US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2 хвилини тому, XL.pro сказав: Макіївський юрист вам натякає, що при Януковичі їм було жити "заєбісь", якщо не вірите, запитайте у Потрошителя (с). нам завжди заєбісь, але це аж ніяк не залежить від поточного президента в одній маленькій, але дуже демократичній країні. власне так було задумано. але пересічні тому і пересічні що так не вміють до речі, бідолашний Потрошитель мабуть пішки ходить за хлібом бо бензину більше немає через знищені НПЗ 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 9 хвилин тому, sergio сказав: Береза то здається Петина банда? У нього з Портніковим спільні ефіри через день Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого (змінено) 24 хвилини тому, XL.pro сказав: при Януковичі їм було жити "заєбісь", якщо не вірите, запитайте у Потрошителя (с). 27.01.2024 в 19:23, Потрошитель сказав: Что я хочу это вернуться в 2007 и продать все свое барахло за несколько лямов денег)) И свалить подальше. Змінено 8 лютого користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 3 хвилини тому, vadimv сказав: Я бачу різницю між західною і східною Німеччиною, північною і південню Кореєю, а також між Китаєм і Тайванем. Так це ж адін нарот. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2 хвилини тому, vadimv сказав: Я бачу різницю між західною і східною Німеччиною, північною і південню Кореєю, а також між Китаєм і Тайванем. з роками я почав бачити що узагальнення гарні для статистики та пропаганди, а по факту все залежить хто ти в конкретному місці. хоча здається хтось вже казав що краще бути першим в селі ніж останнім в місті 😉 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2 хвилини тому, US7IGN сказав: нам завжди заєбісь Я ще одного такого знаю з Чикаго, якому пі*** кому служити 2 хвилини тому, US7IGN сказав: до речі, бідолашний Потрошитель мабуть пішки ходить за хлібом бо бензину більше немає через знищені НПЗ А шо, на теслу грошей не вистачає? ) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2 хвилини тому, vadimv сказав: життя це дорога з одностороннім рухом - проїбав поворот, їхай далі... але ж там будуть наступні і не факт що гірші Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого Тільки що, US7IGN сказав: по факту все залежить хто ти в конкретному місці. хоча здається хтось вже казав що краще бути першим в селі ніж останнім в місті 😉 Та хай собі кажуть шо хочуть. Я не хочу бути шиндлером у варшавському гетто. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 година тому, sergio сказав: Доктор, где вы такие картинки берете?! © На единственном, не подвластном сегодня чекистам ресурсе - Х (Илона Маска) 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 12 хвилин тому, ks6 сказав: Так мова йшла про пересичных , а нэ про власныкив 3-х этажных маеткив. Ну, я, якби і є пересічний пенсіонер, який ще не отримує пенсії, бо не вистачає робочого стажу. Але живу, по факту, в 3-поверховому будинку на 14 сотках (маєток😀). І у нас тут таких немало. Чи форумні "експерти" "Строим дом" живуть у квартирах? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого Тільки що, US7IGN сказав: життя це дорога з одностороннім рухом - проїбав поворот, їхай далі... У нормальних країнах дороги побудовані так, що наступний з'їзд не більше ніж через пару кілометрів. Це вам не по рейках до владивостока 海參崴/海参崴 хуярити 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 годину тому, sergio сказав: Після ого, як тариф підняли в двічі, відімкнення магічним чином припинились.😎 Не хвилюйтеся, наступне підвищення не за горами, як і попередні відключення.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 хвилину тому, vadimv сказав: Я ще одного такого знаю з Чикаго, якому пі*** кому служити я нікому не служу. такого анархіста як я ще пошукати треба 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 11 минут назад, vadimv сказал: У нього з Портніковим спільні ефіри через день І через ніч. 😺 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого Тільки що, sergio сказав: І через ніч. 😺 Їхнім інтимним житям я якось не цікавився ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 3 минуты назад, Leon26 сказал: Не хвилюйтеся, наступне підвищення не за горами, як і попередні відключення.. ПЗДЦ і так по 900 к Вт в місяць йде, добре, що хоч третина по нічному тарифу. 😳 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 4 хвилини тому, US7IGN сказав: я нікому не служу. такого анархіста як я ще пошукати треба Махно теж "не служив", йому кацапи просто так орден червоної ганчірки почепили ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon26 Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 3 хвилини тому, sergio сказав: ПЗДЦ і так по 900 к Вт в місяць йде, добре, що хоч третина по нічному тарифу. 😳 то что ви ещё почку не продали за комуналку не ваши заслуги, это недоработка товарища гетьманцева и товарища ермака.. 1 1 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 2 хвилини тому, Leon26 сказав: то что ви ещё почку не продали за комуналку не ваши заслуги, это недоработка товарища гетьманцева и товарища ермака.. Я когда писал, что условия жизни будут приближаться к африканским при европейской стоимости - народ чето ржал. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 3 минуты назад, Leon26 сказал: 10 минут назад, vadimv сказал: Їхнім інтимним житям я якось не цікавився ) Та я розумію, що вас більше цікавить інтимне життя Петра Санчеса. 😺 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 минуту назад, vadimv сказал: Я когда писал, что условия жизни будут приближаться к африканским при европейской стоимости - народ чето ржал. Да стоимость цивилки уже вполне польская. Пока забил болт. Езжу так. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого (змінено) 4 хвилини тому, sergio сказав: Та я розумію, що вас більше цікавить інтимне життя Петра Санчеса. 😺 Теж не цікавить ) Я тут надовго затримуватися не збираюсь )) 1 хвилину тому, sergio сказав: Да стоимость цивилки уже вполне польская. А стоимость машин? ) А стоимость коммуналки? )) Змінено 8 лютого користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 22 минуты назад, vadimv сказал: У нормальних країнах дороги побудовані так, що наступний з'їзд не більше ніж через пару кілометрів. Ага, а Бельгия нормальная страна!? Помню промахнулся и ехал 25 км. до разворота.....👹 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 1 минуту назад, vadimv сказал: Теж не цікавить ) Я тут надовго затримуватися не збираюсь )) Та загалом цікава країна. З роботою дупа. Якщо не дупа, щось заробляєш , платиш податки, купляєш нерухомість, туди заселяються окупаси. Ти хочеш їх виселити, приїжджає поліція, яка існує на твої податки, а не тих окупасів, і пакує тебе, а не них. 😏 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 8 лютого Поділитись Опубліковано: 8 лютого 15 хвилин тому, vadimv сказав: Махно теж "не служив", йому кацапи просто так орден червоної ганчірки почепили ) я не кідалов і жодних орденів і навіть спільних фото з ним не маю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз