Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Мда ночка была. Ещё таких обстрелов не было. От шахедов только взрыврв 5 было. Из пулеметов по ним шмаляли, может что и сбили. Потом ракеты ну судя. по всему снова по ПГХ  возле Стрия валили и по ТЕС

• Сумно 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Ця фотка - діагноз для влади. Коли міністр оборони Умеров та міністр закордонних справ Сибіга спокійно стоять на урочистостях з Дня Конституції біля улюбленця Зеленського, обґрунтовано звинувачуваного у корупції міністра Мін'єду Чернишова, то це говорить про три речі:

1. Вони вважають це нормальним і нічого поганого в цьому не бачать або бояться щось сказаьи всупереч волі царя. До речі, і в президентській фракції "Слуга народу" знаходяться засуджений за корупцію Одарченко та звинувачений у корупції Задорожний і багато інших "слуг" з підозрою в корупції. І ні в кого це ніякої огиди не викликає. Вони всі там "свої".

2. Це ознака толерантного ставлення до корупції та до корупціонерів серед керівництва держави. Значить ніякої боротьби з корупцією навіть не варто чекати. 

3. Присутність Чернишова на урочистостях, коли цар демонструє всім, що його улюбленці над законом і можуть робити, що завгодно - це аналогія з Інцитатом - улюбленим конем імператора Калігули, згідно з легендою, призначений ним римським сенатором. Сьогодні ми спостерігаємо саме це. І те, що не відбувається дистанціювання від корупціонера, а навпаки інші єднаються навколо нього, демонструє суспільству споавжеі пріоритети і погляди Зеленського і його прислуги. 

І з такими толерантними підходами до корупції хтось сподівається виграти війну? (С)

photo_2025-06-29_10-04-05.jpg

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Конфуз 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

7 минут назад, akineo сказал:

вже з Киджалів не сміються? 0 з 4. балістика 1 з 7. потужно. 

і мінус Ф16. "зазвнав уушкоджень під час виконная БЗ". Як саме? цікаво. якась пастка, чи як завжди? 

Боже яке ж ти дурне таке писати, "як завжди" сядь спробуй щось зробити на такому апараті,  загинув пілот намагаючись врятувати можливо саме тебе або твою сім'ю

Тьфу гидота.

• Лайк 8
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, юра84 сказав:

щось зробити на такому апараті

так наші бомжували Ф16, заявляючи що це буде переломом у війні. А тепер розповідаєте, що це старий літачок?  

я написав про факт, а ти на сентименти і особистості перейшов

Змінено користувачем akineo
  • Дізлайк 7
Посилання на коментар

1 минуту назад, akineo сказал:

так наші бомжували Ф16, заявляючи що це буде переломом у війні. А тепер розповідаєте, що це старий літачок?  

У вас кисель в голове...

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 хвилини тому, akineo сказав:

я написав про факт, а ти на сентименти і особистості перейшов

я вже раніше написав. його іноді використовують не по призначенню. збивати з гарматами такі цілі це самогубство . тому що не призначені гармати для збиття цілей з великою бойовою частиною і великим розльотом осколків.інга справа стріляти з гармати по іншому літаку, від котрого не буде розльоту осколків на такі відстань. 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

Только что, akineo сказал:

Я не розповідаю що це старий літачок, я кажу що це складний апарат.

І судячи з Ваших дописів то Наші це як раз не ваші.

• Лайк 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, Canton сказав:

І з такими толерантними підходами до корупції хтось сподівається виграти війну? (С)

photo_2025-06-29_10-04-05.jpg

Ця фотка не про корупцію...краще все концерт, та хлоп'ята зайчата до свята

Посилання на коментар

4 минуты назад, irina1969 сказал:

Ця фотка не про корупцію...краще все концерт, та хлоп'ята зайчата до свята

А там был концерт? Опять с зайками-плейбойками?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Canton сказав:

А там был концерт? Опять с зайками-плейбойками?

Ні, я мала на увазі той що був  на День Незалежності з сердючкою

• Лайк 2
Посилання на коментар

С разрешения автора...мой товарищ в Штатах, бывший Харьковчанин

“У 1710-му році світ побачив "Пакти та конституції прав і вольностей Війська Запорозького" Пилипа Орлика. Сучасна Конституція України є спадкоємицею славних традицій”
Оце вчорашнє привітання пана Єрмака нагадало мені, що я давно хотів почитати орігінал текста Орлика, але якось завжди відкладав.
Ой, може, краще я б цього і не робив.

Посилання на повний текст Орлика є у Вікіпедії - highly recommended!

Забігаю вперед, і скажу: завгосп або не читав повний текст, або збрехав.
І концепції Орлика не мають нічого спільного із сучасною Конституцією України – на превелике щастя!
Тому що складно уявити, щоб такий яскравий єврей, як він, може бути втішений текстом Орлика, в якому головними ворогами України – на рівні з московитами (з чим не можна не погодитися - особливо зараз!) – названі також "інородці" на чолі з (цитата) “наіборзими зловірними жидами”, якіх треба іскоріняти.

Так само не бачу для себе приводів до радості і від пункту, в якому, як виявилося, гетьман повинен вибиратися – але на довічний термін.
Й тем більш – не розумію, навіщо Зеленський казав (цитита) «Конституція Пилипа Орлика ..... справедливо, щоб її читали в кожному куточку України. Для цього вона буде перекладена з латині на українську мову, і десятки тисяч примірників відправляться в українські школи».
Як він збирався школярам оцю гидотну, у стилі саме Ірану, концепцію «іскорінення жидів» показувати?
Чи це просто була брехня та самопіар?

Тобто поза всяким сумнівом – цей документ має високу цінність, як саме історичний – але до чого тут нормальна цівілізована Конституція?

Доречі, текст Орліка ніяк не може подобатися тій же ж путінській пропаганді – за багатьма пунктами.
По-перше, є самобутня стара українська мова - яку сплутати зі староросійською неможливо.
По-друге, є чітке слово "Україна" - вживане на рівні з "Малоросією". При цьому поняття "Великоросія" – не зустрічається, натомість є "московити" та їх «Государство Московское»
По-третє, Київ називається саме українською столицею, і аж ніяк не інакше.

Посилання на коментар

2 минуты назад, irina1969 сказал:

То ваще был аллес капут!!!

Только за одно это непотребство - пять лет расстрела через повешение посредством утопления...

Змінено користувачем Canton
  • Лайк 1
Посилання на коментар

по ходу,новий рекорд...
 • 🟢 211(225)/477 – Shahed/імітаційні БПЛА (225 – загальна кількість, з них 14 – імітатори)

Посилання на коментар

16 минут назад, МаТраС сказал:

по ходу,новий рекорд...
 • 🟢 211(225)/477 – Shahed/імітаційні БПЛА (225 – загальна кількість, з них 14 – імітатори)

С начала июня - 5331...тоже рекорд...

184 шт в день...

Змінено користувачем Canton
Посилання на коментар

1 час назад, irina1969 сказал:

images.jpeg

• Хаха 2
  • Сумно 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, Canton сказав:

images.jpeg

Я сказала те що сказала, меми, карикатурки і інше то не до мене...ну і щоб 2 рази не вставати, т.к я намагаюсь збирати інфу з різних джерел, то Ваша карикатурка нагадала персонажа з Соловьв Kids...ну і на останок, в Україні нема жодного дитячого каналу ( Малятко закрили 1 липня 2023 року)

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 минуты назад, irina1969 сказал:

Соловьв Kids

Я даже не знал, что это такое, пока у Вас не прочитал...

ОК, идея понята...принял к сведению...

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 година тому, Canton сказав:

С начала июня - 5331...тоже рекорд...

184 шт в день...

Щось давно не чутно, щоб від нас щось на болота масово летіло.

• Лайк 1
Посилання на коментар

4 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Готують масований наліт з 8 млн дронів. 😏

Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Из-за миллиарда деревьев никуа не слышно...

• Хаха 2
Посилання на коментар

А что, получающим информацию от  специЯльньіх секретньіх источнников, не донесли? 😉

Ну тогда и я не буду, раз не по рангу )))

Посилання на коментар

Те, що двигуни інші, то було чути. Раніше дійсно було похоже на двигун скутера, зараз  тон звуку став вищий, якби двигун працював на більших обертах. З того, що його гірше чути, думаю дійсно велика висота. 

t.me/stalins_sokol/84

Посилання на коментар

3 години тому, Canton сказав:

184 шт в день...

а наші потужні заявляють, що ми клепаємо 273 шт на добу. 

Цитата

Президент Володимир Зеленський заявив, що у 2024 році Україна виготовила 2,2 млн FPV-дронів та 100 тисяч далекобійних БПЛА.

Посилання на коментар

35 хвилин тому, akineo сказав:

а наші потужні заявляють, що ми клепаємо 273 шт на добу. 

так це навіть різні дрони. наші клепають стільки фрв дронів. в росіяне сотнями клепають шахеди. а скільки фпв? 

Змінено користувачем Александр Аврамчук
Посилання на коментар

23 минуты назад, Александр Аврамчук сказал:

так це навіть різні дрони. наші клепають стільки фрв дронів. в росіяне сотнями клепають шахеди. а скільки фпв? 

Звичайно, неважливо скільки років керівниці стратегічної оборонної установи, хоч 22 або тим більше 24 - головне, що "Україна стала світовою столицею дронів" (с);

і що "провідні держави зі сталою індустрією приїзжають сюди намагатись отримувати досвід" (с);

і що "бачать в Україні гаранта безпеки для себе" (с);

і що "Україна тепер може еспортувати досвід, еспортувати безпеку, бути гарантом безпеки для Європейського регіону" (с)

і що "бути високотехнологічним виробником та експортером це найбільш потужна позиція в геополітиці, яка тільки може бути" (с)

Так що такого стрибка ми не мали з часів "кави в Ялтє в має".

Можемо продовжувати смішні флешмоби хто чого досяг після школи - поки ворог нас в одну калітку виносить в важких ударних дронах дальної дії, ламає нашу логістику переднього краю, а наша критична залежність від нещасних "мавіків" так нікуди не ділась, попри "потужні прориви" (С)

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...