Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 7 минут назад, Dmitriy_S сказал: ווייל רוסישע פארשטייען נישט קיין נארמאלע שפראך Verstehen? Вот так и продалжай, но тело перемести на землю обетованную. Там тебя ждут. Даже кастрированного - они это поймут у них там похожая процедура. Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 4 часа назад, Akademik сказал: Я знаю примеры когда жители востока переезжали в рашу так как им там предоставляли хорошее отношение а до этого они сунулись в регионы Украины и столкнулись с неприязнью. Это все агенты рашки навіть такі , хто вбивають українців на боці кацапів . то й що ? панять і обнять ? Деніс , ти мабуть якісь не ті книжки читав . Та й недивно - книжки кацапською - то треш . Змінено 4 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня У Академика запой случился что ли!? Прорвало фсбешную консерву... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 14 минут назад, DimaF сказал: У Академика запой случился что ли!? Прорвало фсбешную консерву... нє , він не консерва - я знаю його приблизно з 2006 року .... але знав з іншого боку . він зміг мене здивувати . кацапощелепне виховання - бомба уповільненої дії . Змінено 4 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 12 минут назад, Бездомный сказал: нє , він не консерва - я знаю його приблизно з 2006 року .... але знав з іншого боку . він зміг мене здивувати . кацапощелепне виховання - бомба уповільненої дії . помню Бездомный как ты был активным участником маськовского форума guns_ru Цитата Деніс , ти мабуть якісь не ті книжки читав . Та й недивно - книжки кацапською - то треш . я тут выше написал, почему только книжки. писать одним алфавитом с кацапами то трэш по такой логике. На латиницу переходите как поляки, будьте "послiдовнi" во всем. Самое интересное что если вы перечитаете мои посты, вы ничего антиукраинского не найдете потому что этого и нет. Просто вы заняли радикальную националистическую позицию и кто ее не придерживается, вы считаете "врагами нации". Но это все у вас в голове этого нет ни в законах нигде. Ни общество за это не голосовало ни референдумы ни проводились. Поэтому чем я тебя Бездомный удивил, неясно. На своем родном языке пишу, никогда такое не воспрещалось и явно на этом языке много где говорят в Украине. Воров и убийц не выношу аргументированно, тоже многие украинцы разделяют мое мнение. Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 21 минуту назад, Akademik сказал: помню Бездомный как ты был активным участником маськовского форума guns_ru то профільний форум але навіть там - ще під час першого Майдану вже відбувалися хохлосрачі з кацапами , я ще тоді , наївний , думав , вони помиляються , навіть не замислювався , що носій кацапської прошивки = людожер ти краще переглянь про дитячі книжки кацапською - ось як кацапи дітлахам голову лайном фарширують то ж твоє читання з 6 рочків книжок кацапською - швидше мінус , ніж плюс Змінено 4 травня користувачем Бездомный 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kim chen lhoran Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 4 часа назад, Akademik сказал: какой IQ. Поляки очень умные у них ВВП прет, Испанию уже перегнали. Ну-ну. Якой там - поляки умные. Половина їх успіху - масове прибуття дешевої української рабсили. Одним словом - вумні як вуткі, як і ті ж одесити. Наприклад, сказати за Одесу і IQ; на усю Одесу - 0 міжнародних гросмейстерів з шахів, а у вуйків у Львові - їх п'ять! 1 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня Только что, kim chen lhoran сказал: Ну-ну. Якой там - поляки умные. Половина їх успіху - масове прибуття дешевої української рабсили. Одним словом - вумні як вуткі, як і ті ж одесити. Наприклад, сказати за Одесу і IQ; на усю Одесу - 0 міжнародних гросмейстерів з шахів, а у вуйків у Львові - їх п'ять! а в Украину чего поляки не ехали работать до войны? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 12 минут назад, Бездомный сказал: ти краще переглянь про дитячі книжки кацапською - ось як кацапи дітлахам голову лайном фарширують то ж твоє читання з 6 рочків - швидше мінус , ніж плюс ты реально думаешь что я в 6 лет читал Буратино? я в 7 лет уже прочел Таинственный остров Жюля Верна и 3 мушкетеров. Моби дик и тп. в 6 лет у меня были любимые книги такие как: сказки народов мира про всяких кроликов и койотов, еще детская энциклопедия где рассказывалось про минералы, вулканы, континенты. Цитата Та й недивно - книжки кацапською - то треш . так и запишем Дюма Диккенс Жюль Верн Джек Лондон Майн Рид и другие мои любимые писатели возраста 7-10 лет - то треш и я неправильно воспитан. Что поделать, поднасрали кацапы в мое детство, ну извините. Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 23 минуты назад, Akademik сказал: я в 7 лет уже прочел Таинственный остров Жюля Верна и 3 мушкетеров. гадаєш , це адекватні книжки для 7 років ? особливо , як понаїх до Парижжу - гасконський відморозок Д'Артаньян протикає усіх , хто йому не подобається , шпагою , та шпекає по черзі міледі , кет та заміжню констанцію ? Змінено 4 травня користувачем Бездомный 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 21 хвилину тому, Akademik сказав: еще детская энциклопедия где рассказывалось про минералы, вулканы, континенты. Ага, особенно в томе "Наша Советская Родина" это рассказывалось... Походу именно этот том произвел наибольшее воздействие... Он жеж последним вышел, долго в Министерстве Правды нелиц стирали ) Змінено 4 травня користувачем vadimv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Ага, особенно в томе "Наша Советская Родина" это рассказывалось... Походу именно этот том произвел наибольшее воздействие... та там і том 8 - "історія" , і том "мистецтво" , і том "зарубіжні країни" були дуже вправно - майстерно загострені Змінено 4 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 8 минут назад, Бездомный сказал: гадаєш , це адекватні книжки для 7 років ? особливо , як Д'Артаньян протикає усіх , хто йому не подобається , шпагою , та шпекає по черзі міледі , кет та констанцію ? я с 7 лет ездил в другой конец города в английскую школу в которую так просто было не попасть а я прошел сложное собеседование и меня взяли и учитывая вторую смену в темноте приходил домой. в 90е. Возить меня туда и назад было некому сам ездил с двумя пресадками. А ты про то что в какой то книге что то та не то написано было, не смеши. Я так мир познавал. Было интересно. Еще если на то пошло я был уже с ранних лет антисаветчиком, меня в пионеры не хотели принимать , водили к директору что я ленина высмеивал и тд и тп Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 4 минуты назад, Akademik сказал: я с 7 лет ездил в другой конец города в английскую школу в которую так просто было не попасть а я прошел сложное собеседования и учитывая вторую смену в темноте призодил домой. в 90е. Возить меня туда и назад было некому сам ездил с двумя пресадками. і хто тебе до вступу до тієї школи готував ? кацапощелепна донька радянського ахвіцера ? ти - живий доказ того , що кацапощелепні педопіхвомразі - ворог народу України , та й взагалі - Людства Змінено 4 травня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 3 хвилини тому, Бездомный сказав: і хто тебе до вступу до тієї школи готував ? кацапощелепна донька радянського ахвіцера ? із 5 годин тому, Akademik сказав: дєрєвні Змінено 4 травня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 3 минуты назад, Бездомный сказал: і хто тебе до вступу до тієї школи готував ? кацапощелепна донька радянського ахвіцера ? мама случайно на работе узнала что объявлено собеседование. ей подруга сказала. В итоге сына подруги с подготовкой не взяли а я без подготовки прошел, так как увидели во мне хорошие гуманитарные способности. у меня мама инженер была, отец моряк, отец еще отговаривал нафиг надо в другой конец города возить. но никто в итоге и не возил. я сам ездил туда и назад. Змінено 4 травня користувачем Akademik Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 3 минуты назад, vadimv сказал: кажуть , не солодко акторці жилося після тієї ролі - глядачі кацапи сприйняли все буквально . дикуни - не кращі за людожерів Океанії Змінено 4 травня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 24 хвилини тому, kim chen lhoran сказав: Ну-ну. Якой там - поляки умные. Половина їх успіху - масове прибуття дешевої української рабсили. Одним словом - вумні як вуткі, як і ті ж одесити. Наприклад, сказати за Одесу і IQ; на усю Одесу - 0 міжнародних гросмейстерів з шахів, а у вуйків у Львові - їх п'ять! так що було першим? успіх і дешеві українці чи навпаки? чому дешеві українці не ломанулися в Молдову? може успіх почався трошки раніше, незважаючи на те що багато дешевих поляків звалило в UK і далі? 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Akademik Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 11 минут назад, Бездомный сказал: та там і том 8 - "історія" , і том "мистецтво" , і том "зарубіжні країни" були дуже вправно - майстерно загострені цитаты покажите если такие умные чихвостить можно что угодно а пруфы где для меня было открытием например разные кристаллы, или раздел про разные виды молний в т.ч. шаровые строение земли Змінено 4 травня користувачем Akademik 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 1 минуту назад, US7IGN сказал: так що було першим? успіх і дешеві українці чи навпаки? чому дешеві українці не ломанулися в Молдову? може успіх почався трошки раніше, незважаючи на те що багато дешевих поляків звалило в UK і далі? першим був агент кдб Валенса Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 9 хвилин тому, US7IGN сказав: може успіх почався трошки раніше ...коли кацапів під керівництвом Тухачєвського погнали сцяними ганчірками... Змінено 4 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 4 минуты назад, vadimv сказал: ...коли кацапів під керівництвом Тухачєвського погнали сцаними ганчірками... українці Марка Безручка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Вячеслав63 Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня 11 годин тому, US7IGN сказав: десь дістав вишиванку і тихо над нею заплакав один Потрошитель Йому вже не треба мімікрувати. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 травня Поділитись Опубліковано: 4 травня (змінено) 13 хвилин тому, Akademik сказав: для меня было открытием например разные кристаллы, или раздел про разные виды молний в т.ч. шаровые строение земли А для меня было открытием, что два вчерашних студента в состоянии сделать в деревянном сарае две самоделки а-ля нарисованную в томе "Техника" "машину будущего", а вся автомобильная промышленность "великого и могучего "не в состоянии сделать даже восьмерку без Порше... Змінено 4 травня користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз