ks6 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 минуты назад, Бармалей сказал: я взял свои первые 5 тыщ по 4.2 - ранее был молод и не женат, поэтому бакс и не интересовал🤣, цену запомнил хорошо Это могло быть только в 1999 году. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому не верю, что что то изменится до осени-зимы 26 года... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, ks6 сказал: Это могло быть только в 1999 году. в 15 лет я бакс не покупал))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 минут назад, Akademik сказал: я прагматик, поэтому и читаю такие отчеты крупнейших банков а не каких то дешевых блоггеров Зараз найпрагматичніше будє оцінювати економічну політику Трампа, від його поведінки кожного ранку ситуація більше залежить, ніж розумові потуги банківських клерків. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 20 минут назад, Бармалей сказал: даже 4.2 был с месяцев 8 Не помню такого. Макс до 4.50 летом начало осени 2008 опускалось. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 14 минут назад, Akademik сказал: я прагматик, поэтому и читаю такие отчеты крупнейших банков а не каких то дешевых блоггеров В фильме "Игра на понижение" хороший фрагмент есть про эти прогнозы с рейтингами. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Только что, kim chen lhoran сказал: Зараз найпрагматичніше будє оцінювати економічну політику Трампа, від його поведінки кожного ранку ситуація більше залежить, ніж розумові потуги банківських клерків. ты прав в в одном — аналитики инвестбанков (включая JP Morgan) - это не госслужащие, не разведка, и не политические игроки, а рыночные аналитики, которые делают ставку на тренды. Но и недооценивать их не стоит. У JP Morgan доступ к закрытым брифингам, инсайдерским оценкам и прогнозам МВФ, ЦРУ, НАТО и т.д. — они не всегда это раскрывают, но используют. У них финансовая мотивация быть точными: от этих прогнозов зависят миллиарды в инвестициях. Что касается Трампа - то при его сроке будет нейтралитет с рашкой. Он не будет никуда лезть плюс помощь Украине думаю поменял на какие то договоренности с рашкой по Ирану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, Бармалей сказав: не верю, что что то изменится до осени-зимы 26 года... В такі часи живемо, що я б не зарікався:) Як кажуть астрологи, ретроградний Меркурій накрив планету:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 27 хвилин тому, anabioz сказав: Навіщо рашистським прихвостням (на зарплаті чи по недоумству) пояснювать те, що вони ніколи в житті не збагнуть? Не працює у орків ні критичне мислення, ні мислення в принципі. Вони сидять на форумах годинами, щоб вставити свою тупу "думку", чекаючи на результат. Я таких "відсталих" ставлю в ігнор. У них все одно мізків не вистачить щось проаналізувати. Тож, навіщо їм щось доказувати? на мою думку, в ігнор треба ставити через одного, щоб не створювати собі бульбашку...щось ім доводити🤢 так це не просто марна справа, в шкідлива...бо у тільки вони знають як треба і завжди знають хто винен , це як в анекдоті про бойових їжаків Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 минуты назад, kim chen lhoran сказал: Зараз найпрагматичніше будє оцінювати економічну політику Трампа, від його поведінки кожного ранку ситуація більше залежить, ніж розумові потуги банківських клерків. Не стільки про економічну, але про загальну політику в США Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, sergio сказал: В фильме "Игра на понижение" хороший фрагмент есть про эти прогнозы с рейтингами. конечно, в фильмах скучную рутину и аналитику никто не оценит - нужно показать движуху, что то нестанартное. Иначе зритель не оценит Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, irina1969 сказал: на мою думку, в ігнор треба ставити через одного, щоб не створювати собі бульбашку...щось ім доводити🤢 так це не просто марна справа, в шкідлива...бо у тільки вони знають як треба і завжди знають хто винен , це як в анекдоті про бойових їжаків А як жеж демократія, гласність?! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 10 минут назад, irina1969 сказал: на мою думку, в ігнор треба ставити через одного, щоб не створювати собі бульбашку...щось ім доводити🤢 так це не просто марна справа, в шкідлива...бо у тільки вони знають як треба і завжди знають хто винен , це як в анекдоті про бойових їжаків От изменения мнений конкретных людей мало что изменится Я иногда спорю чтобы заглянуть во внутреннний мир человека но большей частью лучше этого не делать - люди очень глупые и управляемые. Недавно несколько человек из друзей удалил. Парочку потому что они начали в fb глумиться над трупом портнова, дорисовывать что то там рядом с ним, тапчан зонтик. Мне вообще без разницы этот человек, но информационные технологии так наускальи людей. что влиятельный украинец одного из кланов вдруг ненавидим украинцами, а точно такой же придурок - любим (типа наш), хотя он может быть в 10000 раз вреднее дл украинца - просто эффект манипуляии общественным созднанием. Но то что такая радость с трупа возле испанской школ куда он дочерей завез - сперти от которого тебе ни холодно ни жарко, это для меня признак опустившихся дикарей Еще одного черта забанил так как он на фейсбуке расписывает как он пишет доносы в сбу, и жалуется что сбу ничего не делает на его доносы. Чисто сталинисты Змінено 10 годин тому користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 минуты назад, Akademik сказал: конечно, в фильмах скучную рутину и аналитику никто не оценит - нужно показать движуху, что то нестанартное. Иначе зритель не оценит Ну, допустим, данного диалога не было в реальной жизни. Но вполне мог быть судя по происходящим событиям. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) плохо другое, повторюсь - любые аргументы бессильны перед слепой верой, когда кто то рушит нарисованный мир в голове, простыми цифрами-действиями начинаются нервы... а еще хуже, когда эти верующие пытаются это нарисованное ими растянуть на окружающих Змінено 10 годин тому користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 минуту назад, sergio сказал: Ну, допустим, данного диалога не было в реальной жизни. Но вполне мог быть судя по происходящим событиям. за диалогами - тоже аналитика расчеты, подготовка, оценка, стресс - тесты Путин много лет готовился чтобы напасть а не просто диалог и раз ... война 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: когда кто то рушит нарисованный мир в голове, простыми цифрами-действиями начинаются нервы... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 51 хвилину тому, irina1969 сказав: не заслужили українці такого Президента як Ющенко, Я давно не пишу тут, як і багато інших, що були тут спочатку. Навіть і не заходила, але стала , бо весело читати, як тут "дристун", бо навіть його обожнювачі кажуть йому , що він здриснув з України, а не поїхав назавжди🤣, проходиться в цій темі по електричкам і не тільки. Але повернемось до Ющенка. Він такий самий корупціонер, як і всі інші чиновники. Так ось. Прямо навпроти моєї колишньої садиби росте ліс, десь метрів 200 чи трохи більше, потім беріг Київського водосховища. Лісом йшла дорога до водосховища. По один бік дороги був піонерський табір, по інший - велика база відпочинку. Той дитячий табір приХватизував Ющенко; базу відпочинку якийсь регіонал, прізвище не пам'ятаю, але був на слуху. Тож поставив паркан та пару будок для охорони, але ніхто того величезного шматку лісу не охороняв і поки сусідні СТ не розкрали той паркан я там гриби збирала. Але ж, "ті ручки, що нічого не крали" дуже хотіли ще і шматок лісу, що перед тим табором. І ніяк "бімба Азаров" не хотів цього робити, поки не стало питання підтримки януковича на виборах президенту. Тож в кейсі " за що ті ручки можуть продатися, щоб підтримати овоча" був і той шматок лісу, який дали Ющенку на 49 років в оренду. Ну ця схема про 49 років всім відома. І це тільки невеличкий епізод про того "бджоляра". Як казав мені вчора відомий на форумі сантехник, в намаганні перейти в лігу адвокатів "дристуна" та когось згадуя - "человек слаб"(с). Я це не до суперечок з тобою чи ще кимось, не збираюсь залишатись в цій темі, просто розповіла , як воно поза гарними картинками " ручок, що нічого не крали". Ну і об'єктивності ради- звісно, що йому далеко до розмаху крадіжок державного майна овочем. Але ж ті "30 серебренников" в його кейсі залишаться назавжди. Тому ніколи не хочу влізати в ці "той поганий-той гарний". 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 час назад, irina1969 сказал: .не заслужили українці такого Президента як Ющенко Ира Геращенко перелогинься 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 21 минуту назад, Бармалей сказал: плохо другое, повторюсь - любые аргументы бессильны перед слепой верой, когда кто то рушит нарисованный мир в голове, простыми цифрами-действиями начинаются нервы... Неужто путен не нарушил устои вашего мира, что вы там можете найти хотя бы чуть-чуть нормального? Единственное, что у него есть от всего рода человеческого - это неуёмное желание лгать и воровать, остальное присуще только зверью. Змінено 10 годин тому користувачем kim chen lhoran 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) вот авторы отчета серьезные люди со связями в НАТО и Белом Доме, Пентагоне, Конгрессе США вообщем плохо дело - грузинский сценарий и серая зона. (((((( щас будут оформлять "перемирие" и торговаться, а к концу года пушки утихнут Змінено 10 годин тому користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 14 минут назад, vadimv сказал: Поищите, что по этому поводу писал Фестингер , а не какая-то женщина, хоть и ученая.😎 Змінено 10 годин тому користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 18 минут назад, allanek сказал: Я давно не пишу тут, як і багато інших, що були тут спочатку. Навіть і не заходила, але стала , бо весело читати, як тут "дристун", бо навіть його обожнювачі кажуть йому , що він здриснув з України, а не поїхав назавжди🤣, проходиться в цій темі по електричкам і не тільки. Але повернемось до Ющенка. Він такий самий корупціонер, як і всі інші чиновники. Так ось. Прямо навпроти моєї колишньої садиби росте ліс, десь метрів 200 чи трохи більше, потім беріг Київського водосховища. Лісом йшла дорога до водосховища. По один бік дороги був піонерський табір, по інший - велика база відпочинку. Той дитячий табір приХватизував Ющенко; базу відпочинку якийсь регіонал, прізвище не пам'ятаю, але був на слуху. Тож поставив паркан та пару будок для охорони, але ніхто того величезного шматку лісу не охороняв і поки сусідні СТ не розкрали той паркан я там гриби збирала. Але ж, "ті ручки, що нічого не крали" дуже хотіли ще і шматок лісу, що перед тим табором. І ніяк "бімба Азаров" не хотів цього робити, поки не стало питання підтримки януковича на виборах президенту. Тож в кейсі " за що ті ручки можуть продатися, щоб підтримати овоча" був і той шматок лісу, який дали Ющенку на 49 років в оренду. Ну ця схема про 49 років всім відома. І це тільки невеличкий епізод про того "бджоляра". Як казав мені вчора відомий на форумі сантехник, в намаганні перейти в лігу адвокатів "дристуна" та когось згадуя - "человек слаб"(с). Я це не до суперечок з тобою чи ще кимось, не збираюсь залишатись в цій темі, просто розповіла , як воно поза гарними картинками " ручок, що нічого не крали". Ну і об'єктивності ради- звісно, що йому далеко до розмаху крадіжок державного майна овочем. Але ж ті "30 серебренников" в його кейсі залишаться назавжди. Тому ніколи не хочу влізати в ці "той поганий-той гарний". по данному тексту можно составить только ваш психологический портрет ... и больше ничего ))) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 22 минуты назад, Akademik сказал: Путин много лет готовился чтобы напасть а не просто диалог и раз ... война Особенно заметна тщательная подготовка по результату воендействий нападения на Киев. Маразм в квадрате. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 19 минут назад, allanek сказал: Я давно не пишу тут, як і багато інших, що були тут спочатку. Навіть і не заходила, але стала , бо весело читати, як тут "дристун", бо навіть його обожнювачі кажуть йому , що він здриснув з України, а не поїхав назавжди🤣, проходиться в цій темі по електричкам і не тільки. Але повернемось до Ющенка. Він такий самий корупціонер, як і всі інші чиновники. Так ось. Прямо навпроти моєї колишньої садиби росте ліс, десь метрів 200 чи трохи більше, потім беріг Київського водосховища. Лісом йшла дорога до водосховища. По один бік дороги був піонерський табір, по інший - велика база відпочинку. Той дитячий табір приХватизував Ющенко; базу відпочинку якийсь регіонал, прізвище не пам'ятаю, але був на слуху. Тож поставив паркан та пару будок для охорони, але ніхто того величезного шматку лісу не охороняв і поки сусідні СТ не розкрали той паркан я там гриби збирала. Але ж, "ті ручки, що нічого не крали" дуже хотіли ще і шматок лісу, що перед тим табором. І ніяк "бімба Азаров" не хотів цього робити, поки не стало питання підтримки януковича на виборах президенту. Тож в кейсі " за що ті ручки можуть продатися, щоб підтримати овоча" був і той шматок лісу, який дали Ющенку на 49 років в оренду. Ну ця схема про 49 років всім відома. І це тільки невеличкий епізод про того "бджоляра". Як казав мені вчора відомий на форумі сантехник, в намаганні перейти в лігу адвокатів "дристуна" та когось згадуя - "человек слаб"(с). Я це не до суперечок з тобою чи ще кимось, не збираюсь залишатись в цій темі, просто розповіла , як воно поза гарними картинками " ручок, що нічого не крали". Ну і об'єктивності ради- звісно, що йому далеко до розмаху крадіжок державного майна овочем. Але ж ті "30 серебренников" в його кейсі залишаться назавжди. Тому ніколи не хочу влізати в ці "той поганий-той гарний". Просто Ющ на відміну всіх інших був: Якась база порівняно з Чорноморськийм пароплавством і тп ні про що. 1 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз