Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Втопити танкер - так собі ідея, після десятка потоплених танкерів морю прийде триндець. А ювелірно пошкоджувати, щоб зупинити - не така проста задача.

Та довбану в ззаду по машинному відділеню, кермових мезанізмах, або по носовій бульбі і танкер вже особливо нікуди не йде. Зрештою коли порожній йде. 

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

25 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Так я і зараз не бачу, який сенс кацапам далі воювати.

Бгг ) Розказую: є такі собі воїни-лицарі-мушкетери-шляхтичі-козаки-самураї, яким не важливо за що і навіщо - головне їбашитися ))

А є ще дикуни-людожери, яким треба когось вбивати. Не важливо за що і навіщо. Так оце вони якраз і є.

"Умом расію нє панять..." (с)

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, sergio сказав:

Та довбану в ззаду по машинному відділеню, кермових мезанізмах, або по носовій бульбі і танкер вже особливо нікуди не йде. Зрештою коли порожній йде. 

Я не спеціаліст по танкерам. Бачу ви розбираєтесь, треба вам мобілізуватися в ГУР/СБУ, чи хто там морськими дронами завідує. Будете консультантом:)

• Хаха 1
Посилання на коментар

14 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Так я і зараз не бачу, який сенс кацапам далі воювати. Трамп пропонував чудовий вихід з війни. Ну та ладно, побачимо, що кацапи доб'ються за півроку. Можливо в них є якісь інші сенси, окрім військової перемоги, яки варті того, щоб жертвувати економікою і міжнародною політикою.

Да не обращайте вы внимание на этих троллей, они вам завидуют, каждый лошара,  в том числе  и я , норовит вам задать свой нелепый вопрос. Но вот  Правду никто не любит, а пророков частенько побивали камнями.

• Хаха 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, рыбак сказав:

пророков частенько побивали камнями.

А нефиг ото сказки рассказывать про выборы в конце лета или осенью, этого года )

Кот учоный, налево ))

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, vadimv сказав:

Бгг ) Розказую: є такІ собі воїни-лицарі-мушкетери-шляхтичі-козаки-самураї, яким не важливо за що і навіщо - головне їбашитися ))

А є ще дикуни-людожери, яким треба когось вбивати. Не важливо за що і навіщо. Так оце вони якраз і є.

"Умом расію нє панять..." (с)

Я не прибічник ірраціональності кацапів. Все вказує на те, що вони діють цілком раціонально. Просто не завжди відразу зрозумілі мотиви. 

А те, що смерть для них - звичайне діло, то да, є таке. Ну, вони далеко не одні такі на цій планеті.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Я не спеціаліст по танкерам. Бачу ви розбираєтесь, треба вам мобілізуватися в ГУР/СБУ, чи хто там морськими дронами завідує. Будете консультантом:)

В мене кум стармех на контейнеровозах. Якщо треба буде, можу поцікавитись куди краще всього іпанути по кораблю, щоб  і не потанув, але іпні з ремонтом дофіга було. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

Только что, sergio сказал:

В мене кум стармех на контейнеровозах. Якщо треба буде, можу поцікавитись куди краще всього іпанути по кораблю, щоб  і не потанув, але іпні з ремонтом дофіга було. 

Ну конечно нужно.У меня почему- то есть уверенность, что тут обязательно появятся и другие специалисты по кораблям,это будет интересная тема, наверное 

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 година тому, DimaF сказав:

Мне давно это было понятно, но есть тут люди которые ванговали что то, по поводу сегодняшней даты.

А чем он может??

Топить танкеры с нефтью?

Поставками оружия.

И даже ничего не поставлять  , п просто обнародовать график поставок. По возрастающей.

А потом спросить, а на каком месте сморчек готов остановиться?

Но это ж не Рейган, со своей программой звездных войн. Без единого выстрела угробил экономику совка.

Это обыкновенный торгаш.

Посилання на коментар

4 хвилини тому, sergio сказав:

подумайте над поданням резюме в ГУР - може відрядження організують для реалізації операції?

Посилання на коментар

2 минуты назад, рыбак сказал:

Ну конечно нужно.У меня почему- то есть уверенность, что тут обязательно появятся и другие специалисты по кораблям,это будет интересная тема, наверное 

Если нет политической воли, это все не имеет смысла. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

подумайте над поданням резюме в ГУР - може відрядження організують для реалізації операції?

Був би той танкер не мідний, а хоч латунний, то да...

А так, залізяка. Ніхто не бере.

• Хаха 7
Посилання на коментар

Если нет политической воли, это все не имеет смысла. 

Если уж так рассуждать, то тогда все не имеет смысла, в том числе и наша жизнь .Суета сует.с.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, murava сказав:

а нафту злити? :lol:

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я не прибічник ірраціональності кацапів. Все вказує на те, що вони діють цілком раціонально. Просто не завжди відразу зрозумілі мотиви. 

Бгг ) Розказую (вже в котрий раз!): планета Земля мало того, що являє собою замкнену систему, так ще й безбожно перенаселена. І з цієї точки зору кацапи дійсно діють цілком раціонально, намагаючись вбити (і вбитися) якомога більше. У Сибіру вони досягли неабияких успіхів, перетворивши колись густо населений край на безлюдну пустелю.

• Дякую 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, murava сказал:

В той бізнес вже не пролізти. Все окупували хлопці в шльопках. 😎

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, murava сказал:

Онлайн-прийомка нафту не бере.

Якщо скуповують відпрацьовану оливу з двигунів, нафта теж піде  

Посилання на коментар

2 години тому, sergio сказав:

Ви щось нарешті починаєте підозрювати. 😺

Так я завжди казав, що Європа - театр воєнних дій, "центральний фронт", мета підорашки і Китаю і т.д. і т.п.

І що я там тимчасово і надовго залишатися не збираюсь ))

Блекаут був останнім попередженням )))

Посилання на коментар

41 минуту назад, sergio сказал:

Так якісь хусити, можуть собі дозволити  шмаляти ракетами по кораблями, що їм не подобається. А, що би завадило невідомим дронам топити, або принаймні наносити значні пошкодження  танкерам  в нейтральних водах?! Щось по типу вовчих зграй німців під час другої світової. 

Хмм,вот задался себе вопросом, а почему американцам можно , а хуситам нельзя ? Американцы же вродь не богоизбранный  народ.

Посилання на коментар

Только что, vadimv сказал:

Так я завжди казав, що Європа - театр воєнних дій, мета підорашки і Китаю і т.д. і т.п.

І що я там тимчасово і надовго залишатися не збираюсь ))

Блекаут був останнім попередженням )))

Та я в курсі. 

Навіть чоловік сестри моєї дружини - іспанець, коли посидів майже добу без світла, сказав, що то через українців їм руські світло хакнули. 

Так, що при вмілому ІПСО проведеному  ФСБ перед наступним блекаути в Іспанії вам, можливо доведеться позаздрити, тим, хто лишився в Україні. 

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

3 минуты назад, рыбак сказал:

Хмм,вот задался себе вопросом, а почему американцам можно , а хуситам нельзя ? Американцы же вродь не богоизбранный  народ.

Так хуситы, кажется, ракетой по американском есминцу зарядили и американцы за это толком ничего хуситам  не сделали. 

Посилання на коментар

Так хуситы, кажется, ракетой по американском есминцу зарядили и американцы за это толком ничего хуситам  не сделали. 

Какие- то разборки рекетиров. - " Это наша корова и мы ее будем доить".

Посилання на коментар

10 хвилин тому, sergio сказав:

в Іспанії вам, можливо доведеться позаздрити, тим, хто лишився в Україні. 

Я не в Іспанії )

Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Я не в Іспанії )

Згідно легенди ви в Іспанії, хоча може,  дійсно, десь з Нижньої Рожанки строчите.😏

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...