Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, Dmitriy_S сказал:

вчаться:lol:

Наша безхвостая Муся с утра уже вторую мышку притащила. Пару дней назад хотела зайца словить и притащить( рассказывал), но не асилила - не те пропорции.))) Вы не подскажете, как её научить помидоры выращивать , ведь вы же умеете ?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

:lol::pozor:

У середу, 16 липня, на Пагорбі Слави радянського окупаційного періоду у Львові завершили ексгумацію поховань. Мер міста запропонував обміняти тіла радянських військових і співробітників НКВС на українських захисників.

• Хаха 1
Посилання на коментар

10 минут назад, МаТраС сказал:

У середу, 16 липня, на Пагорбі Слави радянського окупаційного періоду у Львові завершили ексгумацію поховань. Мер міста запропонував обміняти тіла радянських військових і співробітників НКВС на українських захисників.

На что или кого они договорились с поляками обменять остатки убитых поляков на Волыни ?? 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

25 хвилин тому, рыбак сказав:

Наша безхвостая Муся с утра уже вторую мышку притащила. Пару дней назад хотела зайца словить и притащить( рассказывал), но не асилила - не те пропорции.))) Вы не подскажете, как её научить помидоры выращивать , ведь вы же умеете ?

Я чорнобильський. То в мене така мутація:lol:

Посилання на коментар

9 хвилин тому, МаТраС сказав:

пока такий вкид . осознаний фредліфаер...

Я ж декілька сторінок назад не просто так питав про чужаків...

Посилання на коментар

1 хвилину тому, рыбак сказав:

На что или кого они договорились с поляками обменять остатки убитых поляков на Волыни ?? 

ви робите вид ,що не розумієте чи потриндіть?)

Мінкульт дозволив викопати у Львові останки агента НКВС Кузнєцова з Пагорба Слави. Його разом з іншими радянськими похованнями перенесуть на місцеве кладовище – подалі від центру міста. Ця могила десятиліттями викликала суперечки між місцевою владою, родичами агента й активістами. Чому Львів відмовляється передати його прах до росії і хто насправді похований на Пагорбі Слави – дивіться в сюжеті журналістки "5 каналу" Анастасії Ярмоловської у випуску новин.

• Лайк 1
  • Дізлайк 1
Посилання на коментар

5 минут назад, МаТраС сказал:

ви робите вид ,що не розумієте чи потриндіть?)

.

Да я уже давно пытаюсь не искать понимания в чьем- то безумии. 

Змінено користувачем рыбак
Посилання на коментар

40 хвилин тому, МаТраС сказав:

в мене під боком досвід такий же. хлопець з ларька починав. жінка продавала, потім два,потім 4 магазинчика. зараз маркет відкрив продуктовий. казка ге?

У справі "чесної" конкуренції дуже допомагають зв'язки у (бувшій) номенклатурі. У моєму оточенні було 3(!) таких приклади - у одного батько партійний функціонер і згодом голова фонду держмайна, у другого старший брат партійний функціонер і згодом директор банку, у третього батько голова місцевого Руху. Не знаю, яким чином Рух пов'язаний з нерухомістю, але з приміщеннями в самому центрі міста у нього проблем не було )

Змінено користувачем vadimv
  • Лайк 1
  • Хаха 2
Посилання на коментар

6 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Извините за не совсем этичный вопрос, но раз зашла уж такая тема ,  да и все мы тАм будем , рано или поздно, вот сугубо праздный вопрос - как вас будут , пусть это будет позже чем раньше и на все воля Божья, хоронить: по котячи или по человечески ? 

Посилання на коментар

25 хвилин тому, МаТраС сказав:

antikor.ua/articles/780506-streljba_na_poligone_mobilizovannyj_rasstreljal_dvuh_serhantov_v_chernigovskoj_oblasti_-_smi

Оце видно, що людина не раб. Та й то схоже етнічний кацап:lol:

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Хаха 1
Посилання на коментар

14 хвилин тому, Dmitriy_S сказав:

"Мурзік. здоровенний сибірський котяра з шерстю, вусами і всім, чим положено. Від звичайного кота Мурзік відрізняється тіки розмірами, саблезубістю і гарним баритоном." ©

• Дякую 1
Посилання на коментар

Тільки що, Dmitriy_S сказав:

Оце видно, що людина не раб. Та й та схоже етнічний кацап:lol:

Ото журналіст вище мабуть і пропонував одразу в частини бойові мобілізованих відправляти. А сержанти можуть позаду в спини стріляти поганим рабам, які вирішать поухилятися від священних боргів. Особливо якщо вони етнічні кацапи.

Посилання на коментар

22 минуты назад, vadimv сказал:

У справі "чесної" конкуренції дуже допомагають зв'язки у (бувшій) номенклатурі. У моєму оточенні було 3(!) таких приклади - у одного батько партійний функціонер і згодом голова фонду держмайна, у другого старший брат партійний функціонер і згодом директор банку, у третього батько голова місцевого Руху. Не знаю, яким чином Рух пов'язаний з нерухомістю, але з приміщеннями в самому центрі міста у нього проблем не було )

не заважай людині мріяти

• Хаха 1
Посилання на коментар

Це про клоунів, чи про підарасів?

Цитата

Компанію Вакарчука, «Підпільний стендап», «1+1 Україна» та «Перець FM» визначили критично важливими підприємствами – відповідний статус надали згідно з наказами Мінкульту 

interfax.com.ua/news/general/1088223.html

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

3 хвилини тому, vadimv сказав:

Це про клоунів, чи про підарасів?

Про клоунів на службі у підарасів.

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, vadimv сказал:

якщо навіть Лех  Валенса був агентом кдб , хіба є сумніви , що в керманичів 

руху в дупі  така сама лапа кдб стирчала ? 

що не можеш зупинити - очоль .
(с)

ганя герман - стеців - невістка генерала кдб , секретарка чорновола , потім - радіо свобода , потім - вчила овоча мові .

german_3.jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бездомный сказав:

радіо свобода

Савік Шустер, Прага, 80-ті роки

• Дякую 1
Посилання на коментар

Строків служби не буде: військові повернуться додому, коли ми переможемо ворога, — Зеленський  :pozor:

• Хаха 1
  • Сумно 4
Посилання на коментар

Було встановлено ще одного співучасника злочинної організації, яка була пособником. Вона виступала у ролі тіньового бухгалтера та забезпечувала організацію закупівель товарів за нижчими цінами та перепродаж за вищими. Тобто вона контролювала діяльність організацій, які були штучно залучені до цього постачання (матеріалів - ред.). Вранці їй оголошено підозру”

Зелена гидота спочатку залучала ці організації у схеми розкрадання, а тепер від них відхрещується.

Посилання на коментар

1 годину тому, МаТраС сказав:

antikor.ua/articles/780506-streljba_na_poligone_mobilizovannyj_rasstreljal_dvuh_serhantov_v_chernigovskoj_oblasti_-_smi

Варто зазначити, що під час прибуття до частини Кошель заявляв, що не збирається служити й мав намір виїхати до Росії ще у 2022 році.
Більше інформації на порталі Антикор: m.antikor.ua/articles/780506-streljba_na_poligone_mobilizovannyj_rasstreljal_dvuh_serhantov_v_chernigovskoj_oblasti_-_smi

Але ж комусь потрібні відсотки мобілізації....

Посилання на коментар

23 минуты назад, US7IGN сказал:

чорт реально вважає себе чи рабовласником чи імператором :lol:

кац  пропонує  здатися ?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...