Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) Про квіткі и «весняний хапун» Чомусь в січні впало в мене око на туберозу.. І все. І більше нічого не куплять хотіла . Вирішила, ага. 🙄 Схопила ще дві троянди . Ну ось, відкрили сезон продаж і я зібрала сегодня. Цибулини сухі, то замочили в Радіфармі. Напевно буду вирощувати в горщику. Хто вирощували, поділіться враженням. А ще була вчора в садовому центрі, а там камеліі, ой я закохалась в цю рослинну. Теж розповідають що вони в них зимують ость прям на площадці, яка майже в полі. Вартість 1 метровий рослини вражає, щоб схопить і потягнути до дому, то вирішила , що треба охолонуть і хочаб почитати. До речі в садовому центрі дуже погано перезимували контейнери з трояндами. В мене ,здається, без ушкоджень тількі дві. Одна десь має 10 см живого стовбура, все інші до грунту. В центрі казали це через великий + , при чому тривалий в січні, в троянд пішов сокорух, бруньки навіть почали відкриватися, потім мороз по голому ґрунту в лютому. А в вас як троянди? Якщо стовбур не чорний, а темно червоний, то ріжемо, чі чекать що може оживе? вперше ще бачу по стовбуру бордові невеличкі плями діаметром 3 мм десь, це що може бути? гортензіі можна вже відкривати? Бо я відкрила, начебто ще і сніг і мороз може бути, але побоялась, що за пріє Змінено 13 березня користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 10 хвилин тому, Сарочка сказав: Про квіткі и «весняний хапун» Чомусь в січні впало в мене око на туберозу.. І все. І більше нічого не куплять хотіла . Вирішила, ага. 🙄 Схопила ще дві троянди . Ну ось, відкрили сезон продаж і я зібрала сегодня. Цибулини сухі, то замочили в Радіфармі. Напевно буду вирощувати в горщику. Хто вирощували, поділіться враженням. А ще була вчора в садовому центрі, а там камеліі, ой я закохалась в цю рослинну. Теж розповідають що вони в них зимують ость прям на площадці, яка майже в полі. Вартість 1 метровий рослини вражає, щоб схопить і потягнути до дому, то вирішила , що треба охолонуть і хочаб почитати. До речі в садовому центрі дуже погано перезимували контейнери з трояндами. В мене ,здається, без ушкоджень тількі дві. Одна десь має 10 см живого стовбура, все інші до грунту. В центрі казали це через великий + , при чому тривалий в січні, в троянд пішов сокорух, бруньки навіть почали відкриватися, потім мороз по голому ґрунту в лютому. А в вас як троянди? Якщо стовбур не чорний, а темно червоний, то ріжемо, чі чекать що може оживе? вперше ще бачу по стовбуру бордові невеличкі плями діаметром 3 мм десь, це що може бути? гортензіі можна вже відкривати? Бо я відкрила, начебто ще і сніг і мороз може бути, але побоялась, що за пріє почну с кінця -гортензії я і не вкривала - по трояндах, є таке (( майже всю зиму були зелені, а в лютому почорніло все що було не під окучкою...ще не різала, але бачу буду кардинально...ріжемо не дивлячись на колір стовбура, а на зріз...зріз має бути світло-зелений, не кремовий, не темний а тільки світло зелений - також в цьому році замовила туберозу, хочу аромату і ще з цибулин замовила духмяну ацидантеру, це все для горщиків на терасу у мене хапун вже давно прогресує)) по трояндах всього 5 шт, також чемерники і так по дрібницях в цьому році захотілось колеусів, от прям до почесухи...я колись з насіння вирощувала, потім покупала в Флорапрактік 😪а зараз купила на ФБ всяких різних буде черенкувати 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 12 хвилин тому, irina1969 сказав: почну с кінця -гортензії я і не вкривала - по трояндах, є таке (( майже всю зиму були зелені, а в лютому почорніло все що було не під окучкою...ще не різала, але бачу буду кардинально...ріжемо не дивлячись на колір стовбура, а на зріз...зріз має бути світло-зелений, не кремовий, не темний а тільки світло зелений - також в цьому році замовила туберозу, хочу аромату і ще з цибулин замовила духмяну ацидантеру, це все для горщиків на терасу у мене хапун вже давно прогресує)) по трояндах всього 5 шт, також чемерники і так по дрібницях в цьому році захотілось колеусів, от прям до почесухи...я колись з насіння вирощувала, потім покупала в Флорапрактік 😪а зараз купила на ФБ всяких різних буде черенкувати О, колеусы насіння тоже єдут, теж ніколи не саджала. Але я в помічники взяла собі ШІ. Я ж тупенька в садівництві, то він мені надіктовал чого, скільки штук і як скомпонувати клумбу, яку я хочу зробити з низькорослих жоржин рожевих. И петуний ампельних, то до ніх мені запропонованої ціа( забула як дальше, такі листочок схожий на сизу полинь маленьку) і колеус ментолово-бордовий лист. Змінено 13 березня користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня цинерарія )) я в тому році чомусь захотіла жоржин, подобаються кулясті-купила, квітнули гарно і знайшла їм місце зберігання в машині в гаражі, буду ще замовляти...буду садити з високими травами також з насіння буду ростити жоржини, в тому році виростила легко , були гарні 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 година тому, Сарочка сказав: Так в влітку і в нас погано росте. Зараз можна покидати. До квітня. . В травні посадка друга весняна вже гірше росте і в червні взагалі вже горить і жовтіє. Потім в наприкінці серпні знов починати саджати можна і весні теж гарно Аня, він тут не горить, він в'яне . Навіть в тіні і з постійним поливом. Я була здивована, бо теж думала, що горить та сохне. В мене він все літо був. І той, що жовкнув та засихав, але і молодий був завжди. Я його багато сушила і зрізала великою кількістю 2 рази за літо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 3 хвилини тому, allanek сказав: Аня, він тут не горить, він в'яне . Навіть в тіні і з постійним поливом. Я була здивована, бо теж думала, що горить та сохне. В мене він все літо був. І той, що жовкнув та засихав, але і молодий був завжди. Я його багато сушила і зрізала великою кількістю 2 рази за літо. вирощуй як кімнатне, під кондеєм, це тобі за агапантус та стреліцию🤣 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня А я думала, що це лише мені цієї весни знесло дах по квітах, від отої безвиході по новинах, що нас оточує. По Холмструпах. Дякую дівчата за поради. Я ж і питала, чи треба їм центральний стовбур чи ні. З ваших порад зрозуміла що ні, і то добре. Бо якщо б треба було різати, то залишились би негарні лисі скелети риби (як Алла писала) А по квітах ...От припекло мені гіппеаструмів (аморилісів) і все! Але, не очікувала, що у них наразі такі ціни. Це ж коли ці квіти коштували 300-400 грн за цибулину? Один таки отримала від чоловіка на 8 Березня. Отримала і дую на нього, бо ціна ж 400 грн(( І саме цікаве, що навіть на ОЛХ якісь невідомі по сорту теж не дешеві, бо всі ж зрозуміли, як заробити на повітрі А ще...Ще набрала пеларгоній так званими "євроживцями", напевно сортів 10. Ще в лютому купила 3 сорти ампельної бегонії. Тепер тягаю їх по вікнах, бо вже треба сіяти перці, пікірувати баклажани, а тут квіти. А вчора ледь стрималася щоб не придбати пару-трійку троянд)) І це ще ж сезон не починався. У нас ще на стільки мокрий грунт, що нічого робити не можна, да і ще прогнозують заморозки. От як потепліє, як себе "тримати в руках"?)) 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 годину тому, Сарочка сказав: Ось кумкват. Я вже купила горщика, завтра збираюсь саджати в нього кумкват. Посаджу, тоді сфотографую і викладу в темі. Коли купляли, він був обвішаний плодами. Але я все одразу обірвала, бо були спілі та смачні. Залишилось кілька штук. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 36 минут назад, irina1969 сказал: також з насіння буду ростити жоржини, в тому році виростила легко , були гарні Доречі, якщо жоржини з насіння утворюють за літо клубні, то вони добре зимують у вологій тирсі і на наступний рік квітнуть ще пишніше 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 26 хвилин тому, irina1969 сказав: цинерарія )) я в тому році чомусь захотіла жоржин, подобаються кулясті-купила, квітнули гарно і знайшла їм місце зберігання в машині в гаражі, буду ще замовляти...буду садити з високими травами також з насіння буду ростити жоржини, в тому році виростила легко , були гарні О, я про це навіть не подумала. Багаторічну з насіння теж іноді вирощую. В цьому році гібіскус садовий( насіння зібрани самостійно с білой квітки в шутку, але на осінь , коли хотіла замовити кореневище, то трохи була шокована від ціни, ну то вирішила посіяти.2 насінини в зійшли , то побачимо що з цього буде. Також махрова мальва міх в цьому році. І алтейка лікарська( ну то мені просто потрібно кореневище) Лаванду я ще вирощувала рожеву( але не сподобалась рожева ) А ще дуже хочу відгуків від рослини дрок испанській. Бо думаю його посадити . Є в мене дуже суха і скупа по земліділянка.( плодородний шар под наверненим суглинком -60 см від поверхні. Плодови там не виживають . Тількі пирій. Начебто він в такому може расти, особливо на спеку і до посухи витривалий. Хто таке вирощувал? Мені рослина цікава запахом и сама квітка на чай. Все як я полюбляю можна помилуватись і зʼїсти по бажанню. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 4 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: От як потепліє, як себе "тримати в руках"?)) Ніяк і не потрібно. Життя таке непередбачуване, є бажання і можливість, то хай бажання здійснюються. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 хвилини тому, allanek сказав: Ніяк і не потрібно. Життя таке непередбачуване, є бажання і можливість, то хай бажання здійснюються. Згодна на всі 100% 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 2 години тому, allanek сказав: щоб йому не робив, починає в'янути та сохне. Поясню за кріп. Він тут не сохне, як в нас, коли стебло тримається рівно , а листячко поступово жовкне, поки на засохне на стеблі. Тут, як казали мені дівчата, стебло одразу падає і не тримається рівно, тож спочатку в'яне і вже в такому стані засихає. наскільки я зрозуміла, то тут насіння зібрати з кропу, то неможливо. Навіть казали, що насіння місцевої розфасовки краще не купувати, бо кріп з нього " не того фасону". Хто б міг подумати, що то така проблема. Треба буде ще запитати, як вони малосольні огірки роблять, що кладуть з травок. Змінено 13 березня користувачем allanek Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 29 хвилин тому, allanek сказав: Поясню за кріп. Він тут не сохне, як в нас, коли стебло тримається рівно , а листячко поступово жовкне, поки на засохне на стеблі. Тут, як казали мені дівчата, стебло одразу падає і не тримається рівно, тож спочатку в'яне і вже в такому стані засихає. наскільки я зрозуміла, то тут насіння зібрати з кропу, то неможливо. Навіть казали, що насіння місцевої розфасовки краще не купувати, бо кріп з нього " не того фасону". Хто б міг подумати, що то така проблема. Треба буде ще запитати, як вони малосольні огірки роблять, що кладуть з травок. Можливо фенхель? , його гілочки. Я зустрічала в книзі по ферментації таке. Але то фінська ферментація, вони консервують геть все, і буряк і моркву і сосну, е ще дуже дуже багато всього але смак точно буде не такій. Звичайного смаку українських огірків точно не буде, буде інше щось, але огіркі якщо плануєте вирощувати, якщо вони можуть вирощуватись в вашому кліматі. То можна солити з насінням. Якщо треба, то звертайтесь, я вам вишлю:) Змінено 13 березня користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 2 години тому, irina1969 сказав: почну с кінця -гортензії я і не вкривала - по трояндах, є таке (( майже всю зиму були зелені, а в лютому почорніло все що було не під окучкою...ще не різала, але бачу буду кардинально...ріжемо не дивлячись на колір стовбура, а на зріз...зріз має бути світло-зелений, не кремовий, не темний а тільки світло зелений - також в цьому році замовила туберозу, хочу аромату і ще з цибулин замовила духмяну ацидантеру, це все для горщиків на терасу у мене хапун вже давно прогресує)) по трояндах всього 5 шт, також чемерники і так по дрібницях в цьому році захотілось колеусів, от прям до почесухи...я колись з насіння вирощувала, потім покупала в Флорапрактік 😪а зараз купила на ФБ всяких різних буде черенкувати Вернемося до тубероз. Можна міркування як ви бачите їх вирощування? . Бо це мені дуже актуально Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня 5 хвилин тому, Сарочка сказав: але огіркі якщо плануєте вирощувати, Та я чоловіку кажу, що давай я посію в горщик та хай в'ються по кованим перилам тераси😁. Огірки тут ростуть, насіння є в продажу, від голландського до місцевого. Після ознайомчої екскурсії по садовим розплідникам вирішила не поспішати з рослинами. Бо треба починати вчити все з початку, очам незвичний набір рослин.Травки посіяти, то таке, але краще зрозуміти на що даремно не витрачати час. До того ж теракота тут, ой, яка недешева, навіть з бетону різні горщики стартують від 30 євро за якусь піндюрку невеличку. Тож поспішати не буду з цим. Мені подарували тут заміокулькас, то я дуже пожалкувала, що залишила плетені кошики-кашпо з Юску, в які можна поставити який завгодно горщик. Вчора були в Юску, набір з 4 кошиків, різного розміру, коштує 100евро. Ціни на горщики тут захмарні. Ні, звісно, що можна купити пластиковий за 4 євро, але ж хочеться, щоб око милувалось. Про сосни. Вони тут зовсім інакші, ніж вдома. Гарні, різні і з шишками великого розміру, як в нас на ялинах, тільки товстенькі. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 17 хвилин тому, Сарочка сказав: Вернемося до тубероз. Можна міркування як ви бачите їх вирощування? . Бо це мені дуже актуально Аня, і гадки не маю)) буду читати та дізнаватись доки чекаю Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 17 хвилин тому, allanek сказав: Та я чоловіку кажу, що давай я посію в горщик та хай в'ються по кованим перилам тераси😁. Огірки тут ростуть, насіння є в продажу, від голландського до місцевого. Після ознайомчої екскурсії по садовим розплідникам вирішила не поспішати з рослинами. Бо треба починати вчити все з початку, очам незвичний набір рослин.Травки посіяти, то таке, але краще зрозуміти на що даремно не витрачати час. До того ж теракота тут, ой, яка недешева, навіть з бетону різні горщики стартують від 30 євро за якусь піндюрку невеличку. Тож поспішати не буду з цим. Мені подарували тут заміокулькас, то я дуже пожалкувала, що залишила плетені кошики-кашпо з Юску, в які можна поставити який завгодно горщик. Вчора були в Юску, набір з 4 кошиків, різного розміру, коштує 100евро. Ціни на горщики тут захмарні. Ні, звісно, що можна купити пластиковий за 4 євро, але ж хочеться, щоб око милувалось. Про сосни. Вони тут зовсім інакші, ніж вдома. Гарні, різні і з шишками великого розміру, як в нас на ялинах, тільки товстенькі. А є щось по типу нашого ОЛХ і там пошукати б/в, бо 100 евро то круто(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня Поки з того, що я знаю, то це різні групи в ФБ та Телеграмі. Ще є якась газета з об'явами, але про горщики, то навряд там щось буде. Я в дівчат, що живуть тут більше 10 років питала, кажуть, що ні, треба змиритися, що кераміка та теракота це недешеве задоволення((. Бетон, він тут гарний, трохи дешевший, бо я придивляюсь до нього для городніх травок. Вироби з бетону, дійсно, тут виглядають гарно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 час назад, allanek сказал: Треба буде ще запитати, як вони малосольні огірки роблять, що кладуть з травок. Буває таке, що мені не вистачає гілок і суцвіть укропу в маринади, то я додаю в банку насіння. Смак і аромат не гірший, а навіть кращий і нема в банці кучі зайвих гілок. Щоправда у мене свого насіння укропу завжди багато є в запасі. Вистачає і на посадку і на маринади 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Nic-олаевна Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 22 минуты назад, allanek сказал: Поки з того, що я знаю, то це різні групи в ФБ та Телеграмі. Ще є якась газета з об'явами, але про горщики, то навряд там щось буде. Я в дівчат, що живуть тут більше 10 років питала, кажуть, що ні, треба змиритися, що кераміка та теракота це недешеве задоволення((. Бетон, він тут гарний, трохи дешевший, бо я придивляюсь до нього для городніх травок. Вироби з бетону, дійсно, тут виглядають гарно. Алло, а якщо пригадати минуле? Оті, не проти ночі будь згадані 90-ті роки, коли нічого не було і горщиків в тому числі. Їх завжди можна замінити пластиковими відрами, або пластиковими харчовими контейнерами. Гарно обгорнути в якійсь текстиль чи пофарбувати. Для вирощування огірків буде те що треба і не будете тягати важкі бетонні вази 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
allanek Опубліковано: 13 березня Автор Поділитись Опубліковано: 13 березня В мене не було куща хріну в саду, то я його не клала в малосольні огірки. Але завжди клала листя дуба та вишні. Ще і листя смородини могла додати. Огірки були хрумкі та запашні. 3 хвилини тому, Nic-олаевна сказав: Їх завжди можна замінити пластиковими відрами, або пластиковими харчовими контейнерами. Гарно обгорнути в якійсь текстиль чи пофарбувати. Для вирощування огірків буде те що треба і не будете тягати важкі бетонні вази Це саме просте рішення, бо цього "добра" тут багато і не дорого. Але мене панянки одразу попередили, щоб не робила цього, бо від УФ вони швидко псуються. А займатися художньою "творчістю"- клеїти на пластикові горщики камінці та мушлі, поки я не готова до цього. В мене настрій на те, щоб вирішити питання і більше до цього не повертатись. Але не зарікаюсь, все можливо))) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня 1 годину тому, allanek сказав: Та я чоловіку кажу, що давай я посію в горщик та хай в'ються по кованим перилам тераси😁. Огірки тут ростуть, насіння є в продажу, від голландського до місцевого. Після ознайомчої екскурсії по садовим розплідникам вирішила не поспішати з рослинами. Бо треба починати вчити все з початку, очам незвичний набір рослин.Травки посіяти, то таке, але краще зрозуміти на що даремно не витрачати час. До того ж теракота тут, ой, яка недешева, навіть з бетону різні горщики стартують від 30 євро за якусь піндюрку невеличку. Тож поспішати не буду з цим. Мені подарували тут заміокулькас, то я дуже пожалкувала, що залишила плетені кошики-кашпо з Юску, в які можна поставити який завгодно горщик. Вчора були в Юску, набір з 4 кошиків, різного розміру, коштує 100евро. Ціни на горщики тут захмарні. Ні, звісно, що можна купити пластиковий за 4 євро, але ж хочеться, щоб око милувалось. Про сосни. Вони тут зовсім інакші, ніж вдома. Гарні, різні і з шишками великого розміру, як в нас на ялинах, тільки товстенькі. Та зробить сами горщіки з торфобетону. ( це суміш торфу і цементу, якій робиться в суміші, наче як глина, яку потім по формі ви викладаєте руцями , форма- це любий таз , або дуже великий горщик. Застигає дуже швидко в вашій температурі через 7 днів буде готов до посадці. Мені дуже сбодабалось як в них зростають рослини. Вони товстостінни, виглядають, як вир_блени з каміння скелі. Це не складно, це більш міньш привабливо, форму вирішуєте самі, коштує копійки( в порівнянні з італійськими горщиками з керамики теракоти) ви не ограничени в розмірі це може бути дуже великі, хоч з ванни, . .в мені перші вже три роки, зимують на дворі. В порівнянні з ними - жодний горщик так не тримає а ні температуру, а ні вологість. . Керамічний горщик теж стильні не витримає вологі. Можна купити в Китаю, краску для бетону і отримати горщика схожого на зробленого з сланцю. Але мені не бентежить вигляд торфобетону - волохато- сірого. . Ніякій юск для рослин не відповідає якісти тримання рослин. Через те, що він товстостінний. Коріння рослин не перегрівається. А торф всмоктуються вологу.. 1 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 2 години тому, allanek сказав: Та я чоловіку кажу, що давай я посію в горщик та хай в'ються по кованим перилам тераси😁. Огірки тут ростуть, насіння є в продажу, від голландського до місцевого. Після ознайомчої екскурсії по садовим розплідникам вирішила не поспішати з рослинами. Бо треба починати вчити все з початку, очам незвичний набір рослин.Травки посіяти, то таке, але краще зрозуміти на що даремно не витрачати час. До того ж теракота тут, ой, яка недешева, навіть з бетону різні горщики стартують від 30 євро за якусь піндюрку невеличку. Тож поспішати не буду з цим. Мені подарували тут заміокулькас, то я дуже пожалкувала, що залишила плетені кошики-кашпо з Юску, в які можна поставити який завгодно горщик. Вчора були в Юску, набір з 4 кошиків, різного розміру, коштує 100евро. Ціни на горщики тут захмарні. Ні, звісно, що можна купити пластиковий за 4 євро, але ж хочеться, щоб око милувалось. Про сосни. Вони тут зовсім інакші, ніж вдома. Гарні, різні і з шишками великого розміру, як в нас на ялинах, тільки товстенькі. Ой я ще дізналася що в Італії є огірок- диня. По опису, це дуже схоже на перезрілий огірок, якій солодкій і має смак і запах дині. Це круть. Хочу спробувати. Але африканський огірок не саджайте. Це просто шипастий огірок на смак я вже спробувала. Не , звісно є люди , які захоплюються перезрелими огірками і тількі смак такіх огірков їм подобається . Мені ні, воні кісли , мені це не смачно. Але ця штука в нас продається як екзотика, коштує, крило самолета, але це просто на смак перезрелий звичайний огірок. Якщо цікаво знайду назву цього дивовижного померачивого шипа того чуда. Родить багато, єдиний плюс Змінено 13 березня користувачем Сарочка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сарочка Опубліковано: 13 березня Поділитись Опубліковано: 13 березня (змінено) 14 годин тому, irina1969 сказав: Аня, і гадки не маю)) буду читати та дізнаватись доки чекаю То будемо разом -восени поділімося досвідом, і сортами( бо в мене , що приїхали сухі, от прям сушени я казала на таке , то якщо оклигають , то може буде досвід) Але може так треба, щоб вони такими були. Змінено 14 березня користувачем Сарочка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз