US7IGN Опубліковано: учора в 10:50 Поділитись Опубліковано: учора в 10:50 22 хвилини тому, XL.pro сказав: Шановні, а де ви раніше були, не бачили яку будуєте країну? Не думаю що хтось із присутніх будував, всі фінансували та обирали будівельників . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 11:08 Поділитись Опубліковано: учора в 11:08 3 години тому, US7IGN сказав: Кажуть гарні зарплати. У того ж Доща більше ніж у мене, але чомусь заздрить він мені, а не навпаки Я?! Заздрю підорасами, щурам і ухилянтам? Та я з вами на одному полі срати не сяду, і плювати на вашу зарплату. Моя совість чиста і карма не загаджена - а це коштує більше вашого нікчемного буття. Казарін правий на всі 100% - гандони й так знають що вони гандони, щурі - що вони щурі, але по ділам воздасться кожному 4 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 11:16 Поділитись Опубліковано: учора в 11:16 Не нам судити про чистоту карми. На наступному колі сансари побачимо 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 11:23 Поділитись Опубліковано: учора в 11:23 3 години тому, 7351 сказав: Всі цивільні громадяни України, які сидять в тюрмах та концтаборах на окупованих росією територіях України, та в тюрмах на території росії за спротив окупантам частини території України, йдуть на обмін, як цивільні особи. Для обміну вони йдуть саме, як цивільні особи -- ви це не знали? Ви пропонуєте міняти їх тільки на цивільних громадян росії. Питання -- де Україні брати цивільних громадян росії для обміну? Відкрию вам "секрет полішинеля" -- взяття в заручники цивільних громадян росії для обміну одразу переведе Україну в розряд країни-терориста зі всьома наслідками. Перепрошую - а нах уя мені ті "цивільні" зеки? Що вони, мені спину прикриють чи сім'ї допоможуть? Цивільні мають стояти в черзі за військовими, бо зараз війна - чи у вас вже цивільні фронт тримають? Тут про нацгвардійців згадували, маю впевненість що більшість з них, якщо не всі, стали в стрій У нас немає цивільних для обміну? Ну значить все, чекають поки з'являться - що не ясно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 11:27 Поділитись Опубліковано: учора в 11:27 Казали ж що під час війни немає ніяких цивільних. Війна одна на всіх. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 11:29 Поділитись Опубліковано: учора в 11:29 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Не нам судити про чистоту карми. На наступному колі сансари побачимо Ясен пень не вам - ви просто користуєтесь можливістю пиз діти чорним ротом як тут хреново, при тому не поспішаючи в улюблену кацапію - бо це ж так зручно Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 11:38 Поділитись Опубліковано: учора в 11:38 8 хвилин тому, Дощ сказав: Ясен пень не вам - ви просто користуєтесь можливістю пиз діти чорним ротом як тут хреново, при тому не поспішаючи в улюблену кацапію - бо це ж так зручно Від того що робити вигляд що чогось немає це не зникне. А захищати підарасів це ще гірше ніж бути підарасом 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 11:44 Поділитись Опубліковано: учора в 11:44 (змінено) 1 година тому, XL.pro сказав: Ви голосували за Зеленського, який не готувався до війни? Допомогали покидькам приходити до влади?! Тоді чого обурюєтесь?! Глобальна війна наближалась давно, ніхто в неї не вірив. Крім, наприклад , Вадима. Всі жили своїм життям і у вус не дули. А от після повномасштабного нападу почали масово істерити і звинувачувати: від президента до ТЦКашників. Шановні, а де ви раніше були, не бачили яку будуєте країну?! Дива не сталося, одні покидьки змінили інших покидьків, а більшість так і залишилися на своїх місцях. З Порошенком, думаю, було б ще гірше. А країну будували ті, кому це делегували. Виборці на це можуть впливати раз на чотири-п'ять років, та й то в межах похибки. Змінено учора в 11:45 користувачем Dmitriy_S 1 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 11:44 Поділитись Опубліковано: учора в 11:44 1 час назад, US7IGN сказал: Це типу план як вбити економіку парашки? Підступно... Тепер за свої нафтобакси вони будуть отримувати все менше рублів. Це ж чудово. 😎 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 11:47 Поділитись Опубліковано: учора в 11:47 1 хвилину тому, sergio сказав: Тепер за свої нафтобакси вони будуть отримувати все менше рублів. Це ж чудово. 😎 Це вони хочуть синхронізувати курси фубля і гривні для зручності мешканців окупованих територій? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: учора в 11:47 Поділитись Опубліковано: учора в 11:47 37 минут назад, Дощ сказал: Я?! Заздрю підорасами, щурам і ухилянтам? Та я з вами на одному полі срати не сяду, і плювати на вашу зарплату. Моя совість чиста і карма не загаджена - а це коштує більше вашого нікчемного буття. Казарін правий на всі 100% - гандони й так знають що вони гандони, щурі - що вони щурі, але по ділам воздасться кожному А хто такий Хазаоін?! Портніков для інтелектуалів?! 😏 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 12:02 Поділитись Опубліковано: учора в 12:02 14 хвилин тому, sergio сказав: А хто такий Хазаоін?! Портніков для інтелектуалів?! 😏 Хз. Я тільки з Кармазиним трохи працював Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 12:03 Поділитись Опубліковано: учора в 12:03 Росія почне атакувати Суми FPV-дронами: це стане реальністю, щойно росіяни пройдуть Юнаківку і захоплять кілька висот, — майор ЗСУ у відставці Лапін Згідно з карти DeepState, перед Юнаківкою – сіра зона, тобто для Сум вже є потенційна загроза. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: учора в 12:23 Поділитись Опубліковано: учора в 12:23 Чергова незворотність мобілізації sud.ua/uk/news/publication/332164-prikaz-komandira-o-prizyve-zamestitelya-prokurora-natali-maksimenko-otmenen-sukhoputnye-voyska 3 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 12:30 Поділитись Опубліковано: учора в 12:30 (змінено) 7 хвилин тому, US7IGN сказав: Чергова незворотність мобілізації sud.ua/uk/news/publication/332164-prikaz-komandira-o-prizyve-zamestitelya-prokurora-natali-maksimenko-otmenen-sukhoputnye-voyska "Всі тварини рівні, але деякі тварини рівніші за інших" © Змінено учора в 12:31 користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 12:35 Поділитись Опубліковано: учора в 12:35 1 годину тому, US7IGN сказав: Не думаю що хтось із присутніх будував, всі фінансували та обирали будівельників . Ну, навіть своєю упоротою позицією. Після анексії Криму і вторгненню військ РФ до війни не готувалися ані Порошенко, ані Зеленський. Але більшість "присутніх" цього ніяк не збагнули, не визнали свою помилку, не переосмислили ... продовжують перебувати у своїй бульбашці, споживати контент "близький" до своїх переконань. Кілька місяців тому дивився інтерв'ю "мамкиного хакера", в якому він розповів, що один раз на кілька місяців видаляє свій акаунт, щоб з'являлися нові рекомендації в YouTube і на одні й ті ж події міг подивитися з різних сторін. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: учора в 12:38 Поділитись Опубліковано: учора в 12:38 51 хвилину тому, Dmitriy_S сказав: Дива не сталося, одні покидьки змінили інших покидьків, а більшість так і залишилися на своїх місцях. З Порошенком, думаю, було б ще гірше. А країну будували ті, кому це делегували. Виборці на це можуть впливати раз на чотири-п'ять років, та й то в межах похибки. Якщо з Порошенком було б ще гірше, то чому ви не співаєте оди Зеленському?)))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 12:43 Поділитись Опубліковано: учора в 12:43 4 хвилини тому, XL.pro сказав: Якщо з Порошенком було б ще гірше, то чому ви не співаєте оди Зеленському?)))) Цей Зеленський зламався, несіть наступного:)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 12:48 Поділитись Опубліковано: учора в 12:48 11 хвилин тому, XL.pro сказав: Ну, навіть своєю упоротою позицією. Після анексії Криму і вторгненню військ РФ до війни не готувалися ані Порошенко, ані Зеленський. Але більшість "присутніх" цього ніяк не збагнули, не визнали свою помилку, не переосмислили ... продовжують перебувати у своїй бульбашці, споживати контент "близький" до своїх переконань. Кілька місяців тому дивився інтерв'ю "мамкиного хакера", в якому він розповів, що один раз на кілька місяців видаляє свій акаунт, щоб з'являлися нові рекомендації в YouTube і на одні й ті ж події міг подивитися з різних сторін. якщо Порошенко не готувався то яка тоді армія відбила росіян в 2022? незважачюи на те що політичне керівництво не готувалося. нагадати вам в якій боездатності була армія до анексії Криму? 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: учора в 12:49 Поділитись Опубліковано: учора в 12:49 (змінено) 6 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Цей Зеленський зламався, несіть наступного:)) будете так міняти одного зеленського на іншого. але Україна і українці ще одного зеленського не витримають. Змінено учора в 12:49 користувачем Александр Аврамчук 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: учора в 12:51 Поділитись Опубліковано: учора в 12:51 13 хвилин тому, XL.pro сказав: Кілька місяців тому дивився інтерв'ю "мамкиного хакера", в якому він розповів, що один раз на кілька місяців видаляє свій акаунт, щоб з'являлися нові рекомендації в YouTube і на одні й ті ж події міг подивитися з різних сторін. Я навіть знаю які йому рекомендації з'являються. Можу закластись - у нього стоїть рашистська вінда, рашистський регіон і навіть офіс рашистський, і рекомендації такі ж - з якого акаунта не заходь Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
7351 Опубліковано: учора в 12:52 Поділитись Опубліковано: учора в 12:52 1 година тому, Дощ сказав: Перепрошую - а нах уя мені ті "цивільні" зеки? Що вони, мені спину прикриють чи сім'ї допоможуть? Цивільні мають стояти в черзі за військовими, бо зараз війна - чи у вас вже цивільні фронт тримають? Тут про нацгвардійців згадували, маю впевненість що більшість з них, якщо не всі, стали в стрій У нас немає цивільних для обміну? Ну значить все, чекають поки з'являться - що не ясно? Тобто, всі цивільні громадяни України, які з 2014 року чинили спротив на окупованих територіях України і були за це покарані окупантами України, -- для вас "цивільні зеки"? Це притому, що величезну територію України було здано без жодного пострілу, без наказу стріляти по окупантам та без введення воєнного стану в Україні... Тобто, не те, що не герої, а навіть не громадяни, тупо зеки -- "третій сорт"... Питань до вас вже немає, зовсім. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: учора в 13:07 Поділитись Опубліковано: учора в 13:07 16 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: будете так міняти одного зеленського на іншого. але Україна і українці ще одного зеленського не витримають. Та й ще одного Порошенка не витримає. Прийдеться обирати Арестовича 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: учора в 13:32 Поділитись Опубліковано: учора в 13:32 38 минут назад, Александр Аврамчук сказал: якщо Порошенко не готувався то яка тоді армія відбила росіян в 2022? Сколько ракет было сделано? Сколько оружейных заводов? Сколько патронных заводов? Сколько бронежилетов (а то вначале войны все покупали за свои). Сколько новых танков с 15 до 19 года было поставлено в ВСУ? Взяв в учет то что на конец 13 года мы были на 5-7 месте в мире по продажам вооружений (не только из запасов), а в 23 году оказалось что около 30 процентов бывших цехов и т.д. вырезано на металл...так и готовился петьман... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hause Опубліковано: учора в 13:44 Поділитись Опубліковано: учора в 13:44 1 час назад, sergio сказал: А хто такий Хазаоін?! Портніков для інтелектуалів?! 😏 Пишуть, але х\з чи правда, у цього Казаріна до 2020 року був російський паспорт, а це почав топити за земударів..., провладний покидьок що ділить українців на сорти. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз