Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Хто там зараз на Амазоні працює? За 10$ на годину? Може роботи?

Більше двадцяти там думаю 

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

Вам краще знати, Нострадамусе!)))))

Хто зна, хто зна:)

Посилання на коментар

Цитата

Ми готові до прямих перемовин із путіним, —Зеленський. 

охуїть як швидко він перевзувається

а голосувати за відміну прямих перемовин вони коли будуть? встигнуть до черверга? 

виглядає як бажання потужного зелі зіскочити з цього всього і звалити подалі від відповідальності.  Жинка напевно вже речі чартерами вивозить. 

Змінено користувачем akineo
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, karbo сказал:

Здешевлення піде через використання роботів

предположу, что китайских роботов))))

Посилання на коментар

24 хвилини тому, karbo сказав:

Лише демократії властиво ставати автократією на чотири роки 

І ще демократія передбачає змагальність а значить прогрес 

Тоталітаризм може завести в тупик 

Що це, блять, за рандомний набір слів?

Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Що не включається твій айтішний мозок?)))

Допомога від gpt чат для тебе 

......

У демократичних системах часто відбуваються вибори, на яких обирається лідер чи партія, що матимуть певну владу на визначений період часу, зазвичай декілька років. Іноді трапляється, що обраний лідер може використовувати цю владу з великими повноваженнями, які межують з автократією, якщо система стримувань і противаг недостатньо сильна. Наприклад:

1. **Концентрація влади:** Обраний лідер або партія можуть спробувати централізувати владу, зменшуючи вплив інших галузей влади, таких як судова чи законодавча.

2. **Контроль за медіа:** Обмеження свободи преси чи контроль над медіа можуть призвести до зменшення публічної критики влади.

3. **Зміни до закону:** Іноді вносяться зміни до законодавства, які можуть продовжувати термін перебування лідера при владі або зменшувати вплив опозиції.

Проте, такі дії можуть бути обмежені міцною демократичною структурою, що включає активну громадськість, незалежні медіа, сильну судову систему та міжнародний тиск. Це допомагає зберегти демократичний баланс і запобігти переходу до автократії.

Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Маск своїх мільйони наклепає

дорого наклепает, но мир не Америка, возьмут где дешевле и чесалку головы в подарок

Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Указ Зеленського про заборону переговорів з Путіним не діє на самого Президента, — голова Комітету з питань зовнішньої політики Мережко

sud.ua/uk/news/ukraine/330823-ukaz-zelenskogo-o-zaprete-peregovorov-s-putinym-ne-deystvuet-na-samogo-prezidenta-predsedatel-komiteta-po-vneshney-politike-merezhko

:lol:

Посилання на коментар

2 минуты назад, Бармалей сказал:

дорого наклепает, но мир не Америка, возьмут где дешевле и чесалку головы в подарок

Фігня це все он тесли скільки наклепав tesla продається найбільше в світі за всі автомобілі які виробляються

Тим більше у нього повне державне сприяння

• Хаха 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, Бездомный сказал:

в китаї ?

Може у В'єтнамі чи Індії

А потім роботи вже виготовлені будуть виготовляти роботів в США

Зазвичай перша стадія - це гендмейд

Посилання на коментар

странно, но вижу тесл мало, а китайцев электричек многа и всяких-разных

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

странно, но вижу тесл мало, а китайцев электричек многа и всяких

Статистику дивись 

І щодо роботів 

Elon Musk said Tesla will build at least 5,000 Optimus robots this year, and maybe as many as 10,000. The company will build another 50,000 Optimus robots in 2026, and will work its way up from there. It may eventually build 10 million robots a year or more, he added.Apr 3, 2025

• Хаха 2
Посилання на коментар

10 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Таке відчуття, що більшість тут вже пише після консультації з ШІ. Передайте ШІ, що мені тут і без нього довбойобів для дискусії хватає. І перестаньте його використовувати. Ну от серйозно, смисл? Я ж по-любому спалю.

Ваш ШІ уміє в суржик?:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, karbo сказал:

Статистику смотри 

И относительно роботов 

Илон Маск сказал, что Tesla построит не менее 5000 роботов Optimus в этом году, а может быть, и 10 000. Компания построит еще 50 000 роботов Optimus в 2026 году и будет двигаться дальше. В конечном итоге она может построить 10 миллионов роботов в год или больше, добавил он.3 апреля 2025 г.

может построит, а может и нет)) как в анекдоте - он говорит и вы говорите🤣

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Статистику дивись 

І щодо роботів 

Elon Musk said Tesla will build at least 5,000 Optimus robots this year, and maybe as many as 10,000. The company will build another 50,000 Optimus robots in 2026, and will work its way up from there. It may eventually build 10 million robots a year or more, he added.Apr 3, 2025

Пєрєвєді. Не для мене, для інших, вони не зобов'язані знати англійську. Це ж не тяжко для тебе?:)

Посилання на коментар

43 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

- це монархія (диктатура). Та і взагалі. Єдиний недолік монархії/диктатури - це те, що монархія/диктатори тєряють бєрєга:) От саме для того і придумали демократію:)

Судя по всему вы начитанный и много знаете , как минимум  неплохо разбираетесь в политике. Я вот не могу сообразить, кто . как и где  придумал этую самую демократию. Если вчитаться в ваш текст, то эти самые монархи /диктаторы ее и придумали или это народ сверг этих деспотов и придумал такой строй, так ? Наверное это были евреи, они же всё всем придумывают  нужное 

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Таке відчуття, що більшість тут вже пише після консультації з ШІ. Передайте ШІ, що мені тут і без нього довбойобів для дискусії хватає. І перестаньте його використовувати. Ну от серйозно, смисл? Я ж по-любому спалю.

Ваш ШІ уміє в суржик?:)

Ну якого хрена я буду себе мучити виписуючи в науковому стилі я ідею закину а ти пробуй розшифрувати а не вмієш не можеш так звернись до штучного інтелекту

Як бачиш він підтверджує що мої меседжі мають сенс

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Пєрєвєді. Не для мене, для інших, вони не зобов'язані знати англійську. Це ж не тяжко для тебе?:)

Так інший теж перекладач має їх вроді би не забанили

Посилання на коментар

эх уж эти ШІ, пора вводить капчу Я НЕ ШІ

Гарна річ 

....Ілон Маск заявив, що Tesla створить щонайменше 5,000 роботів Optimus цього року, а можливо, і до 10,000. Компанія створить ще 50,000 роботів Optimus у 2026 році і буде нарощувати виробництво звідти. В кінцевому підсумку вона може виробляти 10 мільйонів роботів на рік або навіть більше, додав він. 3 квітня 2025 року.

Це повідомлення стосується амбітних планів Tesla по виробництву роботів Optimus, починаючи з поточного року. Також йдеться про значне збільшення обсягів виробництва в майбутньому. Поточні плани передбачають створення декількох тисяч роботів цього року, а через рік - десятки тисяч, з можливістю подальшого масштабування до мільйонів роботів на рік. Це частина стратегії компанії розширити свою діяльність та вплив у сфері робототехніки.

Посилання на коментар

13 хвилин тому, рыбак сказав:

Судя по всему вы начитанный и много знаете , как минимум  неплохо разбираетесь в политике. Я вот не могу сообразить, кто . как и где  придумал этую самую демократию. Если вчитаться в ваш текст, то эти самые монархи /диктаторы ее и придумали или это народ сверг этих деспотов и придумал такой строй, так ? Наверное это были евреи, они же всё всем придумывают  нужное 

Все так, все так. Демократію придумали коти, з подачі аннунаків, щоб править людством. А деспотів ніяких не було, то все казки. А євреї - це  потомки котів, вони намісники людства на Землі. Якщо є ще питання - пишіть в лічку. Перші 10 хвилин безкоштовно, далі 500$ на годину:)

Змінено користувачем Dmitriy_S
Посилання на коментар

а мне то это зачем опять, я и с первого раза понял)

Це просто щодо корисності ШІ 

Він не лише вміє перекладати але і давати пояснення 

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...