Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Кого ви пропонуєте обирати в нас? 

Як на мене, то є вибір тільки між поганим і дуже поганим. Причому ще не зрозуміло, що з них буде гірше.

довірте вибір тим хто не має сумніву у правильності свого вибору :lol:

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 часов назад, Вячеслав63 сказал:

Я, як музикант, оцінюю заможність українців по відвідуванню ресторанів. До Майдану 2004-ого я їздив в Німеччину, бо дома роботи не було, тільки в нічних можна було щось заробити. А ось після Майдану, після того я отримав дві відмови в посольстві почав шукати роботу в ресторанах. Відкривалася купа нових ресторанів. В людей почали з'являтися гроші на п'янки-гулянки. Розвивався малий і середній бізнес. Якраз в 2008-ому кафе, в якому я працював збільшили добудовою вдвічі. Замовлення (банкети) тільки зростали. Тамада з якою я працював взяла кредит на квартиру(якийсь пільговий молодіжний), який швиденько погасила. Перед Новим роком, пів-місяця йшли передноворічні вечори. Кафе було забите клієнтами.  З приходом Януковича ще все більш-менш працювало, але з часом почало занепадати і в 2014-ому я, взагалі, звільнився, бо нова дирекція стала ще вимагати 25% від моїх заробітків на банкетах.

На мій погляд, українці найкраще жили при Ющенку. 

просирали в кабаках  кредитні гроші - міхур на ринку нерухомого лайна , надутий кредитними  - гімнотечними  грошима - один з  не останніх  чинників нинішньої війни - на боці кацапіїї зараз йдуть на м'ясо  воюють   у тому числі гімнотечні свині  за списання безнадійних  боргів по гімнотеці , військових тримає військова гімнотека

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 2
Посилання на коментар

В рамках обміну у форматі "1000 на 1000" до України повернулися ще 307 військових ЗСУ, Державної прикордонної служби та Національної гвардії України.

www.dw.com/uk/ukraina-povernula-se-307-vijskovopolonenih-z-rf/a-72657735

image.png.383d0e8e7a24311cba7897ac0805be0d.png

image.thumb.png.71e64d2938b914f3d5aa8ba97db12b32.png

t.me/s/V_Zelenskiy_official

Посилання на коментар

3 часа назад, kim chen lhoran сказал:

Особенно заметна тщательная подготовка по результату воендействий нападения на Киев. Маразм в квадрате.

ну чому маразм - в Празі  у 1968 му спрацювало .

Посилання на коментар

США раптово засудили жорстоку війну проти України, яку розв’язала Росія, та пригрозили санкціями.

Від недавнього часу США переглянули свою позицію щодо російської агресії, несподівано засудивши «продовження війни Росії проти України» у спільному комюніке після саміту міністрів фінансів країн G7, який відбувся у канадському Банфі.

Про це пише The Telegraph.

ЗМІ зазначає, що заява знаменує собою суттєвий розворот у політиці адміністрації Дональда Трампа, яка раніше уникала прямого покладання провини за війну на Москву.

«Ми засуджуємо продовження жорстокої війни Росії проти України і висловлюємо свою повагу до величезної стійкості українського народу та економіки», — йдеться в заяві, яку підтримали міністри фінансів G7.

Автори публікації зазначають, що вперше від моменту обрання Трампа Білий дім підтримав риторику, яка раніше була характерною для союзників США в Європі. 

image.png.274faa01be45d253d7ec5dc00313d189.png

tsn.ua/politika/ssha-zminyly-svoiu-pozytsiiu-shchodo-viyny-v-ukrayini-shcho-teper-hovoriat-ta-iak-pohrozuiut-2835104.html

Посилання на коментар

26 хвилин тому, Akademik сказав:

image.thumb.png.0b60931245c60afeea38ccd8329d4ce0.png

Пройде якихось два десятки років і будуть знов брататися з кацапами. Ця нація необучаєма.

До речі, те що воюють в основному 40-45+ значно цьому допоможе. 

• Лайк 3
Посилання на коментар

14 годин тому, Дощ сказав:

Це типу під'їбнув? :pozor: А чого так пізно, спитав би років через 5. Будеш підйобувать коли політаєш з місяць, не на волокні - на дитячому вертольоті на радіо, або хоч автомат в руки візьмеш, під'їбатєль

Питаю вже не в перше -- відповідь та сама -- тобто, досі не зрозуміли, як працює звичайна катушка...

Адекватна людина визнає помилку і забуває, неадекватна ніколи не визнає своїх помилок, а може тільки намагатись образити опонента...

Вважаю, що такі, як ви, звісно з вищими посадами, гальмували розвиток оптоволоконних дронів в Україні -- причому, просто тому, що не могли зрозуміти, як вони працюють...

А підлеглі користувались "правилом №1".

(В 1991 році захищав диплом з темою:"Передача речової, телевізійної та телеметричної інформації по оптоволоконних кабелях в умовах вугільних шахт")

Посилання на коментар

2 минуты назад, 7351 сказал:

(В 1991 році захищав диплом з темою:"Передача речової, телевізійної та телеметричної інформації по оптоволоконних кабелях в умовах вугільних шахт")

а на момент защиты оптику то хоть раз в руках держал?

Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

а на момент защиты оптику то хоть раз в руках держал?

Два місяці перед захистом провів в інституті, який працював над цією темою. 

Тобто, і "тримав в руках" і, навіть, бачив всі компоненти в налаштуванні та в роботі.

З обрізків "оптики" вже тоді робили сувенірні світильники...

Посилання на коментар

Александр Чаплыгин ·

Дональд Трамп решил полностью уничтожить конкурента США в лице Европейского союза. В ход идут дипломатические, экономические и даже военные методы.

Вчера Трамп заявил, что всё же введёт пошлины в размере 50% на все европейские товары. Фактически это означает, что огромный американский рынок для европейцев окажется потерян.

Тем европейским компаниям, что захотят остаться на рынке США, не останется ничего другого как открывать там производство. То есть создавать в США рабочие места и платить там налоги.

Соответственно, эти рабочие места и налоги уйдут из Европы. Впрочем, процесс уже пошёл: без дешёвых российских энергии и сырья производство в ЕС стало дорогим, и многие компании уже готовы к переезду.

У ЕС остаётся два варианта. Первый - утереться и нести убытки. Второй - ответить на американские пошлины своими. Оба варианта плохие, но по оценке экспертов второй вариант ещё хуже первого, поскольку спровоцирует неконтролируемый рост цен.

Впрочем, это не всё. Несколько дней назад США заявили о намерении сократить их военное присутствие в Европе. И это - тоже удар, причём прежде всего по кошельком европейцев: придётся увеличивать военные расходы.

Первый шаг уже сделан: Брюссель заявил о создании оборонного фонда в размере 150 миллиардов евро. Ранее говорилось о намерении истратить на военные нужды дополнительные 800 миллиардов евро.

Эти деньги нужно откуда-то взять: одолжить, повысить налоги, вынуть из экономики и социальной сферы. То есть уход американских войск обернётся для Европы прежде всего огромными финансовыми потерями.

Отдельный вопрос, способна ли Европа самостоятельно обеспечить свои военные потребности. Мы здесь напрягаемся, чтобы найти 150 миллиардов, а США без проблем тратят на военные нужны триллион долларов в год.

Очевидно, что европейскому благополучию приходит конец. Виднеется и закат европейской промышленности. Предприятия, деньги, специалисты - всё это уйдёт в США, а мы будем дышать свежим воздухом в боррелевском саду.

Змінено користувачем Akademik
Посилання на коментар

5 минут назад, 7351 сказал:

З обрізків "оптики" вже тоді робили сувенірні світильники...

а можно узнать как, а то ей занимаюсь уже довольно долго и в голову не приходило

и какая тогда была - одномод или многомод?

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

Трамп назвав ЄС головним ворогом США. :crazy:

наступна заява - нато створене проти сша ? :crazy:

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

а можно узнать как, а то ей занимаюсь уже довольно долго и в голову не приходило

"Как" та "занимаюсь уже довольно долго" не корелюють від слова "зовсім"...

У гугла спитати западло?

image.png.d3ec10a2a3b1ff00d3775078350249e7.png

Посилання на коментар

5 минут назад, 7351 сказал:

"Как" та "занимаюсь уже довольно долго" не корелюють від слова "зовсім"...

У гугла спитати западло?

image.png.d3ec10a2a3b1ff00d3775078350249e7.png

мне интересно как можно было тем сварочным микроскоп+ручное управление сделать такое как на фото))), особенно когда сварить можно им лишь волокно в волокно, а источником света что у Вас было?

да и на фото оптика не та, что связь дает)))

Змінено користувачем Бармалей
Посилання на коментар

5 годин тому, Вячеслав63 сказав:

Я, як музикант, оцінюю заможність українців по відвідуванню ресторанів. До Майдану 2004-ого я їздив в Німеччину, бо дома роботи не було, тільки в нічних можна було щось заробити. А ось після Майдану, після того я отримав дві відмови в посольстві почав шукати роботу в ресторанах. Відкривалася купа нових ресторанів. В людей почали з'являтися гроші на п'янки-гулянки. Розвивався малий і середній бізнес. Якраз в 2008-ому кафе, в якому я працював збільшили добудовою вдвічі. Замовлення (банкети) тільки зростали. Тамада з якою я працював взяла кредит на квартиру(якийсь пільговий молодіжний), який швиденько погасила. Перед Новим роком, пів-місяця йшли передноворічні вечори. Кафе було забите клієнтами.  З приходом Януковича ще все більш-менш працювало, але з часом почало занепадати і в 2014-ому я, взагалі, звільнився, бо нова дирекція стала ще вимагати 25% від моїх заробітків на банкетах.

На мій погляд, українці найкраще жили при Ющенку. 

Я виділив останній рядок вашого поста, і може то є правда, хоча я і до Ющенко і після теж жив 😉 

Це гарно, що українці так жили, ситно жили, було таке, але чиїм коштом?

Ющенко - це був "найдешевший" президент у плані "порішать". Всі схеми повернення ПДВ, обналу, контрабасу, виводу з країни й тотальної несплати податків при ньому розцвіли, як у травні маки(хз, коли ті маки розквітають, але поетично). Головні офіси обнал-контор у Дніпрі стояли у центрі міста, одна поряд з СБУ 😉 )))  "Податкове навантаження" прямою мовою вирішувалось у податкових та на митницях з чиновниками за малий кеш (який, як і зараз, стікається на Банкову, так було і так ... буде можливо). Ігрові салони, і легальні і нелегальні, на кожному кроці у спальних районах, та у "центрових" містах ... Ще й армію розпродували, але я про те не дуже в курсах, не моя тема ...

Звісно, країна в нас була багатючою, при піздингу такої купи баблища, "щуками" в озері Україна, якісь крихти падали й "карасям", населенню ... їм як раз вистачало по кабаках попити безакцизне пойло та показати свою "заможність": авто якесь купити, домівку побудувати, чи квартирку прикупити.

Славно жили, ситно, от не сперечаюся ... тільки розкрали квітучу Україну не "олігархи", не тільки вони, а ми(хто більш жвавий та не тупий) теж прийняли участь, отак от. Звісно, прийняти таку відповідальність на себе, то проти людської психіки.

Тому й будемо торгуватися, який през був кращій, а Путін, Трамп та ОП, тим часом будуть своє робити ...

Схаменутися не закликаю, я вже зрозумів зріз форуму ) це було так, трошки пальці розім'яти )

Боржому нема ... :flag1:

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
  • Дякую 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Бармалей сказав:

мне интересно как можно было тем сварочным микроскоп+ручное управление сделать такое как на фото))), особенно когда сварить можно им лишь волокно в волокно, а источником света что у Вас было?

да и на фото оптика не та, что связь дает)))

Зібрані в жгут нарізані волокна, трохи епоксідки, світлодіоди, батарейки, корпус.

Хто не заробляв в 90-ті -- не зрозуміє...

Якщо цікаво -- відкрийте тему в певному розділі форуму.

Для довбойобів: фото ілюстративне.

Посилання на коментар

47 минут назад, 7351 сказал:

Адекватна людина визнає помилку і забуває, неадекватна ніколи не визнає своїх помилок, а може тільки намагатись образити опонента...

2 минуты назад, 7351 сказал:

Для довбойобів: фото ілюстративне.

🤣

Посилання на коментар

31 минуту назад, DmiVady сказал:

Звісно, країна в нас була багатючою, при піздингу такої купи баблища, "щуками" в озері Україна, якісь крихти падали й "карасям", населенню ... їм як раз вистачало по кабаках попити безакцизне пойло та показати свою "заможність": авто якесь купити, домівку побудувати, чи квартирку прикупити.

А что в этом плохого для населения? С 2000 Украина начала резко отставать по зарплатах от кацапов и бульбашей. Хорошая часть была на заробитках . Работать дома стало вообще не интересно. И только с 2004 пошло, поехало. 

Посилання на коментар

4 хвилини тому, ks6 сказав:

А что в этом плохого для населения?

Ничего, теперь этому населению осталось дождаться когда зарплаты и пенсии в рублях будут тоже на достойном их уровне. )

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, Akademik сказал:

Очевидно, что европейскому благополучию приходит конец. Виднеется и закат европейской промышленности. Предприятия, деньги, специалисты - всё это уйдёт в США, а мы будем дышать свежим воздухом в боррелевском саду.

Изменено 1 час назад пользователем Akademik

А Трамп розповідав європейським лідерам, що він оголосить їм економічну війну, коли зателефонував до Європи, щоби доповісти результат його розмови з путеним? Чи може він тоді ще не знав з якою метою була створена Європа?

Посилання на коментар

3 часа назад, US7IGN сказал:

тих хто хоче називають ухилянтами і карають за всією суворістю закону

Та я писав тільки за вибори, але без ухилу в пропагандонство.

Посилання на коментар

34 минуты назад, DmiVady сказал:

Ничего, теперь этому населению осталось дождаться когда зарплаты и пенсии в рублях будут тоже на достойном их уровне. )

Все может быть. Только Путину и Луке как то дошло, что надо малость вкидывать бабки в народ, во всяком случае в больших городах. У нас и так сойдёт, перебьются. Ну вот и маемо. Тут лет десять назад ваш земляк Кирилл в беседе с местной женской элитой высказывал недовольство о наплыве нашего и кацапского плебса на курорты Турции. Ну и чтобы оградить себя от плебеев приходилось бронировать более дорогие отели. Где это видано, чтобы штукатуры со Жмеринки отдыхали в Турции.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...