DmiVady Опубліковано: учора в 14:33 Поділитись Опубліковано: учора в 14:33 3 години тому, US7IGN сказав: Так і перед 2022 ЦРУ виклали плани нападу, але ніхто на це не відреагував. Ну чому ... Я знаю людину, дай їй Боже здоров'я та ніштяків, котра не тільки відреагувала заздалегідь, але зробила це раніше, а ще й пояснила нам, чому це не жарт у січні 22-го ... бо ще у грудні ми пили пиво і прикидували по скільки грошей інвестувати в аквакультуру, для спроби пера ))) а у січні вже все витягували звідусіль, і робили з цим що потрібно робити в таких тенденціях ))) Сама людина, ще починаючи з 20-го року, розпродала усі інвестиційні цеглини та землю, відкрила бузінес у європах, та мабуть, ще по пару паспортів єврокраїн на усіх членів родини мала, а 15-го лютого 22-го вони з родиною сіли у свої красиві авто, і поїхали неквапно у сторону кордону і далі) Хату й паркінги продали вже дистанційно, у 23-му, коли остаточно фіаско намалювалось. Це я називаю, людина передбачала події, і реагувала адекватно своїх уявлень про реакції ... 6 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: учора в 14:39 Поділитись Опубліковано: учора в 14:39 53 хвилини тому, Tochkin сказав: За які страховки? Житло було на той час за цінами як в Київі, медицина - тут теж тре "правильно ії готувати". Та нормально там все - будинок в гарному передмісті, два авто, дитина в топовій приватній школі та ін. Я знаю-знаю - в емігрантів не повинно бути вільного часу балачки на форумах розводити, вони всі дуже важко повинні працювати 24/7 аби лише сплатити маленьку халупку, величезні рахунки за медицину та ін, а то ото що тут пишуть як там гарно то все брехня, фотошоп та взагалі ШІ що розрахований аби заманити в пастку якомога більше довірливого народу. 😜 Ваш будинок чи арендуєте? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 14:40 Поділитись Опубліковано: учора в 14:40 (змінено) 39 хвилин тому, Оконщик сказав: будет казаться, что в финансовый рай попал :)) Не все упирается в финансы: - безопасность вы за деньги не купите (если не считать за "безопасность" бункер, бронированный лимузин и охрану) - климат вы за деньги не купите (если не считать за "климат" котел с кондиционером) - нормальную еду вы за деньги не купите (если не считать за "нормальную еду" нечто замороженное с другого конца света) Змінено учора в 14:44 користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 14:47 Поділитись Опубліковано: учора в 14:47 13 хвилин тому, DmiVady сказав: Ну чому ... Я знаю людину, дай їй Боже здоров'я та ніштяків, котра не тільки відреагувала заздалегідь, але зробила це раніше, а ще й пояснила нам, чому це не жарт у січні 22-го ... бо ще у грудні ми пили пиво і прикидували по скільки грошей інвестувати в аквакультуру, для спроби пера ))) а у січні вже все витягували звідусіль, і робили з цим що потрібно робити в таких тенденціях ))) Сама людина, ще починаючи з 20-го року, розпродала усі інвестиційні цеглини та землю, відкрила бузінес у європах, та мабуть, ще по пару паспортів єврокраїн на усіх членів родини мала, а 15-го лютого 22-го вони з родиною сіли у свої красиві авто, і поїхали неквапно у сторону кордону і далі) Хату й паркінги продали вже дистанційно, у 23-му, коли остаточно фіаско намалювалось. Це я називаю, людина передбачала події, і реагувала адекватно своїх уявлень про реакції ... Я мав на увазі рівень керівництва держави. Ну за умови що вони не були частиною плану 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 14:47 Поділитись Опубліковано: учора в 14:47 4 минуты назад, vadimv сказал: Не все упирается в финансы: - безопасность вы за деньги не купите (если не считать за "безопасность" бункер, бронированный лимузин и охрану) - климат вы за деньги не купите (если не считать за "климат" котел с кондиционером) - нормальную еду вы за деньги не купите (если не считать за "нормальную еду" нечто замороженное с другого конца света) А ще медицина та освіта. Та можливість жити не в "підручнику з історії". За всіма параметрами виходить Нова Зеландія тільки. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: учора в 14:50 Поділитись Опубліковано: учора в 14:50 Точкин, так "Ось це найдорожчий будинок в Квебеку" это твой или твоих соседей? Круто, поздравляю! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: учора в 14:51 Поділитись Опубліковано: учора в 14:51 9 минут назад, vadimv сказал: Не все упирается в финансы: - безопасность вы за деньги не купите (если не считать за "безопасность" бункер, бронированный лимузин и охрану) - климат вы за деньги не купите (если не считать за "климат" котел с кондиционером) - нормальную еду вы за деньги не купите (если не считать за "нормальную еду" нечто замороженное с другого конца света) Короче говоря, ХЗ где хорошо. У каждого индивидуума свое любимое место. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 14:53 Поділитись Опубліковано: учора в 14:53 1 хвилину тому, Оконщик сказав: Короче говоря, ХЗ где хорошо. Зато точно понятно, где нехорошо... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 14:53 Поділитись Опубліковано: учора в 14:53 Тільки що, US7IGN сказав: Я мав на увазі рівень керівництва держави. Ну за умови що вони не були частиною плану Аааа ... ви про цих ) Вони теж готувались, бо на перший день більшість чинила спротив десь з заходу України чи з Монако) Але знайшовся сміливець, і він не втік, він очолив, він молодець ... був. Але він давно протух ... несіть нового ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: учора в 14:55 Поділитись Опубліковано: учора в 14:55 1 минуту назад, vadimv сказал: Зато точно понятно, где нехорошо... тут опять же кому как. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 14:56 Поділитись Опубліковано: учора в 14:56 5 минут назад, Оконщик сказал: Точкин, так "Ось це найдорожчий будинок в Квебеку" это твой или твоих соседей? Круто, поздравляю! Та нє, ви шо, я ж емігрант, живу в каморкє під сходами, як Гаррі Поттер. 🤪 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 15:14 Поділитись Опубліковано: учора в 15:14 34 хвилини тому, DmiVady сказав: Це я називаю, людина передбачала події, і реагувала адекватно своїх уявлень про реакції ... Людина, маючи знання/інформацію, скористалася нею. В моєму оточенні є "пророки", які стверджували про початок війни. На питання чому не закрили бізнес, не продали майно у січні -лютому 2022 р. (коли ціни на нерухомість буди високі), мовчать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: учора в 15:19 Поділитись Опубліковано: учора в 15:19 22 минуты назад, Tochkin сказал: Та нє, ви шо, я ж емігрант, живу в каморкє під сходами, як Гаррі Поттер. 🤪 бывает. зато воздух свободы и дети поживут Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:19 Поділитись Опубліковано: учора в 15:19 17 хвилин тому, Tochkin сказав: Та нє, ви шо, я ж емігрант, живу в каморкє під сходами, як Гаррі Поттер. 🤪 Так покажіть свої сходи та миску ))) Дійсно цікаво, в мене товариші уїжджали до Канадчини, але той, що раніше, до 2000-х він з мішком грошви, там питань не було. А інший десь на початку 2000-х з голою жопою та дитиною малою. Спочатку було важкувато, риболовля виручала, але ділянку під хату їм одразу виділили. Чи побоюєтесь сглазу? ) тоді йой, можна не показувати ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 15:22 Поділитись Опубліковано: учора в 15:22 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Людина, маючи знання/інформацію, скористалася нею. В моєму оточенні є "пророки", які стверджували про початок війни. На питання чому не закрили бізнес, не продали майно у січні -лютому 2022 р. (коли ціни на нерухомість буди високі), мовчать. я знав ще восени, але жадність перемогла знати б ще якою буде наступна влада 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 15:25 Поділитись Опубліковано: учора в 15:25 5 хвилин тому, XL.pro сказав: Людина, маючи знання/інформацію, скористалася нею. В моєму оточенні є "пророки", які стверджували про початок війни. На питання чому не закрили бізнес, не продали майно у січні -лютому 2022 р. (коли ціни на нерухомість буди високі), мовчать. У січні-лютому у нас, у Дніпрі, цеглини не так легко було продати, навіть не дуже адекватно ... якось, по пам'яті, у цьому плані 23-й рік був відносно жвавий, коли відкрились реєстри та спадщина, хоч і була війна. Ніхто не полюбляє розповідати про свої поразки від долі, тому й мовчать, мабуть) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 15:28 Поділитись Опубліковано: учора в 15:28 2 минуты назад, XL.pro сказал: інформацію Посольство Канади в Київі в кінці листопада 21-го наполегливо радило тим хто отримав візи їхати до березня 22-го. Дуже наполегливо, проте явно не казали, а щось типу "ситауція, правила можуть змінитися". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: учора в 15:34 Поділитись Опубліковано: учора в 15:34 Віджим бабла під прикриттям боротьби з олігархами. Зелена мерзота. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: учора в 15:38 Поділитись Опубліковано: учора в 15:38 (змінено) 19 минут назад, DmiVady сказал: Так покажіть свої сходи та миску ))) десь тут Спойлер початкова школа: Змінено учора в 15:39 користувачем Tochkin 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 16:14 Поділитись Опубліковано: учора в 16:14 30 хвилин тому, Tochkin сказав: десь тут Приховати вміст початкова школа: Нагадало: Верхнє Синьовидне ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 16:36 Поділитись Опубліковано: учора в 16:36 Збив дрон “Дань-М”: у ГУР розробили мобільний ЗРК з ракетами Р-73. Захист Одещини підсилено новими мобільними зенітно-ракетними комплексами, оснащеними ракетами Р-73. Вже 29 травня сили протиповітряної оборони застосували новий ЗРК для відбиття нічної атаки безпілотників. Комплекс успішно уразив новітній реактивний дрон Росії над Чорним морем. Дрон «Дань-М» — це однойменна повітряна мішень із реактивним двигуном, призначена для імітації крилатих ракет і літаків. Базова версія дрона здатна розвивати швидкість до 750 км/год, а максимальна тривалість польоту становить 70 хвилин. Проте системі ППО вдалося збити цей дрон ракетою Р-73. Ця авіаційна ракета має важливу перевагу — працює за принципом «вистрілив і забув», тобто не потребує супроводу після запуску, на відміну від деяких інших ЗРК. Мобільну систему ППО під ці ракети розробили фахівці Головного управління розвідки за підтримки іноземних партнерів. Навчання операторів цієї системи також проводили співробітники української воєнної розвідки. Це не перша в Україні адаптація ракет Р-73 до наземних пускових установок. Цього року Третя окрема штурмова бригада також отримала на озброєння новий ЗРК з ракетами Р-73. Також раніше фонд «Повернись живим» здійснив модернізацію зенітний ракетних комплексів «Оса» для Сил оборони в межах проєкту HORNET. Після модернізації комплекси можуть працювати не тільки штатними ракетами 9М33М3 «земля-повітря», яких наразі бракує, а й Р-73, яких Україна наразі має вдосталь. militarnyi.com/uk/news/zbyv-dron-dan-m-u-gur-rozrobyly-mobilnyj-zrk-z-raketamy-r-73/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: учора в 16:37 Поділитись Опубліковано: учора в 16:37 56 хвилин тому, Tochkin сказав: десь тут Приховати вміст початкова школа: Кросівоє .... 👍 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:38 Поділитись Опубліковано: учора в 16:38 1 час назад, Tochkin сказал: Та нє, ви шо, я ж емігрант, живу в каморкє під сходами, як Гаррі Поттер. 🤪 він жартує . вже мабуть виплатив гімнотеку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 16:46 Поділитись Опубліковано: учора в 16:46 1 година тому, Vinsol2009 сказав: Віджим бабла під прикриттям боротьби з олігархами. Зелена мерзота. Звідки стільки ненависті? Люди спасають гроші і майно, щоб окупантам не дісталися, це все заради України:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 16:47 Поділитись Опубліковано: учора в 16:47 (змінено) ........ Змінено учора в 17:01 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз