Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 минут назад, рыбак сказал: за вами могут охотиться спецслужбы иностранных государств. Да, ходют тут всякие маланцы в округе Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 19 минут назад, vadimv сказал: Миллиарды мешков как-то ж живут " Как-то"- это называется существовать . Зачем вам знания , для того что бы " как-то, как другие мешки существовать ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 6 хвилин тому, Canton сказав: На причинном месте я видал Дао, Сунь Цзы и начальников... Надо же ... "Ты ещё крепкий старик, Розенбом!" © или виагра? ) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Тільки що, DmiVady сказав: Надо же ... "Ты ещё крепкий старик, Розенбом!" © или виагра? ) імплант з осердям зі збідненого урану 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 2 хвилини тому, рыбак сказав: " Как-то"- это называется существовать Если Рене Декарту было не западло мыслить и следовательно существовать, то чем я лучше? ) 2 хвилини тому, рыбак сказав: Зачем вам знания , для того что бы " как-то, как другие мешки существовать ? Со знаниями меньше вероятность внезапно перестать существовать ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 1 хвилину тому, US7IGN сказав: імплант з осердям зі збідненого урану Може спеціальний спрей, як у Віслюка 7 центів ) Змінено 10 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DmiVady Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 хвилину тому, US7IGN сказав: імплант з осердям зі збідненого урану Вернунфт нам дал стальные флюгельхенде, А вместо херца – аузенбордмотор! © Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 11 минут назад, Canton сказал: Да, ходют тут всякие маланцы в округе Вот видите... Вы же, кажись, если мне память не изменяет, были особой приближенной к Самому . Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 15 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: В учебці всім вбивали в голову, що нам п#зда та всі потраплять в піхоту. Люди йшли в СЗЧ, - журналіст та військовий Сеньків Під час проходження базової військової підготовки мобілізованим не казали номер військової частини, подекуди люди навіть йшли в СЗЧ. Про це в інтерв'ю Tribuna.ua повідомив спортивний журналіст та військовослужбовець ЗСУ Андрій Сеньків, передає Цензор.НЕТ. "На полігоні я був з більшістю бусифікованих, або тих, хто йшли оновити дані. Це була звичайна учебка з купою старших мужиків. Половина з намету була з панкреатитами, поломаними хребтами, сердечники, психічно хворі. А ще нам весь час говорили, що ваш висновок ВЛК - це повне гівно і всі йдуть в піхоту. Про це говорили на день по 100 разів", - розповів він. Водночас колишній головний редактор Tribuna.com Сергій Болотніков раніше розповідав, що в нього була дуже якісна БЗВП. Потім, розповів Сеньків, з'ясувалось, щоб з його ВЛК потрапити на бойові позиції, треба було самому написати рапорт. "Інакше я не можу потрапити на "нуль". Але в учебці всім вбивали в голову, що нам всім – п###а, і всі йдуть у піхоту. І люди йшли в СЗЧ. Нормально ніхто ні з ким не говорив. Не казали, що у вас є такі й такі варіанти. Ми приїхали й сиділи три-чотири дні навіть без форми. Просто сиділи. Я читав вголос статут дідам, бо я журналіст. Нам не говорили номер нашої військової частини й в якому ми навчальному центрі. Я не знав, де я. Ця невідомість тиснула на всіх, люди почали панікувати. Зовнішній світ, дружини, близькі взагалі не розуміють, що відбувається. Це був суперкіпіш, хоча я з чистою душею був готовий йти в армію", - додав військовий. Джерело: https://censor.net/ua/n3559808 чого він ниє? йому хоч висновок ВЛК залишили. знайомий будівельник сказав що їм всім видали новенькі військові документи де всі гідні без жодних зауважень до речі, щось давно не дзвонив Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому Britain must prepare for possibility of attack on UK soil, government warns The government’s new security strategy said it has to actively prepare for potential wartime scenarios www.theguardian.com/politics/2025/jun/24/britain-must-prepare-for-possibility-of-attack-on-uk-soil-government-warns Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 4 хвилини тому, US7IGN сказав: чого він ниє? йому хоч висновок ВЛК залишили. знайомий будівельник сказав що їм всім видали новенькі військові документи де всі гідні без жодних зауважень до речі, щось давно не дзвонив дзвонять дзвонарі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Оконщик Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 28 минут назад, Александр Аврамчук сказал: якщо довірена ділянка буде на кордоні з рашею? то капитулянт побежит к своим. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому (змінено) 21 минуту назад, DmiVady сказал: "Ты ещё крепкий старик, Розенбом!" © Стар, стар...просто супер-стар... Юбилей 25 г (65 лет), Север Хар. обл. Змінено 9 годин тому користувачем Canton 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 13 минут назад, vadimv сказал: Если Рене Декарту было не западло мыслить и следовательно существовать, то чем я лучше? ) Со знаниями меньше вероятность внезапно перестать существовать ) Рене Декарту - это кто или что такой(е), ваш новый наставник? Его существование вы себя взяли за пример подражания ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому (змінено) 12 минут назад, рыбак сказал: были особой приближенной к Самому . Почему был? Я и щас могу позвонить...тока я не при делах уже в его команде... Таких "приближенных" - сотни человек... Змінено 9 годин тому користувачем Canton Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 7 хвилин тому, Александр Аврамчук сказав: дзвонять дзвонарі відповідальний за суржик кіт, пишіть скарги йому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 2 минуты назад, Canton сказал: Стар, стар...просто супер-стар... Юбилей 25 г (65 лет), Юг. Хар. обл. Это Вы??!! Надеюсь, вы тут в гриме , иначе это будет слишком неосмотрительно с вашей стороны. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 1 минуту назад, рыбак сказал: Это Вы??!! Надеюсь, вы тут в гриме , иначе это будет слишком неосмотрительно с вашей стороны. Кому суждено быть повешенным, тот не утонет. У. Шекспир Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому sud.ua/uk/news/video/334450-vladimir-zelenskiy-smenil-obraz-dlya-sammita-nato-video Одного лагідного вечора, незабаром після повернення овець, тварини вертались з роботи на обійстя; раптом з подвір'я донеслося злякане кінське іржання. Тварини жахнулись і стали наче вкопані. То був Конюшинин голос. Вона заржала вдруге, і тварини юрбою упроскік побігли на подвір'я. Там їхнім очам відкрився образ, що Конюшина була побачила раніше. Це був образ свині, що йшла на задніх ногах. Так, це був Квікун. Трохи незграбно, наче незвиклий підтримувати свою поважну тушу в цьому положенні, він сунув крізь подвір'я. А через мить із дверей панського будинку вийшов довгий ряд свиней, усі на задніх ногах. Одні робили це ліпше, другі гірше, деякі навіть трохи хитались і мабуть радо скористали б з підпори якоїсь палиці, але кожна із них успішно обійшла подвір'я довкола. А накінець почулось сильне гавкання собак і пронизливе "кукуріку" чорного півня, і вийшов сам Наполеон, велично випрямлений, скидаючи звисока оком то сюди то туди; довкола нього скакали собаки. У ратиці він держав канчук. Запанувала смертельна мовчанка. Здивовані, злякані, притискаючись одне до одного, тварини слідкували за довгим рядом свиней, що машерували довкола подвір'я. Здавалось, що світ обернувся догори ногами. Згодом надійшла хвилина, коли минуло остовпіння і коли не зважаючи на все — не зважаючи на страх перед собаками і на звичку, що виробилась роками, ніколи не скаржитись, ніколи не критикувати, щоб там не трапилось, — тварини може б висловили яке слово спротиву. Але якраз в цю хвилину, неначе на команду, усі вівці почали могутньо блеяти: "Чотири ноги — добре, дві ноги — ліпше! Чотири ноги — добре дві ноги — ліпше!" Після цього ні трохи не здалось дивним, що на другий День усі свині, що доглядали за працею в колгоспі, носили канчуки між ратицями. Не здавалося чудним дізнатись, що свині купили собі радіоприймач, думали провести телефон та передплачували "Джона Булля", "Усього Потрохи" та "Зеркало Дня". Не здавалося чудним бачити, як Наполеон з люлькою в рилі походжає по садку, що перед панським будинком, ні — навіть тоді ні, коли свині повиймали Джонсове вбрання з шахов. Наполеон появився в чорному сурдуті, неправильно вшитих мисливських штанах, що запинались під колінами, та в шкіряних камашах; його улюблена льоха появилась у сукні з мінливого шовку, що її пані Джонс звичайно вдягала в неділю. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, Canton сказал: Кому суждено быть повешенным, тот не утонет. У. Шекспир А вы как бы желали? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 16 хвилин тому, рыбак сказав: Рене Декарту - это кто или что такой(е), ваш новый наставник? Это тот, кто придумал оси Х и Y ) 16 хвилин тому, рыбак сказав: Его существование вы себя взяли за пример подражания ? Подражание - это слишком примитивная модель поведения )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 10 минут назад, US7IGN сказал: sud.ua/uk/news/video/334450-vladimir-zelenskiy-smenil-obraz-dlya-sammita-nato-video Вот что пиз...лина животворщая в Овальном кабинете со смердом делает!!! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Сцуко! Розпочалася операція "Врятувати віце-прем’єра Чернишова". Будуть намагатися тягнути до зміни Уряду. Аферисти мамкини. (С) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Canton Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому Людина, яка про**ала абсолютно все, що тільки можна було, – гордо проголошує: "Я – найдосвідченіший". На першому році каденції – інвестклімат і економіка. На другому – антиковідні заходи і вакцинація. На третьому – посковідне відновлення. На четвертому – підготовка до війни. На п’ятому – контрнаступ і енергетика. На шостому – фортифікації, ВПК і мобілізація. І весь цей час – по розкішниці пішли реформи, інституції, боротьба з корупцією, освіта, наука, медицина, свобода слова, фахова дипломатія і все, що ще трималось на чесному слові. Втратити чверть країни, третину населення, половину економіки за шість років – це в цьому "досвід"? Чи, може, в досвіді розпилі бабла, розтлінні судів, покривання крадіїв і цькування опозиції? Ну що сказати… Велике досвідівництво, курва.(С) 1 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
рыбак Опубліковано: 9 годин тому Поділитись Опубліковано: 9 годин тому 5 минут назад, vadimv сказал: Это тот, кто придумал оси Х и Y ) Подражание - это слишком примитивная модель поведения )) Надо же ,без этого люди не смогли бы жить, а как до этого жили, я даже не понимаю. По этой причине вы его цитируете ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз