Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Мотивація це всього лише точка в психології людини достатньо простимулювавати потрібне місце і все по новій піде 

Робили досліди зі щурами 

Їх вкидали у воду і ті тонули за годину якщо при цьому рятували, то спроможність триматись на воді зросла чуть не в сотні разів 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

З цієї позиції дуже смішно дивитися, коли мене звинувачують, що я заробив на виборах:)

Дуже смішно читати "я відчуваю свою причетність до впливу на вибори, але до виборів я не причетний" або ще "це я ними маніпулював, але то вони самі таке вибрали".

Ви вже там якось визначіться - до підарасів чи до клоунів )

9 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

Покиньте це. Я кіт. В мене нема ні моралі, ні совісті від природи. Я виключно егоістична особа, яка все робить виключно у власних інтересах:) 

Та ще в інтересах своїх паразитів - токсоплазми у мозку.

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 3
Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

Но вы же на войне не захотели зарабатывать, значит есть мораль.

В мене дев'ять життів, а оскільки я чорнобильский, то плюс сім по льготам. А карма одна. І нашо воно мені в наступному житті треба?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Мотивація це всього лише точка в психології людини достатньо простимулювавати потрібне місце і все по новій піде 

Робили досліди зі щурами 

Їх вкидали у воду і ті тонули за годину якщо при цьому рятували, то спроможність триматись на воді зросла чуть не в сотні разів 

Це вам типу квиток оплатити з Чікаго до ТЦК?

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, karbo сказав:

Робили досліди зі щурами 

А якщо кидати знову і знову, в сансі цього слова з 90-х, то що буде?

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

В мене дев'ять життів, а оскільки я чорнобильский, то плюс сім по льготам. А карма одна. І нашо воно мені в наступному житті треба?

Нам пару лет назад добрые люди подбросили котенка. Пожалели мы , приютили, хотя кот уже давно есть. Потом ей чужие собаки откусили хвост, думал , что заживет , мазями мазали , да никак . Повез ее прооперировать, сейчас хвост зажил и теперь Муся каждый день по 2-3 мыши тащит. Принесет на крыльцо и мяучит  , типо в знак благодарности.  А вы говорите - совести у котов нет.

• Лайк 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, рыбак сказав:

Нам пару лет назад добрые люди подбросили котенка. Пожалели мы , приютили, хотя кот уже давно есть. Потом ей чужие собаки откусили хвост, думал , что заживет , мазями мазали , да никак . Повез ее прооперировать, сейчас хвост зажил и теперь Муся каждый день по 2-3 мыши тащит. Принесет на крыльцо и мяучит  , типо в знак благодарности.  А вы говорите - совести у котов нет.

Це не совість. Рабів своїх шукає. Може знайде, бажаю їй вдачі:)  

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Це не совість. Рабів своїх шукає. Може знайде, бажаю їй вдачі:)  

Ну и пусть. Как вы там говорили, " лучше быть рабом у кошек , чем у ..."с.

• Лайк 1
Посилання на коментар

44 минуты назад, US7IGN сказал:

Десь писали що безпосередньо в боях задіяно біля п'ятої частини особового складу. 

І мобілізують по офіційним даним теж п'яту частину - 200-300к в рік (що явно занижено з огляду на кількість зондер-команд "оповіщення", які масово окупували міста)

Тобто, середній термін життя  мобілізованого не перевищує навіть року, а враховуючи місяць учєбки і місяць на викупити де ти взагалі опинився - то біля півроку.

І дійсно, чо це ці невдячні селяни бігають від мобілізації?

• Лайк 1
Посилання на коментар

3 години тому, рыбак сказав:

Проскакивало в новостях недавно, что северокорейцев будут направлять на строительство в Курскую обл.. Фишка в том, что в кндр нет гражданских строителей, там строит , если не ошибаюсь , только военный стройбат. 

гарна співпраця. і все на території своєї країни. а де європейськка коаліція будівельників?

нехай допомогають окопи копати 

Посилання на коментар

3 години тому, karbo сказав:

Бо ж по факту параша зараз тисне практично лише виключно м'ясними штурмами якщо дати парочку ракет яких будуть боятись літачки з того боку то їхні каби не будуть літати а будуть наші 

дуже багато ЯКЩО.

якщо б хотіли - вже б дали. а так з весни 2024 року КАбами безкарно розйобують весь фронт і тил. і схоже, ніхто цим не переймається. 

Посилання на коментар

2 години тому, karbo сказав:

Тут справа чисто техніки, якщо чи коли ЗСУ отримають достатньо необхідного озброєння то ситуація зміниться 

І це вже було 

а якщо не отримають? 

достатньо це скільки?

вже зараз є чим завдати болючих ударів, але цього не роблять. чому?

Посилання на коментар

18 минут назад, murava сказал:

І мобілізують по офіційним даним теж п'яту частину - 200-300к в рік (що явно занижено з огляду на кількість зондер-команд "оповіщення", які масово окупували міста)

Тобто, середній термін життя  мобілізованого не перевищує навіть року, а враховуючи місяць учєбки і місяць на викупити де ти взагалі опинився - то біля півроку.

І дійсно, чо це ці невдячні селяни бігають від мобілізації?

Ахаха коли я це тут говорив ще роки тому назад то всі мені суперечили 

Посилання на коментар

10 минут назад, akineo сказал:

дуже багато ЯКЩО.

якщо б хотіли - вже б дали. а так з весни 2024 року КАбами безкарно розйобують весь фронт і тил. і схоже, ніхто цим не переймається. 

Тому і мотивація відсутня ніби вже який раз повторюю 

Посилання на коментар

1 година тому, 7351 сказав:

t.me/V_Zelenskiy_official/14871

image.png.ccaf7d4c63842344731b33743e5eeef9.png

image.png.9ad3b06a6a20bd609524c7963b024231.png

а ви помітили, зо всі останні обміни не озвучують ЦИФРИ? скільки на скільки. До чого б це?

Посилання на коментар

5 минут назад, akineo сказал:

а якщо не отримають? 

достатньо це скільки?

що таке болючий удар? Кому заболіло другий раз не заболить

Зупинити треба шоби прогресу не бачили інші хто ще живий 

Посилання на коментар

капець ти оптиміст

болючі удари? знають вони, куди треба. тільки вони ж навіть 1 завод щахедів не можуть знищити 

Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

а якщо не отримають? 

достатньо це скільки?

А чого ви так переживаєте? У вас і так життя не сахар. Кругом алкаші і наркомани. Родина є? Ну так мобілізують вас і уб'ють - то може це і на краще? Родина отримає 350к$ Не думаю, судячи з ваших постів, що ви їм за життя стільки дасте.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...