sergio Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 минуту назад, vadimv сказал: Вважаєте, що другий ряд колізею значно безпечніший за перший? )) Принаймні КАБи сюди не долітають. Так, раз в місяць зальотний Шахед. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, sergio сказав: Навіщо? Дрон відразу злітає на значну висоту, розмоткючи волокно, а воно потім просто лягає зверху на ті всі перешкоди. Та так, лягає. Лежить і дивиться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 12 хвилин тому, sergio сказав: Принаймні КАБи сюди не долітають. Так, раз в місяць зальотний Шахед. 😎 Ясно, 15 кубів бетону у вигляді басейну таки міцно тримають за ноги ) Змінено 9 листопада 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 15 годин тому, Dmitriy_S сказав: Я в курсі, що ви теж дівчат не любите:) А вони, між іншим, доволі таки цікаві істоти. Просто їх треба періодично міняти:) На кого? Не всі готові зайти так далеко. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 саме час передивитися файний мультик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, ozor сказав: На кого? Не всі готові зайти так далеко. На інших дівчат, а не тих, кого вам хочеться:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 19 минут назад, Дощ сказал: Та так, лягає. Лежить і дивиться Справжній військовий. Не додати, не забрати. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 (змінено) 20 минут назад, vadimv сказал: Ясно, 15 кубів бетону у вигляді басейну таки міцно тримають за ноги ) Тут набагато більше бетону. Думаю в р-ні 100 кубів. І навіть >300 кг Албанії. 😎 Змінено 9 листопада 2024 користувачем sergio 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 година тому, vadimv сказав: Класична проблема вагонетки Класична проблема вагонетки дуже примітивна... бо людину яку намагатимуться скинути буде проучатися і може як мінімум рятівника за собою потягнути і йому незабаром буде пох на ті 5 людей через власні проблеми. Щось таке зараз і відбувається. Недарма розумні люди теорію ігр придумали і розвивають, а не всі ваші оці філософії етики Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: На інших дівчат Ну і як вам німецькі? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 час назад, mastervovik сказал: Можна сказат шо це вже й пол ітик, спонсор Тоампа, товариш ***ла і майбутній президент об'єднаних планет) Він може бути й наркоманом,але це не поменшає його сьогоднішню вагу. Я думаю що він є посередником між ***лом та трампом не існує покидьків - є кадри Вільгельм Канаріс Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, MaxS сказав: людину яку намагатимуться скинути буде проучатися Так її вже скинули, причому давно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, vadimv сказав: Ну і як вам німецькі? Страх і ужас, хоча ситуація покращується. Мої розказували, що як тільки в Берлін приїхали, то були в шоці. Дівки ходять страшні і ненакрашені, в якомусь незрозумілому бомжацькому одязі. Але наші "майстрині" підсуєтилися, зробили невеличкий бізнес, бровки-війки-пазурі за недорого, і тепер німкені потроху на людей стають схожими:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MaxS Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, Dmitriy_S сказав: Страх і ужас, хоча ситуація покращується. Мої розказували, що як тільки в Берлін приїхали, то були в шоці. Дівки ходять страшні і ненакрашені, в якомусь незрозумілому бомжацькому одязі. Але наші "майстрині" підсуєтилися, зробили невеличкий бізнес, бровки-війки-пазурі за недорого, і тепер німкені потроху на людей стають схожими:) До 2022 року родичка бізнес налагоджувала. Пачку німкень середнього класу у Львів привозили на манікюри, спа і інше... вони хоч на людей схожі назад поверталися. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 43 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: О, справжній українець. Таких за кордоном за кілометр видно, як і кацапів:)) Який вже є. А ти справжній підар. Прийшов понакидати гімна, позловтішатися бо чи то дружина не дає, чи то власна нікчемність душить. 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Страх і ужас ...а ще й клімат, як у Києві. ) Я у захваті від вашого вибору )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
юра84 Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 1 час назад, Бездомный сказал: стоп . - не наркоман ? - виробництво не розташоване у Китаї ? в цієї південноафриканської реінкарнації Остапа Бендера хоча б якась освіта є ? чи як в аферістовича ? Стоп -Ви напевно не наркоман - У Вас напевно вища освіта Но чомусь у нього є і виробництво, і досягнення і для краіни він багато зробив (не тільки для Амеріканців) А Ви такий розумний чистенький що зробили для краіни або людства? 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 2 хвилини тому, loader сказав: Який вже є. А ти справжній підар. Прийшов понакидати гімна, позловтішатися бо чи то дружина не дає, чи то власна нікчемність душить. Не справжній, в мене на справжніх підарів, на кшталт вас, не стоїть:) І я взагалі не зловтішаюся, всім серцем хочу, щоб в Україні все було добре. І воно таки тепер буде. Правда недовго. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 42 хвилини тому, Дощ сказав: Та які нюанси. Вирубати дерева, викорчувати пні, викосити траву під нуль, зробити волокно як павутина. Ось в принципі і все, а так то без нюансів Кацапи ними б'ють на дорогах, принаймі з тих відео що я бачив. Доганяють танки і тп. Для таких засідок непогано. Яка статистика звісно невідомо поки. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 4 хвилини тому, vadimv сказав: ...а ще й клімат, як у Києві. ) Я у захваті від вашого вибору )) З якого переляку ви вирішили, що це мій вибір? Це тимчасове рішення. Зараз треба буде повернутися в Україну на найближчі три-п'ять років, бо такий шанс збагатитися без особливих зусиль раз в житті випадає. А там буде видно:) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Не справжній, в мене на справжніх підарів, на кшталт вас, не стоїть:) І я взагалі не зловтішаюся, всім серцем хочу, щоб в Україні все було добре. І воно таки тепер буде. Правда недовго. Та справжній. Тупо підар. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 3 хвилини тому, loader сказав: Та справжній. Тупо підар. Я в курсі, що ви мене палко любите, ще з довоєнних часів. Я вас також. Цілую-обнімаю:))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: З якого переляку ви вирішили, що це мій вибір? Це тимчасове рішення. Це ваш вибір тимчасового рішення ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 11 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: З якого переляку ви вирішили, що це мій вибір? Це тимчасове рішення. Зараз треба буде повернутися в Україну на найближчі три-п'ять років, бо такий шанс збагатитися без особливих зусиль раз в житті випадає. А там буде видно:) Хто про що, а євреї про гроші (пам'ятаю, що ви метис). Шести значна сума хоч у твердій валюті чи у різаних папірцях?) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 9 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 9 листопада 2024 Тільки що, vadimv сказав: Це ваш вибір тимчасового рішення ) Немає нічого більш постійного як тимчасове))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз