akineo Опубліковано: В неділю в 17:29 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:29 Цитата Наступний тиждень буде вирішальним для України, заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. це вже який ? сотий за всю війну? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:29 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:29 1 хвилину тому, vadimv сказав: Його краще слухати, єврейський гумор не гірше Жванецького ) Так і не зрозумів аудіокниги. До читалки ще якось звик, хоч і продовжуюю купляти паперові книги, а от аудіо не заходить. Не довіряю голосу, воно мені як радіо, спочатку совєцкє, а потім радіо Промінь. Хуйня, корочє:) 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:31 6 хвилин тому, US7IGN сказав: може одразу говноїда сорокіна? Не читав, не можу підтримати дискусію, вибачте:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 17:32 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:32 (змінено) 11 годин тому, Бармалей сказав: вариантов всегда больше чем один требуют Запорожье и Херсон, предлагаете политически сдать? Крым уже сдали-продали условно без единого выстрела, вот и имеем войну. Это было точкой невозврата. Далее Донбасс, политически так же сдали, хоть немного и сделали вид, что по сопротивлялись, чтоб лицо сохранить. Сейчас отдать еще? ради передышки условных акинео? а потом что, лет через 5 - Харьков, Днепр, Суммы, Одессу? одна из основных задач дронов - задрочить население, чтоб согласны были на всё и злость поражения и страх свой выплескивали не на убийц, а на те силы, которые позволили себе начать сопротивление оккупанту (про качество сил молчу, не об этом). ну так вони можуть військовим шляхом забрати ще більше. у нас план який? безкінечна незламність в очікуванні дива і все? партнери і не очікують від нас успіхів по деокупації. повзуча окупація щодня триває. питання ціни на км2 Змінено В неділю в 17:34 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 17:35 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:35 (змінено) 4 часа назад, tort сказал: Називай мене просто - мовний поліглот. Все інше то лишень твої рашистські комплекси і хворе бажання причесати всіх під один рускомовний гребінець. А з математикою у тебе швах. Ну то й не дивно. мовний поліглот-хамелеон Чого з математiкой швах, пiдрах*й .будь ласка Змінено В неділю в 17:36 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 17:36 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:36 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Не читав, не можу підтримати дискусію, вибачте:) почніть з легкої еротики readli.net/nastya/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 17:36 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:36 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я так поняв, Вєнічку Єрофєєва ви їй не купляли. Хоча, зря, треба розуміти, звідки воно пішло. Може ця війна почалася саме з поїзда Москва-Пєтушкі:) Нєнєнє, я навіть і не побухіваю зараз (хоча при дитині цього і не робив). Діти дуже залежать від прикладу батьків ... тож лежачі на дивані жирною плямою, з пляшечкою пиваса, розповідати дитині про користь фізкультури - дурне діло ))) 8 хвилин тому, US7IGN сказав: може одразу говноїда сорокіна? "День опричника" вона й так має всі шанси побачити у цій країні (сподіваюсь, дивитися на це буде із-за кордону), а "Цукровий Кремль" та інші оповідання .. без цього, гадаю, можна у житті обійтися ) Про "волохате сало" не знаю ... не зміг, не моє )))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:38 1 хвилину тому, US7IGN сказав: почніть з легкої еротики readli.net/nastya/ Та нє, краще вже Булгакова:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 17:39 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:39 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Та нє, краще вже Булгакова:))) слабак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:43 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:43 2 хвилини тому, DmiVady сказав: Нєнєнє, я навіть і не побухіваю зараз (хоча при дитині цього і не робив). Діти дуже залежать від прикладу батьків ... тож лежачі на дивані жирною плямою, з пляшечкою пиваса, розповідати дитині про користь фізкультури - дурне діло ))) Та звісно краще розстрілювати уявних окупантів в тирі з Глока:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:44 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:44 3 хвилини тому, US7IGN сказав: слабак Я Донцову читав, то хто з нас слабак? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 17:48 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:48 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Я Донцову читав, то хто з нас слабак? фубля Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: В неділю в 17:49 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:49 13 хвилин тому, US7IGN сказав: почніть з легкої еротики readli.net/nastya/ "Каменти мастрід" (с) ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:50 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:50 Тільки що, US7IGN сказав: фубля Ну інтєреєсно ж, чого ви, Чейз на мінімалках Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 17:53 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:53 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Ну інтєреєсно ж, чого ви, Чейз на мінімалках я детективи не читаю, я їх пишу. в робочий час Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:53 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:53 А хто читав Меган Міранда, Ідеальна незнайомка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 17:55 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:55 (змінено) Змінено В неділю в 17:55 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 17:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 17:57 Тільки що, US7IGN сказав: я детективи не читаю, я їх пишу. в робочий час Щось не бачив ваших творів на Амазоні. Про війну, якої ви не бачили, там є, ну... таке. Слабненько... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 18:03 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:03 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Щось не бачив ваших творів на Амазоні. Про війну, якої ви не бачили, там є, ну... таке. Слабненько... так вони ж під NDA. обрані моменти можна в рішеннях судів почитати, але я пишу під псевдонимами як казали на Донбасі "під ніком Стаханов в забій заходила бригада" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 18:05 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:05 (змінено) 25 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Та звісно краще розстрілювати уявних окупантів в тирі з Глока:)) То ви не у темі) веселе та корисне хобі )а коли окупанти навкруги рилом так і ціляться, то не завадить ))) До речі, донька вміє стріляти (ну як "стріляти" ... влучати у мішень стоячі на місці) і з пістолета, і з карабіна("домашнього" 9 мм), тільки дробовик не даємо, рано ще) Чоловік без хобі, то як без хууя) я спінінгову рибалку дуже люблю, але виходу на воду зась, тому човен стоїть на березі, а спинінгі у подвалі ( Бухати теж непогане хобі, але я поки що ні ) Змінено В неділю в 18:09 користувачем DmiVady 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: В неділю в 18:06 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:06 (змінено) Кстати а никто не хочет устроить батл в google meet или clubhouse А то вы уже годами тут общаетесь , свою альтернативную реальность придумали а вживую это совсем другое дело ... Бездомный и tort - мовные хамелеоны думаю спалятся как ахенты кремля. Без словарика на мове не смогут общаться Змінено В неділю в 18:08 користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 18:09 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:09 24 минуты назад, akineo сказал: ну так вони можуть військовим шляхом забрати ще більше. у нас план який? безкінечна незламність в очікуванні дива і все? партнери і не очікують від нас успіхів по деокупації. повзуча окупація щодня триває. питання ціни на км2 не все там у них хорошо иначе бы ракеты и дроны тратили бы лишь по военным целям, а не кошмарили гражданских, очень нужна паника, усталость и вселить мысль массам, что нужно отдать что хотят, и вот тут уже работает психология - гопник Вас будет встречать и грабить пока не получит хорошенько по хлебалу, да так, что будет побаиваться даже глянуть в вашу сторону... да и сносят села и города с лишь основной целью - запугать и чтоб не хотелось возвращать и тратить ресурсы на восстановление выжженной территории. план тут сложней ответить - я не принимающий решения, не разработчик планов и не шлет никто методичек)))...так что посмотрим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: В неділю в 18:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:10 2 хвилини тому, Akademik сказав: Кстати а никто не хочет устроить батл в google meet или clubhouse А то вы уже годами тут общаетесь , свою альтернативную реальность придумали а вживую это совсем другое дело ... Бездомный и tort - мовные хамелеоны думаю спалятся как ахенты кремля. Без словарика на мове не смогут общаться Мені вам і на мові опонувати лінь, а не те щоб clubhouse)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 18:20 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:20 10 хвилин тому, Бармалей сказав: не все там у них хорошо иначе бы ракеты и дроны тратили бы лишь по военным целям, а не кошмарили гражданских так вам показують тільки влучання збитих. ви ж не знаєте куди вони мали влучити. як і не знаєте про ті які все ж таки влучили куди збиралися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 18:28 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:28 3 минуты назад, US7IGN сказал: так вам показують тільки влучання збитих. ви ж не знаєте куди вони мали влучити. як і не знаєте про ті які все ж таки влучили куди збиралися. не совсем так да и пролетающие постоянно дроны сквозь населенные пункты, вместо облета... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз