Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

11 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я здається вище про нобелівську премію та колонії посилання давав

Так, зараз навіть є у доступі перевидання українською їх книги "Why Nations Fail: The Origins of Power, Prosperity, and Poverty"

Книга Чому нації занепадають. Походження влади, багатства і бідності

Дякую, що нагадали, поставлю у пам'ятку, звантажити аудіо, щоб прослухати на прогулянці (раніше видання, ще російською, читав)

Змінено користувачем DmiVady
  • Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

26 минут назад, DmiVady сказал:

У великих розкладах списують борги тільки в обмін на лояльність.

Що таке лояльність? Заходу потрібна розвинута Україна, яка буде купляти їх товари

Великі кредити - це важелі впливу.

Влада виконує домашнє завдання по розвитку, реформам, боротьбі  з корупцією - спишуть частину боргу і дадут грошей ще. Не виконує і продовжує красти - отримує гіперінфляцію і її самі виборці винесуть.

Змінено користувачем Alvalk
Посилання на коментар

Дехто, народився "керівником", маючи батька, що ще за часів "есересер" став мільйонером, не дуже маючи дружбу з карним кодексом -- ну то таке;

дехто був великим "комсомольцем", або великим комуняцким партбосом.

А дехто випадає з ряду -- бо всього в житті добився сам, з нуля, своєю працею та талантом, крок за кроком, керуючи все більшою і більшою кількістью підлеглих та колег -- мажори, "комуняки" та ті, що їм лизали сраки "за ковбасу", таких ненавидять на рівнів генів...

• Лайк 1
  • Дізлайк 2
Посилання на коментар

1 час назад, Alvalk сказал:

Якщо будемо розвиватись, як потрібно, більшу  частину, думаю, спишуть

важливо , щоб з кацапів санкції не зняли - черговіе "перезавантаження" не влаштували . 

а то пуцінферштейни на Заході  нікуди не поділися - вони просто тимчасово  принишкли 

Змінено користувачем Бездомный
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Alvalk сказав:

Що таке лояльність? Заходу потрібна розвинута Україна, яка буде купляти їх товари

Я колись спілкувався з торговцями (не сімками на базарі) , так от: ринок споживання (у грошах) імпортного товару, всієї України, приблизно дорівнював об'єму Петербурга.

Поміркуйте над цим.

Сперечатися не буду )

Цитата

її самі виборці винесуть.

Тих хто міг "винести" вже погноїли та ще погноять по посадках у контрнаступах.

Інфантили не спроможні щось "виносити", а поки нові пасіонарії підростуть, а ще й виховання потрібно ...

Імпосібл ... як на мене

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Сумно 2
Посилання на коментар

34 минуты назад, Alvalk сказал:

Заходу набагато  цікавіша кацапія , яка буде купляти їхні товари ( тупо ринок більший )

І це - корень  проблеми  пуцінферштейнства . 

• Лайк 1
Посилання на коментар

24 минуты назад, DmiVady сказал:

Я колись спілкувався з торговцями (не сімками на базарі) , так от: ринок споживання (у грошах) всієї України приблизно дорівнював об'єму Петербурга.

Поміркуйте над цим.

Сперечатися не буду )

саме тому  розчленінград  та масквабад повинні бути зруйновані , але , ніхто на Заході того не прагне - всі мріють повернути бізнес з кацапією  у часи 00 - х

• Лайк 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, DmiVady сказав:

Я колись спілкувався з торговцями (не сімками на базарі) , так от: ринок споживання (у грошах) імпортного товару, всієї України, приблизно дорівнював об'єму Петербурга.

Поміркуйте над цим.

Сперечатися не буду )

Я бачу глобально бажання як мінімум Франції розвернути аутсорс виробництва, яке вони навіть готові захищати свою армією. Зі зрозумілих причин це не подобається тим же Німеччини та Польщі. От і думайте чому "Європа" діє так як діє )

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

27 хвилин тому, US7IGN сказав:

Я здається вище про нобелівську премію та колонії посилання давав

Щось не видно вашого посилання з Конституції на те, що нібито "Президент це керівник, а власник - народ".

Це мабуть брехня була?

Посилання на коментар

1 хвилину тому, US7IGN сказав:

Я бачу глобально бажання як мінімум Франції розвернути аутсорс виробництва, яке вони навіть готові захищати свою армією. Зі зрозумілих причин це не подобається тим же Німеччини та Польщі. От і думайте чому "Європа" діє так як діє )

Я про "споживання" )

А мати свій "Бангладеш" це нормально для великого виробника.

Захищати свої інвестиції — то норм, але ...

Спочатку треба це інвестувати .... "обещать не означает жениться" 😉

Посилання на коментар

Тільки що, DmiVady сказав:

Я про "споживання" )

А мати свій "Бангладеш" це нормально для великого виробника.

Захищати свої інвестиції — то норм, але ...

Спочатку треба це інвестувати .... "обещать не означает жениться" 😉

Споживання підтягнеться. Зброю вже так споживають що нема гаю, який мав шуміти 😉

Посилання на коментар

40 хвилин тому, Canton сказав:

- Какой фильм оказал самое сильное влияние на вашу жизнь?

-"Слуга народа". Хотя, блд, не смотрел ни одну серию!" (С)

Я посмотрел эпизод про карту.

Посилання на коментар

16 хвилин тому, 7351 сказав:

крок за кроком,

На концертах у путіна, на замовлення у олігархів спочатку на Інтері, потім на Г+г

Посилання на коментар

3 хвилини тому, US7IGN сказав:

www.unian.ua/war/mobilizaciya-v-ukrajini-dikiy-zayaviv-shcho-novobranciv-u-pivtora-raza-menshe-nizh-vtrat-12796830.html

Так шо там, буде посилання з Конституції на те, що нібито "Президент це керівник, а власник - народ"?

Посилання на коментар

15 хвилин тому, vadimv сказав:

Щось не видно вашого посилання з Конституції на те, що нібито "Президент це керівник, а власник - народ".

Це мабуть брехня була?

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ.

Президент України є главою держави 

Посилання на коментар

10 хвилин тому, Vinsol2009 сказав:

На концертах у путіна, на замовлення у олігархів спочатку на Інтері, потім на Г+г

Всі бідні завжди працюють на багатих (С)

Тільки тупі цього не розуміють -- при цьому працюючи на багатих.

А от коли державний чиновник України працює на ворожу Україні державу, прямо чи опосередковано -- то зовсім інше -- ти ж саме це мав на увазі? (партія регіонів, праця на януковича і так далі...) 

Змінено користувачем 7351
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Vinsol2009 сказав:

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ.

Де тут про те що "власник - народ"?

Посилання на коментар

Мені передохнути від серйозного ... нагадаю старе, але завжди актуальне, що для мене "вінрар" )

Хоч і не Філ, але свого часу ці хлопці видали немало науково-освітнього контенту у стилі соціального гумору:

😉

Посилання на коментар

26 минут назад, DmiVady сказал:

Тих хто міг "винести" вже погноїли та ще погноять по посадках у контрнаступах.

Ну взагалі-то під словом "винесуть" я мав на увазі різні варіанти. Наприклад вибори.

Але якщо ви про Майдан - то теж можливо, буде може й менша кількість, але зі зброєю. 

Посилання на коментар

6 хвилин тому, Alvalk сказав:

Ну взагалі-то під словом "винесуть" я мав на увазі різні варіанти. Наприклад вибори.

Але якщо ви про Майдан - то теж можливо, буде може й менша кількість, але зі зброєю. 

Інфантили, яких як баранів пакують у буси, і везуть на забій (і вони про це знають) неспроможні ні на які зміни.

Ті, хто хотів чи вважав за потрібне, вже давно боронить наші й провладні зморщені дупи від ворога, бережи їх Боже ...

А ті, яких тцк сциться й обходить стороною не будуть міняти систему, їм і так гарно.

Це моя думка.

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, vadimv сказал:

Де тут про те що "власник - народ"?

А хто?

Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.

• Лайк 2
Посилання на коментар

2 минуты назад, DmiVady сказал:

Інфантили, яких як баранів пакують у буси, і везуть на забій (і вони про це знають) неспроможні ні на які зміни.

Хіба ЗСУ тільки з таких складається?

Розкажіть це, наприклад, Азову, чи 3 штурмовій.

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

7 хвилин тому, 7351 сказав:

от коли державний чиновник України працює на ворожу Україні державу, прямо чи опосередковано -- то зовсім інше -

Резонанс

Автор:  Василь Прокопенко

Мільйонери-пенсіонери: хто з обласних прокурорів отримує найбільші пенсії

20:50 19.10.2024 102 119120

Скандал із працівниками прокуратури, які отримують пенсії, набирає обертів. Оприлюднено рейтинг керівників обласних прокуратур із найвищими пенсіями.

Після публікації інформації про прокурорів-пенсіонерів з Хмельницької прокуратури Цензор.НЕТ вирішив проаналізувати декларації інших працівників обласних прокуратур у різних регіонах України.

На основі аналізу вдалося скласти перелік із 30 керівників обласних прокуратур, які отримують найбільшу пенсію:

Відкриває рейтинг Станіслав Муратов (43 роки) – заступник керівника Харківської прокуратури, який за 2023 рік отримав 1 152 155 грн пенсії. Вперше пенсію він вказав у своїй декларації за 2020 рік.

Дещо поступається йому також заступник керівника прокуратури Харківщини Андрій Кравченко (39 років). У 2023 році він отримав 1 015 225 грн пенсії. Вперше пенсія з’явилася у декларації Кравченка у 2021 році.

Трійку замикає керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков (45 років). У 2023 році він задекларував 823 071 грн пенсії. Згідно з декларацією, почав отримувати він її у 2020 році.

Четверту сходинку посідає Катерина Шевцова (42 роки) – керівниця обласної прокуратури Черкащини, яка за 2023 рік отримала 785 435 грн пенсії. Вперше пенсію вказала у декларації за 2020 рік.

Володимир Лимар (47 років). Перший заступник керівника прокуратури Харківщини. 714 749 грн пенсії вказано у декларації за 2023 рік. Почав її отримувати він у 2019 році.

Владислав Грюк, заступник керівника прокуратури Чернігівщини. Інформації про вік у відкритих джерелах немає, проте відомо, що в органах прокуратури працює з 2000 року. У 2023 році він отримав 526 160 грн пенсії. А вперше вказав її у декларації за 2018 рік.

Останній представник прокуратури Харківщини у рейтингу – заступник керівника Олександр Сузий (41 рік). У 2023 році отримав 439 576 грн пенсії. Згідно із декларацією почав отримувати її у 2021 році.

Трішки поступається у розмірі пенсії керівник Запорізької обласної прокуратури Сергій Спільник (47 років), який минулого року отримав 433 713 грн пенсії. Почав отримувати її він ще у 2017 році, тобто у віці 40 років.

Керівник Рівненської облпрокуратури Андрій Рудницький (51 рік) у 2023 році задекларував 424 671 грн пенсії. Вперше вона з’явилася у декларації Рудницького ще в 2017 році.

Десятку замикає заступник керівника Сумської прокуратури Ігор Сидоренко (46 років). Вперше пенсію у 406 224 він вказав у декларації за 2023 рік.

Збирайте дурні свої копійки на дороги, у держави під керівництвом Найвеличнішого інші пріоритети..

Зарплата, плюс вислуга, плюс інвалідність.

• Сумно 3
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Alvalk сказав:

А хто?

Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.

Так от жеж:

Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...