US7IGN Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Я Ніцше ще в юності перечитав. Як і більшість серйозних книжок. А зараз читаю всяку хєрню типу Стівена Кінга чи вашого улюбленого Пєльовіна. Світогляд треба формувати змолоду. можна ще перечитувати обране. ставлення змінюється з роками та досвідом. 3 хвилини тому, Магирус сказав: В окопі ну у кожного свій шлях. комусь мудрість тільки через окоп приходить. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Колись у дев'яностих у мене збірник був "Сумєркі богов". Ніцше, Форм, Сартр... Хароша книжка була. Кращє хіба що тільки збірник Маяковського, Єсєніна, Цвєтаєвої, Хемінгуєя etc. А з музики можна порекомендувати Хендрікса, Джоплін, Вішеса, Морісона, Кобейна і Хатченса Художник повинен не просто бути голодним, а ще й вбитися Повести людство в краще майбутнє власним прикладом Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 Тільки що, Магирус сказав: Я про Тарзана любив читати якщо людина не познайомилася з казками в дитинстві, то дорослою вона не здатна зрозуміти коли їй їх розказують політики... 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 14 хвилин тому, vadimv сказав: Так я ж писав, що на фоні вгодованих засмаглих латиносів вони справляють враження худих блідих спірохєт доходяг. ) З'їздіть в Штати, бажано в Каліфорнію. Там білі не справляють враження худих доходяг:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 2 хвилини тому, vadimv сказав: Кращє хіба що тільки збірник Маяковського, Єсєніна, Цвєтаєвої, Хемінгуєя etc. Додати в збірник до Маяковського, Цвєтаєвої і Єсєніна Хемінгуея - це треба вміти:) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 4 хвилини тому, US7IGN сказав: можна ще перечитувати обране. ставлення змінюється з роками та досвідом. Є таке. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 17 годин тому, pump сказав: А оказался просто пидо*ом. Реальным пидо*ом, а не как кацапню зовут на "0" И которого, почему то суют по всяким марафонам и пр. ютубам Про тебя и не сомневался. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 3 години тому, Dmitriy_S сказав: Додати в збірник до Маяковського, Цвєтаєвої і Єсєніна Хемінгуея - це треба вміти:) У них насправді були загальні цінності Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 1 хвилину тому, vadimv сказав: У них направді були загальні цінності Аж ніяк. Хемінгуей - улюблений письменник моєї молодості. Я перечитав все, що він писав. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 16 годин тому, Вячеслав63 сказав: Тільки щось він каже протилежне тому, що ви тут просуваєте. Скоріше, ви з Боровим в одну дудку дуєте. Що конкретно він каже? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 16 годин тому, Dmitriy_S сказав: Портніков за ФСБ:) З якого переляку? Санітари знову пиячать, загострення на вихідні . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Хемінгуей - улюблений письменник моєї молодості. Я перечитав все, що він писав. Це помітно ))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 2 хвилини тому, Vinsol2009 сказав: З якого переляку? Санітари знову пиячать, загострення на вихідні . Сімнадцять років жити у Москві і бути євреєм-журналістом безслідно не проходять. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 15 годин тому, Dmitriy_S сказав: українці - це нація дегенератів (н За виключенням 25% 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 1 хвилину тому, Vinsol2009 сказав: За виключенням 25% Ясне діло - то еліта нації. А Харків - місто козацької слави. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 6 хвилин тому, vadimv сказав: Це помітно ))) Я ще й Кастанедою по молодості увлєкався, то взагалі жах:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Ясне діло - то еліта нації. А Харків - місто козацької слави. І мери міста там цікаві. Справжні козаки 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 13 годин тому, pump сказав: портников - обычный теле-***о*ол, говорящий то, что хочет слышать плебс. Как раз наоборот. В ты ***абол, ибо не можешь подтвердить свои слова. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Магирус Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 Я можу сказати одне: ще пару масованих ракетно-дронових атак на нашу енергетику і через Тису попливе навіть Дощ 2 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 1 година тому, ks6 сказав: Вы думаете , он многим интересен? Раза два слушал его у Фейгина в начале войны. Примитивно, убого, на фоне Фейгина вообще дураком смотрелся. Кто он вообще такой, что-бы его мнение кого-то интересовало? Бывший советник Самого Главы Офиса при***ента. Величина в политике . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yuragon Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 2 часа назад, Dmitriy_S сказал: Туповаті люди не мають мільйони підписників безкоштовно. чому не мають? мільйону туповатих підписників роблять це можливим. Змінено 8 червня 2024 користувачем yuragon 1 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 (змінено) 20 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Я ще й Кастанедою по молодості увлєкався, то взагалі жах:) Талановитий пройдисвіт Кастанеда зумів вициганити гроші у кацапа Яковлєва ) 2 хвилини тому, yuragon сказав: чому не мають? мільйону туповатиз підписників роблять це можливим. Мільйони мух не можуть помилятися... Змінено 8 червня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 3 хвилини тому, vadimv сказав: У них направді були загальні цінності Мабуть спільні. Коли йдеться про цінності треба бути обережним. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozzy Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 20 минут назад, Магирус сказал: Я можу сказати одне: ще пару масованих ракетно-дронових атак на нашу енергетику і через Тису попливе навіть Дощ Дощ раб системи, він не попливе, навпаки буде розказувати що світлото зло, потрібно жити як пращури без нього 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vinsol2009 Опубліковано: 8 червня 2024 Поділитись Опубліковано: 8 червня 2024 1 година тому, Вячеслав63 сказав: Краще спитайте у тих сотень тисяч, які дивилися стріми Фейгін-Арестович, або в тих мільйонів, які переглядали ці відео. Проблема не в Арестовиче, а в плесени. Ибо когда не было никакой информации, то и Люся сгодилась. Полный провал информационной составляющей власти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз