7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 1 хвилину тому, рыбак сказав: Вижу , что вам и самим ваша работенка не нравится , зарплата низкая , раз вы злой такой, на всех ядом плюетесь. Бросайте вы это грязное дела. В церковь сходите , прощение попросите и вам простится . Иначе угробите себя. Зрозуміло. Співчуваю. Окрім вас -- вам ніхто не допоможе... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 27 хвилин тому, akineo сказав: а я сьогодні зі своїм котом обгворив життя Яйця з ним хоч не вилизував? 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 9 минут назад, 7351 сказал: Зрозуміло. Співчуваю. Окрім вас -- вам ніхто не допоможе... Хотите , я за Вас помолюсь, чтоб вы работу себе хорошую нашли и добрее стали ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: Хотите , я за Вас помолюсь, чтоб вы работу себе хорошую нашли и добрее стали ? Спробуйте сперше про себе подбати... Помоліться за Перемогу України -- чи слабо? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitaliy67 Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 4 минуты назад, рыбак сказал: Хотите , я за Вас помолюсь, чтоб вы работу себе хорошую нашли и добрее стали ? А я могу свечку в церкви поставить. Ну что-то надо же делать. Так же никуда не годится Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Только что, 7351 сказал: Спробуйте сперше про себе подбати... Помоліться за Перемогу України -- чи слабо? И за себя , конечно , и за мир в Украине. А победа , она над злом нужна,но только добром можно победить зло или еще большим злом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 3 минуты назад, Vitaliy67 сказал: А я могу свечку в церкви поставить. Ну что-то надо же делать. Так же никуда не годится Свеча нужна в сердце. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
akineo Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 35 хвилин тому, Бармалей сказав: тут не хочу Вас конечно расстраивать...но придется((( когда Вас окружают одни питарасы, в большинстве случаев это что то не то не с ними))) та ну. люди всі поголовно виблядки. є соціуми, умовно на Троєщині, де контингент набагато пробелмнший, ніж на Печерську. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 1 година тому, 7351 сказав: От і камінг аут... Українець ніколи не назве Україну з маленької букви і таким словом... ВЫ БЫЛИ услыханы) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз