Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Росіяни принесли нам війну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, Дощ сказал:

Там далі говориться що в москві так відносились до будь-якого українського президента, як і до будь-якого президента колишньої союзної республіки

Та по хрен то отношение - самое главное, что на рудого амера пуйло наложил с прибором, а тот деляга все ещё пытается доказать своему электорату в стиле манагерского деляги, что мол там то не того из-за того (когда проваливается сделка, типа нуно успокоить инвесторов, чтобы не случился обвал акций).

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

The White House on Thursday pushed back on claims by the Kremlin that a meeting between President Donald Trump and Russia's Vladimir Putin had been agreed to with a location secured.

A White House official told ABC News that no location has been set and that President Putin must meet with Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy for the meeting with Trump to occur -- something the Kremlin has not been willing to commit to so far.

abcnews.go.com/International/kremlin-trump-putin-agreed-meeting-coming-days/story?id=124438908

• Дякую 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Білий дім у четвер спростував заяви Кремля про те, що зустріч між президентом Дональдом Трампом та президентом Росії Володимиром Путіним була домовлена, а місце її проведення визначено.

Посадовець Білого дому повідомив ABC News, що місце проведення ще не визначено, і що президент Путін має зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським, щоб зустріч із Трампом відбулася, чого Кремль поки що не бажає зобов'язуватися.

abcnews.go.com/International/kremlin-trump-putin-agreed-meeting-coming-days/story?id=124438908

як заєпала ця політика

то сигнали якісь у них

то одну цитату не можуть зрозуміти правильно

чому не можна зібратись  і чітко і ясно все обговорити?

Посилання на коментар

15 минут назад, DmiVady сказал:

Шилка ніколи не вміла стріляти на 4 км, а розкид снарядів від СТП на 1 км - як бик посцяв. 

Стопе - было за радиус обметания 4,5 кеме, т.е. дальность 2,5 при высоте 1,5 (совдеповское образование кондовое, смотрите ТТХ, естественно дальность уменьшается, высота увеличивается и ограничивается временем подрывается снаряда, если тот не встретился с целью). А за разброс - трубка холодного прицела в помощь, если нормально отстроено, то по той же бронетехнике все навесное нахрен сметает, а в "партизанских" столкновениях радио приборный корпус демонтировался и на его место дополнительные короба на 2 тыщ выстрелов к двум тысячам имеющихся в штандарте (45 на 55 в отношении верхних и нижних стволов) - можете спросить за сопровождение колон в горных районах афгана, стволы на 85 градусов при трехмерной системе стабилизации. Также сохранность стволов обеспечивалась размеднительным кольцом на снаряде 23 калибра (чередовались сродни трассера).

Змінено користувачем Черномор
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Черномор сказав:

Стопе - было за радиус обметания 4,5 кеме, т.е. дальность 2,5 при высоте 1,5 (совдеповское образование кондовое, смотрите ТТХ).

То ви трохи забули, мабуть, роки ...

Радіус кола - це не діаметр ) "радіус обмєтанія" термін для мене зрозумілий.
З ТТХ я знайомий, бо ПВОшник, але ще раз глянув )
Ціль типу Міг-17 на висоті 500 метрів може бути уражена на 1,5 км з ймовірністю 40%, далі - йок )

Є ще кілька вагомих речей, наприклад ресурс ствола пушки 2А7, який напряму має вплив на відхилення снаряда від СТП.

* а ще в нас (більшої частини країни) є постійний доступ (хоча ми не дуже його просили) до спостереження ефективності засобів ураження ... крайній раз сьогодні вночі розважалися 🤬

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

Я так думаю що якби так легко було шахеди збивати, вони б завчасно лежали в полях, а поки що разом з імпортною технікою не завжди і не всі безпосередньо над містами збиваються...

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

5 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я так думаю що якби так легко було шахеди збивати, вони б завчасно лежали в полях, а поки що разом з імпортною технікою не завжди і не всі безпосередньо над містами збиваються...

Воно на форумах про причини такого ніхто не буде розказувати, але якщо щось узгоджене буде виходити, то через Флеша та офіційне МинПиздежу ... зима близько ...

* якби було так легко, то ми не бачили б палаючих кацапських заводів тощо ... а в них ПВО більше в рази.

Змінено користувачем DmiVady
Посилання на коментар

11 минут назад, DmiVady сказал:

То ви трохи забули, мабуть, роки ...

Радіус кола - це не діаметр ) "радіус обмєтанія" термін для мене зрозумілий.
З ТТХ я знайомий, бо ПВОшник, але ще раз глянув )
Ціль типу Міг-17 на висоті 500 метрів може бути уражена на 1,5 км з ймовірністю 40%, далі - йок )

Є ще кілька вагомих речей, наприклад ресурс ствола пушки 2А7, який напряму має вплив на відхилення снаряда від СТП.

* а ще в нас (більшої частини країни) є постійний доступ (хоча ми не дуже його просили) до спостереження ефективності засобів ураження ... крайній раз сьогодні вночі розважалися 🤬

Та

На Шилке пушка азп-23 и ресурс больше, чем на зсу-23-2 из-за того, что на зсу-23-4 жидкостное охлаждение стволов, в отличие от пехотного варианта. У командира экипажа даже был тумблер - обход всех блокировок при экстренной стрельбе (к примеру если люк у мехвода в открытом положении, т.е. жертвовался член экипажа) кроме одной блокировки - подача ОЖ на стволы.

Посилання на коментар

азп-23 це чотири стволи 2А7 + свистопердєлкі
Ресурс 3500 , додали охолодження 4500 став по регламенту
15 секунд - зі ствола вилітає 200 снарядів 
розбитий ствол = вилітають не снаряди у "утюги" , хоча воно й нове не дуже тойго  😉

Спор заради спору?

Посилання на коментар

28 минут назад, US7IGN сказал:

Смотрим тактику применения ПВО (несколько отличается войсковое от системы страны, но принципы остаются те же) - обнаружение, оповещение, наведение, отработка целей, подтверждение (там ещё должно добавляться распознавание свой-чужой).

Посилання на коментар

8 минут назад, DmiVady сказал:

азп-23 це чотири стволи 2А7 + свистопердєлкі
Ресурс 3500 , додали охолодження 4500 став по регламенту
15 секунд - зі ствола вилітає 200 снарядів 
розбитий ствол = вилітають не снаряди у "утюги" , хоча воно й нове не дуже тойго  😉

Спор заради спору?

Душманы при союзе воевали с винтовками Енфилд, именуемыми бурами, от него хрен дырку на гимнастёрке заштопаешь - допотопная вещь, а была в массовом применении ещё совсем недавно (токо расеяне мосинками выпуска 40-х годов со складов вооружали в 22-23 годах насильно мобилизованных с Донбасса).

Посилання на коментар

• irina1969 змінив заголовок на Росіяни принесли нам війну
Тільки що, Черномор сказав:

Душманы при союзе воевали с винтовками Енфилд, именуемыми бурами, от него хрен дырку на гимнастёрке заштопаешь - допотопная вещь, а была в массовом применении ещё совсем недавно (токо расеяне мосинками выпуска 40-х годов со складов вооружали в 22-23 годах насильно мобилизованных с Донбасса).

Я не про це питав і не ці ваші фантазії поправляв.
Але ви виграли тендер: присилайте "шилки" стволи, снаряди, чим більше, тим краще.

*До речі, я стріляв з "Енфілда", в нас у тирі є, в досить пристойному стані.

Фапать на нього нема сенсу, то вже історія, але воно таки прикольне для колекції вражень, постріляти, не більше.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...