Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, sergio сказав: Риба не їм. Надаю перевагу шашликам. Це зря, батєнька. Сом, або форель зажарене на углях набагато корисніше за вашу свинину. І смачніше. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 6 хвилин тому, sergio сказав: Риба не їм. Надаю перевагу шашликам. готуєте самі? сусідів катуєте?) обожнюю села. там в кожній другій хаті як не рибу смажать, так шашлики, жаркоЄ (ну і навоз теж пахне) Змінено 4 години тому користувачем akineo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, akineo сказав: як морожену правильно готувати? Смажити тільки Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) кацапи кажуть , під дярєвнєй тьоткіно пагібаєт полк мальчіков в трусіках - 56 дшп 46tv.ru/odnoj-strokoj/v-kurske/221122-pod-kurskim-tetkino-garnizon-rf-nahoditsja-v-tjazhelom-polozhenii.html ВСУ с самого начала изолировали район боевых действий путём уничтожения мостов и переправ. Противник взял под огневой контроль эту территорию, используя имеющиеся дальнобойные средства поражения нашего ближнего тыла, - пишет автор. Спойлер Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Це зря, батєнька. Сом, або форель зажарене на углях набагато корисніше за вашу свинину. І смачніше. треба до пана на паті)) як в дворянські часи. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Сом, або форель зажарене на углях То ви акулу мабуть не пробували. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, vadimv сказав: То ви акулу мабуть не пробували. А ви пробували?:))) Цей міф хіба туристам можна продати:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, vadimv сказав: То ви акулу мабуть не пробували. Корсіка – не веганська країна. М’ягко говоря… На сніданок у них обично ковбаса з свинюки і кусок овечого сиру зверху. А на вечерю – кусок овечого сиру, і зверху ковбаса. На обід – кусок хліба між ковбасою і сиром… На якийсь великий празник можуть видать помідор, або даже цілий огірок… Але не скрізь і не завжди… Вино є всігда по умолчанію. З цим проблєм нема… Вино, море, сонце, ковбаса, хліб, сир, фрідом... Не так і мало… Але – не для мене! Я – веган!!!!!!! … Пішов на вечерю якось, з компанією… В ресторан, в порт… Город Бастія, Корсіка… - Щось веганське дайте, - кажу -, якщо можна… - Пожалуста, еск’юземуа, пліз, спасіба, мерсі, дякую, будь-ласка, граціа… І вже одною цією фразою, кажись, заслужив вічне презирство цілої родіни Наполєона Бонапарта на всі времена… - Ми такого не держим, - кажуть крізь зуби, і з нєгодованієм… - Звиняйте, сеньйоре!… - У нас веганців нема, вимерли давно всі, чи потопилися може в синьому морі… - Ну, хотя би наполовину, - прошу - рибу чи шо? - Січас ми тобі тунца зробим, - сказав мій друг Жакі, і рішитєльно пішов на кухню Через пару тяжких, довгих і голодних годин мені принесли дуже вкусну красіву гадость : жарений слойоний треугольний пирожок з тунцом і цибулею… … По вкусу слойоний пирожок з тунцом і цибулею був сильно похожий на слойоний пирожок з свининою і цибулею… – Це точно тунєц? – спитав я у Жакі… - Конєшно тунєц, - сказав Жакі… - Шо ж іще? … Потім трохи почервонів, і подивився вдаль, на закат сонця, отводя глаза… Я, як чіловєк мнітєльний і підозріливий, пішов на кухню, шоб переконатися лічно… На кухні повар по імені Марко сидів в трусах на столі і елегантно шаткував карпаччо з свинячого рила на велику тарілку… Другою рукою він пив вино з горла.. - Бонжорно, Брат! – сказав Марко! - Бонжорно, Брат! – відповів я… - Це тунєц? – запитав я у Марко, - указуя перстом на надкушений пирожок - Де тунєц? – злякався Марко і оглянувся… - Оце!? -кажу! - А, да, - то тунєц, - сказав Марко… Але не стримався і зареготався вголос, сильним здоровим сміхом… Потім задньою ногою незамітно пнув чорну волохату свинячу голову за холодільник… Надкусив кусок жареного в фритюрі свинячого вуха і сказав : “Bud`mo!... Gey!!!... - Бляді! “, - і підморгнув мені одним оком… - Да, -кажу… Так і є… … Потім ми з Марком сиділи удвох на столі і болтали ногами. Пили вино з горла… Марко обнімав мене за плечі і казав: “Все воно трохи тунєц, брат, якшо разобраться”… - “Так шо не розстраюйся, брат!” - і обнімав опять… Я не розстраювався… - Слухай, а ти не підарас, часом?– внізапно питав мене Марко через якесь врем’я - - Думаю, нє, - кажу… - Жалко… – казав Марк… - В смислі, це - харашо! - ісправлявся він через секунду… - Або – ні… Потім ми з Марком пішли за общий стол до друзів… Пили корсіканське вино , співали тужливих українських, грузинських та корсиканских пісень… І їли кров’янку… З тунца, навєрно… (с) Віталій Чепинога 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) кажуть , поки чекали , коли накиває п'ятами xyйло , піхвоокому вінніпуху несподівано стало зле - може піти у відпустку раніше за xyйла Спойлер Визит Лукашенко - самый загадочный из всех, которые проходили в Пекине. 1. Китайский МИД до последнего не был уверен в вероятной встрече Си Цзиньпина с Лукашенко. Президент Белоруссии прилетел в Пекин второго июня, а МИД третьего июня на брифинге даже не смог это подтвердить. 2. На 15 дней до встречи Си Цзиньпин выпал из медийного пространства. Не было никаких мероприятий с его участием. 3. Жэньминь Жибао опубликовала весьма скромную по объему заметку о встрече Си с Лукашенко, ограничившись одной фотографией. 4. Встреча проходила в резиденции Чжуннаньхай с полным отсутствием дипломатического протокола. Не было даже национальных флагов. 5. Белорусская сторона представила это как «дружеский семейный обед». Такой формат встречи никогда ранее не встречался в китайских переговорах. 6. Лукашенко встретился с Си только четвертого июня, а не на следующий день после прилета. 7. Не было официальных переговоров, не подписаны какие-либо документы по итогам. 8. Согласно китайскому официальному релизу встречи, Лукашенко ни разу не упомянул Си Цзиньпина, ограничившись только заявлением о глубокой дружбе с Китаем. В китайских статьях 2023 года Лукашенко давал высокую оценку личному вкладу Си в развитие Китая. 9. Репортаж CCTV ограничился 1 минутой и 32 секундами. Но видеоряд встречи Лукашенко с Си в 2023 года занял больше пяти минут. 10. Фраза, якобы произнесенная Си Цзиньпином, что он приглашает Лукашенко посетить саммит ШОС и военный парад в Пекине через три месяца, присутствует только в белорусских СМИ. Никакого упоминания об этом в китайских источниках найти не удалось. Итог: странный формат встречи, ни официальных документов, ни официальных почестей, усеченные репортажи в государственных СМИ. Возможно, парад третьего сентября в Пекине в честь 80-летие победы над Японией будет принимать совсем другой генеральный секретарь. Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 5 минут назад, Dmitriy_S сказал: Корсіка – не веганська країна. М’ягко говоря… На сніданок у них обично ковбаса з свинюки і кусок овечого сиру зверху. А на вечерю – кусок овечого сиру, і зверху ковбаса. На обід – кусок хліба між ковбасою і сиром… На якийсь великий празник можуть видать помідор, або даже цілий огірок… Але не скрізь і не завжди… Вино є всігда по умолчанію. З цим проблєм нема… Вино, море, сонце, ковбаса, хліб, сир, фрідом... Не так і мало… Але – не для мене! Я – веган!!!!!!! … Пішов на вечерю якось, з компанією… В ресторан, в порт… Город Бастія, Корсіка… - Щось веганське дайте, - кажу -, якщо можна… - Пожалуста, еск’юземуа, пліз, спасіба, мерсі, дякую, будь-ласка, граціа… І вже одною цією фразою, кажись, заслужив вічне презирство цілої родіни Наполєона Бонапарта на всі времена… - Ми такого не держим, - кажуть крізь зуби, і з нєгодованієм… - Звиняйте, сеньйоре!… - У нас веганців нема, вимерли давно всі, чи потопилися може в синьому морі… - Ну, хотя би наполовину, - прошу - рибу чи шо? - Січас ми тобі тунца зробим, - сказав мій друг Жакі, і рішитєльно пішов на кухню Через пару тяжких, довгих і голодних годин мені принесли дуже вкусну красіву гадость : жарений слойоний треугольний пирожок з тунцом і цибулею… … По вкусу слойоний пирожок з тунцом і цибулею був сильно похожий на слойоний пирожок з свининою і цибулею… – Це точно тунєц? – спитав я у Жакі… - Конєшно тунєц, - сказав Жакі… - Шо ж іще? … Потім трохи почервонів, і подивився вдаль, на закат сонця, отводя глаза… Я, як чіловєк мнітєльний і підозріливий, пішов на кухню, шоб переконатися лічно… На кухні повар по імені Марко сидів в трусах на столі і елегантно шаткував карпаччо з свинячого рила на велику тарілку… Другою рукою він пив вино з горла.. - Бонжорно, Брат! – сказав Марко! - Бонжорно, Брат! – відповів я… - Це тунєц? – запитав я у Марко, - указуя перстом на надкушений пирожок - Де тунєц? – злякався Марко і оглянувся… - Оце!? -кажу! - А, да, - то тунєц, - сказав Марко… Але не стримався і зареготався вголос, сильним здоровим сміхом… Потім задньою ногою незамітно пнув чорну волохату свинячу голову за холодільник… Надкусив кусок жареного в фритюрі свинячого вуха і сказав : “Bud`mo!... Gey!!!... - Бляді! “, - і підморгнув мені одним оком… - Да, -кажу… Так і є… … Потім ми з Марком сиділи удвох на столі і болтали ногами. Пили вино з горла… Марко обнімав мене за плечі і казав: “Все воно трохи тунєц, брат, якшо разобраться”… - “Так шо не розстраюйся, брат!” - і обнімав опять… Я не розстраювався… - Слухай, а ти не підарас, часом?– внізапно питав мене Марко через якесь врем’я - - Думаю, нє, - кажу… - Жалко… – казав Марк… - В смислі, це - харашо! - ісправлявся він через секунду… - Або – ні… Потім ми з Марком пішли за общий стол до друзів… Пили корсіканське вино , співали тужливих українських, грузинських та корсиканских пісень… І їли кров’янку… З тунца, навєрно… (с) Віталій Чепинога блін , ваш суржик - то таки мистецтво Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А ви пробували?:))) Пробували 16 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цей міф хіба туристам можна продати:)) Який ще міф? Натурально акула, невелика, менше метра. Тунєц порівняно з акулою - приблизно як короп з болота. Змінено 4 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Тільки що, vadimv сказав: Пробували Який ще міф? Натурально акула, невелика, менше метра. Начинайте, будь-ласка з повної цитати. Я вже прийняв і не зовсім розумію контекст:)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) кажуть , вперше успішно застосували нещодавно анонсовану міністром оборони Німеччини Пісторіусом до застосування українську балістику - Сапсан/Грім ( ? ) нарешті кацапам вставили пістон у дупу - на 9 травня не встигли , або xyйло успішно сі використало у якості ппо керченський міст з нетерпінням чекає на візит українського Сапсану /Грому (?) вкусноє - на третєє (с) Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, andrey_ka сказал: Якщо ви бачите відосик (у даному випадку цей) і одразу вважаєте його херенею , то і пояснювати про що там немає абсолюно ніякого сенсу. Захочете подивитесь. когда скидывают видосик чат-рулетки в качестве аргумента...как бы это сказать...может кому то и зайдет, но не мне точно что я получу если начну писать на мове? менять я себя не собираюсь и если бы собрался то нужно не только писать и говорить на мове, но еще и думать на ней и желательно одновременно менять свой почерк...мозг нужно грузить и тренировать одновременно и по полной...а то некоторые пишут-говорят в угоду мошенникам, а думают на русском...хм...это очень чревато болячками, а в частности ранним приходом склерозов и деменцией 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, akineo сказал: тому срочку і проходили у 18. молодці повні енергії пацани, готові виконувати накази, йти на р изик,у яких гормони пруть, дівка вдома чекає, гори готові перевенути хтось з командирів про це розповідав, доречі, що із сімейними 30+ важко. у них постійно якісь проблеми. а у пацана ще нічого не має. формирование нужной личности...30+ она уже сформирована и без пулемета в спину с криками ура на дзоты не побегут 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 хвилини тому, Бармалей сказав: что я получу если начну писать на мове? https://ru.wikipedia.org/wiki/Гипотеза_лингвистической_относительности 2 хвилини тому, Бармалей сказав: это очень чревато болячками, а в частности ранним приходом склерозов и деменцией Бгг) Тренировка памяти и образование новых нейронных связей чревато приходом склероза и деменцией? ) Тогда надо принимать этиловый спирт перорально, он замечательно растворяет нейроны целыми массивами, заодно стирая память )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 27 минут назад, akineo сказал: готуєте самі? сусідів катуєте?) обожнюю села. там в кожній другій хаті як не рибу смажать, так шашлики, жаркоЄ (ну і навоз теж пахне) Місце є. спеціально призначене. 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 час назад, akineo сказал: виходить, вібір 2019 це адекватний вибрі молоді? этот выбор - своеобразный майдан, настоящее отношение населения ко всей феодально-политическо-воровской системы Украины как государства. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 12 хвилин тому, sergio сказав: Місце є. спеціально призначене. 20 хвилин тому, Бармалей сказав: когда скидывают видосик чат-рулетки в качестве аргумента...как бы это сказать...может кому то и зайдет, но не мне точно что я получу если начну писать на мове? менять я себя не собираюсь и если бы собрался то нужно не только писать и говорить на мове, но еще и думать на ней и желательно одновременно менять свой почерк...мозг нужно грузить и тренировать одновременно и по полной...а то некоторые пишут-говорят в угоду мошенникам, а думают на русском...хм...это очень чревато болячками, а в частности ранним приходом склерозов и деменцией Володіння декількоми мовами запобігає такими болячками, як Альцгеймер і Паркінсон. Зазвичай, росіянські українці, які не володіють українською, так само не володіють іноземними мовами. Ви, наприклад, володієте англійською чи німецькою на рівні А1? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 15 минут назад, vadimv сказал: Бгг) Тренировка памяти и образование новых нейронных связей чревато приходом склероза и деменцией? Вы плохо прочитали, когда думаешь на одном языке, а говоришь на другом это не тренировка))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 13 хвилин тому, sergio сказав: Місце є. спеціально призначене. Хароше місце. А на селі хоч кицькі є, щоб пожарить? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Хароше місце. А на селі хоч кицькі є, щоб пожарить? ще зайве майно залишилося ? Змінено 2 години тому користувачем Бездомный 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 2 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Володіння декількоми мовами запобігає такими болячками, як Альцгеймер і Паркінсон. Зазвичай, росіянські українці, які не володіють українською, так само не володіють іноземними мовами. Ви, наприклад, володієте англійською чи німецькою на рівні А1? Русский Украинский - одинаково пишу, читаю, говорю Французский читаю (понимая🤣) говорить... без практики все хуже, но через 3-5 дней практики прихожу в норму Английский - постепенно учу, говорить сложновато , технический - понимаю. Немецкий - ну его нафиг))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 година тому, sergio сказав: Воду залив. .Закинув хлор вже годин п"ять ганяю через фільтр. Довожу до потрібної кондиції. Тут приблизно на 10 кг Вай, молодця! А чого хлорка? 0_0 21-ше сторіччя на дворі ) В мене у муніципальному басейні якась добра фігня, що навіть очі не їсть і шкіру не дере ... хоча я в окулярах плаваю, але я і Ворсклі та Дніпрі теж в окулярах ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 1 хвилину тому, Бармалей сказав: Русский Украинский - одинаково пишу, читаю, говорю Французский читаю (понимая🤣) говорить... без практики все хуже, но через 3-5 дней практики прихожу в норму Английский - постепенно учу, говорить сложновато , технический - понимаю. Немецкий - ну его нафиг))) Напишіть власну мислю на сто слів українською. Тема довільна. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз