Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 2 години тому, Tochkin сказав: Не, ну я розумію, "я повинен був народитися мулатом на Карибах, а мене оно over 40 років катували снігом по пів-року", але Єгипет... Я оно в Каїрі був в липні років 20 тому. Придбав морозиво вдень, а воно падло тануло швидше ніж я встигав його їсти. Нє, краще сніг. Бо в таку жару треба пити охолоджене брунелло, а не отето от всьо:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 29 хвилин тому, vadimv сказав: Точно, на будинок 100 000 знайшлося, на недобудову 20 000 знайшлося, на дві машини по 16-18 000 знайшлося, а на електричку тіпа Ліфа 10 000 не знайшлося. От бідося ) Прям як у власників електричок, які економлять кожну копійку на зарядках і перемивають вздуті акумулятори )) Але ж ви купили Сузуку, а не Dodge RAM 1500. Хоча, для простого хлопця з сумського села, який возить землю на грядки з лісу (нафіга, до речі, так і не зрозумів, я з лісу тільки хвою возив для мульчування) воно було б практичніше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Александр Аврамчук Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 2 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Але ж ви купили Сузуку, а не Dodge RAM 1500. Хоча, для простого хлопця з сумського села, який возить землю на грядки з лісу (нафіга, до речі, так і не зрозумів, я з лісу тільки хвою возив для мульчування) воно було б практичніше. мабуть тому що вона куплялась для зйобу, а не для перевезення гною. я так останню квартиру купляв з огляду на те, щоб не шкода її кинути було у разі чого 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Интересно, а порошенко поддерживает бусификацию? Думаю да...он ведь молчит по этому поводу)))...а мог бы очков политических набрать))) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 3 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Але ж ви купили Сузуку, а не Dodge RAM 1500. Хоча, для простого хлопця з сумського села, який возить землю на грядки з лісу (нафіга, до речі, так і не зрозумів, я з лісу тільки хвою возив для мульчування) воно було б практичніше. Я, до речі, теж землю з лісу возив коли газон робив. Але знімав тільки верхній шар з 5 см. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 минуту назад, US7IGN сказал: мабуть тому що вона куплялась для зйобу, а не для перевезення гною. я так останню квартиру купляв з огляду на те, щоб не шкода її кинути було у разі чого Чим херова судзука, що там бак маленький. З 550 км по трасі, без максимального навантаження. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 хвилину тому, Бармалей сказав: Интересно, а порошенко поддерживает бусификацию? Думаю да...он ведь молчит по этому поводу)))...а мог бы очков политических набрать))) Гончаренко час від часу голос подає Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 10 годин тому, Черномор сказав: Про те, що вистачає - у расеян рекрутинг раза в два выше, чем украинский (пример, украинских мобилизованных 25 т.ч, у рассеян подписанных контрактов 50 т.ч. за месяц). В їм потрібен мінімум втричі більший, бо в наступі, а за їхнього відношення до ресурсів - то й вдесятеро. Їх душать обставини - вони мають постійно наступати будь-якою ціною і палити резерви, бо зупинка призведе до поразки. Нам від того не легше але все ж оборонятись вигідніше і втрати значно менші 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 2 хвилини тому, Бармалей сказав: Интересно, а порошенко поддерживает бусификацию? Думаю да...он ведь молчит по этому поводу)))...а мог бы очков политических набрать))) Бусифікацію підтримують всі, кому вона не загрожує 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 минуту назад, US7IGN сказал: Гончаренко час від часу голос подає получается порошенко подельник власти в этом вопросе🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня (змінено) 2 минуты назад, Дощ сказал: Бусифікацію підтримують всі, кому вона не загрожує Ніт. Тобто мій батя якому 75 і має другу групу мав би підтримувати Бусифікацію?! 😏 Змінено 1 липня користувачем sergio Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Тільки що, Бармалей сказав: Интересно, а порошенко поддерживает бусификацию? Думаю да...он ведь молчит по этому поводу)))...а мог бы очков политических набрать))) В цього режиму нема іншого варіанту окрім бусифікації. Ніхто в здоровому розумі вже не хоче попасти в цю клоаку. Не того, що не хоче захищати Україну, а того, що нема вже такої опції, як захищати Україну. Вона була в 22-му і частково в 23-му. Зараз є тільки опція захищати режим:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня (змінено) 4 хвилини тому, Дощ сказав: Бусифікацію підтримують всі, кому вона не загрожує Не треба пuздіти, я не підтримую. Змінено 1 липня користувачем Dmitriy_S 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 хвилину тому, sergio сказав: Ніт. А ви з котом так в першу чергу - спите спокійно поки хтось прикриває ваші нікчемні дупи 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Ще двое врятувалось: Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 9 хвилин тому, sergio сказав: Я, до речі, теж землю з лісу возив коли газон робив. Але знімав тільки верхній шар з 5 см. Бляха, що у вас за ліс там такий? В нас пісок один, а на городі чорнозем. Сенс з лісу пісок возить? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 минуту назад, Дощ сказал: А ви з котом так в першу чергу - спите спокійно поки хтось прикриває ваші нікчемні дупи І вашу теж... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sergio Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 1 минуту назад, Dmitriy_S сказал: Бляха, що у вас за ліс там такий? В нас пісок один, а на городі чорнозем. Сенс з лісу пісок возить? В нас глина, а знімав тільки тонкий шар землі який утворився ві д перегнилого листя та голок. Дуже пухкий. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
loader Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 2 години тому, Canton сказав: Это тоже до сраки... Учите матчасть...там много написано что можно, что нельзя, где можно, где нельзя... И процедура выхода тоже прописана, с однозначной трактовкой... Так что у нас ЗАПУЩЕНА процедура выхода из Конвенции...но де-юре мы в ней и не освобождены от ответственности за ее нарушение... И хер мы из нее выйдем...надо чтобы война закончилась ОФИЦИАЛЬНО До сраки. Будуть міни - будуть мінувати. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
US7IGN Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 21 хвилину тому, Бармалей сказав: получается порошенко подельник власти в этом вопросе🤣 ну звісно. кожен з нас президент (с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 17 хвилин тому, sergio сказав: В нас глина, а знімав тільки тонкий шар землі який утворився ві д перегнилого листя та голок. Дуже пухкий. Це печально:) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня так...с бусификацией понятно... следующий вопрос: а порошенко молчит об укреплениях в сумской и харьковских областях? если да, то что это значит - укрепления есть или он подельник властей в розкраданні ? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 2 хвилини тому, Бармалей сказав: так...с бусификацией понятно... следующий вопрос: а порошенко молчит об укреплениях в сумской и харьковских областях? если да, то что это значит - укрепления есть или он подельник властей в розкраданні ? Укріплень нема, а до чого тут Порошенко? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бармалей Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Только что, Dmitriy_S сказал: Укріплень нема, а до чого тут Порошенко? думаю за кого осенью голосовать🤣 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз