akineo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 16 хвилин тому, karbo сказав: Руські ненавидять китайців від глибини душі то чому США переживають, що вони будуть з Києм стратегічні союзнкии? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 минуту назад, akineo сказал: то чому США переживають, що вони будуть з Києм стратегічні союзнкии? Тому що інтереси Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) США занадто часто готували інші країни як барана на заклання, тож тепер їй ніхто не вірить. Остання жертва в неї це Україна. Жертовна вівця. Тепер вони пропонують Росії стати жертовним бараном чи то вівцею І це вже вдруге чи в третє Кацап звичайно же ворог, але не тупий. Там ще царська Росія повинна було протистояти Китаю. Потім радянська Росія при всій ненависті до комунізму її годували і підготували до цієї ролі Потім Росію після розпаду радянського союзу готували до протистояння з Китаєм. А тепер ще їх раз для протистояння з тим самим Китаєм і Змінено 13 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
outdoor24 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 58 хвилин тому, karbo сказав: Називай Якби ти вмів чути когось окрім себе і включати мізки, то зрозумів би про що я. для недолугих пояснюю - народ есересер є таким же ефемерним поняттям, як і народ бамбаса. якщо вважати, що був народ есересер, то чому немає зараз народу єс? 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 2 минуты назад, outdoor24 сказал: Якби ти вмів чути когось окрім себе і включати мізки, то зрозумів би про що я. для недолугих пояснюю - народ есересер є таким же ефемерним поняттям, як і народ бамбаса. якщо вважати, що був народ есересер, то чому немає зараз народу єс? В присязі так було написано. І в установщих документах ЦК КПСС теж. Я повинен тут цілу дискусію навколо цього вести? Змінено 13 березня користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 минуту назад, outdoor24 сказал: Якби ти вмів чути когось окрім себе і включати мізки, то зрозумів би про що я. для недолугих пояснюю - народ есересер є таким же ефемерним поняттям, як і народ бамбаса. якщо вважати, що був народ есересер, то чому немає зараз народу єс? а хіба в єс примусово перемішують народи ? хіба в єс проводять геноцид "не зручних" для асиміляції народів ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) Така спільнота як радянський народ все ж таки була сформована і таким її осколком шматком і є територія Донбасу та Криму Ще багато таких залишилось на Росії В якомусь розумінні це і є зараз війна між радянським народом та людьми які не хочуть ним бути Змінено 13 березня користувачем karbo 4 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 8 хвилин тому, karbo сказав: Така спільнота як радянський народ все ж таки була сформована і таким її осколком шматком і є територія Донбасу та Криму Ще багато таких залишилось на Росії Та й на чикагщину теж трохи виїхало ) 8 хвилин тому, karbo сказав: В якомусь розумінні це і є зараз війна між радянським народом та людьми які не хочуть ним бути Це дуже файно, що ти не пішов захищати свій "радянський народ" (якому давав присягу) і воювати проти українського народу (за який воювали твої родичі). 5 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 5 минут назад, vadimv сказал: Та й на чикагщину теж трохи виїхало ) Це дуже файно, що ти не пішов захищати свій "радянський народ" (якому давав присягу) і воювати проти українського народу (за який воювали твої родичі). Рефлексії собачки павлова 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 10 минут назад, vadimv сказал: воювати проти українського народу (за який воювали твої родичі). Бандера у своїх циркулярах писав що східняків треба знищувати бо вони вороги Мої земляки з Прикарпаття ніколи не поклонялись бандері от ніколи. Навіть ті які воювали в УПА їхні родичі... Я взагалі не розумію нахрена цей труп витягнули. Це мабуть щоб поляків по дразнити Були там упа Мельника Коновальця чи ще там знає хто кого Я ніколи не чув щоб в моїй сім'ї згадували про якогось бандеру. І це сім'я людини де дідо мій був висланий воркуту і там помер а його рідний брат був провідником УПА він найвідоміший провідник упа в області напевно Змінено 13 березня користувачем karbo 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 27 минут назад, karbo сказал: Така спільнота як радянський народ все ж таки була сформована і таким її осколком шматком і є територія Донбасу та Криму геноцид автохтонного населення при "формуванні" спільноти "радянський народ" враховуємо ? одні кацапощелепні піхвопедомразоти чого тільки варті Змінено 13 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: геноцид автохтонного населення при "формуванні" спільноти враховуємо ? Західна Україна. По ній гуляла австро-угорщина, російська імперія, Польща, знову російська але вже радянська, німці, другі совіти. Народу було пох хто при владі який там прапор взагалі. Лише би не вбивали із голоду не вмирати Партизанка їх теж задовбала. Всі грабували а хлопців забирали теж не дуже добровільно до війська в ліс Ідейні були звичайно серед них мій родич який загинув разом з дружиною вони самі застрелились коли їх оточили нквдисти Змінено 13 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 26 минут назад, karbo сказал: Західна Україна. По ній гуляла австро-угорщина, російська імперія, Польща, знову російська але вже радянська, німці, другі совіти. Народу було пох хто при владі яке там прапор взагалі. На ще би не вбивали із голоду не вмирати від такого геноциду , який впроваджено кацапами на Схід від Збручу по Кавказ - по Малиновий клин включно , і далі на Схід - Жовтий клин , Сірий клин , Зелений клин , Західну Україну врятував скажений самогубчий спротив УПА . Змінено 13 березня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 4 минуты назад, Бездомный сказал: від такого геноциду , який впроваджено кацапами на Схід від Збручу по Кавказ втий клин , Зелений клин , Західну Україну врятував скажений самогубчий спротив УПА Західна Україна нічого не врятувала окрім часу. Вона просто замало перебували під радянською окупацією щоби повністю асимілюватися як центральна Східна чи Південна Україна А спротив УПА лише прискорив населення до бажання до миру. Я застав розповіді людей які народилися в XIX столітті А не з дурнуватих гасельних книжок Змінено 13 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 6 минут назад, karbo сказал: Західна Україна нічого не врятувала окрім часу. Вона просто замало перебували під радянською окупацією щоби повністю асимілюватися як центральна Східна чи Південна Україна нагадати , звідки Маланчук ? Змінено 13 березня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 12 минут назад, Бездомный сказал: нагадати , звідки Маланчук ? Не могла одна персона нічого змінити в такій системі це абсурд. А це взагалі дуже схоже на боротьбу кланів в радянському союзі. Доступ до корита. У більшовизмі завжди було багато течій та угруповань Змінено 13 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 12 часов назад, karbo сказал: Не могла одна персона нічого змінити в такій системі це абсурд. а хто казав , що це - одна персона ? Маланчуківщина - то суспільне явище , суспільний рух колабораціоністів .... Маланчук - то лише прапор , лише брендуюче прізвище . Змінено 14 березня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sat-prof Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 58 хвилин тому, karbo сказав: Мої земляки з Прикарпаття Я також з Прикарпаття. (Сколівщина) В нас половина сіл стоять напівпусті закинуті. Зникаємо. Так і зводиться український рід. Змінено 13 березня користувачем sat-prof 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 52 минуты назад, Бездомный сказал: а хто казав , що це - одна персона Маланчуківщина - то суспільне явище , суспільний рух колабораціоністів .... Маланчук - то лише прапор , лише брендуюче прізвище . Та що лише не організуєш щоби до корита дорватися Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 39 минут назад, sat-prof сказал: Я також з Прикарпаття. (Сколівщина) В нас половина сіл стоять напівпусті закинуті. Зникаємо. Так і зводиться український рід. Щоби не зводився треба було радянський союз зберегти з дротом на кордоні і паспорти не роздавати, щоби в містах не любилися чорнобриві з москалями Змінено 13 березня користувачем karbo 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 15 часов назад, US7IGN сказал: в Червоному морі вилізти з моря на катер можна і не встигнути, і від страшного берега з піском та камінням взагалі далі 10 метрів краще не відпливати бо всякої хєрні там забагато плаває навіть біля самого берегу тю, якщо не читати перед перед відпусткою які з риб небезпечні то можна цілком спокійно плавати 🙃 16 часов назад, Dmitriy_S сказал: Борцям за літературну українську можу нагадати, що її створили кацапи:) стоп, а як же австрійський генштаб? Спойлер Змінено 14 березня користувачем Tochkin 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 10 часов назад, karbo сказал: по два лексуса в хаті, яку встигли купити перебуваючи в стані юфорю. Тю, можна подумати раніше таких не було. Виходить з лексуса та йде брати безкоштовну їжу для бідних. Я таких бачив ще більше 10 років тому, теж мені новина. І далеко не тільки серез тих хто з України. Бачив як люди що сидять на велфері, які зовсім-зовсім не з пострадянскького простору, перед візитом соціального інспектора вивозять з дому та ховають в арендованому storage плазми та ін. (тоді ще були плазми) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 9 часов назад, murava сказал: Діду, заспокійтеся, ніхто ваші стамп фуд купони не відбере. Ну приїхали , ну мають купу кешу на заначці, ну закінчаться - підуть працювати. Не підуть - знач заначка є або придумали схему. Воюйте вон з латіносами і прочімі уроженцамі нєчєрнозем'я. Спокійніше спатимете. Дід страждав коли переїхав, а вони ні. Так не чесно. 😄 3 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
karbo Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня (змінено) 3 минуты назад, Tochkin сказал: Дід страждав коли переїхав, а вони ні. Так не чесно. 😄 Страждає в результаті нормальний люд, який міг був би залишитися в США. А тепер лише масовий депорт Моє життя від цього вже ніяк не зміниться Буквально 15 хвилин як переглянув це відео Змінено 14 березня користувачем karbo Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Tochkin Опубліковано: 14 березня Поділитись Опубліковано: 14 березня 1 минуту назад, karbo сказал: тепер лише масовий депорт Через шо? Через Лексуси що придбані за кеш? Найбільш впливає саме політика а не оце все типу "імідж поганий". 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз