Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, US7IGN сказав:

Так і перед 2022 ЦРУ виклали плани нападу, але ніхто на це не відреагував.

Ну чому ...

Я знаю людину, дай їй Боже здоров'я та ніштяків, котра не тільки відреагувала заздалегідь, але зробила це раніше, а ще й пояснила нам, чому це не жарт у січні 22-го ... бо ще у грудні ми пили пиво і прикидували по скільки грошей інвестувати в аквакультуру, для спроби пера ))) а у січні вже все витягували звідусіль, і робили з цим що потрібно робити в таких тенденціях )))

Сама людина, ще починаючи з 20-го року, розпродала усі інвестиційні цеглини та землю, відкрила бузінес у європах, та мабуть, ще по пару паспортів єврокраїн на усіх членів родини мала, а 15-го лютого 22-го вони з родиною сіли у свої красиві авто, і поїхали неквапно у сторону кордону і далі) Хату й паркінги продали вже дистанційно, у 23-му, коли остаточно фіаско намалювалось.

Це я називаю, людина передбачала події, і реагувала адекватно своїх уявлень про реакції ...

• Лайк 6
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

53 хвилини тому, Tochkin сказав:

За які страховки? Житло було на той час за цінами як в Київі, медицина - тут теж тре "правильно ії готувати". Та нормально там все - будинок в гарному передмісті, два авто, дитина в топовій приватній школі та ін.
Я знаю-знаю - в емігрантів не повинно бути вільного часу балачки на форумах розводити, вони всі дуже важко повинні працювати 24/7 аби лише сплатити маленьку халупку, величезні рахунки за медицину та ін, а то ото що тут пишуть як там гарно то все брехня, фотошоп та взагалі ШІ що розрахований аби заманити в пастку якомога більше довірливого народу. 😜

Ваш будинок чи арендуєте?

Посилання на коментар

39 хвилин тому, Оконщик сказав:

будет казаться, что в финансовый  рай попал :)) 

Не все упирается в финансы:

- безопасность вы за деньги не купите (если не считать за "безопасность" бункер, бронированный лимузин и охрану)

- климат вы за деньги не купите (если не считать за "климат" котел с кондиционером)

- нормальную еду вы за деньги не купите (если не считать за "нормальную еду" нечто замороженное с другого конца света)

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 2
Посилання на коментар

13 хвилин тому, DmiVady сказав:

Ну чому ...

Я знаю людину, дай їй Боже здоров'я та ніштяків, котра не тільки відреагувала заздалегідь, але зробила це раніше, а ще й пояснила нам, чому це не жарт у січні 22-го ... бо ще у грудні ми пили пиво і прикидували по скільки грошей інвестувати в аквакультуру, для спроби пера ))) а у січні вже все витягували звідусіль, і робили з цим що потрібно робити в таких тенденціях )))

Сама людина, ще починаючи з 20-го року, розпродала усі інвестиційні цеглини та землю, відкрила бузінес у європах, та мабуть, ще по пару паспортів єврокраїн на усіх членів родини мала, а 15-го лютого 22-го вони з родиною сіли у свої красиві авто, і поїхали неквапно у сторону кордону і далі) Хату й паркінги продали вже дистанційно, у 23-му, коли остаточно фіаско намалювалось.

Це я називаю, людина передбачала події, і реагувала адекватно своїх уявлень про реакції ...

Я мав на увазі рівень керівництва держави. Ну за умови що вони не були частиною плану

• Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, vadimv сказал:

- безопасность вы за деньги не купите (если не считать за "безопасность" бункер, бронированный лимузин и охрану)

- климат вы за деньги не купите (если не считать за "климат" котел с кондиционером)

- нормальную еду вы за деньги не купите (если не считать за "нормальную еду" нечто замороженное с другого конца света)

А ще медицина та освіта. Та можливість жити не в "підручнику з історії". За всіма параметрами виходить Нова Зеландія тільки. :) 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Точкин, так "Ось це найдорожчий будинок в Квебеку" это твой или твоих соседей? Круто, поздравляю!

• Хаха 1
Посилання на коментар

9 минут назад, vadimv сказал:

Короче говоря, ХЗ где хорошо. У каждого индивидуума свое любимое место. 

• Лайк 2
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Оконщик сказав:

Короче говоря, ХЗ где хорошо.

Зато точно понятно, где нехорошо...

Посилання на коментар

Тільки що, US7IGN сказав:

Я мав на увазі рівень керівництва держави. Ну за умови що вони не були частиною плану

Аааа ... ви про цих ) Вони теж готувались, бо на перший день більшість чинила спротив десь з заходу України чи з Монако)

Але знайшовся сміливець, і він не втік, він очолив, він молодець ... був.

Але він давно протух ... несіть нового )))

Посилання на коментар

1 минуту назад, vadimv сказал:

Зато точно понятно, где нехорошо...

тут опять же кому как. 

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 минут назад, Оконщик сказал:

Точкин, так "Ось це найдорожчий будинок в Квебеку" это твой или твоих соседей? Круто, поздравляю!

Та нє, ви шо, я ж емігрант, живу в каморкє під сходами, як Гаррі Поттер. 🤪

• Хаха 2
Посилання на коментар

34 хвилини тому, DmiVady сказав:

Людина, маючи знання/інформацію, скористалася нею. 

В моєму оточенні є "пророки", які стверджували про початок війни. На питання чому не закрили бізнес, не продали майно у січні -лютому 2022 р. (коли ціни на нерухомість буди високі), мовчать.

Посилання на коментар

22 минуты назад, Tochkin сказал:

бывает. зато воздух свободы и  дети поживут

Посилання на коментар

17 хвилин тому, Tochkin сказав:

Так покажіть свої сходи та миску )))

Дійсно цікаво, в мене товариші уїжджали до Канадчини, але той, що раніше, до 2000-х він з мішком грошви, там питань не було. А інший десь на початку 2000-х з голою жопою та дитиною малою. Спочатку було важкувато, риболовля виручала, але ділянку під хату їм одразу виділили.

Чи побоюєтесь сглазу? ) тоді йой, можна не показувати )

Посилання на коментар

6 хвилин тому, XL.pro сказав:

В моєму оточенні є "пророки", які стверджували про початок війни. На питання чому не закрили бізнес, не продали майно у січні -лютому 2022 р. (коли ціни на нерухомість буди високі), мовчать.

я знав ще восени, але жадність перемогла :lol:

знати б ще якою буде наступна влада :flag1:

• Хаха 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, XL.pro сказав:

У січні-лютому у нас, у Дніпрі, цеглини не так легко було продати, навіть не дуже адекватно ...

якось, по пам'яті, у цьому плані 23-й рік був відносно жвавий, коли відкрились реєстри та спадщина, хоч і була війна.

Ніхто не полюбляє розповідати про свої поразки від долі, тому й мовчать, мабуть)

Посилання на коментар

2 минуты назад, XL.pro сказал:

інформацію

Посольство Канади в Київі в кінці листопада 21-го наполегливо радило тим хто отримав візи їхати до березня 22-го. Дуже наполегливо, проте явно не казали, а щось типу "ситауція, правила можуть змінитися".

• Лайк 1
Посилання на коментар

Віджим бабла під прикриттям боротьби з олігархами.

Зелена мерзота.

Посилання на коментар

19 минут назад, DmiVady сказал:

Так покажіть свої сходи та миску )))

десь тут :) 

Спойлер

media.ashx?id=ADDD250DE03521EDDDDDD4FDDA

media.thumb.jpg.1dd9e64cffba351f3eb73095781b51c7.jpg

початкова школа:

media.thumb.jpg.92f9d8aa45b9fe2bc60a03ed8111df01.jpg

Змінено користувачем Tochkin
  • Лайк 3
  • Дякую 1
Посилання на коментар

30 хвилин тому, Tochkin сказав:

Приховати вміст

початкова школа:

Нагадало:

image.thumb.png.297685d87b9be7bd08e8bbf2f15aeeaa.png

Верхнє Синьовидне )

• Лайк 1
Посилання на коментар

Збив дрон “Дань-М”: у ГУР розробили мобільний ЗРК з ракетами Р-73.

Захист Одещини підсилено новими мобільними зенітно-ракетними комплексами, оснащеними ракетами Р-73.

Вже 29 травня сили протиповітряної оборони застосували новий ЗРК для відбиття нічної атаки безпілотників.

Комплекс успішно уразив новітній реактивний дрон Росії над Чорним морем.

Дрон «Дань-М» — це однойменна повітряна мішень із реактивним двигуном, призначена для імітації крилатих ракет і літаків.

Базова версія дрона здатна розвивати швидкість до 750 км/год, а максимальна тривалість польоту становить 70 хвилин.

image.thumb.png.732af8a48390df0864c185593f9cf4d6.png

Проте системі ППО вдалося збити цей дрон ракетою Р-73. Ця авіаційна ракета має важливу перевагу — працює за принципом «вистрілив і забув», тобто не потребує супроводу після запуску, на відміну від деяких інших ЗРК.

Мобільну систему ППО під ці ракети розробили фахівці Головного управління розвідки за підтримки іноземних партнерів.

image.thumb.png.f9a6d6d7ef2ff6ef6cb2f61ce57c0b83.png

Навчання операторів цієї системи також проводили співробітники української воєнної розвідки.

Це не перша в Україні адаптація ракет Р-73 до наземних пускових установок. Цього року Третя окрема штурмова бригада також отримала на озброєння новий ЗРК з ракетами Р-73.

image.thumb.png.a9b60b672a75d36c65328f8921f65eda.png

Також раніше фонд «Повернись живим» здійснив модернізацію зенітний ракетних комплексів «Оса» для Сил оборони в межах проєкту HORNET. Після модернізації комплекси можуть працювати не тільки штатними ракетами 9М33М3 «земля-повітря», яких наразі бракує, а й Р-73, яких Україна наразі має вдосталь.

militarnyi.com/uk/news/zbyv-dron-dan-m-u-gur-rozrobyly-mobilnyj-zrk-z-raketamy-r-73/

Посилання на коментар

56 хвилин тому, Tochkin сказав:

Приховати вміст

початкова школа:

Кросівоє .... 👍

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 час назад, Tochkin сказал:

він жартує .

вже мабуть виплатив гімнотеку

Посилання на коментар

1 година тому, Vinsol2009 сказав:

Віджим бабла під прикриттям боротьби з олігархами.

Зелена мерзота.

Звідки стільки ненависті? Люди спасають гроші і майно, щоб окупантам не дісталися, це все заради України:)

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...