US7IGN Опубліковано: В неділю в 18:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:37 3 хвилини тому, Бармалей сказав: согласен, но точной инфы к сожалению нет, так слухи...поэтому приходится оценивать по видимым результатам ми на одну мапу дивимося? deepstatemap.live/#9/48.1193508/37.3727417 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 18:52 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:52 Курська операція досягла більшості поставлених цілей: Сирський нагородив військових. 05.05.2025 “Ця операція, що триває вже дев’ять місяців, досягла більшості поставлених цілей. Завдяки нашим активним діям на Курщині вдалося не допустити наступальної кампанії ворога в Сумській і Харківській областях. Буферна зона, яку Сили оборони України створили в прикордонних районах, залишається актуальною і зараз", "Кількісно переважаючого противника можна перемогти лише нестандартними ходами. Курська операція стала саме такою. Для ворога це була несподіванка. Україна показала, що здатна контратакувати, бити та гнати ворога, зокрема і на його землі." - зазначив Сирський. www.ukrinform.ua/rubric-ato/3989390-kurska-operacia-dosagla-bilsosti-postavlenih-cilej-sirskij-nagorodiv-vijskovih.html З початку Курської операції (із 6 серпня 2024 року по сьогодні) загальні втрати російських військ становлять понад 54,9 тис. осіб. Із них: безповоротні – більш як 22,2 тис., санітарні – 31,8 тис., полонені – 942 особи. Також уражено або знищено близько 2,1 тис. одиниць військової техніки та озброєнь росіян. Зокрема, 90 танків, 654 бойові бронемашини, п’ять РСЗВ, два засоби ППО, один літак, два гелікоптери, понад 1100 авто, 28 одиниць спецтехніки. Крім того, майже півтори тисячі дронів. Російська авіація здійснила безпрецедентну кількість ударів по території власної області. Зокрема, внаслідок авіаударів по місту Суджа, цей населений пункт майже повністю зруйнований. У найбільш скрутній ситуації моїм пріоритетом було та залишається збереження життів українських воїнів. Для цього підрозділи Сил оборони, в разі потреби, здійснюють маневр на більш вигідні рубежі. Задіюється, насамперед, безпілотна складова, а також артилерійські засоби вогневого ураження. Віддав для цього всі необхідні розпорядження. t.me/osirskiy/1099 informator.ua/uk/sirskiy-pidbiv-pidsumki-kurskoji-operaciji-zsu-u-peredmistyah-sudzhi-vse-shche-trivayut-boji 1 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 18:54 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:54 9 минут назад, US7IGN сказал: ми на одну мапу дивимося? deepstatemap.live/#9/48.1193508/37.3727417 я смотрю немного шире, как бы объяснить чтоб не расписывать...любые потери противника если больше чем у нас благодаря той операции, это уже правильные действие. Ваш намек с картой был бы правильным и отличным аргументом лишь при условии соизмеримости хоть примерной двух противоборствующих сторон...а так мы маемо, то шо мы маемо Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 18:58 Поділитись Опубліковано: В неділю в 18:58 (змінено) 22 хвилини тому, US7IGN сказав: ми на одну мапу дивимося? deepstatemap.live/#9/48.1193508/37.3727417 Змінено В неділю в 19:00 користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 19:02 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:02 Государству денех очень хочется.. Придется завязывать с ОЛХом. 😟 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 19:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:10 (змінено) начали жужать мопеды над головой((( обычно те что через меня - в нас, но пролетел транзитом Змінено В неділю в 19:12 користувачем Бармалей 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 19:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:11 (змінено) 18 хвилин тому, Бармалей сказав: лишь при условии соизмеримости хоть примерной двух противоборствующих сторон... продовжуйте. у скільки разів в абсолютних цифрах втрати кацапів мають бути більшими з огляду на співвідношення розміру населення? а то деякі комбати про якісь великі втрати розказують, накази виконувати відмовляються... я ще ширше дивлюся і порівнюю не тільки втрати на фронті, але й загальну шкоду заподіяну країні. Змінено В неділю в 19:13 користувачем US7IGN Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В неділю в 19:11 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:11 Зеленський наклав санкції на блогерів Ігоря Мосійчука та Ростислава Шапошнікова 📃Про це свідчить Додаток до Указу Президента України №345/2025 від 25 травня 2025 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”. 🔗Джерело: www.president.gov.ua/documents/3452025-55053 ЗИ: як же зелені мудари бояться якихось блогерів, вангую, що скоро "товариш майор" прийде до всіх строімдомовцев, хто пише за цю земударастію... 1 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 19:16 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:16 3 минуты назад, US7IGN сказал: але й загальну шкоду заподіяну країні той операцией? если да, то хотелось бы подробней...если в целом, тут я и сам вижу и понимаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 19:22 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:22 53 хвилини тому, US7IGN сказав: я би в комплексі оцінював. які у нас втрати? кількісно та якісно? Можете подивитися в осінтерів "лостармору", там була цифра з верифікацією. Зате у росіян горе: вони захоплену цілою "Бредлі" порівняли зі своєю БМП-3, і "Бредлі" по багатьох параметрах краща. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 19:29 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:29 12 хвилин тому, Бармалей сказав: той операцией? если да, то хотелось бы подробней...если в целом, тут я и сам вижу и понимаю Всіх операцій разом з наступами та контрнаступами. Мене тактика не цікавить, я на квартальні та річні баланси зазвичай дивлюся. Аналіз за три роки також дає можливість побачити динаміку. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: В неділю в 19:30 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:30 Роман Безсмертний 1 год · Директор Національної розвідки США прозріла?! Тулсі Габбард - унікальна особа, яку в Україні внесли в список тих, хто розповсюджують російську пропаганду і підтримують злочинні дії рф. Вона заявляла, що допомога і постачання зброї Україні лише затягують війну. Габбард розповідала американцям про те, що на території України працюють біолабораторії, які фінансуються за наказом Байдана. Але це ще не весь жах, бо Трамп призначив цю жінку на пост керівника Національної розвідки США. Чому я зараз все це згадав? Бо нарешті прочитав один великий і дуже цікавий документ. Щороку офіс директора Національної розвідки США оприлюднює оцінку загроз від розвідувальної спільноти США. Розвідувальна спільнота - це 16 розвідувальних структур, роботу яких координує директор Національної розвідки. Так під якими ж висновками розвідки поставила свій підпис Тулсі Габбард, сьогоднішня розвідниця і проповідниця MAGA? Я хочу звернути вашу увагу лише на один розділ в цьому трактаті - російсько-українську війну. Розвідки США роблять такі висновки: мета росії - відновлення російської імперії; зміст зовнішньої політики рф: перемога над Україною - перемога над США; армія рф становить загрозу для США; роль України величезна і особлива, оскільки вона стримує глобальний конфлікт. Також тут детально розписано на чому тримається економіка росії, йдеться про нові дослідження рф, кібербезпеку і інформаційні операції, ядерну, біологічну і хімічну зброю. Головний висновок: росія - загроза для США! І під цим підписалась Тулсі Габбард. Зазвичай цей документ має два варіанти: скорочений публічний і розширений непублічний. Ці матеріали лягають на стіл першої особи - Президента США. В мене складається враження, що Дональд Трамп не читав ці висновки. Бо в документі також описані можливий хід подій навколо переговорів між Україною і РФ. Думаю, що нема сьогодні в оточенні Президента Трампа людей, які здатні доповісти йому про загрози для США. У відео на YouTube каналі я говорю про частину документу, яка розбирає російсько-українську війну та її вплив на безпеку США. Які шанси припинення вогню та укладання мирного договору? В чому РФ несе загрози для США? Посилання в коментарях. Юридична підтримка: Юридична компанія "Муренко, Курявий і Партнери", Nikita Murenko Посилання на документ: www.dni.gov/.../ATA-2025-Unclassified-Report.pdf 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: В неділю в 19:31 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:31 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 19:37 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:37 6 минут назад, US7IGN сказал: Всіх операцій разом з наступами та контрнаступами. Мене тактика не цікавить, я на квартальні та річні баланси зазвичай дивлюся. Аналіз за три роки також дає можливість побачити динаміку. и что делать? сдаться и получить росспаспорта? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 19:38 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:38 (змінено) 28 хвилин тому, Бармалей сказав: начали жужать мопеды над головой((( обычно те что через меня - в нас, но пролетел транзитом уявляєте, якщо через 1 рік їх будуть щодня по 500 запускати? а через 2 роки - по тисячі? потрібна лазерна зброя, електромагнітна, ТОЩО, Потужність зараз он 1 балістичну ракету на рік зроблять і буде ПЕРЕМОГА! Змінено В неділю в 19:38 користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 19:42 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:42 (змінено) 4 минуты назад, akineo сказал: уявляєте, якщо через 1 рік їх будуть щодня по 500 запускати? а через 2 роки - по тисячі? потрібна лазерна зброя, електромагнітна, ТОЩО, Потужність зараз он 1 балістичну ракету на рік зроблять і буде ПЕРЕМОГА! вспомнился анекдот -трактир тебе нужен начальник, трактир... Попробуй через 7351 достучаться до офиса потужности со своей инфорацией Змінено В неділю в 19:43 користувачем Бармалей Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: В неділю в 19:43 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:43 4 хвилини тому, Бармалей сказав: и что делать? сдаться и получить росспаспорта? А чому ви у мене питаєте? Я до влади не маю жодного стосунку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 19:43 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:43 Тільки що, Бармалей сказав: вспомнился анекдот -трактир тебе нужен начальник, трактир... не знаю анекдотів і 500-1000 дронів за раз це питання часу. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: В неділю в 19:45 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:45 30 минут назад, hause сказал: Зеленський наклав санкції на блогерів Ігоря Мосійчука та Ростислава Шапошнікова 📃Про це свідчить Додаток до Указу Президента України №345/2025 від 25 травня 2025 року “Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)”. 🔗Джерело: www.president.gov.ua/documents/3452025-55053 ЗИ: як же зелені мудари бояться якихось блогерів, вангую, що скоро "товариш майор" прийде до всіх строімдомовцев, хто пише за цю земударастію... Я тих блогерів не дивився, а ось на Володю Фурмана "синю бороду" санкції не накладали, а ось канал за проханням. України заблочили. За те, що розказував, як правільно зїпатися з неньки. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 19:45 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:45 1 минуту назад, US7IGN сказал: А чому ви у мене питаєте? Я до влади не маю жодного стосунку. а вдруг знаете🤣и проговоритесь и настанет счастье и мир во всем мире Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: В неділю в 19:47 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:47 3 минуты назад, akineo сказал: не знаю анекдотів і 500-1000 дронів за раз це питання часу. я там дописал немного Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 19:57 Поділитись Опубліковано: В неділю в 19:57 (змінено) Раз хтось з наших засвітив росіянам відос, то вже можна) Торецький напрямок. Одна з багатьох тактик протидії російським дронам на оптиці КВН (що це саме він видно по рамі з текстоліту, аналоговнет ... але працює). Зазвичай росіяни сідають у засідку біля перехресть доріг і чекають на ціль. Українські специ їх ідентифікують і наносять ураження (фпв або скид з Мавіка) уничтожение оптики.MP4 Змінено В неділю в 19:59 користувачем DmiVady 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 20:00 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:00 armyinform.com.ua/job_zsu/strilecz-operator/ Цитата Обов‘язкові вимоги: • придатність до служби за станом здоров’я та моральними якостями. • високий рівень мотивації та стресостійкість • відмова від вживання алкоголю, наркотиків та психотропних речовин • готовність виконувати завдання у зоні активних бойових дій • досвід військової служби буде перевагою то мобіків не візьмуть? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: В неділю в 20:13 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:13 ***** ... я думав що так не зашкваряться, але ... Серед однієї тисячі українських військовополонених, яких сьогодні обміняли, немає жодного азовця Про це написав на своїй сторінці у Facebook командир "Азову" Денис Прокопенко: Цитата Жодного азовця. Серед однієї тисячі українських військовополонених, яких сьогодні обміняли, немає жодного азовця. Зате повернувся покидьок, який просив ножа у вертухаїв, щоб різати наших бійців. Це виглядає як знущання. Над тими, хто четвертий рік знаходиться під нелюдським тиском у російському полоні, в найгірших умовах. Над їхніми рідними, близькими і побратимами. Над тими, кому давали гарантії, та хто має абсолютне право бути в пріоритеті на обміни, тому що вони вийшли в полон не за власним бажанням, а за наказом вищого командування. Лише кілька днів тому Україна згадувала третю річницю виходу Маріупольського гарнізону з «Азовсталі», сподіваючись на те, що серед анонсованого обміну 1000 на 1000 будуть і бійці 12-ої бригади «Азов». Сподівання не справдились. Я ніколи не повірю в маячню про те, що єдина причина відсутності азовців у більшості обмінів — це небажання росіян віддавати їх. Якби це було так, ані я, ані інші бійці «Азову» не повернулися б з полону. Причина в іншому. Якщо напрацьований механізм перестає працювати, щораз очікувати іншого результату — безумство. Необхідно змінювати тактику. Росіяни відмовляються обмінювати азовців на своїх звичайних солдат? Знаходимо варіанти запропонувати їм когось, хто важить для них більше, ніж омський контрактник. Україна забита російською агентурою під саму зав'язку — про це прекрасно знають всі спеціальні служби, яким просто потрібно дати команду. Думаю, попи з московського патріархату, які відкрито працюють на російські спецслужби, мають зацікавити росіян більше, ніж солдати, котрими РФ засипає землі України. Разом з тим не зайвим було б спробувати пропрацювати питання участі України в процесах обмінів між західними союзниками та росіянами. Україна має унікальний досвід, має знання та дорогоцінну для всього західного світу інформацію. І це теж може бути нашим обмінним фондом. Варіанти є, нам необхідно лише адаптуватись та почати шукати нові шляхи і конфігурації. Тому що жодного азовця серед 1000 обміняних — це ганьба для всієї нашої держави. Я не вірю, що влада зацікавлена в поверненні азовців, якщо обмінами четвертий рік неефективно займаються одні і ті самі люди. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: В неділю в 20:36 Поділитись Опубліковано: В неділю в 20:36 Цитата Лише близько 500 українців віком 18–24 років підписали контракт із ЗСУ,— WSJ. Молодь часто обирає навчання, кар’єру або еміграцію замість служби, а батьки відмовляють від армії. Частина чоловіків ховається або тікає з країни, щоб уникнути мобілізації. Контракти із бонусом у 1 млн грн породили прізвисько «мільйонери», а серед старших військових зростає невдоволення через пільги для молодших. ну, значить будуть без контрактів, на загальних умовах. воювати будуть всі (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз