7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 42 хвилини тому, XL.pro сказав: Пропагандист, який в 2014 р здриснув з Донецька По перше, не пропагандист, а пересічний українець. Рашапропагандистів тут видно "неозброєним оком" -- ви їх не "помічаєте" -- Чи підтримуєте? По друге, не "здриснув з Донецька" -- а евакуювався, як і всі громадяни України, які були проти окупації Донецька росією і мали можливість виїхати на підконтрольну Україні територію. Там остались "ждуни" і ті, хто не може виїхати за різних обставин. Ви згодні віддати мені житло в Києві взамін на житло в Донецьку і показати, який ви сміливий? Ви проти евакуації громадян України з окупованих росією територій? Україна переможе! Змінено 6 липня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 52 хвилини тому, Фрай сказав: Розкажіть по пунктах, що саме він (7351) збрехав? Не хочу, я вже все написав 53 хвилини тому, Фрай сказав: Такими ж як оця мішпуха з вашої секти, та що зранку до ночі постить гидоту на Україну і нарід/наріт, довбо..ів (по їх визначенню) військових і тп? Отже, ухилянти вам миліші ніж той хто копіпастить позитивні новини і розвінчує їхню прокацапську пропаганду? Овва! Отжеж, вам порох досі жити не дає, застрельте його за можливості, він не ховається. Яйцелиз до речі як раз з вашої секти - інтернет пам'ятає все 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 41 минуту назад, akineo сказал: знову скажуть всім оновити дані, пройти влк, поновити відстрочки-бронювання, ну і т.д. "бо ви ж бачите що коїться" Эта тема не работает. Из того что вижу из окружения, проблемы, задержания возникают у людей с документами, броней, отсрочкой и т.д. Задерживают, везут на комиссию, перепроверяют и в итоге почти всех отпускают. У кого в резерве розыск или вообще не оновил, как правило перемещаются без документов, в лучшем случае бегут или активно сопротивляются и бегут. Эти для себя все решили и на никакое сотрудничество не пойдут. Я еще не встречал человека , заплатившего штраф в 17к, как надеялся ДОЩ пополнить бюджет десятками ярдов от ухылянтов. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 20 хвилин тому, XL.pro сказав: Що я бачу зараз. Пропагандист, який в 2014 р здриснув з Донецька, ні він, ні його сини не воювали, зараз намагається щось тявкати Дощу. Він щось «тявкати» Дощу? Ви це серйозно? Щось я не бачив де ви реагуєте коли його особисто, а з ним і всіх військових поливали тут останніми словами ті хто тут робить погоду. Погано дивився? Тепер ви ще й мені погрожуєте? Ще один «Філозов» з Нічних забав? Цитата Дощ сказав: Отжеж, вам порох досі жити не дає, застрельте його за можливості, він не ховається. Яйцелиз до речі як раз з вашої секти - інтернет пам'ятає все Змінено 6 липня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 3 хвилини тому, ks6 сказав: Я еще не встречал человека , заплатившего штраф в 17к, как надеялся ДОЩ пополнить бюджет десятками ярдов от ухылянтов Та воно мені нафіг не треба ваші штрафи, залиште їх собі я до бюджету маю такий же стосунок як і ви Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 28 хвилин тому, XL.pro сказав: часто постите чухню, яка не відповідає реаліям Так тут не менше 50% відсотків такого. Взяти хоча б кантонівських 90 тищ корейців до грудня минулого року або про відсутність дитячих каналів в Україні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 11 хвилин тому, Фрай сказав: Тепер ви ще й мені погрожуєте? Фрай та ніхто вас не чіпає, нам немає за що сваритись. Та й з номерним чого сваритись, але він сам тригериться на все на світі, такий воїн прям не підходь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 18 хвилин тому, Дощ сказав: Йди нах Чомусь не бачу від вас таких висловів під постами рашапропагандонів з рекламою ухилянства від призову до Збройних Сил України, відвертої рашистської брехні проти України та проти Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України. Зато бачу таке на пряме запитання по збройну агресію росії проти України. Тому повторюю питання: Ви заперечуєте початок у 2014 році збройної агресії російської федерації проти України? Чи ви стверджуєте, що то був внутрішній громадянський конфлікт всередині України? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 3 минуты назад, Дощ сказал: Та воно мені нафіг не треба ваші штрафи, залиште їх собі я до бюджету маю такий же стосунок як і ви Я обновил данные еще год назад, штрафов у меня нет. Просто год назад Вы активно выражали удовольствие, что всьо ухылянтам гаплык, ошкурят, никто не спрячется. А в итоге? Если я за последние полгода пересекся с десятком СЗЧ, минимально маскирующихся и чуть более осторожными ухылянтами, то можно представить сколько их. Вообще не ясно алгоритм действия державы по разруливанию этой ситуации. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 22 хвилини тому, 7351 сказав: еякуювався Щоб трохи розрядити ситуацію, хотів би уточнити - ви мали на увазі «еякулювався» чи «евакуювався»? 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 9 хвилин тому, outdoor24 сказав: Щоб трохи розрядити ситуацію, хотів би уточнити - ви мали на увазі «еякулювався» чи «евакуювався»? Евакуювався -- бо на "шашлики" у Донецьку від тодішнього Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України розраховувати було неможливо... Дякую, виправив. До речі, про здачу Донецька росіянам без бою ніхто тоді не попереджав... Як і воєнний стан не вводив... Була омана всього світу, окрім росії, назвою АТО... Змінено 6 липня користувачем 7351 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 7 хвилин тому, ks6 сказав: Я обновил данные еще год назад, штрафов у меня нет. Просто год назад Вы активно выражали удовольствие, что всьо ухылянтам гаплык, ошкурят, никто не спрячется. А в итоге? Если я за последние полгода пересекся с десятком СЗЧ, минимально маскирующихся и чуть более осторожными ухылянтами, то можно представить сколько их. Вообще не ясно алгоритм действия державы по разруливанию этой ситуации. Ну, гаплик звісно, ошкурять (де ви таке слово знайшли) всіх планомірно без варіантів, але з чого б це від цього вдовольнявся. Я найбільше хочу щоб війна закінчилась, а всі ухилянти перетворились на найвідважніших воїнів які хотіли але просто не встигли на поїзд. По сзч мені представляти не потрібно знаю в абсолюті також не раз писав А що тут розрулювати, я взагалі не розумію терміну "примусова мобілізація", чи "добровільна", як масло масляне - мобілізація сама по собі передбачає примус: Мобіліза́ція — призов військовозобов'язаних на службу в діючу армію у зв'язку із запровадженням воєнного стану[1]. У політичному лексиконі залучення і приведення в готовність сил, засобів, ресурсів, внутрішніх резервів для вирішення певного важливого завдання, здійснення масової кампанії. Ось і вся розмова Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 16 хвилин тому, outdoor24 сказав: Щоб трохи розрядити ситуацію, хотів би уточнити - ви мали на увазі «еякулювався» чи «евакуювався»? Та це всі бачили але ніхто не вказав бо якесь нєрвне на людей кидається без розбору скоро себе за лікоть кусатиме 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Фрай Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 32 хвилини тому, Дощ сказав: 46 хвилин тому, Фрай сказав: Тепер ви ще й мені погрожуєте? Фрай та ніхто вас не чіпає, нам немає за що сваритись. Та й з номерним чого сваритись, але він сам тригериться на все на світі, Ви уважно прочитайте, що саме він написав і як. Я вважаю Кантона… Не буду повторюватись, але при всьому при цьому я не стану ображати його власну дружину, дітей/онуків бо вважаю це за табу хоча трохи не так, дітей/онуків він не нажив, (бо я ж цим ще й дорікав), але якби реально були то западло чіпати сімʼю яка поза наших форумних розбірок чи симпатій/антипатій. А тут такі погрози та ще й від того від кого не очікував У мене й до вас немає симпатії, але я таки патріот, як би це кому не муляло, і не міг не реагувати на постійні лайливі образи у вашу сторону від ваших же «однопартійців». Бо я добре памʼятаю де ви і де я, а тому постійно роблю на це поправку і сприймаю як реальність. Хоча навіть зараз хотів відреагувати фактами за ваших колег, все одно стримався, не на часі! не бажаю давати зайвий привід місцевим зрадойопам і ухилянтам. До речі, моє власне відношення до так званих ухилянтів таке: коли людина чесно пише, що йому страшно і тп, що він тупо боїться, але при цьому щось робить задля нашої спільної перемоги то які до нього можуть бути претензії? Ми всі живі люди Та коли це сцикло шукає собі виправдання звинувачуючи інших, владу, Україну то до нього не відчуваю нічого крім презирства! Змінено 6 липня користувачем Фрай 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 15 хвилин тому, ks6 сказав: Вообще не ясно алгоритм действия державы по разруливанию этой ситуации. Якщо б всім все було ясно -- Україна вже не існувала б. Зеленський та команда вимушені діяти не за стереотіпами, бо війна проти України йде "по бєспрєдєлу", кажучі спрощено, а ще й періодична "зрада" "союзників" та купа ворогів всередині України... 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 32 хвилини тому, ks6 сказав: Я обновил данные еще год назад, штрафов у меня нет. Просто год назад Вы активно выражали удовольствие, что всьо ухылянтам гаплык, ошкурят, никто не спрячется. А в итоге? Если я за последние полгода пересекся с десятком СЗЧ, минимально маскирующихся и чуть более осторожными ухылянтами, то можно представить сколько их. Вообще не ясно алгоритм действия державы по разруливанию этой ситуации. “The nation is divided, half patriots and half traitors, and no man can tell which from which.” ― Mark Twain 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 13 хвилин тому, US7IGN сказав: “The nation is divided, half patriots and half traitors, and no man can tell which from which.” ― Mark Twain 1 грудня 1991 року 90,92% виборців дали ствердну відповідь на запитання: «Чи підтверджуєте Ви Акт проголошення незалежності України?» Не було жодного регіону, жодного населеного пункту, де ідея незалежності України не знайшла б підтримки більшості громадян. Зокрема, в Криму за незалежність проголосували 54,19% громадян, у Севастополі – 57,07%, у Донецькій, Луганській, Одеській та Харківській областях волю до власної держави виявили понад 80% громадян. В Івано-Франківській, Львівській, Тернопільській, Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Хмельницькій, Черкаській, Вінницькій областях «за» проголосували більш як 95% громадян. Втретє за 350 років нашої героїчної та водночас трагічної історії – від Визвольної війни середини ХVІІ століття – Україна здобула самостійність. www.cg-lviv.org/studies/Daty_UA/1_grudnia_UA/#gsc.tab=0 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 2 часа назад, XL.pro сказал: Але він воював як в 2014 р, так і в 2022 р. Що я бачу зараз. Пропагандист, який в 2014 р здриснув з Донецька, ні він, ні його сини не воювали, зараз намагається щось тявкати Дощу. Вы тут так защищаете Доща, это , наверное, из уважения , судя из текста , потому что он воевал. Вы так же и ко всем воевавшим и военным относитесь или выборочно , и это уважительное отношение оно как должно выражаться, по вашему , только словесно или еще каким образом? Не осуждаю ваше отношение или мнение, как гражданина, но вот скажите, а кто , по вашему, больше заслуживает уважения и почтения воевавшие выжившие или погибшие на поле боя ? Воевавшие , или военные они должны иметь какую- то привилегию , по отношению к гражданским или по отношению к таким же как они , в чем и каким образом она должны выражаться ? Змінено 6 липня користувачем рыбак Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 1 годину тому, XL.pro сказав: Пропагандисти і ура патріоти скрізь однакові. Збройні сили країн теж всі однакові -- тільки одні боронять свою державу, інші вбивають дітей в іншій. Як розвідники та шпіони. Як патріоти та нацисти... Пропагандони роблять вигляд, що цього не розуміють... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) кажуть , у новоросійську була двіжуха ? Змінено 6 липня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ks6 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 12 минут назад, 7351 сказал: Зокрема, в Криму за незалежність проголосували 54,19% громадян Вы упустили первый референдум начала 91-го года, где 90 процентов крымчан проголосовало за автономию в составе Украины. А на втором 54 процента это от явки в 67 процентов, самой низкой в Украине. И это на фоне ГКЧП, развала совка, массового возвращением татар в то время. Там не было особо проукраинских настроений, просто пытались пристроить свою жопу максимально выгодно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня (змінено) 6 минут назад, ks6 сказал: Вы упустили первый референдум начала 91-го года, где 90 процентов крымчан проголосовало за автономию в составе Украины. А на втором 54 процента это от явки в 67 процентов, самой низкой в Украине. И это на фоне ГКЧП, развала совка, массового возвращением татар в то время. Там не было особо проукраинских настроений, просто пытались пристроить свою жопу максимально выгодно. ну , крисня тоді свідомо уникала участі у чеченському двіжі . а зараз ті самі крисяни охоче вербуються "заробляти" на так зване "сво" Змінено 6 липня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 6 липня Поділитись Опубліковано: 6 липня 18 хвилин тому, ks6 сказав: Вы упустили первый референдум начала 91-го года, где 90 процентов крымчан проголосовало за автономию в составе Украины. А на втором 54 процента это от явки в 67 процентов, самой низкой в Украине. И это на фоне ГКЧП, развала совка, массового возвращением татар в то время. Там не было особо проукраинских настроений, просто пытались пристроить свою жопу максимально выгодно. Дасте посилання на референдум у Криму, який проводила Україна? Чи тільки рашапропаганда від рашапропагандонів? Крим чий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз