Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, Vitaliy67 сказав: Это поздно. Я имел ввиду начало девяностых. Щоб братки з 90-х з комуняками побудували західний капіталізм? Це ХВантастика. Тим більше, що все робилося по кацапському "образу і подобію" і у тісному співробітництві. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Це кацапи хотіли, Трамп пропонував по ЛБЗ. Так Зеленський погодився на цей план Трампа(звісно без визнання територій рашистськими), а пуйло - ні. Змінено 5 годин тому користувачем Вячеслав63 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 час назад, 7351 сказал: А у вересні 2024 року директор «Української бронетехніки» Владислав Бельбас в ексклюзивному інтерв’ю «Мілітарному» розповів що компанія вже володіє потужностями, які випускають весь спектр мінометних снарядів від 60 до 120 мм, а також 122-мм артилерійські постріли. Мова йде про випуск більше ніж сотні тисяч снарядів на рік. Только АОЗ сорвало выпуск этих колобашек... От слова совсем... Нех...й Пашинскому жировать, лучче по тройной цене чево-то за кордоном купим...или не купим...в обчем не до вас, Украинская бронетехника «проект, претендовавший на сотни тысяч произведенных в Украине снарядов натовских калибров и загрузки заводов на годы вперед, пока ограничивается десятками тысяч заказанных снарядов. И то – не украинских, а импортных». (С) mediavektor.org/108610-aoz-sorvalo-proizvodstvo-155-mm-boepripasov-v-ukraine.html Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, DmiVady сказав: Хто знає, якою стане Україна, коли підори згинуть? Набагато краще, ніж була до окупації підорами частини території України. Україна переможе! підори згинуть! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, Vitaliy67 сказав: Это поздно. Я имел ввиду начало девяностых. один спробував www.pravda.com.ua/articles/2011/12/9/6826576/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, DmiVady сказав: Запитання неоднозначне ... ту Україну, яку я любив, у якій мені було комфортно, яку захищав ... за крайні роки вже майже знищено ... і це зробили не кацапи ... тож я не буду заважати іншим йебашиться за їх бачення майбутнього, але ... нехай вони це спробують робити своїм коштом, а не тільки патякати, і не ховаючись за тих, хто стримував та стримує навалу ... Так, на жаль тієї України вже нема і думаю, що більше не буде. Цитата Хто знає, якою стане Україна, коли підори згинуть? Занадто багато підарів, як всередині так і зовні. Навіть не представляю, як вони всі можуть згинути. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 45 минут назад, 7351 сказал: І хто відповів за "забарижений Молот", через якого гинули бійці ЗСУ? Опять звиздим? Молот нормальная машина в некривых руках. НИ ОДНОГО случая подрыва по причине недостатков минометв выявлено не было 100500 раз уже обсасывалось... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Тобто ви вважаєте єдиним реальним варіантом війну до повного знищення України? 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Це кацапи хотіли, Трамп пропонував по ЛБЗ. Трамп сьогодні погодився, завтра ні. В Путін на всі домовленості х*й клав. Ви мене відверто дивуєте. Можливо не вибирати Зеленського (на обранні якого ви заробили млн), залишити Порошенка з подальшою капітуляцією на початку повномасштабного вторгнення, тоді сотні тисяч українців були б живі, не скалічені та ціла інфраструктура країни. Пауза у війні в кінці 2022 р призвела б до нарощування сил РФ з подальшим вторгненням. Особисто я не бачу хороших рішень. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Вячеслав63 сказав: Так Зеленський погодився на цей план Трампа(звісно без визнання територій рашистськими), а пуйло - ні. Так я про це й писав, що кацапи навіть на такі гарні умови не погодилися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 хвилини тому, XL.pro сказав: Можливо не вибирати Зеленського (на обранні якого ви заробили млн), залишити Порошенка з подальшою капітуляцією на початку повномасштабного вторгнення, тоді сотні тисяч українців були б живі, не скалічені та ціла інфраструктура країни. Чого тоді вас зараз капітуляція не влаштовує? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Занадто багато підарів, як всередині так і зовні. Навіть не представляю, як вони всі можуть згинути. Все ідьот по плану, за два-три місяці-пів року про це скажуть у голос ... за деякі речі, які зараз лунають з кожної праски, два роки тому в Україні могли посадити ... тож почекаємо. Але на вибори я б не сподівався, хоча толкові технарі дискурс-монгери, гадаю, без замовлень не залишаться. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 хвилини тому, XL.pro сказав: залишити Порошенка з подальшою капітуляцією на початку повномасштабного вторгнення а чому ж тоді не було повномасштабного вторгнення і капітуляції до 2019? 2 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: а чому ж тоді не було повномасштабного вторгнення і капітуляції до 2019? Кацапи чекали на зміну влади і відповідну можливість вирішити політично. Невже ви думаєте, що якби обрали Порошенка, то війни б не було? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, US7IGN сказав: а чому ж тоді не було повномасштабного вторгнення і капітуляції до 2019? Так ніхто ж не щемив пуйловського кума з його трьома прорашистськими каналами ТБ. Думали мирно повернути Україну в стійло, як Грузію, наприклад. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Кацапи чекали на зміну влади і відповідну можливість вирішити політично. Невже ви думаєте, що якби обрали Порошенка, то війни б не було? а чому ж тоді не вирішили політично? "якби" ми вже ніколи не дізнаємося... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Кацапи чекали на зміну влади і відповідну можливість вирішити політично. Невже ви думаєте, що якби обрали Порошенка, то війни б не було? Особливо, коли один з провідних кандидатів каже "А какая разніца...". Та й, взагалі, діє в дусі "брацкіх народов". Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Чого тоді вас зараз капітуляція не влаштовує? Я прийму будь яке рішення військового/політичного керівництва. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 минуту назад, US7IGN сказал: а чому ж тоді не було повномасштабного вторгнення і капітуляції до 2019? чисто мое имхо - минские делятся на 2 части, официальную и договорнячок на словах...вот один из подписантов армию на словах строил, а на самом деле игрался количеством, а сам проводил демилитаризации , резал впк, не строил не ракет ни танков ни самолетов, как и пообещал своему коллеге... 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Тільки що, US7IGN сказав: а чому ж тоді не вирішили політично? "якби" ми вже ніколи не дізнаємося... Бо Зеленський не погодився. Кацапи на нього розраховували, а він їх підвів:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 13 хвилин тому, US7IGN сказав: а чому ж тоді не було повномасштабного вторгнення і капітуляції до 2019? Путін йшов до цієї мети з 2008 року, нарощуючи військовий потенціал РФ. У 2018 році була створена ракета типу "кинджал", не для мирних перемовин. Це як США передали Ізраїлю ракети /бомби для нападу на Іран, не для зберігання ж. А чому не бомбардували до 2019 р?! Ви з котом євреї, все чудово розумієте, тільки граєте в дурочку. Змінено 5 годин тому користувачем XL.pro 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 6 хвилин тому, XL.pro сказав: Я прийму будь яке рішення військового/політичного керівництва. О, то ви входите в ті 74 відсотки, які довіряють владі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 5 хвилин тому, Бармалей сказав: чисто мое имхо - минские делятся на 2 части, официальную и договорнячок на словах...вот один из подписантов армию на словах строил, а на самом деле игрался количеством, а сам проводил демилитаризации , резал впк, не строил не ракет ни танков ни самолетов, как и пообещал своему коллеге... так якщо відповідав за домовленості тоді навіщо було б нападати? 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Бо Зеленський не погодився. Кацапи на нього розраховували, а він їх підвів:) поки що він "підвів" явно не кацапів.... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: О, то ви входите в ті 74 відсотки, які довіряють владі? не довіряють, а приймають. це трохи різне. а в цілому схоже на "я не винен, я тільки виконував наказ" (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Путін йшов до цієї мети з 2008 року, нарощуючи військовий потенціал РФ. У 2018 році була створена ракета типу "кинджал", не для мирних перемовин. Це як США передали Ізраїлю ракети /бомби для нападу на Іран, не для зберігання ж. В чому не бомбардували до 2019 р?! Ви з котом євреї, все чудово розумієте, тільки граєте в дурочку. Якби повномасштабне вторгнення було в 14-му, то України вже не було б. Мабуть все ж таки кацапи планували вирішити політично. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: О, то ви входите в ті 74 відсотки, які довіряють владі? Так, саме євреям я довіряю як самому собі))))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз