Dmitriy_S Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: о, вже налито я бачу... Ше ні поки:) Дивлюсь, другий сезон The Last of Us вийшов. Оце якраз думаю, глянути пару серій чи місяць почекати, поки всі вийдуть:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 22 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ше ні поки:) Дивлюсь, другий сезон The Last of Us вийшов. Оце якраз думаю, глянути пару серій чи місяць почекати, поки всі вийдуть:) я не можу себе примусити таке дивитися. краще вже вечірні виступи потужного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: я не можу себе примусити таке дивитися. краще вже вечірні виступи потужного Враховуючи швидкість, з якою розвивається ШІ, це цілком ймовірний сценарій. Так шо треба готуватися Для початку можна перечитати Мародер, Беркем аль Атомі:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня (змінено) 14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Враховуючи швидкість, з якою розвивається ШІ, це цілком ймовірний сценарій. Так шо треба готуватися Особливо враховуючи, як ви підготувалися до наступу на Київ... Змінено 26 квітня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Враховуючи швидкість, з якою розвивається ШІ, це цілком ймовірний сценарій. Так шо треба готуватися Для початку можна перечитати Мародер, Беркем аль Атомі:) ну тоді вже і uk.wikipedia.org/wiki/Друга_модель та en.wikipedia.org/wiki/Klara_and_the_Sun 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2 хвилини тому, vadimv сказав: Особливо враховуючи, як ви підготувалися до наступу на Київ... встиг з'їбати, то що не так? ви тут по ходу самі підготовлені виявилися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня (змінено) 3 хвилини тому, US7IGN сказав: встиг з'їбати, то що не так? Перед цим двічі потрапивши в окупацію 3 хвилини тому, US7IGN сказав: ви тут по ходу самі підготовлені виявилися Нє, це були ті, хто з'їбався ще до 2014 Змінено 26 квітня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 5 хвилин тому, US7IGN сказав: ну тоді вже і uk.wikipedia.org/wiki/Друга_модель та en.wikipedia.org/wiki/Klara_and_the_Sun Мені більше подобається en.wikipedia.org/wiki/The_Stand Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 1 хвилину тому, vadimv сказав: Перед цим двічі потрапивши в окупацію Зате було не нудно 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня Китай - це ж така няшка, ні на кого не нападає, нічого не захоплює... правда, Karbo? Китайська армія захопила острів Сенд-Кей у Південно-Китайському морі – він знаходиться під контролем В'єтнаму Так, військові Китаю зайняли безлюдний острів із в'єтнамськими військовими об'єктами та рибальською станцією. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Екзистенційність - це про те, що на кону стоїть існування країни і нації. Те, що багатьом українцям на це вже пофіг - зовсім інше питання. Перестань, під румунами жили, під поляками, під мадярами, під руськими пару раз, на протязі майже чотирьох століть при тому і нікуди нація не поділася. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 7 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мені більше подобається en.wikipedia.org/wiki/The_Stand Я ніяк не дійду Темну Вежу прочитати... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 1 минуту назад, vadimv сказал: Китай - це ж така няшка, ні на кого не нападає, нічого не захоплює... правда, Karbo? Китайська армія захопила острів Сенд-Кей у Південно-Китайському морі – він знаходиться під контролем В'єтнаму Так, військові Китаю зайняли безлюдний острів із в'єтнамськими військовими об'єктами та рибальською станцією. Та мені пох на Китай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня (змінено) Зараз Штати завяжуть з війною в Україні і почнуть займатись щільно Китаєм Цікаво хто простимулював Індію в пакистані войнушку замутити Трамп Путіна видно по всьому гарно простимулював що той погоджується без усяких умов на мирні переговори А це все заради відриву Росії від Китаю Змінено 26 квітня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня (змінено) 7 хвилин тому, karbo сказав: без усяких умов на мирні переговори мде? проблема в тому, що вони теж заплатили кров'ю і назад вже нічого не віддадуть добровільно Змінено 26 квітня користувачем akineo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня (змінено) 6 минут назад, akineo сказал: мде? проблема в тому, що вони теж заплатили кров'ю і назад вже нічого не віддадуть добровільно Срати Путіну на кацапську кров Йому і на Україну срати, він добився головного чого він хотів це щоб з ним говорили на рівних Йому і крим нахрен не потрібний був Змінено 26 квітня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 47 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Враховуючи швидкість, з якою розвивається ШІ, це цілком ймовірний сценарій. Так шо треба готуватися Для початку можна перечитати Мародер, Беркем аль Атомі:) Ну от ... вмієте здивувати ... ай-кью 146 і тьолка з псевдо Беркем аль Атомі) в неї окрім "Мародерів" ще й "поради з виживання" є ) Хоча я с похмілля полюбляв валятись і щось подібне пропускати скрізь залишки мозку, або серіал ))) Тож я ніяк не критикую, вільна людина сама обирає що їй робити, просто здивований ) А готуватись не завадить) Я сьогодні завітав до тиру, та побігав пару годин з камрадами, але це в мене регулярне хобі ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 39 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Зате було не нудно А навіщо двічи? як так вийшло , якщо не дуже особисте? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня (змінено) 3 хвилини тому, DmiVady сказав: А навіщо двічи? як так вийшло , якщо не дуже особисте? Холмс палити так і не кинув, але Ватсон без люльки вже не міг (с) анекдот Змінено 26 квітня користувачем US7IGN 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня The art of the deal 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 10 хвилин тому, DmiVady сказав: Ну от ... вмієте здивувати ... ай-кью 146 і тьолка з псевдо Беркем аль Атомі) в неї окрім "Мародерів" ще й "поради з виживання" є ) Хоча я с похмілля полюбляв валятись і щось подібне пропускати скрізь залишки мозку, або серіал ))) Тож я ніяк не критикую, вільна людина сама обирає що їй робити, просто здивований ) А готуватись не завадить) Я сьогодні завітав до тиру, та побігав пару годин з камрадами, але це в мене регулярне хобі ))) Та я ще й Донцову трохи читав Читать - дурна звичка, як почнеш, то тяжко зупинитися. Ніяк не покину:-) В окупації інтернету не було, книжок було обмаль, то що я тільки не читав:-))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 10 хвилин тому, DmiVady сказав: А навіщо двічи? як так вийшло , якщо не дуже особисте? Перший раз недалеко втік:-) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня (змінено) 13 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та я ще й Донцову трохи читав Читать - дурна звичка, як почнеш, то тяжко зупинитися. Ніяк не покину:-) В окупації інтернету не було, книжок було обмаль, то що я тільки не читав:-))) Та так, звичка та ще, сам хворію ) Я здивувався не тому факту, що читали, бо я й не таке читав ))) і ці Мародери-Карателі теж пам'ятаю ) А у тому, що згадали в контексті підготовки, бо ... ну воно було модно років 15 тому у мамчиних сурвейерів на отих їх форумах, але аж ніяк у сучасних українців, які вже хто побачили, як воно насправді, а дехто, побачивши тих, хто вже побачив, сам збагнув. В мене камради виходили з окупації, а ті, що просиділи майже рік в Енергодарі, дуже багато розповідали. Тож я без підтекстів, особистий досвід, він на порядки цінніший. Змінено 26 квітня користувачем DmiVady Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 1 хвилину тому, DmiVady сказав: Та так, звичка та ще, сам хворію ) Я здивувався не тому факту, що читали, бо я й не таке читав ))) і ці Мародери-Карателі теж пам'ятаю ) А у тому, що згадали в контексті підготовки, бо ... ну воно було модно років 15 тому у мамчиних сурвейерів на отих їх форумах, але аж ніяк у сучасних українців, які вже хто побачив, як воно насправді, а хто побачивши тих, хто вже побачив, сам збагнув. В мене камради виходили, ті що просиділи майже рік в Енергодарі, багато розповідали. Тож я без підтекстів, особистий досвід, він на порядки цінніший. так в тому-то і справа що готуватися з огляду на те що було, не має сенсу. буде по іншому. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 26 квітня Поділитись Опубліковано: 26 квітня 2 хвилини тому, US7IGN сказав: так в тому-то і справа що готуватися з огляду на те що було, не має сенсу. буде по іншому. Свого часу я прийшов до того, що вкладуватись тре не в консерви та набої, а у свої особисті навички. До речі, навички перемовин у цей спектр теж входять, бо ще в 90-ті мені старші товариші розтлумачили(а життя показало їх правоту) що "життя бандита яскраве, але недовге" ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз