Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Россияне к нам принесли войну

Скромный прораб

Рекомендовані повідомлення

2 години тому, Tochkin сказав:

Не, ну я розумію, "я повинен був народитися мулатом на Карибах, а мене оно over 40 років катували снігом по пів-року", але Єгипет... Я оно в Каїрі був в липні років 20 тому. Придбав морозиво вдень, а воно падло тануло швидше ніж я встигав його їсти. Нє, краще сніг. :) 

Бо в таку жару треба пити охолоджене брунелло, а не отето от всьо:) 

• Лайк 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

29 хвилин тому, vadimv сказав:

Точно, на будинок 100 000 знайшлося, на недобудову 20 000 знайшлося, на дві машини по 16-18 000 знайшлося, а на електричку тіпа Ліфа 10 000 не знайшлося. От бідося )

Прям як у власників електричок, які економлять кожну копійку на зарядках і перемивають вздуті акумулятори ))

Але ж ви купили Сузуку, а не Dodge RAM 1500. Хоча, для простого хлопця з сумського села, який возить землю на грядки з лісу (нафіга, до речі, так і не зрозумів, я з лісу тільки хвою возив для мульчування) воно було б практичніше.

• Хаха 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав:

Але ж ви купили Сузуку, а не Dodge RAM 1500. Хоча, для простого хлопця з сумського села, який возить землю на грядки з лісу (нафіга, до речі, так і не зрозумів, я з лісу тільки хвою возив для мульчування) воно було б практичніше.

мабуть тому що вона куплялась для зйобу, а не для перевезення гною.

я так останню квартиру купляв з огляду на те, щоб не шкода її кинути було у разі чого :lol:

• Лайк 1
Посилання на коментар

Интересно, а порошенко поддерживает бусификацию? Думаю да...он ведь молчит по этому поводу)))...а мог бы очков политических набрать)))

• Лайк 3
Посилання на коментар

3 минуты назад, Dmitriy_S сказал:

Я, до речі, теж землю з лісу возив коли газон робив. Але знімав тільки верхній шар з 5 см. 

Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

мабуть тому що вона куплялась для зйобу, а не для перевезення гною.

я так останню квартиру купляв з огляду на те, щоб не шкода її кинути було у разі чого :lol:

Чим херова судзука, що там бак маленький. З 550 км по трасі, без максимального навантаження. 

Посилання на коментар

1 хвилину тому, Бармалей сказав:

Интересно, а порошенко поддерживает бусификацию? Думаю да...он ведь молчит по этому поводу)))...а мог бы очков политических набрать)))

Гончаренко час від часу голос подає :lol:

Посилання на коментар

10 годин тому, Черномор сказав:

Про те, що вистачає - у расеян рекрутинг раза в два выше, чем украинский (пример, украинских мобилизованных 25 т.ч, у рассеян подписанных контрактов 50 т.ч. за месяц).

В їм потрібен мінімум втричі більший, бо в наступі, а за їхнього відношення до ресурсів - то й вдесятеро. Їх душать обставини - вони мають постійно наступати будь-якою ціною і палити резерви, бо зупинка призведе до поразки. Нам від того не легше але все ж оборонятись вигідніше і втрати значно менші

• Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

Бусифікацію підтримують всі, кому вона не загрожує

• Лайк 4
Посилання на коментар

1 минуту назад, US7IGN сказал:

Гончаренко час від часу голос подає :lol:

получается порошенко подельник власти в этом вопросе🤣

Посилання на коментар

2 минуты назад, Дощ сказал:

Ніт. 

Тобто мій батя якому 75 і має другу групу мав би підтримувати Бусифікацію?! 😏

Змінено користувачем sergio
Посилання на коментар

Тільки що, Бармалей сказав:

В цього режиму нема іншого варіанту окрім бусифікації. Ніхто в здоровому розумі вже не хоче попасти в цю клоаку.

Не того, що не хоче захищати Україну, а того, що нема вже такої опції, як захищати Україну. Вона була в 22-му і частково в 23-му. Зараз є тільки опція захищати режим:) 

• Хаха 1
Посилання на коментар

4 хвилини тому, Дощ сказав:

Не треба пuздіти, я не підтримую. 

Змінено користувачем Dmitriy_S
  • Лайк 1
  • Хаха 1
Посилання на коментар

1 хвилину тому, sergio сказав:

Ніт. 

А ви з котом так в першу чергу - спите спокійно поки хтось прикриває ваші нікчемні дупи

• Лайк 3
Посилання на коментар

9 хвилин тому, sergio сказав:

Я, до речі, теж землю з лісу возив коли газон робив. Але знімав тільки верхній шар з 5 см. 

Бляха, що у вас за ліс там такий? В нас пісок один, а на городі чорнозем. Сенс з лісу пісок возить?

Посилання на коментар

1 минуту назад, Дощ сказал:

А ви з котом так в першу чергу - спите спокійно поки хтось прикриває ваші нікчемні дупи

І вашу теж... 

Посилання на коментар

1 минуту назад, Dmitriy_S сказал:

Бляха, що у вас за ліс там такий? В нас пісок один, а на городі чорнозем. Сенс з лісу пісок возить?

В нас глина, а знімав тільки тонкий шар землі який утворився ві д перегнилого листя та голок. Дуже пухкий. 

• Лайк 1
Посилання на коментар

2 години тому, Canton сказав:

Это тоже до сраки...

Учите матчасть...там много написано что можно, что нельзя, где можно, где нельзя...

И процедура выхода тоже прописана, с однозначной трактовкой...

Так что у нас ЗАПУЩЕНА процедура выхода из Конвенции...но де-юре мы в ней и не освобождены от ответственности за ее нарушение...

И хер мы из нее выйдем...надо чтобы война закончилась ОФИЦИАЛЬНО

До сраки. Будуть міни - будуть мінувати. 

• Лайк 4
Посилання на коментар

21 хвилину тому, Бармалей сказав:

получается порошенко подельник власти в этом вопросе🤣

ну звісно. кожен з нас президент (с) :flag1:

Посилання на коментар

17 хвилин тому, sergio сказав:

В нас глина, а знімав тільки тонкий шар землі який утворився ві д перегнилого листя та голок. Дуже пухкий. 

Це печально:)

Посилання на коментар

так...с бусификацией понятно...

следующий вопрос:

а порошенко молчит об укреплениях в сумской и харьковских областях? если да, то что это значит - укрепления есть или он подельник властей в розкраданні ?

• Дізлайк 1
Посилання на коментар

2 хвилини тому, Бармалей сказав:

так...с бусификацией понятно...

следующий вопрос:

а порошенко молчит об укреплениях в сумской и харьковских областях? если да, то что это значит - укрепления есть или он подельник властей в розкраданні ?

Укріплень нема, а до чого тут Порошенко? 

Посилання на коментар

Только что, Dmitriy_S сказал:

Укріплень нема, а до чого тут Порошенко? 

думаю за кого осенью голосовать🤣

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...