US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Та нічого не сплутав. Тридцять тисяч сольдо і ми визнаємо вас святим (не треба платити податки), п'ять мільйонів сольдо і ми визнаємо вас Папою (частина податків йтиме вас). це до Трампа. по ходу сьогодні у всіх роботів та ботів якісь збої Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня Тільки що, Akademik сказав: если вы себя идентифицируете как кота, то вердикт в конце моего поста верный Шо саме? Питаю, як кот? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Коти - самі досконалі серійні вбивці на планеті:) Коти-скорпіони, як я, по гороскопу, можуть дати вам фору. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, sergio сказав: Коти-скорпіони, як я, по гороскопу, можуть дати вам фору. 😎 Так я скорпіон по вашому сраному гороскопу. А от те, що ви кіт - сильно сумніваюсь:) Дуже вже незграбний з вашим піском. Коти йдуть по життю на м'яких котячих лапах і не занімаються усякою ***ньой:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Так я скорпіон по вашому сраному гороскопу. А от те, що ви кіт - сильно сумніваюсь:) Дуже вже незграбний з вашим піском. Коти йдуть по життю на м'яких котячих лапах і не занімаються усякою ***ньой:) може той кіт просто чистоплотний і дбає щоб у лотку завжди був чистий та свіжий пісок 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tort Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 години тому, Akademik сказав: Просто внимательно смотрел ролики гавнула вот и все. Iq 100 у тебя, у меня клоун своя IT компания с украинским названием, так на всякий случай. А ты - шуруповёрт по 50 гривен. На відео, де фітнес-мразота бажає смерті нашому військовому, і на відео з лісу, де якийсь чувак заявляє про згвалтування, там дві різні людини. Так шо з айкью у тебе швах, воно нижче моїх дірявих штиблетів. Ти явна вата і далеко не факт шо одеська. 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Так я скорпіон по вашому сраному гороскопу. А от те, що ви кіт - сильно сумніваюсь:) Дуже вже незграбний з вашим піском. Коти йдуть по життю на м'яких котячих лапах і не занімаються усякою ***ньой:) Мені треба залити стяжку, і я її залью, чого бы мені то не вартувало, Навіть якщо немає грошей на пісок зі щебнем. Ну, цемент то таке на дорозі не валяється, доводиться купляти. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 4 хвилини тому, US7IGN сказав: може той кіт просто чистоплотний і дбає щоб у лотку завжди був чистий та свіжий пісок Це не кіт, вичищать лоток - то ваша людська задача:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 5 хвилин тому, sergio сказав: Мені треба залити стяжку, і я її залью, чого бы мені то не вартувало, Навіть якщо немає грошей на пісок зі щебнем. Ну, цемент то таке на дорозі не валяється, доводиться купляти. 😎 Бляха, ви четвертий десяток літ будинок все ще будуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 33 минуты назад, murava сказал: Незламний герой, потужний волонтер сучасності. Просто мєлочь по карманам тирил. З ким не буває. А як появились донати - необхідність така відпала. Гвозді би дєлать із етіх людей - нє било б крєпче в міру гвоздєй (с) Ничего не поменялось со времён Робин Гуда и Котовского. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Це не кіт, вичищать лоток - то ваша людська задача:) Щось у мене якось коти не приживаються Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 25 минут назад, Dmitriy_S сказал: Шо саме? Питаю, як кот? я кажется понял кто вы. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 5 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Ничего не поменялось со времён Робин Гуда и Котовского. А можна в подробицях? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Ничего не поменялось со времён Робин Гуда и Котовского. Глядя на лошадиные морды и лица людей, на безбрежный живой поток, поднятый моей волей и мчащийся в никуда по багровой закатной степи, я часто думаю: где Я в этом потоке? — Чингиз Хан — Может, не потому Бог у нас вроде пахана с мигалками, что мы на зоне живём, а наоборот — потому на зоне живём, что Бога себе выбрали вроде кума с сиреной. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 хвилину тому, Akademik сказав: я кажется понял кто вы. Ви помилились, причому сильно. Я був проти, хоч і був фінансово мотивований:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 10 минут назад, Dmitriy_S сказал: Бляха, ви четвертий десяток літ будинок все ще будуєте? В мене будинок вже 14 років, як повністю закінчений. Так по дрібницях, щось десь підбетонувати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 5 хвилин тому, US7IGN сказав: Щось у мене якось коти не приживаються Поганий знак. Значить вмирать скоро:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Поганий знак. Значить вмирать скоро:) «Спрямовуйте свою увагу не на те, що саме каже ваш опонент, а на те, що він хоче сказати. Те, що ви чуєте, є лише відлунням внутрішнього світу вашого опонента. Коли ж ви не просто слухаєте, а відчуваєте — образа, спрямована у ваш бік, виявляється криком про допомогу». ЙОШКА БРАЙТНЕР, «УПОВІЛЬНЕННЯ НА СТРІМКОМУ ШЛЯХУ ДО УСПІХУ — УСВІДОМЛЕНІСТЬ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ» Змінено 3 травня користувачем US7IGN 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня (змінено) 26 минут назад, tort сказал: На відео, де фітнес-мразота бажає смерті нашому військовому, і на відео з лісу, де якийсь чувак заявляє про згвалтування, там дві різні людини. Так шо з айкью у тебе швах, воно нижче моїх дірявих штиблетів. Ти явна вата і далеко не факт шо одеська. это не фитнес мразота а обычный одессит которого спровоцировали нацики они ходят по офисам доебываются говорят платить донаты, то есть рэкет а потом чуть что не так включают камеру, толпой налетают. Разуй глаза это один и тот же человек и еще поройся в видео убитого собаки Гавнула. Вот что он заявлял: Впоследствии Ганул заявлял, что фитнес-тренер прошел военно-врачебную комиссию, получил повестку и отправился в 154 бригаду Вооруженных сил Украины, где, мол, служат военные, которых тот оскорблял. Однако, по словам активиста, потом «что-то пошло не так, военные были очень злые» и тренера якобы отправили в Третью штурмовую бригаду. Ты идешь нафиг, упоротый упырь. Разговор с тобой окончен черт. Ты геноцидник украинцев по идеологическим критериям. Змінено 3 травня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 6 хвилин тому, US7IGN сказав: звична справа. ніхто не казав що бути некромантом легко Та да:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 7 хвилин тому, Akademik сказав: это не фитнес мразота а обычный одессит которого спровоцировали нацики они ходят по офисам доебываются говорят платить донаты, то есть рэкет а потом чуть что не так включают камеру, толпой налетают. Разуй глаза это один и тот же человек и еще поройся в видео убитого собаки Гавнула. Вот что он заявлял: Впоследствии Ганул заявлял, что фитнес-тренер прошел военно-врачебную комиссию, получил повестку и отправился в 154 бригаду Вооруженных сил Украины, где, мол, служат военные, которых тот оскорблял. Однако, по словам активиста, потом «что-то пошло не так, военные были очень злые» и тренера якобы отправили в Третью штурмовую бригаду. Ты идешь нафиг, упоротый упырь. Разговор с тобой окончен черт. Ты геноцидник украинцев по идеологическим критериям. Але погодьтесь, що Одеса - гівно:) Кацапське місто. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 година тому, Akademik сказав: нет просто у вас мир разделился на черное и белое кто не с нами тот против нас. То что у украинцев мгут быть другое видение Украины вы понять не можете. Но не всем хочется жить в националистическом анклаве, так это будет маленкая нищая страна с селюками и комбайнерами и уезжающими талантами. Что Раше и надо. Так что кто делять Украину на черное и белое - работают косвенно на Рашу. Ти не українець. Це всім зрозуміло. І своє відєніє можеш запхати собі в дупу. Ти ж бачиш - ніхто тут не розділяє твоїх поглядів. Можеш не старатися - нічого в тебе не вийде. Чи ти на зарплаті і мусиш цю фуйню писати? 3 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 8 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та да:) не так давно мені сказали що я на нього схожий. але ж у мене піжама іншого кольору! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 1 час назад, Бездомный сказал: а хто в Україні вас переслідував за мову ? хто вас катував за мову ? все к этому идет free speech уже жестко карается и большой процент людей уже не будут говорить что они думают свободно как в совке Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 3 травня Поділитись Опубліковано: 3 травня 28 минут назад, Vitaliy67 сказал: Ничего не поменялось со времён Робин Гуда Как говорится - "есть нюансы"(С) Робин Гуд забирал у богатых и отдавал бедным...нынешние "Гуды" - забирают у бедных последнее и делают богаче самих себя... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз