тому, tort сказав: ну і якого цю потвору з бані випустили, а фейковий допис досі у вас висить? Лінчувати)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 42 хвилини тому, Потрошитель сказав: Ирина, жужжание дрона прилет 155 снаряда у нас различают даже слепые и глухие Погуглите атаки украинских дронов в Горловке+радиус 10км(напр дорога из ясиноватой в горловку) на транспорт(в основном гражданский) Почти каждый день последние месяцы Я сам пару месяцев назад был в Горловке и через одну машину дрон атаковал Ниву. Белую, не в камуфляжной раскраске, за рулём не увидел кто. Я и машина впереди тормознули, нива резко свернула в проулок и стала уходить, чем кончилось хз. Я на тому колаже, що Ви запостили бачу 3 різних автобуса і одне фото зимове це перше, по - друге справа не в тому хто на слух відрізняє приліт та дрон, а в тому як це подається ЗМІ ну і на останок, я не буду гуглити, те що Ви запронували, бо географія та маршрути немають ніякої різниці Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 2 хвилини тому, irina1969 сказав: Я на тому колаже, що Ви запостили бачу 3 різних автобуса це перше, по - друге справа не в тому хто на слух відрізняє приліт та дрон, а в тому як це подається ЗМІ ну і на останок, я не буду гуглити, те що Ви запронували, бо географія та маршрути немають ніякої різниці Автобуса не бачив, а на тій дорозі в основному палять буханки та тентовані вантажівки. Одну ниву спалену теж бачив, але хз хто в ній був. Помилка можлива, але здоровий глузд підказує що на цивільного ніхто дрон витрачати не буде. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 6 хвилин тому, irina1969 сказав: Я на тому колаже, що Ви запостили бачу 3 різних автобуса і одне фото зимове це перше, по - друге справа не в тому хто на слух відрізняє приліт та дрон, а в тому як це подається ЗМІ ну і на останок, я не буду гуглити, те що Ви запронували, бо географія та маршрути немають ніякої різниці Ну да 4 зправа з червоною смужкою. Важко непомітити) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 1 час назад, SergiyUA сказал: Так и Маск войдёт в историю... та він просто поняв що в америці йому затісно, а европа підніме мито і він тоді не конкурент китайцям. і всьо можна ставить хрест Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 37 хвилин тому, ozzy сказав: всьо можна ставить хрест На півночі вже наставили ) Але всіх перевершили іспанці )) Змінено 6 квітня користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз