Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Цитата

Наступний тиждень буде вирішальним для України, заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

це вже який ? сотий за всю війну? 

• Лайк 2
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

1 хвилину тому, vadimv сказав:

Його краще слухати, єврейський гумор не гірше Жванецького )

Так і не зрозумів аудіокниги. До читалки ще якось звик, хоч і продовжуюю купляти паперові книги, а от аудіо не заходить. Не довіряю голосу, воно мені як радіо, спочатку совєцкє, а потім радіо Промінь. Хуйня, корочє:)

• Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 хвилин тому, US7IGN сказав:

може одразу говноїда сорокіна? :lol:

Не читав, не можу підтримати дискусію, вибачте:) 

Посилання на коментар

11 годин тому, Бармалей сказав:

вариантов всегда больше чем один

требуют Запорожье и Херсон, предлагаете политически сдать? Крым уже сдали-продали условно без единого выстрела, вот и имеем войну. Это было точкой невозврата. Далее Донбасс, политически так же сдали, хоть немного и сделали вид, что по сопротивлялись, чтоб лицо сохранить. 
Сейчас отдать еще? ради передышки условных акинео? а потом что, лет через 5 - Харьков, Днепр, Суммы, Одессу?

одна из основных задач дронов - задрочить население, чтоб согласны были на всё и злость поражения и страх свой выплескивали не на убийц, а на те силы, которые позволили себе начать сопротивление оккупанту (про качество сил молчу, не об этом).

ну так вони можуть військовим шляхом забрати ще більше. 

у нас план який? безкінечна незламність в очікуванні дива і все? 

партнери і не очікують від нас успіхів по деокупації. повзуча окупація щодня триває. питання ціни на км2

Змінено користувачем akineo
Посилання на коментар

4 часа назад, tort сказал:

Називай мене просто - мовний поліглот.

Все інше то лишень твої рашистські комплекси і хворе бажання причесати всіх під один рускомовний гребінець.

А з математикою у тебе швах. Ну то й не дивно.

мовний поліглот-хамелеон

Чого з математiкой швах, пiдрах*й .будь ласка 

Змінено користувачем Akademik
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Не читав, не можу підтримати дискусію, вибачте:) 

почніть з легкої еротики :lol:

readli.net/nastya/

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Я так поняв, Вєнічку Єрофєєва ви їй не купляли. Хоча, зря, треба розуміти, звідки воно пішло. Може ця війна почалася саме з поїзда Москва-Пєтушкі:)

Нєнєнє, я навіть і не побухіваю зараз (хоча при дитині цього і не робив). Діти дуже залежать від прикладу батьків ... тож лежачі на дивані жирною плямою, з пляшечкою пиваса, розповідати дитині про користь фізкультури - дурне діло )))

8 хвилин тому, US7IGN сказав:

може одразу говноїда сорокіна? :lol:

"День опричника" вона й так має всі шанси побачити у цій країні (сподіваюсь, дивитися на це буде із-за кордону), а "Цукровий Кремль" та інші оповідання .. без цього, гадаю, можна у житті обійтися ) Про "волохате сало" не знаю ... не зміг, не моє  ))))

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

readli.net/nastya/

Та нє, краще вже Булгакова:)))

Посилання на коментар

2 хвилини тому, DmiVady сказав:

Нєнєнє, я навіть і не побухіваю зараз (хоча при дитині цього і не робив). Діти дуже залежать від прикладу батьків ... тож лежачі на дивані жирною плямою, з пляшечкою пиваса, розповідати дитині про користь фізкультури - дурне діло )))

Та звісно краще розстрілювати уявних окупантів в тирі з Глока:))

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

слабак :lol:

Я Донцову читав, то хто з нас слабак?:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Я Донцову читав, то хто з нас слабак?:lol:

фубля

Посилання на коментар

13 хвилин тому, US7IGN сказав:

readli.net/nastya/

"Каменти мастрід" (с) )))

• Хаха 1
Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

фубля

Ну інтєреєсно ж, чого ви, Чейз на мінімалках:lol:

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Ну інтєреєсно ж, чого ви, Чейз на мінімалках:lol:

я детективи не читаю, я їх пишу. в робочий час :lol:

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

я детективи не читаю, я їх пишу. в робочий час :lol:

Щось не бачив ваших творів на Амазоні. Про війну, якої ви не бачили, там є, ну... таке. Слабненько...

Посилання на коментар

3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Щось не бачив ваших творів на Амазоні. Про війну, якої ви не бачили, там є, ну... таке. Слабненько...

так вони ж під NDA. обрані моменти можна в рішеннях судів почитати, але я пишу під псевдонимами :lol:

як казали на Донбасі "під ніком Стаханов в забій заходила бригада" :flag1:

Посилання на коментар

25 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Та звісно краще розстрілювати уявних окупантів в тирі з Глока:))

То ви не у темі) веселе та корисне хобі )а коли окупанти навкруги рилом так і ціляться, то не завадить )))

До речі, донька вміє стріляти (ну як "стріляти" ... влучати у мішень стоячі на місці) і з пістолета, і з карабіна("домашнього" 9 мм), тільки дробовик не даємо, рано ще)

Чоловік без хобі, то як без хууя) я спінінгову рибалку дуже люблю, але виходу на воду зась, тому човен стоїть на березі, а спинінгі у подвалі (

Бухати теж непогане хобі, але я поки що ні )

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Кстати а никто не хочет устроить батл в google meet или clubhouse

А то вы уже годами тут общаетесь , свою альтернативную реальность придумали а вживую это совсем другое дело ...

Бездомный  и tort - мовные хамелеоны думаю спалятся как ахенты кремля. Без словарика на мове не смогут общаться 

Змінено користувачем Akademik
Посилання на коментар

24 минуты назад, akineo сказал:

ну так вони можуть військовим шляхом забрати ще більше. 

у нас план який? безкінечна незламність в очікуванні дива і все? 

партнери і не очікують від нас успіхів по деокупації. повзуча окупація щодня триває. питання ціни на км2

не все там у них хорошо иначе бы ракеты и дроны тратили бы лишь по военным целям, а не кошмарили гражданских, очень нужна паника, усталость и вселить мысль массам, что нужно отдать что хотят, и вот тут уже работает психология - гопник Вас будет встречать и грабить пока не получит хорошенько по хлебалу, да так, что будет побаиваться даже глянуть в вашу сторону...

да и сносят села и города с лишь основной целью - запугать и чтоб не хотелось возвращать и тратить ресурсы на восстановление выжженной территории.

план тут сложней ответить - я не принимающий решения, не разработчик планов и не шлет никто методичек)))...так что посмотрим. 

Посилання на коментар

2 хвилини тому, Akademik сказав:

Кстати а никто не хочет устроить батл в google meet или clubhouse

А то вы уже годами тут общаетесь , свою альтернативную реальность придумали а вживую это совсем другое дело ...

Бездомный  и tort - мовные хамелеоны думаю спалятся как ахенты кремля. Без словарика на мове не смогут общаться 

Мені вам і на мові опонувати лінь, а не те щоб clubhouse))

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Бармалей сказав:

не все там у них хорошо иначе бы ракеты и дроны тратили бы лишь по военным целям, а не кошмарили гражданских

так вам показують тільки влучання збитих. ви ж не знаєте куди вони мали влучити. як і не знаєте про ті які все ж таки влучили куди збиралися.

Посилання на коментар

3 минуты назад, US7IGN сказал:

так вам показують тільки влучання збитих. ви ж не знаєте куди вони мали влучити. як і не знаєте про ті які все ж таки влучили куди збиралися.

не совсем так

да и пролетающие постоянно дроны сквозь населенные пункты, вместо облета...

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...