MaxS Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 година тому, Canton сказав: А 1м границы можно приватизировать? Вам так не буде (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 9 хвилин тому, рыбак сказав: без этого люди не смогли бы жить Ракеты бы без координат не прилетали. 9 хвилин тому, рыбак сказав: а как до этого жили, я даже не понимаю. Бегали в звериных шкурах за медведями 9 хвилин тому, рыбак сказав: По этой причине вы его цитируете ? Я его цитирую по той причине, что знаю его цитаты ) Змінено 9 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 18 минут назад, vadimv сказал: Это тот, кто придумал Скажите, как по вашему, для чего людям дано слово и речь ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Только что, vadimv сказал: Ракеты бы без координат не прилетали. Это хорошо или плохо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 година тому, Александр Аврамчук сказав: В учебці всім вбивали в голову, що нам п#зда та всі потраплять в піхоту. Люди йшли в СЗЧ, - журналіст та військовий Сеньків Під час проходження базової військової підготовки мобілізованим не казали номер військової частини, подекуди люди навіть йшли в СЗЧ. Про це в інтерв'ю Tribuna.ua повідомив спортивний журналіст та військовослужбовець ЗСУ Андрій Сеньків, передає Цензор.НЕТ. "На полігоні я був з більшістю бусифікованих, або тих, хто йшли оновити дані. Це була звичайна учебка з купою старших мужиків. Половина з намету була з панкреатитами, поломаними хребтами, сердечники, психічно хворі. А ще нам весь час говорили, що ваш висновок ВЛК - це повне гівно і всі йдуть в піхоту. Про це говорили на день по 100 разів", - розповів він. Водночас колишній головний редактор Tribuna.com Сергій Болотніков раніше розповідав, що в нього була дуже якісна БЗВП. Потім, розповів Сеньків, з'ясувалось, щоб з його ВЛК потрапити на бойові позиції, треба було самому написати рапорт. "Інакше я не можу потрапити на "нуль". Але в учебці всім вбивали в голову, що нам всім – п###а, і всі йдуть у піхоту. І люди йшли в СЗЧ. Нормально ніхто ні з ким не говорив. Не казали, що у вас є такі й такі варіанти. Ми приїхали й сиділи три-чотири дні навіть без форми. Просто сиділи. Я читав вголос статут дідам, бо я журналіст. Нам не говорили номер нашої військової частини й в якому ми навчальному центрі. Я не знав, де я. Ця невідомість тиснула на всіх, люди почали панікувати. Зовнішній світ, дружини, близькі взагалі не розуміють, що відбувається. Це був суперкіпіш, хоча я з чистою душею був готовий йти в армію", - додав військовий. Джерело: https://censor.net/ua/n3559808 А якого ви хотіли відношення до рабів в окупаційній армії? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 година тому, vadimv сказав: Може спеціальний спрей Там всьо скрєпно - шмат бєрєсти примотаний лубяними волокнами. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 6 минут назад, vadimv сказал: Я его цитирую по той причине, что знаю его цитаты ) Откуда уверенность , что это именно его цитаты, и может он цитировал ранее сказанное? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, рыбак сказав: Скажите, как по вашему, для чего людям дано слово и речь ? Чтобы говорить о том, для чего им дано слово и речь ) 18 хвилин тому, рыбак сказав: Это хорошо или плохо? Это смотря куда 10 хвилин тому, рыбак сказав: Откуда уверенность , что это именно его цитаты, и может он цитировал ранее сказанное? А это вообще не имеет значения, кто именно сказал Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 4 години тому, Canton сказав: Виявляється у Порошенка було запрошення від спікера Джонсона та віцепрезидента Венса ... але 5-6 менеджерів заблокували його поїздку. Зато замість нього в Штати відправили Єрмака, якому там вкотре дали зрозуміти, що не матимуть справи з командиром сексологинь з незрозумілими повноваженнями та шлейфом безтолкових міжнародних ініціатив імені "найвеличніших форумів миру". От і маємо замість фахової дипломатичної роботи професіоналів фоточки Єрмака, що якось спіймав в калідорі Рубіо; а вслід за цим вже неприхований ляпас від американців ларьочнікам в Politico з чіткими формулюваннями про "двопартійний подразник". Більш самогубчої поведінки уявити складно, але вимуштруване "єдыным" українське суспільство не усвідомлює заручником яких комплексів та примітивних страхів воно стало під керівництвом шоуменів, які під гаслами "аби не Порошенко!" заради красівої картинки готові наїбнути відносини з єдиною реальною силою, здатною допомогти не програти нам війну (кейс Ірана вам в доказ її справжніх можливостей). Антимериканська істерія відкидає нас в дрімучій совок, і як при совку вона вигідна виключно номенклатурі "слуґ народа", скільки б позітівна пропаганда не стібалась зі "смішного Трампа" на фоні руїн українських міст. Valeriy Prozapas Перед зустріччю з Трампом: Зеленський з'явився на саміті НАТО в костюмі (відео) В ададасе и на распальцовках сказали не приходить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 7 минут назад, vadimv сказал: Чтобы говорить о том, для чего им дано слово и речь ) Если в слове вместо буквы " е" , по правилам "5 класса", стоит " и" , а слово , при этом , не меняет своего значения , то понятно ли будет , для вас , суть сказанного о " слове и речи"? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 3 години тому, outdoor24 сказав: срати собі у штани Бо ваші будуть вже ним засрані вщент. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 12 минут назад, vadimv сказал: А это вообще не имеет значения, кто именно сказал Т.е.вы говорите о том , что не имеет значение , да еще и врете, приписывая фразы тем, кому они могут не принадлежать ? Кто же вы после этого? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 19 хвилин тому, рыбак сказав: Если в слове вместо буквы " е" , по правилам "5 класса", стоит " и" , а слово , при этом , не меняет своего значения , то понятно ли будет , для вас , суть сказанного о " слове и речи"? В том-то и дело, что слова "напишите" и "напишете" имеют разный смысл ) Как и слова "что бы" и "чтобы" )) 16 хвилин тому, рыбак сказав: Т.е.вы говорите о том , что не имеет значение Не имеет значениЯ, кто именно это сказал ) 16 хвилин тому, рыбак сказав: да еще и врете, приписывая фразы тем, кому они могут не принадлежать ? Довольно тупо думать, что фразы могут кому-то "принадлежать" ) Войдя в оборот, они становятся всеобщим достоянием )) 16 хвилин тому, рыбак сказав: Кто же вы после этого? Кожаный мешок с ДНК ) Как и до этого )) Змінено 8 годин тому користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, vadimv сказал: В том-то и дело, что слова "напишите" и "напишете" имеют разный смысл ) Как и слова "что бы" и "чтобы" )) А откуда вы тогда узнали, какой смысл я вкладывал в это слово ? И почему решили , что этот смысл неправильный ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: А откуда вы тогда узнали, какой смысл я вкладывал в это слово ? И почему решили , что этот смысл неправильный ? Оттуда, что фраза "может вы какую брошюрку подготовите или мемуары напишите" является безграмотно составленной ) Грамотный человек написал бы "может вы какую брошюрку подготовите или мемуары напишете" )) Змінено 8 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Только что, vadimv сказал: Оттуда, что фраза "может вы какую брошюрку подготовите или мемуары напишите" является безграмотной ) Грамотный человек написал бы "может вы какую брошюрку подготовите или мемуары напишете" )) Т.е. вы поняли значение слова и смысл сказанного, но решили блеснуть( поучить меня) своими познаниями уровня " 5 класса", и после этого заявляете, что " пафос у вас в голове". Я не претендую звание " грамотный " или " отличник 5 класса" ( никогда не был отличником) , с удовольствием его присвою вам, если вы не против. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Друга серія. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому 16 минут назад, vadimv сказал: Не имеет значениЯ, кто именно это сказал ) ... ... Довольно тупо думать, что фразы могут кому-то "принадлежать" ) Войдя в оборот, они становятся всеобщим достоянием )) Судя по всему , то у вас проблемы с пониманием прочитанного. Зачем вы называете себя тупым? Хотя , для мешка это вполне подходит. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому дміністрація президента США Дональда Трампа поки не готова до нових санкцій проти Росії. Про це заявив держсекретар США Марко Рубіо під час саміту НАТО у розмові з POLITICO, "Якщо ми зробимо те, чого всі тут хочуть, а саме — прийдемо та розтрощимо їх ще більшими санкціями, ми, ймовірно, втратимо можливість розмовляти з ними про припинення вогню", — наголосив Рубіо. Рубіо додав, що Трамп "знатиме правильний час і місце", коли нові санкції стануть доцільними. Та попередив: "Як тільки це станеться, це означатиме, що вікно для переговорів з Росією буде закрито". За оцінкою американської сторони, Москва продовжує сподіватися на досягнення військових успіхів, які не вдалося забезпечити за переговорним столом. "Ми вважаємо, що їм буде набагато важче цього досягти, ніж вони думають", — зазначив Рубіо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 35 хвилин тому, рыбак сказав: Т.е. вы поняли значение слова и смысл сказанного, но решили блеснуть( поучить меня) своими познаниями уровня Нет, я сделал очевидный логичный вывод, что человеку, не сумевшему усвоить элементарное правило из 5 класса, нет смысла читать брошюрки и мемуары ) 35 хвилин тому, рыбак сказав: и после этого заявляете, что " пафос у вас в голове" Именно. Потому как в очевидном и логичном выводе нет никакого "пафоса" ) 35 хвилин тому, рыбак сказав: Я не претендую звание " грамотный " или " отличник 5 класса" ( никогда не был отличником) , с удовольствием его присвою вам, если вы не против. Да мне все равно, что мне присвоят ) Чего мне только уже не наприсваивали, своего из своей головы )) Кстати, я тоже не претендую на звание отличника 5 класса, т.к. ни в одном из 10 не был отличником. Просто как-то сумел усвоить элементарные правила, чего и вам желаю. Успехов ) Змінено 7 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 32 минуты назад, vadimv сказал: )) Не имеет значениЯ, "Элементарные правила" "Значение" в русском языке имеет несколько значений, включая смысл, важность, ценность, а также численное выражение или результат вычисления. В лингвистике, "значение" может относиться к смысловому наполнению слова или фразы," Змінено 7 годин тому користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 18 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: "Якщо ми зробимо те, чого всі тут хочуть, а саме — прийдемо та розтрощимо їх ще більшими санкціями, ми, ймовірно, втратимо можливість розмовляти з ними про припинення вогню", — наголосив Рубіо. Логічно - якщо взяти і придушити маніяка, то після цього з ним вже не порозмовляєш ) Так не можна робить )) "Повинні ми любити всіх підорасів, злодіїв, убивць. Бо кожний з них - народ, всі - богоносці." © Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 7 хвилин тому, рыбак сказав: "Значение" в русском языке имеет несколько значений, включая смысл, важность, ценность, а также численное выражение или результат вычисления. В лингвистике, "значение" может относиться к смысловому наполнению слова или фразы," Змінено 7 годин тому користувачем vadimv 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому 2 минуты назад, vadimv сказал: Нет, я сделал очевидный логичный вывод, что человеку, н Как интересно, вы знакомы со всеми видами и правилами логики, что бы делать " очевидный " вывод ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Тільки що, рыбак сказав: Как интересно, вы знакомы со всеми видами и правилами логики, что бы делать " очевидный " вывод ? А их там всего 4 (вида логики) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз