Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

Только что, Dmitriy_S сказал:

В них щелепа не така, Бездомний пояснить (можливо з мордобоєм) в приваті:)

Це просто специфіка утворення між нейронних зв'язків і корі головного мозку 

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

3 хвилини тому, karbo сказав:

Це просто специфіка утворення між нейронних зв'язків і корі головного мозку 

Та ні. Знаю багато кацапів, які чудово володіють англійською. І знаю трохи, які володіють українською. Але для них це хоббі. А так просто українська їм нафіг не потрібна. На відміну від російської, яка потрібна українцям.

Посилання на коментар

4 минуты назад, DmiVady сказал:

к приклад, свинопас з забитого гуцульського села та городський хлопчик, який читає батьківську бібліотеку з чотирьох років ... вони дуже в різних стартових умовах, і це на все життя ...

Не факт. Кум с начало 90-х в Европе. Сам сельский без особых достижений, знает на разговорном уровне португальскую, чешскую, польскую, понимает испанскую.

Посилання на коментар

2 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Та ні. Знаю багато кацапів, які чудово володіють англійською. І знаю трохи, які володіють українською. Але для них це хоббі. А так просто українська їм нафіг не потрібна. На відміну від російської, яка потрібна українцям.

Глянь наскільки важко розмовляти Сергію власнику цього сайту 

І де тут рік?)))

Змінено користувачем karbo
Посилання на коментар

2 хвилини тому, ks6 сказав:

Не факт. Кум с начало 90-х в Европе. Сам сельский без особых достижений, знает на разговорном уровне португальскую, чешскую, польскую, понимает испанскую.

Розмовний рівень на будівництві в Польщі це три слова і різні інтонації.

Посилання на коментар

3 хвилини тому, karbo сказав:

Глянь наскільки важко розмовляти Сергію власнику цього сайту 

І де тут рік?)))

До чого тут рік? Людина росла в російськомовному середовищу на Куреньовці серед російських військових, якими були його діди. Я ж тут наводив його старі пости на фб.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, ks6 сказав:

Факт и медицинский, вопрос не "сельский-городской" а как формировались связи мозга в раннем детстве.

Выучит и тот и тот, но нужны разные усилия на освоение, иногда в разы.

И да, разговорный уровень это не знание языка, к примеру, аналог С2 в английском.

Но есть и уникумы, у меня был такой знакомый в юности, к 20 годам несколько языков в т.ч. английский, китайский , но он очень много работал над этим, и не из свинопасов)

• Лайк 3
Посилання на коментар

5 минут назад, Dmitriy_S сказал:

До чого тут рік? Людина росла в російськомовному середовищу на Куреньовці серед російських військових, якими були його діди. Я ж тут наводив його старі пости на фб.

Сумарна кількість років в україномовному середовищі величезна і що?

Посилання на коментар

7 минут назад, DmiVady сказал:

Факт и медицинский, вопрос не "сельский-городской" а как формировались связи мозга в раннем детстве.

Выучит и тот и тот, но нужны разные усилия на освоение, иногда в разы.

И да, разговорный уровень это не знание языка, к примеру, аналог С2 в английском.

Но есть и уникумы, у меня был такой знакомый в юности, к 20 годам несколько языков в т.ч. английский, китайский , но он очень много работал над этим, и не из свинопасов)

Свининопас не свининопас повна ахінея. Мене вважали кращим студентом на курсі, та чи не кращим на факультеті. При тому з села не вилазив. Дочка закінчила з золотою медаллю школу в районному центрі, при тому вчилася в селі без сільради, де один вчитель вів п'ять предметів, коли не бухав в сусідів.

Кожна людина має індивідуальні особливості. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, karbo сказав:

Сумарна кількість років і україномовному середовищі величезна і що?

Вони існували паралельно. Я от, заходячи в якийсь сраний Епіцентр, почав запитувати українською не так давно, бо звичка. Хоч і україномовний з дитинства.

Посилання на коментар

1 хвилину тому, karbo сказав:

Свининопас не свининопас повна ахінея. Мене вважали кращим студентом на курсі, та чи не кращим на факультеті. При тому з села не вилазив. Дочка закінчила з золотою медаллю школу в районному центрі, при тому вчилася в селі без сільради, де один вчитель вів п'ять предметів, коли не бухав в сусідів.

Кожна людина має індивідуальні особливості. 

Дочка - взагалі не показник:) Мало лі...:lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Вони існували паралельно. Я от, заходячи в якийсь сраний Епіцентр, почав запитувати українською не так давно, бо звичка. Хоч і україномовний з дитинства.

Мова це формування міжнейронних зв'язків корі головного мозку. Все. У когось вони формуються у когось ні ,з цим є проблеми. 

Посилання на коментар

9 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Дочка - взагалі не показник:) Мало лі...:lol:

Дитина росла в глухому селі в тещі, до 12 років відвідувала сільську школу 

Коли здавала екзамени в університет то зайняла друге місце і могла поступати на будь-який факультет

Закінчила фармакологічний університет США

Вірніше здобула спеціальність фармаколога в університеті

Це не в Україні де дають дипломи за роботу передком чи за гроші батьків

Молодша дочка закінчила університет по спеціальності it. 

Університет в США де видають диплом не за взятки і його не насмоктують як в Україні. 

Це вам про синопасів.

Посилання на коментар

9 часов назад, sergio сказал:

Я даже круизконтролем  не пользуюсь

Круізконтроль вигадали ось для таких доріг - поставив дозволену швідкість +10 та їдь собі. Особливо кумедно коли хтось теж з круізконтролем обганяє. Обгін може бути 5-10 хвилин бо в нього швидкість на 0.05 чи 0.07 більша за тебе та йому влом відключати-включати круїз. :) 

images.jpg.be730fc857642171d44a97d1db2a8a1e.jpg 

• Лайк 2
  • Хаха 2
Посилання на коментар

29 хвилин тому, karbo сказав:

Мова це формування міжнейронних зв'язків корі головного мозку. Все. У когось вони формуються у когось ні ,з цим є проблеми. 

Я вас прошу. Ніяких міжнейронних зв'язків, просто бажання по***іть і практика. Дівки, до речі, по статистиці, частіше іноземною володіють, а от по IQ все навпаки:) Тож нема чого хизуватися володінням іноземною, це просто навик, до інтелекту не має жодного стосунку. Так само як і володіння рідною мовою. Ви ж не вихваляєтеся, що ви володієте українською, а значить ви достобіса розумний?

Посилання на коментар

Сижу , думаю... я була така ебонута ідея років в 27. Взяти 35 000 баксів і купити апартаменти в домініканах))) цікаво, якби життя далі склалось

Посилання на коментар

23 хвилини тому, Tochkin сказав:

Круізконтроль вигадали ось для таких доріг - поставив дозволену швідкість +10 та їдь собі. Особливо кумедно коли хтось теж з круізконтролем обганяє. Обгін може бути 5-10 хвилин бо в нього швидкість на 0.05 чи 0.07 більша за тебе та йому влом відключати-включати круїз. :) 

навіщо відключати включати круіз? нажав на педаль газу, обігнав, зняв педаль з газу і далі круіз підтримує встановлену швидкість. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

12 минут назад, Dmitriy_S сказал:

Ніяких міжнейронних зв'язків, просто бажання по***іть і практика

Ахаха 

Всі навики та уміння це виключно робота міжнейронних зв'язків в корі головного мозку 

Я зараз попрошу чат GPT розтлумачити тобі)) цю коротку фразу)))

Посилання на коментар

Звичайно! Запит стосується того, як навички та вміння формуються в корі головного мозку через взаємодію між нейронами.

1. **Основи нейронів і синапсів**: Нейрони - це основні клітини мозку, які передають інформацію. Вони спілкуються один з одним через синапси, тобто місця з'єднання між нейронами. Коли нейрон активується, він випускає хімічні речовини (нейротрансміттери), які переходять через синапс і активують інший нейрон.

2. **Формування зв'язків**: Коли ми навчаємося чогось нового, формується нова мережа міжнейронних зв'язків. Це процес, відомий як синаптична передачі. Чим більше ми практикуємо навик, тим сильнішими стають ці зв'язки. Це відбувається через механізм, відомий як "синаптична пластичність", який включає зміни у силі синапсів.

3. **Види навчання**: Наприклад, коли ми вчимося грати на музичному інструменті, наш мозок активує певні нейрони, які відповідають за рухи пальців, слух та акомпанемент. При повторенні цих дій мережа зв'язків стає більш міцною, і ми виконуємо ці дії швидше і точніше.

4. **Кора головного мозку**: Кора головного мозку є відповідальною за вищі функції, такі як мислення, планування, розуміння і контроль рухів. Вона поділяється на кілька областей, кожна з яких виконує специфічні функції. Наприклад, моторна кора відповідає за виконання рухів, а сенсорна кора - за обробку сенсорної інформації.

5. **Важливість практики**: Навички, які ми набуваємо, стають автоматичними через повторення. Автоматизація дозволяє мозку зосередитися на інших завданнях, оскільки ці дії вже відпрацьовані і не потребують активної уваги.

Отже, всі наші навички і вміння базуються на мережі взаємозв'язаних нейронів, які активно змінюються і укріплюються в процесі навчання та практики. Якщо у вас є додаткові запитання або бажаєте дізнатися більше про конкретні аспекти, дайте знати!

Посилання на коментар

11 хвилин тому, МаТраС сказав:

Сижу , думаю... я була така ебонута ідея років в 27. Взяти 35 000 баксів і купити апартаменти в домініканах))) цікаво, якби життя далі склалось

вже вийшов би :flag1:

Посилання на коментар

41 хвилину тому, Tochkin сказав:

А я думав що круїз вигадали щоб їхати по трасі через населені пункти зі швидкістю не більшою ніж 69 км/год...

• Лайк 1
  • Хаха 3
Посилання на коментар

18 минут назад, Александр Аврамчук сказал:

навіщо відключати включати круіз? нажав на педаль газу, обігнав, зняв педаль з газу і далі круіз підтримує встановлену швидкість. 

якщо всі, абсолютно всі їдуть зі швидкістю "дозволена +10", то обганяти тобто перевищувати ще більше щоб кожного разу обігнати того хто їде повільніше на 0.07 км/г:

- заманєшся, бо всі, абсолютно всі їдуть однаково

- то вже буде суттєве перевищення а поліція не дрємлєт :) 

r1z1cn1imc091.thumb.jpg.acd0c7ba88eb968e9c1e8481f8dc5a6e.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...