allanek Опубліковано: 28 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 І ще, хлібопічку я взяла з собою. Тож, панянки, всі ваші рецепти смачного печива в мене збережені в "нотатках" телефону. Тож на днях буду пекти і згадувати вас, 🌞🌞🌞 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 28 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 2 години тому, allanek сказав: І ще, хлібопічку я взяла з собою. Тож, панянки, всі ваші рецепти смачного печива в мене збережені в "нотатках" телефону. Тож на днях буду пекти і згадувати вас, 🌞🌞🌞 ну раз така оказія і ти притарабанила на нове місце хлібопічку та наші рецепти )) і те що слова Ані мене також сильно розчулили, а я зовсім не тонкосьоза то поступаюсь правом приготування смаколиків по нашим рецептам Ані🤗 мої відношення до твого рішення ти знаєшь і тому повторюватись не буду...твое рішення змусило подумати над деякими речами, буду думати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 28 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 28 жовтня 2024 Я ввечері трохи побазікаю і з приводу смаколиків і твого допису взагалі))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 29 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 Будемо вважати, що ще вечір, вже традиційно, прокидаюсь серед ночі і не можу вже спати. 16 годин тому, irina1969 сказав: то поступаюсь правом приготування смаколиків по нашим рецептам Ані🤗 От не треба одразу в кущі😊. Я не дуже великий спец по солодким випічкам та усіляким смаколикам, щоб не сказати зовсім не спец, тож ваші рецепти, що тут викладались, мені подобаються- без отого складного чаклування "з жаблячою лапкою та коренем мандрагори", щоб вийшло смачно та чарівно. Тож, якщо є щось таке , що можна швидко закалапуцати та спекти, то з радістю буду чекати на такі рецепти від всіх вас. 16 годин тому, irina1969 сказав: твое рішення змусило подумати над деякими речами, Моє рішення... Що хочу сказати. Мій допис в темі евакуації наче лакмусовий папірець- одразу видно, наскільки легко перевірити, чи я правильно ярлички розвісила на персонажів форуму. Поки задоволена собою- ні в ком не помилилась. Шабаш форумного "сміття" потрохи набирає обертів Не знаю, на які думки тебе спонукала моя новина, можу тільки гадати, але що хочу сказати з приводу мого рішення. Воно не спонтанне, тому що війна і над будинком літають шахеди. Звісно, що і це має великий вплив, але наше життя якось так влаштовано, що більшу частину його ми проживаємо в постійному стресі - щось вирішуємо, кудись біжимо, за щось хвилюємось. Ну повинен в житті людини настати такий час, коли вона просто насолоджується тим, що не треба нікуди бігти та слідкувати за годинником. І умовна "пенсія" (для мене) якраз і є таким часом. Бо родина готувалась до цього, щоб прожити роки, що залишились, без стресу та кошмарів. Війна...так, її не було в моїх планах, але хто питав мене та всю країну, чи згодні ми жити в цьому кошмарі та втрачати життя. Про те, як жили і що робили ці 2,5 роки не буду казати, то вже історія, за яку мені не соромно. Але якщо життя подарувало мені шанс здійснити те, про що мріялось, то чому я повинна відмовлятись від цього шансу? Може це прозвучить егоїстично, але вважаю, що треба зважати тільки на свої бажання. Не на бажання батьків-вони прожили своє життя, може і не так, як хотілося, але прожили, як змогли; не на бажання своїх дітей- особливо, якщо заклав фундамент, віддав велику частину свого часу, щоби дати можливість гарного старту для подальшого життя. Тож настає час, коли треба згадати і про себе, свої мрії та бажання. І якщо можеш це зробити- то роби. Постав собі за мету і їди до цього реперу. В мене так склалось, що вся родина розкидана. В Україні нікого нема, тож нема якоря, який би тримав мене тут. Мама далеко і в неї все добре, тож я спокійна за неї. До того ж, нарешті, вона чекає, коли ми облаштуємось на новому місці та теж приїде до нас жити. За сина теж спокійна, він має самостійне життя , повну фінансову незалежність і вже багато років живе в іншій країні. То що мене повинно тримати тут? Війна? Так, але мені не соромно за ці 2,5 роки, бо я , як і всі мої знайомі, допомагала, як могла і зараз продовжую це робити. Бо так мені каже моє сумління. Але це не означає, що я повинна відмовитися від своїх бажань. Я і не відмовилась. І що хочу сказати- іноді треба пам'ятати, що це твоє життя. Ні батьків, ні дітей- тільки твоє і живи так, як бажаєш. Життя швидкоплинне і тільки здається, що попереду ще багато років та встигнеш те, від чого відмовилась зараз. Ні, війна багато що міняє в світогляді і починаєш розуміти, що треба жити зараз, бо завтра може і не наступити, або наступить та кожен день того завтра буде здаватися тобі кошмаром, розтягнутим в часі. На останок. Перед від'їздом заїхали до знайомої, з якою давно не бачились. В нас діти одного віку. Що сказати? Чоловік на полігоні десь за межами міста, син на полігоні в Запоріжжі чи десь там. Сім'я лікарів. Я розумію, що то в неї захисна реакція, коли вона каже, що ні, на нуль вони не підуть, бо їх готують до іншого. Звісно, що ми її підтримали в цьому , але після цієї зустрічі залишилось важке враження. Бо що таке біль втрати я добре знаю. Нікому не побажаю такого. Не знаю, наскільки життєво вийшло в мене донести свою думку, але повторю- живи так, як сумління каже, та не забувай про те, що життя не перемотаєш назад та не проживеш знов. 3 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 29 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 9 годин тому, allanek сказав: Не знаю, на які думки тебе спонукала моя новина, можу тільки гадати да не)) під цією фразою я мала на увазі тільки те, що треба розхламлятись, бо може настати той день коли треба буде спакувати життя в коробки і бажано зробити це до того моменту, коли сам не зіграв в ящик звісно нормальна людина думає, як він проживе старість і зазвичай це відбувається після 50, тому якщо вже трішки більше, то ти нікому нічого не винен по великому рахунку... якщо живі батьки то опікуватись ними це не обов"язок, діти вже дорослі і самі будують своє життя і якщо закладений гарний фундамент, то допомоги вони і не просять...тому так, жити скільки відведено і бажано з гарною якісттю життя...все що робиться в поважному віці робитись не з примусу, а тому що ти по іншому не можешь 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 29 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 жовтня 2024 3 хвилини тому, irina1969 сказав: що треба розхламлятись Що сказати? Я не з тих, в кого горіще нагадує шматок музею в Пірогово в розділу " Побут українців , починаючи з часів Речі Посполітої". Якщо є річ, то вона використовується. Звісно, що якісь дрібнички, що нагадують якісь життєві події, теж є, але звички обрастати речами ніколи не мала. І що? Сама була здивована скільки всього " я з цим не розстанусь". І поштою відправляли, і з собою везли. Хочу окремо подякувати Ользі, бо колись її слова про те, що першим ділом треба брати з собою альбоми з фотографіями, закарбувались мені в пам'яті. Тож твоє життя може не вмістится в невелику кількість коробок, навіть після того, як " розхламишся". Головне, що картини всі забрали з собою. Бо то дуже особисте. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 30 жовтня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 30 жовтня 2024 Аня, я бачила , що вас вітали з Днем народження в вашій темі. Ні, вітати я вас не буду, бо сама не люблю цей день і , як на мене, коли давно перетнув риску віку, коли здається, що все попереду і часу нескінченно до обрію, то вітання з днем народження, це як нагадування, що годинник став тікати скоріше. Але...завжди є це "але" використаю цей привід, щоб побажати вам зберегти себе такою, як я вас взнала, бо це диво зберегти такі щирі почуття , не бути байдужою та готовою прийти на допомогу іншим. Аня, бережіть вашу чисту душу, бо це, дійсно, диво в такі буремні часи. 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 31 жовтня 2024 Поділитись Опубліковано: 31 жовтня 2024 19 годин тому, allanek сказав: Аня, я бачила , що вас вітали з Днем народження в вашій темі. Ні, вітати я вас не буду, бо сама не люблю цей день і , як на мене, коли давно перетнув риску віку, коли здається, що все попереду і часу нескінченно до обрію, то вітання з днем народження, це як нагадування, що годинник став тікати скоріше. Але...завжди є це "але" використаю цей привід, щоб побажати вам зберегти себе такою, як я вас взнала, бо це диво зберегти такі щирі почуття , не бути байдужою та готовою прийти на допомогу іншим. Аня, бережіть вашу чисту душу, бо це, дійсно, диво в такі буремні часи. Дякую, дуже приємно. І так, цей день не полюбляю і завжди ховаюсь чомусь, начеб -то , якщо тебе не вітают, то і ні якого дня народження не було 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 В 27.10.2024 в 09:03, allanek сказал: Панство, що хочу сказати. Ми продали будинок, тож тепер мені нема про що говорити в темі- сад має інших господарів. Чи буде тема жити далі, то вже залежить від вас. Я можу сюди приходити лише, як гість і просто з цікавості. Бо те, що ми виїхали з країни, не означає, що я витерла, наче ластиком, всі наші розмови і все, що нас пов'язувало. Тож поки я ще не кажу вам "прощавайте". Коли вирішимо, де купити житло , може і покажу, як облаштувались. Отакі справи. Алло, сказати що я в шоці, це нічого не сказати!!!!! Особисто мені буде не вистачати вашого "свіжого" досвіду стосовно саду, світлин і добрих теревенів про рослини. Дуже вас прошу, не пропадайте з теми. Бо ця тема - промінь квітково/садового світла в наші темні часи. Де б ви не оселилися, у вас будуть вікна, а це означає, що на вікні може бути хоч одна квітка. От про неї і пишіть! 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 (змінено) Взагалі -то зайшла сьогодні на форум, бо дуже за всіма скучила, а тут новина про Аллу. Сьогодні нарешті дійшли руки до порядку в рослинах. Зрізала останній в цьому сезоні букет троянд і хотіла поділитися з вами світлиною для підняття настрою : Змінено 2 листопада 2024 користувачем Nic-олаевна 2 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 17 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Взагалі -то зайшла сьогодні на форум, бо дуже за всіма скучила, а тут новина про Аллу. Сьогодні нарешті дійшли руки до порядку в рослинах. Зрізала останній в цьому сезоні букет троянд і хотіла поділитися з вами світлиною для підняття настрою : у Вас це вийшло, я про настрій❤️ Ви хоч не пропадайте так надовго, бо вже думали у розшук подавати )) 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 16 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Взагалі -то зайшла сьогодні на форум, бо дуже за всіма скучила, а тут новина про Аллу. Сьогодні нарешті дійшли руки до порядку в рослинах. Зрізала останній в цьому сезоні букет троянд і хотіла поділитися з вами світлиною для підняття настрою : Ваші троянди дивовижни. Я думала в мене один кущ досить довго квітне, але такого обьему квітів на ньому давно вже нема, більш поодиноки. В вас не залишилась назви сорту, щоб більш прискіпливо почитати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 30 минут назад, irina1969 сказал: у Вас це вийшло, я про настрій❤️ Ви хоч не пропадайте так надовго, бо вже думали у розшук подавати )) Так, винна, виправлюсь. У мене все добре. За виключенням шахедів щоночі і подекуди вдень, але це реалії сьогодення більшої частини українців, тому "все добре". Сьогодні чистила туї, а десь по-близу жужжало оте падло і його збивали. Колись, коли моя дитина була мала, я дивилась доктора Комаровського. А оце недавно попався він мені в Ютюбі з фразою: "Якщо хтось думає, що у нього за майже 3 роки війні все добре з психікою, то в нього просто нема мозку". Це про мене. Але в зворотньому напрямку. З психікою дуже не нормально, бо шахед поруч, а я в туях(( Пропала з форуму чисто через зайнятість. Якщо пам'ятаєте, я працівник освіти. В цьому році історично самий короткий перший семестр - 3 місяці. Тому якісь нескінченні плани, звіти, програми, пари. А ще і атестація навчального закладу. Їй Богу, як подуріли. Ми в мирні часи так не працювали. І до того всього навіть соромно сказати яка зарплата, бо навіть бомж під церквою взмозі назбирати такі гроші нічого не робивши. До того ж аномально спекотне літо загнало нас з саду в будинок і всі роботи зупинилися. З погодою полегшало лише в вересні, і трошки пішло дощів, бо до того за 3 місяці ні краплі. Тому навіть не було теми для розмови, бо з рослинами в таких умовах нічого не зробиш, окрім штучного поливу 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 27 минут назад, Сарочка сказал: Ваші троянди дивовижни. Я думала в мене один кущ досить довго квітне, але такого обьему квітів на ньому давно вже нема, більш поодиноки. В вас не залишилась назви сорту, щоб більш прискіпливо почитати. Купувала я їх як "Ангела" або "Анжела". Називають і так, і так. Але потім Алла і Іра сказали, що то не вона, а Помпонелла. І я схиляюсь до такої думки, бо дійсно і квітка і поведінка Помпонелли. У мене досі квітнуть і чайно-гібридні. Дуже довго тримається тепла погода. Щоправда від завтра прогнозують на мінуси вночі, але троянда, то така рослина, що до стабільних цілодобових мінус 5 добре себе почуває і ухитряється квітнути 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 4 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Так, винна, виправлюсь. У мене все добре. За виключенням шахедів щоночі і подекуди вдень, але це реалії сьогодення більшої частини українців, тому "все добре". Сьогодні чистила туї, а десь по-близу жужжало оте падло і його збивали. Колись, коли моя дитина була мала, я дивилась доктора Комаровського. А оце недавно попався він мені в Ютюбі з фразою: "Якщо хтось думає, що у нього за майже 3 роки війні все добре з психікою, то в нього просто нема мозку". Це про мене. Але в зворотньому напрямку. З психікою дуже не нормально, бо шахед поруч, а я в туях(( Пропала з форуму чисто через зайнятість. Якщо пам'ятаєте, я працівник освіти. В цьому році історично самий короткий перший семестр - 3 місяці. Тому якісь нескінченні плани, звіти, програми, пари. А ще і атестація навчального закладу. Їй Богу, як подуріли. Ми в мирні часи так не працювали. І до того всього навіть соромно сказати яка зарплата, бо навіть бомж під церквою взмозі назбирати такі гроші нічого не робивши. До того ж аномально спекотне літо загнало нас з саду в будинок і всі роботи зупинилися. З погодою полегшало лише в вересні, і трошки пішло дощів, бо до того за 3 місяці ні краплі. Тому навіть не було теми для розмови, бо з рослинами в таких умовах нічого не зробиш, окрім штучного поливу Добре, що добре )) "З психікою дуже не нормально, бо шахед поруч, а я в туях((" а може навпаки ? бо людина не може бути в стресі вічно і наші сади то наші внутрішні монголії...ми також ніколи не були обділені увагою шахедів, а і ці останні тижні як торба розірвалась💥 і як назло така гарна погода, що треба працювати в саду, я з запланованого зробила відсотків 80, треба підтягнутись до 100...так, літо було і у нас без дощу, вижили не всі, але я зараз намагаюсь во всьому шукати позитив )) а) будуть вільні місця б) менше мороки в майбутньому нарешті розмножила хризантеми, дуже люблю навіть не квітку а її аромат...зібрались виключно руді сорти, бо перед зимою хо яскравих фарб...починаю по-тихеньку тягати по ділянці 5 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Доречі, я теж люблю запах хризантем і як не дивно, запах пеларгоній. Не лимонних, а звичайних зональних. Хоча більшість людей говорять що вони смердючі😆 Від безділля літом, чи то з глузду з'їхала, але придумала собі нове захоплення - пеларгонії - зонартики. Це новий гібрид. Зональну пеларгонію схрестили з якоюсь дикою. В результаті потужні пишні кущі і квіти в основному махрові. Придбала на пробу декілька штук, поки спостерігаю за ними. Свої старі Каліопи я запхала зимувати як завжди в погріб, а ці тримаю на вікнах. Ще тільки початок листопада,та вони дійсно коні. Перше цвітіння в декілька квіточок сорт Леона Галактика: Місс Роз. Щоправда вона не зонартик, звичайна зональна, але з сучасних: 2 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Інші сорти ще не квітнули. Як же хочеться нарешті миру, щоб купуючи квіти, не думати, чи встигну побачити красу, чи доведеться зненацька хапати речі і залишати все 😢 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Гарнющі!!!! Я запах також люблю, а кому смердить хай не нюхає)) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Только что, irina1969 сказал: Гарнющі!!!! Я запах також люблю, а кому смердить хай не нюхає)) А я всім кажу, а нащо ти її чіпаєш, та ще і нюхаєш? Дивись на квіти)) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 2 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 1 година тому, Nic-олаевна сказав: Зрізала останній в цьому сезоні букет троянд і хотіла поділитися з вами світлиною для підняття настрою Наташа, дякую і за настрій, і за троянду. Обожнюю ці помпони. Наче нема нічого такого в цих квітках-кулях, а очей не відірвати. Якщо хтось з товариства спокуситься посадити кущ помпонів, то можу сказати, що Hans Gonewein Rose дуже невибаглива та довго і гарно квітуча . Гадаю, що фото цієї троянди можна тут тикнути, бо там, виключно, самі квіти. Це одна китиця така 8 хвилин тому, Nic-олаевна сказав: Хоча більшість людей говорять що вони смердючі😆 Кожен створює собі свій світ. В моєму пеларгонії пахнуть. Теж люблю цей запах. 1 годину тому, Nic-олаевна сказав: Де б ви не оселилися, у вас будуть вікна, а це означає, що на вікні може бути хоч одна квітка. От про неї і пишіть! Домовились і дякую за теплі слова, мені дуже приємно))) Поки я во Вроцлаві, то вже кілька разів бачила квітники злаків та вербени бонарської. Шалено гарно. Іра, саджай, бо то буде пасувати твоєму саду. І, взагалі, така краса не буде зайвою в любому саду. Тож саджайте. 2 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 2 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 2 листопада 2024 Я і в теплиці спробую зберегти, корені, бо цось в цьрму році її замало у мене 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 4 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 4 листопада 2024 Спілкуючись в пеларгонієвій групі в Вайбері, натрапила на корисне посилання. Це квіткові горщики і всяка інша пластикова дрібідєнь для дому. Я дивилася там лише горщики, ціни копійчані, щоправда не знаю, які вони по якості. Може це посилання ще комусь буде корисне (якщо звісно можна його тут розмістити. Якщо ні, то Іра як модератор прибере): Прихований текст hoztorg.org.ua/ua/g5064514-tovary-dlya-doma?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwm5e5BhCWARIsANwm06ie9_OFwoWhNuLCynaZjrRMs8v0u_nAlEcUMk5ReCiL7R9dX26g6RkaAiOUEALw_wcB 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 5 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 5 листопада 2024 18 годин тому, Nic-олаевна сказав: Спілкуючись в пеларгонієвій групі в Вайбері, натрапила на корисне посилання. Це квіткові горщики і всяка інша пластикова дрібідєнь для дому. Я дивилася там лише горщики, ціни копійчані, щоправда не знаю, які вони по якості. Може це посилання ще комусь буде корисне (якщо звісно можна його тут розмістити. Якщо ні, то Іра як модератор прибере): Показати вміст hoztorg.org.ua/ua/g5064514-tovary-dlya-doma?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwm5e5BhCWARIsANwm06ie9_OFwoWhNuLCynaZjrRMs8v0u_nAlEcUMk5ReCiL7R9dX26g6RkaAiOUEALw_wcB Іра просто сховала під спойлер )) я подивилась, щось я також наче брала в цьому магазині, якість дорівнює ціні, але якісь копійчані дрібнички цілком варті Дівчата, якщо будуть якісь подібні посилання скидуйте, якщо не знаєте як ховати під спойлер я зроблю 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 23 листопада 2024 Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 і про теплицю як обіцяла...зробили ми ту халабуду, але воно вийшло як друга теплиця, каркас з дерева ( не фоткала), балки на землі закріпили в сталеві "стакани" ( зробили невеличкі бетонні подушки)...тент на люверсах, то іх через шайби кріпили до дерев"яних балок, вхід залишили відкритим, щоб не було термоса зараз...поки стоїть попри шалений вітер напередодні, тьху 3 рази кожен розважається як може, бо тут на горизонті ядерка(( я а вирішила зробити собі помаранчову халабуду 🙃, сподівають у всіх будуть асоціації з різдвіною палаткою чи баром, де подаюсь свіжий сік з помаранча, а не з пожежною машиною🤣 і ще, у мене розквітнув перший чемерник 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 23 листопада 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 23 листопада 2024 56 хвилин тому, irina1969 сказав: В мене дивна асоціація, побачила твоє фото і одразу згадала "Червоний намет", фільм 1969 року з Висоцьким та італійцями. 1 година тому, irina1969 сказав: кожен розважається як може, бо тут на горизонті ядерка( 😪 Слова зайві. Маю надію, що все минеться. 1 година тому, irina1969 сказав: і ще, у мене розквітнув перший чемерник Гарний. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз